עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kokolada,

אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by proviewz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K עד 4K אם ממש חייב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, התמקדות על חלקים שיחזיקו גם משחקים חדשים הכי טוב שאפשר בייחס לתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למעבד Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Electric Boom,

שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב למשחקים ללא מסך וללא ציוד היקפי (וגם ללא דיסק קשיח) לא מתוכנן OC רציני (אחד סולידי בהמשך, לא משהו מפלצתי) מדובר במחשב שאמור להריץ משחקים על 1280X1024 - 1440X900 וכן לקידוד. ניסיתי להרכיב אחד בעצמי, והרי התוצאות: [KSP] מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 860 860 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 445 445 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 1 330 330 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 865 865 מאווררים וגופי קיר…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי תקציב של 1500 אז אני מבקש לא לחרוג תנו לי הצעות בבקשה אני רוצה שgta iv יעלה לי טוב ואני מתכנן oc קטן לעוזרים תודה. המפרט שלי: דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 ג'נרי כרטיס מסך : geforce7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by amirn,

היי, אני עומד לרכוש נייד עיסקי לבן אדם מבוגר, לכן חשוב מסך 15" שימושים מצגות/אופיס/אי-מייל/אינטרנט/סקייפ (לא משחקים) חשבתי על לנובו SL500 שהומלץ כאן, אבל ראיתי את HP Pavilion dv5-1130ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819745.html מה דעתכם עליו (בפני עצמו ולעומת SL500)? כמה זמן מחזיקה הבטרייה שלו? היתרון הגדול שלו על הלנובו הוא משקל קל יותר (בנוסף גם דיסק יותר גדול ועוד 1GB RAM - אבל זה פחות חשוב) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם אשמח לקצת עזרה פה רציתי לדעת אם שווה לי להזמין מחשב נייד מחו"ל בהנחה שיש לי קרוב שמה ואני מוסיף עוד כמה דולרים על ביטוח המחשב בחול שמבטחים אותו מכל מיני בחינות אני מעוניין לקנות את המחשב מחול דווקא בגלל שבארץ לא מצאתי חנות שמספקת מחשבים ניידים טובים וזולים שמתאימים לדרישות שלי שהן משחקים בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, עריכת גרפיקה ווידאו, סרטים באיכות HD בפלזמה 46 אינץ' ן שימושים בסיסיים נוספים ניתן לציין שמצאתי מספר דילים טובים באתרים בחול כמו אמזון וניואגג אשמח לתשובה בהקדם... ועוד שאלה איזה חנות רצינית נמצאת בארץ שמוכרת מחשבים ניידים לשימושי משחקים ולא סתם מחשבים משרדיים עם מעבד טוב? http://www.amazon.com/MSI-GT725-074US-17-Inch-Laptop-2-4Ghz/dp/tech-data/B001N…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Paprica,

סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. האם המפרט של אייבורי מומלץ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407 וקישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1761 תודה

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by djgoose,

הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד ‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by henz12345,

שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by ROTEM114,

שלום. אני זקוק למחשב ממוצע בתקציב של מקסימום 1500 ש"ח. חשוב לי שהוא יכיל 4 GB, כרטיס טלויזיה לחיבור ממיר. אני הולך לעבוד עם VMWARE אז הביצועים חשובים לי. משחקים וסרטים פחות חשובים. תודה מראש =] נ.ב. אשמח אם יהיו הצעות לפי אייבורי ששם הכי קל לי לרכוש.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by ofirxp,

היי ! מישהו יודע מתי מגיע הנטבוק המדהים הזה לארץ??

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. יש לי נייד HP PVILION TX1000 קניתי אותו בארצות הברית לפני כשנה.. מותקנת עליו ויסטה מקורית מהחברה. הייתי רוצה להתקין עליו XP ולוותר על הויסטה הכבדה והמעצבנת אבל יש לי הרבה שאלות ואי וודאיות לגבי ההתקנה.. קודם כל שמעתי שיש הגנה מובנת על ניידים שלא מאפשרת הסרה של ויסטה ככה שגם אחרי שאני מפרמט עדיין היא שבה ומותקנת.. האם נכון והאם יש דרך לעקוף? דבר שני הדרייברים, יש כל כך הרבה שטויות על הלפטופ שצריכים דרייברים. ואני מפחד שלא אמצא את כולם ברשת , ודברים פשוט לא יעבדו לי במחשב (כמו קורא טביעת אצבע, מצלמה, פד עכבר וכדו'..) אחרי הפרמוט וההתקנה של הXP. אשמח לכל מידע ועזרה שהיא בנושא.. תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by gal241994,

