ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין ddr3 8gb 1600mhz ל-ddr3 8gb 2600mhz ככול שזה יותר גבוה זה יותר טוב או ההפך ? ושאלה נוספת גם במעבד יש קיצור דל 2.60ghz מזה אומר ? וככול שזה יותר גבוהה זה טוב או ההפך..? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]אז יללה להציע הצעות , ותודה מראש [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
פשוט אני לא חושב שמה שיש במפרטים המומלצים הוא הכי מעודכן לכן אני מבקש את עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9078204&st=dell+1525&lp=5&type=product&cp=1&id=1218016541623
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב נייד חדש בקרוב מרצות הברית ולמחשב יהיה אחריות בילואמית לשנתיים... רציתי לדעת אם זה תקף גם בארץ והאם יש למישהו ניסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.israelcoupon.co.il/ נראה לי כמו מחשב די טוב, מה אתם אומרים עליו ועל המחיר? נשמע לי כמו דיל משתלם. איך הוא למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניינת לרכוש לפטופ, עדיפות לאולטרא בוק למטרות שונות (לימודים, סרטים וכו'..) אך לא למטרות גיימינג. אודה לעזרתכם במציאת המחשב הטוב ביותר בהינתן מגבלות התקציב. אז ככה: תקציב: עד 5000 ש"ח. מעבד: עדיפות לi5 ומעלה. RAM: עדיפות ל4 ג'יגה ומעלה. רזולציה: עדיפות לFULL HD דיסק קשיח: SSD. עדיפות ל128 ג'יגה ומעלה. גודל מסך: לא 15.6 עדיפות ל13.3. כרטיס מסך: לא כ"כ משנה. מסך מגע: לא חובה יכול להיות נחמד אם יהיה. מודה מראש על העזרה.
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. אני מחפש מחשב נייד (ומיותר לומר מחשב מצויין) אשר יספק את הצרכים הבאים: - מחשב לגרפיקה במדית הסטילס - תלת מימד (PS, LR, Illustrator, MAYA, 3DMAX) - לא קריטי בכמות הזיכרון הקשיח, אני לוקח בחשבון שאני אקנה זכרון נייד. - 6000 שקל- 7000 גג - WIFI, (לא חובה אבל מומלץ) BT * ועוד דבר, למה לא כדאי לי לקנות MACBOOK?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4K , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? ישנו כונן SSD, אבל לא NVME ואפשר להוסיפו, וכן יש כרטיס מסך geforce 970GTX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים הם בעיקר גלישה, סרטים, משחקים לא כבדים במיוחד ועבודות משרדעות. אני רוצה שהוא יהיה קל כי אני אצטרך לסחוב אותו פעם בשבועיים הביתה. ולכן חשבתי על 14 אינצ' .. מה דעתכם ? אני שונאת מחשבים ניידים פיצים. אני יכולה להתקין מערכת הפעלה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני חדש כאן, ונרשמתי לפורום אחר שוטטות רבה באינטרנט, וחיפוש קהילה באמת מקצועית בכל התחום הזה. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. אני לפי קניית מחשב נייד חדש בתקציב של כ5500 שקל - אני קונה אותו מחול עם אדם שנוסע לשם : זאת אומרת שאין תשלום משלוח וכל זה והתקציב הוא כ1500 דולר. המחשב ישמש אותי לגיימינג (די כבד..קריסיס לדוגמא ואססין קריד), לעריכה ושימוש בפוטושופ וללימודים וסרטים. זאת אומרת שהוא צריך להיות חזק מאוד, בעל מסך איכותי מאוד (בנתיים 15.6) FHD והכי חשוב מהיר מאוד. התקציב של 1500 דולר בקניה מחול נראה לי מספיק בהחלט לקניית מחשב מאוד חזק. אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע. כמה פרמטרים אחרים- חייב USB3 , לפחות 1. לא מפריע לי שלא יהיה בלו ריי, אבל אם אפשר אז למה …
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לא כולל אביזרים חיצונים עד 3000 ש"ח שישמש בעקר לעבודה בphotoshop אשמח לקבל גם עם מעבד אינטל וגם עם AMD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE Zotac 9600GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) סה"כ 2790 תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב בשביל הבית שלה וגם בשביל הלימודים.. המחשב יעבוד עם תוכנה כמו פוטושופ אז צריך 512 זיכרון המחשב גם יעבוד עבודה משרדית אקסל וואורד אינטרנט. צריך מסך וצורב.. המחיר 3000שקל לא צריך כרטיס מסך חזק 5200/9200
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב עד 4000 שקלים לשימוש משרדי קל או גג בינוני-קל אולי שיריץ גם סרטים באופן טוב וחלק שיהיה אמין לאורך זמן לא חובה מערכת הפעלה מובנית, אני יכול להתקין לבד בגדול זה הסינון שנראה לי נחוץ עבורי https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db138933=1484533%26db147729=147731%26db1634543=1759471%26db147733=2834771%26db1484543=5332735 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
- 2 followers
-