עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yoahe,

חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג

4. Started by shay69,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Elad87,

אחותי צריכה מחשב בשביל הבית שלה וגם בשביל הלימודים.. המחשב יעבוד עם תוכנה כמו פוטושופ אז צריך 512 זיכרון המחשב גם יעבוד עבודה משרדית אקסל וואורד אינטרנט. צריך מסך וצורב.. המחיר 3000שקל לא צריך כרטיס מסך חזק 5200/9200

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by eliXir,

היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by hedbis,

מחפש לקנות מחשב עד 4000 שקלים לשימוש משרדי קל או גג בינוני-קל אולי שיריץ גם סרטים באופן טוב וחלק שיהיה אמין לאורך זמן לא חובה מערכת הפעלה מובנית, אני יכול להתקין לבד בגדול זה הסינון שנראה לי נחוץ עבורי https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db138933=1484533%26db147729=147731%26db1634543=1759471%26db147733=2834771%26db1484543=5332735 מה דעתכם?

9. יש לי אינטל 820 עם קירור סטוק: אני מתלבט אם לקנות 160G או קירור של AC (הסטוק באמת גרוע ומרעיש?)? תקציב 170

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום אני חדש פה בקהילה, ואשמח לעזרתכם. אני מחפש חנות מחשבים שהיא מלאה בציוד בשלל גרסאותיו וחיבורים וכבלים בשלל צבעים וסוגים, על מנת לבצע הרכבה לחלוטין של מחשב קאסטום. כיום KSP IVORY TMS עדיין מוכרות את אותן גרסאות של רכיבים ואינן מציעות מבחר גדול של כבלים (צבעים שונים, זוויות חיבור, RGB ספקי כח מגוונים, וכו כו) דוגמא לכך היא שלצורך העניין מאד קשה להשיג כבל SATA 15-pin בצבע שחור אפילו. רובם עם אותו צבע אדום צהוב ישן ויש עוד שלל דוגמאות. יש תחושה שבפועל אין איזו חנות כלבו למרכיבי ורכיבי מחשב. אפילו שהלכתי למספר חנויות ציוד\ מעבדה מקומיות, לא היה להם SATA 15-pin שטוח(להצמדה של ssd לדפנות המארז) שזה הרגיש לי שמה שאמור להיות יחסית נגיש בעולמות האלה, הפך ל…

• 0 תגובות
    • 361 צפיות
  11. Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.93 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.71 ש"ח Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 378.92 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 405.43 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 436.81 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,755.34 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,642.68 ש"ח זה נבנה בזיג זג האם י ש חנות אולי …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כגון The Sims 3. מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 11 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13117 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14068 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  14. הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Cucilida123,

אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. * מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by jacob300,

שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sun,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב ביתי, לצרכי גלישה, MS OFFICE, עריכת וידאו ביתי, ומשחקים קלים (FIFA 08). התקציב הוא באיזור ה2000 ש"ח כולל מקלדת ומכבר אלחוטי ,לא כולל מסך , אבל אני מוכן לשקיע עוד 500 ש"ח כדי לא לקנות שטויות. ממה שקראתי פה בפורום, AMD הכי משתלם בתקציבים נמוכים כך שנראה לי שזה עדיף לי מINTEL . כרגע יש לי מסך CRT שמטעמי תקציב יצטרך לשרת אותי לעוד כמה זמן ולכן אני מחפש כרטיס מסך עם VGA וגם DVI (לLCD לעתיד לבוא). חשבתי לקחת כרטיס מסך built-in ללוח אם, אבל פתוח להצעות. אני רוצה מערכת שקיטה יחסית, אמנם המחשב לא מיועד לחדר שינה אז לא צריך להגזים בזה. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המפרט הוא זה אבל את הכרטיס מסך אני מחליף לgt הבנתי שסקיי הם חנות מאוד אמינה וטובה גם ממה שדיברתי איתם הם נראו לי רציניים מאוד הם חזרו אליי לטלפון לגבי שינויים והכול שלא כמו אייבורי דרך אגב אז גם בקשר לחנות אני צריך חוות דעת ממכם תודה. המפרט : « לוח אם » דגם: ABIT AB9 PRO סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GeForce 7600GS 250MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » דיסק-1: יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 8MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6300…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם - וקיבלתי בשפע - במפרט למחשב חדש. התכוונתי לקנות, ואז נזכרתי שזה 5,000 וזה הרבה. לכן, חשבתי לשדרג במקום - המפרט כרגע: Q6600 DFI BloodIron P35 4GB RAM Club3D HD4850 OC Edition המחשב מחובר כרגע למסך LCD 32. ניסיתי להריץ עליו משחקים בFHD, והמשחקים בקושי זזים על ההגדרות הכי נמוכות. האם ניתן לשדרג כרטיס מסך ולקבל ביצועים טובים יותר מבלי לקנות מערכת חדשה לגמרי? תודה מראש על העזרה, אם יש פורמט להודעת שדרוג שפספסתי אסדר מחדש. מתן

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי הארד דיסק עם חיבור IDE

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. היי לכולם, אני מחפש מחשב AMD לצורך overclocking בסביבות ה-4 אלף שקל (ללא מסך, DVD, הארד דיסק, מקלדתת עכבר) אני מבקש המלצות על מארז, קירור, מעבד, זיכרונות בבקשה! שקלתי ללכת על המעבד AMD Phenom II X4 955 BE - שמעתי וקראתי עליו דברים טובים השאלה האמיתית היא איזה לוח אם, זיכרונות וקרור להתאים לו כדי לעשות OC - לא ברמה קיצונית ( ל3.8 4.0 GHZ) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by udist,

יש לאחי מחשב HP DV6620 מלפני שנה וחצי בערך, מעבד T5250 וג'יגה זיכרון. כמובן שהוא הגיע עם ויסטה וכבר מיומו הראשון לא עבד הכי חלק, אני מנחש בגלל ויסטה והזיכרון המועט... האם מעבר לחלונות 7 יטיב עימו או שזה יהיה אותה הגברת בשינוי אדרת??

• 7 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.