אני רוצה לשדרג את המחשב ואני רוצה לדעת עם החלקים שכתבתי טובים ללמחשב שלי אני רוצה להפעיל את הgta iv טוב וזה ההצעה שנתנו לי: השידרוגים: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤440 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S467512D3 ספק כח Enermax Pro82+ 425W ¤438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EPR425AWT סה"כ מחיר לכל המוצרים:1560¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il המפרט שלי דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 …

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  17. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם ה Visual studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים האם המפרט הבא מספיק לעבודה ברמה *גבוהה וטובה* עם התוכנות המפורטות לעיל'? הכוונה ברמה טובה זה שלא מעניין לדוג' בפעולת רינדור שיקח לו שעה שעתיים - איכפת לי מהכיוון של העבודה השוטפת עם התוכנה - עובדים עם שערות או מריחות שלא אחרי הזה של העכבר המחשב נחנק.... לוח אם: ASUS G31 P5KPLCM מעבד: Q8200 זיכרון: 4gb ddr || 800mhz כ.מסך: GEFORCE 9500GT 512MB דיסק קשייח: 500GB STAT2 16MB

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by tal_p,

אז זה המחשב שלי:: AMD AM2 atlon 3800X2 2.1GHZ asrock AliveXfire esata2 Nvidia 7600GS 256 3GB ram אני רוצה לשדרג אותו.. כנראה כ.מסך, ולוח.... תקציב: 1150

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TscR,

בניתי לחבר מפרט ב3.5. זה יהיה מפרט לOC, למשחקים שיקנה מזיגזג [רק משם]. ויש בעיה, צריך לקצץ את המחיר ל3600. חשבתי על להוריד את הלוח לDS3 או להוריד את הקירור ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro זה יחסוך בערך 300 שקל שניהם. מה אתם אומרים? המפרט הוא כזה: תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כבר פתחתי נושא לפני כמה ימים אבל התקציב שלי קצת עלה חח... אני רוצה שהמחשב יפעיל את המשחקים הכי חדשים שיש עכשיו בצורה חלקה כמו GTA החדש וכמה בקשות שיהיה במחשב מעבד Q6600 כרטיס מסך 4870 של 1Gb וקירור טוב תודה מראש לעוזרים מחר אני מזמין את המחשב עריכה : דרך אגב ללא מסך יש לי מסך 17 אינץ של philips לא דק שטוח וללא ציוד הקיפי

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  21. 1. התקציב הוא 6-7 אלף שקל 2.משחקים חדשים כמו GTA NFS והכללללל 3.צריך הכל . מקלדת עכבר מסך הכל חדש לגמרי .. מסך 22 HD של SAMSUNG כנראה..( בלי רמקולים וכרטיס טלוויזיה) 4. לא צריך כרטיס קול איכותי , או DVD או כונן דיסקיטים אני פשוט ישתמש בצורב...י 5. 6. מחשב שקט כמה שאפשר .. לא חייב מארז עם חלון .. וצריך קירור יחסית טוב כי הוא במקום סגור.. 7. לא צריך וינדוס חוקי ,\ לא התקנה ולא הרכבה. 8. עכבר MX518 , מקלדת פשוטה יחסית אבל לא של 50 שקל .. 9. עדיף כמה שיותר שקט אבל לא להסחף עם חלקים . 10. יעשה בו OC פשוט יחסית .. לא אקסטרים אבל מעונין שעוד שנתיים אני אוכל למתוח אותו יותר... 11. משחקים הכי חדשים עם הרוולציה הכי גבוהה שאפשר... עדיף כרטיס מסך כמו ה260 של נווידיה או הכרטיס הכפול …

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  22.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by Netush,

1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב: משחקים בינוניים \ ותפקוד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, רק הכונן עצמו והחלקים שלו, בלי מסך ובלי כל שאר הדברים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול וכונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש אבל שיהיה אמין וטוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא כל עוד זה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - ב…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים