עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך: 'Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארז: CoolerMaster Centurion 534 Black (No PSU ספק: Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan מסך לרגע זה: 19' LG L1972H

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by ORBIT,

מעבד: Q800 לוח אם: אסוס PQ5 זיכרון: 4G 800 כ. מסך: GF 9500 ד. קשיח: 500GB צורב DVD ספק: THERMALTAKE 400W מארז ** ללא מסך ** מיועד למשחקים עד כאן המפרט הכללי שנמסר לי (כך רשום בהצעת המחיר) ============== בקשה שניה: המלצה למפרט מחשב למשחקים **ללא מסך** - תקציב עד 3,000 ש"ח כמחשב למשחקים, הדגש בעדיפות חייב להיות על הספק וכרטיס המסך ואחר כך כל השאר. תודה.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by sir.humus,

הייתי מעדיף לחסוך קצת במחיר, אבל לשמור על הביצועים... מאיףה אני מוריד 800 ש"ח?!? מה אתם ממליצים לשנות, להוסיף, להוריד? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946 945 ש"ח לוח אם ASUS P5KPL-CM Intel G31 LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21080 280 ש"ח זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz KTH-XW4400C6/2G http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23754 115 ש"ח כונן קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19658 325 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce 9400GT 512Mb DDR2 GV-N94T-512H …

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. נתחיל בזה שהוינדאוס לא יודע בדיוק מה זה קשור אליו אבל מספק לי מכפלה למעבד של 9.0X ומגיע P8400 מגיע עד ל 2380. GHZ זה ממש מטורף וזה לא היה לי בויסטה נתחיל בזאת שמהמעבד קריר יותר כנראה בגלל כמה דברים אין לי מושג הם עומדים על 33 מעלות כל ליבה מאשר בויסטה שכל אחד 40 50 זאת מערכת הפעלה מטורפת למחשב הזה אומנם עברתי מריטת שערות עד להתקנת ה XP על HP אבל הסתדרתי זה היה ארוך ומייגע ובעיקר באנגלית אבל הצלחתי בסוף רוב הדרייברים אצלי זה שוווה את המאמץ חסרים עוד כמה אבל לאט לאט אז אני ממליץ לכולם לעבור למערכת הישנה והטובה הזו אין לי ספק שזו מערכת הרבה יותר טובה מ VISATA הספינה הזו

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by דין טיבי,

חחחחח שרפתי לאחותי את המחשב, היא ילדה קטנה אבא שלי רוצה לקנות לה מחשב חדש חח פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: הנה השאלון פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1000-1200 שקל במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב נטו לעבודות משרד כמו icq וכו' מקסימום icy tower חחח 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל ברוך השם 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך רק צורב דיוידי במחשב5. האם יש לכם העדפ…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? …

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by Lior10,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 8K, ישנה אפשרות לחריגה (למרות שלא נראה לי שיהיה צורך). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לכיוון של מרובע ליבות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפה מיוחדת. העיקר שלא יהיו בעיות עם התחממויות יתר. השקט גם כן לא חשוב יותר מדי, העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by M3m3,

תודה לאלה שעזרו לי לבחור חלקים למחשב, הוא כאן והוא תותח!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Bootvi,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מסך חדש 22" עם רזולוציה של 1680x1050. אינני מבין גדול ב-OC, ואינני רוצה להיכנס לתוך התחום הזה, לכן המחשב שאני רוצה צריך להיות חזק כפי שהוא. כמו כן אשמח למארז שקט יחסית (אבל לא שקט "במיוחד"). התקציב הוא עד 6K. המפרט שבניתי הוא להלן: כרטיס מסך : EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤ 1523 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤ 1680 לוח אם : ASUS P5Q PRO ¤ 798 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 584 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 315 ספק כוח : ENER…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yellow Slider,

אני מחפש מחשב נייד חזק, לא כבד במיוחד, עם מסך גדול יחסית, ושהסוללה שלו תיהיה חזקה ולא תגמר מהר. אין צורך במערכת הפעלה, (אני יכול לוותר ולקבל הוזלה במחיר?) המחשב הוא לשימוש בתוכנות גרפיקה, פתיחת קבצי טקסט גדולים (40-100 מגה), גלישה באינרטנט, אני נוהג לגלוש בFF עם 10-12 טאבים פתוחים בו זמנית ככה שהמחשב צריך לעמוד בעומס של דפדפן כבד ועוד 4-5 תוכנות משניות. אינטרנט - חשוב שיהיה כרטיס WIFI טוב (אינטרנט אלחוטי) וכמובן אחריות. על מה הייתם ממליצים לי? אני לא יכול לעבור את תקרת התקציב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by Ronen Mars,

עד עכשיו עשיתי סקר שוק, וזה מה שמצאתי: בקרבת הבית יש לי את IVORY וKSP עם המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655 או שיש ברחובות: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10416 אם יש לכם עוד הצעות או המלצות, אני ממש אשמח לקבל אותן.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by ido h,

שלום לכולם, אני צלם עיתונות וזקוק למחשב שיהיה נייד ואיכותי. בגדול, השימושים שלי במחשב הם לעיבוד תמונה בסיסי (השאר מתבצע ע"י גרפיקאית במערכת), יכולת פתיחת קבצים רבים במקביל בפוטושופ, וורד, מסנג'ר,שליחת תמונות למערכת דרך האינטרנט ומיון ואיחסון התמונות במחשב. אני יודע שדיוק הצבע במחשבים ניידים אינו איכותי במיוחד ולכן מייחס לכך חשיבות נמוכה יותר מעמידות ואיכות המחשב, שלא יתחיל לקרוס אחרי חודשים בודדים. לאחר עיון באינטרנט והתיעצויות שונות הגעתי ל-3 מחשבים שנראים לי עומדים בפרמטרים dell latitude e6400 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&l=en&m_11=PXP33BN&oc=blcwegp&s=bsd lenovo x200-http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~7454-2GU…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. Started by Dr.flotz,

אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. Started by ido h,

שלום. אני עומד לפני קניה של מחשב נייד לצורך עבודתי כצלם עיתונות. פחות חשובה לי אמינות הצבע של המסך למקור. יותר חשובה לי האיכות של המחשב והיכולת שלו לאפשר לי לעבוד על מספר תמונות במקביל בפוטושופ,קצת וורד ומסנג'ר ומיון ואיחסון תמונות על המחשב. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מבחינת המשקל. 2 המחשבים שכרגע אני מתלבט לגביהם הם: lenovo T400- http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2765T7U~2~31.htm dell e6400- http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm השאלה שלי היא איזה מן המחשבים יהיה יותר טוב ואמין לצרכיי?, מישהו התנסה ויודע להגיד איך המסכים שלהם? האם יש משהו במפרט שכדאי לשנות? (לא מבין בזה כלום,לצערי). האם יש המלצה על מחשב אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by omera138,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כמובן שיעלה GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש תיק עדיף בצבע שחור במראה עסקי/סולידי חשוב לי מאוד שיהיה לו גב קשיח והרבה מאוד תאים וארגונית לאחסון כל הדברים ואם אפשר שיהיה גם עמיד במים זה יהיה מושלם התיק היחידי שראיתי שמתקרב לדרישות האלה זה תיק של north face אבל כמו שצדי צרפתי אומר..."זה ליד, זה לא ממש זה..." תודה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  19. זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by nirbercovic,

שלום לכולכם, מחזק את ידיהם של הדרומיים כמובן בימים קשים אלו וכמובן מחזק את הלוחמים שמחרפים את נפשם למען שלום ישראל. ולנושא: אני עומד בהחלטה לקנות מחשב נייד חדש והתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח. אני צריך אותו בעיקר לדברים משרדיים כמו אופיס, אינטרנט ועוד וכמובן שישרוד לכמה שנים של לימודים. אני מתלבט בן שני מחשבים של דל שאחד חזק יותר מהשני וגם עולה יותר ב300 ש"ח בלבד. הראשון מסדרת studio 1535 : מעבד: T3200 מהירות: 2.0GHz 667MHz מטמון: 1MB L2 cache השני מסדרת Inspiron 1525 : מעבד: T8100 מהירות: 2.1GHz 800MHz מטמון: 3MB L2 cache שאר הרכיבים זהים כמעט. השאלה שלי היא פשוטה. האם כדאי להשקיע 300 ש"ח ולרכוש את הINSPIRION שמציג מעבד טוב יותר או שמא להישאר המסגרת התק…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אהלך חבר'ה לא מזמן פתחתי פה פוסט על המפרט שקיים אצלי וקיבלתי ביקורות מסויימות.... ביקשתי לשדרג את המחשב אבל לא היה לי מושג ממה להתחיל מההבחנה של כמה מחברי הפורום הומלץ לי לשדרג מעבד+כרטיס מסך+ ספק כוח.... אז ככה אני יציין שוב את המפרט שקיים אצלי אם מישהו רואה עוד משו שצריך שידרוג אני ישמח לקבל הצעות: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- GA965PS3 Gigabyte 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 מסך 17 lcd LG אז ככה לרשותי עומדים 1500 שח' בעיקרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא "יאכל" משחקים כמו כלום-כלומר יחזיק לפכות לשנה וחצי את המשחקים החדשים ביותר והחזקים שבשוק כמו: Prince of Persia החדש, Grand …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by itayoko,

Intel Core2Duo Processor T8300 2.4Ghz Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo processor P8600 2.40GHz איזה מעבד טוב יותר ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? ועל איזה חנות אימנה וטובה ומחשבים ניידים באזור המרכז ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by איב,

אז ככה, הבעיה שלי קצת מוזרה. אני מקווה שמישהו מכם נתקל בזה, או יש לו רעיון כלשהוא שיכול לעזור לי. יש לי נייד N100 3000 של לנובו, קניתי אותו לפני שנה, מערכת הפעלה ויסטה, היום בדיוק שדרגתי זכרון ל-3GB כביכול ההארדיסק שלי בגודל 120 GB, (לא משנה שבפועל אני רואה רק 106) כתוב לי שהשטח בשימוש הינו 102 GB כאשר יש לי רק 4 GB פנויים (!) עכשיו כל זה מאד מאד מאד לא הסתדר לי, יש לי סרט אחד, כמה תוכנות קטנות וזהו. אין שום סיכוי בעולם שיש לי דברים במחשב שביחד תופסים 102 GB!! אז בדקתי, נכנסתי לכונן C (יש לי רק כונן אחד), סמנתי את כל התיקיות (לפני זה דאגתי לכך שאוכל לראות את כל התיקיות כולל הSYSTEM) ובסה"כ יצא שהכל הכל ביחד תופס 34 GB. התעלומה הגדולה: לאן נעלמו 70 GB? אז מתוך ה-34 GB: C:/…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. היי,הכול רשום בכותרת. גיימר אני לא,אבל בהחלט אשמח לשחק פה ושם, רצוי מעבד עם ארבע ליבות,4 ג'יגה זיכרון,וכמות סבירה של מקום אכסון(500 ג'יגהבייט לפחות). וכמובן כרטיס מסך חביב.... זה מה שאני בניתי בינתיים ממה שקראתי וראיתי שמומלץ: Q6600 Box - 1032NIS DFI LANParty DK X38-T2RB - 709NIS 4GB DDR2 Exceleram RAM - 300NIS Seagate 500GB HDD - 298NIS Palit Geforce 9800GTx+ 512MB DDR3 RAM - 870NIS Antec P182 Case - 823NIS Enermax Modu82+ 425W - 469NIS TOTAL : 4501 בקשר ל 11 השאלות: 1.עד 4500 ש"ח - מזומן. 2.הכל מהכל,אני מתכוון לשחק עליו,לבצע עליו עבודה משרדית,לקמפל עליו הרבה דברים כבדים,עריכת וידאו וכו'.. 3.אין שום צורך בציוד היקפי,את כל זה יש לי כבר. 4.לא צריך כונן אופט…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים