עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NETANELKOREN,

שלום. אם אני רוצה לקנות מחשב ב12000 שקל בעוד חצי שנה אז בעוד חצי שנה כמה המחשב יעלה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. hey. i still didnt install hebrew.. listen I bought a laptop of fujitsu siemens , and it has bluetooth, but when im trying to eneable it i cant, the option is blocekd, somebody knows why is that happening? i know for sure that my computer has this option. write the answer in hebrew please, thanks.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, מזה מספר שבועות שאני מאד מבסוט מהלנובו T400 שלי (נקנה בהמלצת חברי הפורום). עכשיו - אני בעצם חדש בעולם הניידים (מבחינת שימוש לפחות) - ומשום מה נראה לי שיש מיליון תהליכים פתוחים במחשב הנייד כל הזמן, שאם הייתי פותח את מנהל המשימות במחשב השולחני שלי, הייתי מקבל חום רק מאורך הרשימה - ראו תמונה מצורפת. ועכשיו לשאלה: האם יתכן שכמות כזאת של תהליכים מאיטה לי את עבודת המחשב באופן משמעותי? מה - כולם עובדים עם הנייד שלהם עם כל כך הרבה יישומים פתוחים ברקע? אני יודע שהמיליון ישומים האלה חשובים לתחזוקת הנייד ולשמירה על תקינותו, השאלה היא אם יש כאלה שהם פחות קריטיים. צירפתי תמונה עם רשימת היישומים הפתוחים - אני לא מבקש שתסבירו מה כל אחד עושה (אני לא כזה חמור וגם לא מספיק חצוף) - אב…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אז ככה זה המפרט אם הוא טוב מאוד אל תורידו חלקים בשביל שירד גם המחיר תגידו שהוא טוב כל זה למסך 22 אינץ מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe ¤1065 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV483 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http:…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מידע שמציגה קבוצת חקר השוק TrendForce מבהירה שהכוננים המכאניים עדיין רלוונטיים מאוד גם במחשבים ניידים, אך כונני ה-SSD מצמצמים את הפעם, ובקצב שיא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניינת לקבל התייעצות וחוות דעת לפני רכישת מחשב נייד. * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תוכנת פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3500 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עברית אנגלית מלאה * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב 8 שעות? מינימום 5? (לא כ"כ מבינה בזה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. חיבורים רגילים של יציאות USB וHDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יהיה פירוט בנוגע לכך בהמשך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח, אך מעדיפה מחשב נייד עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה …

9. היי, נשרף לי הספק כוח במחשב (SWEEX, 400W) ואני מעוניין לרכוש ספק כוח שיחזיק את המחשב: במחשב יש שלושה הרדיסקים SATA Intel Core2Duo 6550 4GB DDR2 800MHZ ללא אוברקלוק) Gigabyte 8800GT כרטיס קול Creative Audigy 2 וצורב רגיל. הלוח אם הוא Gigabyte P35 אני מעוניין לא ללכת על משהו מוגזם וראיתי כמה ספקים שלדעתי יחזיקו את המחשב: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=551 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1728 ThermalTake Litepower 430W האם מדובר בספקים טובים שיספיקו ? ואם לא אז אשמח להמלצות על דגמים אחרים כאשר עדיף שלא יחרגו מ200 שקל אבל אם באמת מדובר במשהו משמעותי אפשר להגיע ל250 תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by MisterL,

היי, אשמח להתייעצות. זה המפרט שלי: I7 2600K @ 4.0Ghz | AC Freezer 7 Pro Rev.2 Sapphire Pure Black P67 Hydra - Motherboard G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz 1TB HDD Gigabyte GTX970 G1 Seasonic 620w m12ii Thermaltake Wing RS 100 - מארז מסך 24 - Asus vg248qe משרת אותי נאמנה כבר 5-6 שנים (מלבד הכרטיס מסך והמסך שנקנו בשנה האחרונה). חשבתי לקנות מארז טוב יותר, להוסיף SSD של 250-500GB, עוד 8GB זיכרון (היה לי 16 במקור אך סטיק אחד התקלקל) ולמכור את ה970GTX ולהמתין ל-1080GTX אך אני שואל את עצמי אם לא עדיף להשקיע כבר במחשב חדש? האם יהיה הבדל משמעותי? האם כדאי להמתין למעבדים חדשים וכד'? רוב השימוש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by אלעדס,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by bogdant,

E6400 DS3 1G TwinMOS 1600X PRO 256 מערכות זאות תריץ משחקים חלק כמו FAR CRY ו DOOM3 ו F.E.A.R על מקסימום גרפיקה (לא כולל FEAR )

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by punylich,

הכל נראה תואם חוץ מהמכשיר הביומטרי , לא הבנתי למה יש הבדל של 1000 שח. והאם שווה להוסיף 779 שח לSSD 128GB.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sigmund freud,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …

16. אחרי שנשבר לי מהמחשב הקיים pentium D920.. החלטתי לשדרג. מה שיישאר איתי הם המארז: sonata 3 ספק: 500W של אנטק כרטיס מסך (בינתיים יישאר) 9800gt וכל שאר החלקים. אני מעוניין להחליף רק את המערכת עצמה. חשבתי על: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 מחיר: ₪299 שזה יוצא ₪2135 בעיקרון כנראה שאני אצטרך להחליף גם את הצורב, כי אין ללוח הזה חיבור IDE. המחירים נלקחו מ iqpc, ואני גר באזור רחובות. ככה שחנויות מרחובות, אשדוד וראשל"צ באות בחשבון. אני לא יודע אם המעבד הזה בא עם המאוורר הגדול של אינטל. אם לא, אז למה לקחת BOX? וגם איזה קירור אחר עדיף לי? מתוכנן OC, אבל לא שובר שיאים…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by harel_rl,

הי, אני מחפש מחשב נייד שעיקרו הוא ללימודים, אך עמוס בתוכנות ולכן יש לי כמה דרישות לגביו: מעבד: i5 ומעלה זכרון: 6/8 GB הארד דיסק: 500GB ומעלה גודל מסך: 14 אינץ' כמו שכתבתי, התקציב הוא באיזור ה-4000 אך ניתן לחרוג טיפה תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: תקציב: 3500 ש"ח (בלי חריגה) זמן אחריות: 3 שנים (לא פחות משתיים) + עדיפות ללקיחה והחזרה מבית הלקוח. גודל כונן קשיח: אין חשיבות מיוחדת, 500 GB יספיקו גודל הצג: 15 או 14, עדיפות ל14 כרטיס גרפי: לא צריך משהו בשמים, אבל שיספיק למטרות השימוש שלי. מטרת השימוש: עבודה משרדית,אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FULL HD), מחשב לסטודנט, שיהיה גם נוח לניידות, בסגנון ULTRABOOK. אפשריות נוספות: שהמחשב יהיה עמיד, בלי יותר מידי פלסטיקה. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by lee.,

השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מלאתי את הטופס: 1. תקציב: עד 1500ש"ח, נא לא לחרוג אבל גם לא לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט(איביי וכו') ועבודות משרדיות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שכדאי להעביר למחשב החדש. 5. יש צורך במפרט מלא. נא לא להשקיע בהארד דיסק גדול אין צורך. 6. אין חשיבות מיוחדת לשקט. 7. במחשב הנ"ל לא יובצע אוברקלוק בכלל ומי שמשתמש בו גם לא יודע לבצע. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אני עוד מתלבט אם להתקין בו וינדוס 7 או אקס.פי - כי זה מחשב לאבא עד שהוא יתרגל ל7 ייקח זמן). רצוי שהרכבת המחשב תבוצע בחנות (אין לי כח וזמן להתעסק עם הרכבות מחשב). 9. יש צורך שהחנות תהיה באזור ראשון לציון(Skypc,KSP,Zigzag2000) וכו'. 10. אין דרישות מיוחדות. 11. לא מתוכנן שדרוג עתיד…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by shgec,

יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by aviad .le,

שלום חדש! אני רוצה בבקשה שתתנו לי פה מפרט ללא רמקולים .אבל כולל מסך דק! צורב ואני רוצה לפחות 4 מאווררים במחשב ואם אפשר תכרטיס מסך XD1950 ואינטל דו קורו 6300 צורב לא יקר מדיי מקווה שיעזרו לי

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by yosikoch,

שלום לכולם, לאחר המתנה רבה ומכירת המחשב הנייד לפני מספר חודשים עקב מערכת הפעלה VISTA ואי רצון לאבד את אחריות היצרן,מכרתי את המחשב הנייד שלי. אני מתעניין בדגם בפציפי של חברת HP סדרת HP Compaq Presario דגם:CQ61-320EJ עם מערת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit להלן המפרט המלא: מעבד INTEL CORE 2 DOU T6600 מעבד 2.2GHZ מהירות 2MB זכרון מטמון זיכרון (MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB 3072 נפח DDR2 מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים YES DVD Multi Burner מסך Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת 802.11b/g WLAN Wirele…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.