עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shirb,

שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orese,

אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by חן וייסמן,

לפני כמה ימים פרסמתי כאן הודעה למפרט למחשב חדש, אני הולך לקנות אותו בלי קשר. כרגע יש לי מחשב "ישן" שאני הולך להעביר לאחי אבל הוא כבר לא סוחב ככ במשחקים, הדרישה העיקרית היא משחקים בגרפיקה גבוהה. זה המפרט: לוח: GA-G41M-ES2L מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333 זכרונות: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 כ.מסך: GTX9800+ 512MB מארז דיי סביר לא זוכר את הדגם ספק בן 5 שנים של COOLERMASTER 550W זהו... איך שלי נראה השיפור יכול להיות בכרטיס מסך... השאלה אם שווה להשקיע בכלל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אוקיי, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לחבר, כהשימושים הם בעיקר יומיומיים עם שימוש בתוכנות עריכת מוזיקה. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה, אין צורך בשום ציוד היקפי. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים מודרניים ככה שכרטיס מסך mainstream בינוני, כמו ה gts450 או בגרסאת ה OC שלו, גם חשוב שייכנס למפרט. תודה רבה לכל המייעצים ! *בניתי את המפרט הבא בכוחות עצמי, כמובן שאני לא מומחה אבל זה הסדר גודל של הרכיבים שאני מאמין צריך במחשב : (מ KSP) מעבדיAMD Price Units Total Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box 380 1 380 למעבדי אם לוחותAMD GIGABYTE Price Units Total M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 230 1 230 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by LaLa_LooP,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug תודה לעוזרים מראש!!...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס, סרטים ב-HD, משחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 נראה לי הכי מתאים, אולי גם 13.3 אם יש דגם מומלץ. לא חשוב אם זה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? בלי הנקודה האדומה הזאת על המקלדת. * משקל רצוי? שיהיה קל אם אפשר. * הא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by BarVaZ,

ממממ אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים אז כמובן AMD תקציב כמו שאמרתי 4200 ש"ח שלא יעבור את המחיר הזה בבקשה =] ואני מודה לכל העוזרים תודה =]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד. הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ? הנה הלינק לתיאור המבצע http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אשמח לדעת איזה מחשב מומלץ יותר לעבודות עם CAD כגון אוטוקד ,REVID, 3D וכיוצ´ מהנדס בניין. 1.https://ksp.co.il/web/item/268811 2.https://ksp.co.il/web/item/264960 אם יש המלצה למחשב ספציפי גם אשמח

12. שלום חברים! רוצה לקנות מחשב לאמא לשימוש בעיקר באינטרנט. צריך להיות מחשב בסיסי סביב ה 1000 שח. שאלה: איזה מעבד עדיף באותו המחיר (1000-1300 שח)? AMD או INTEL? כלומר אם מסתכלים על שני מחשבים שונים - האחד AMD השני INTEL הנמכרים באותו המחיר, איזה מהם יספק תמורה טובה יותר? מערכת ההפעלה תהיה WIN7. האם intel atom חלש מדי למטרות אלה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Lilach35,

אהלן, אשמח לקבל המלצות לגבי, איזה חברה, יכולה לספק לי מחשב נייד עם המפרט הזה, בעלות של עד 5,000 ש"ח: מעבד 1.86 INTEL זכרון 512M לפחות דיסק קשיח 80GB מסך 15.4'' מערכת הפעלה אם אפשר VISTA HOME BASIC אחריות שנה אחת כרטיס מסך 128bit כרטיס קול 3D רשת אלחוטית לפחות 2-4 יציאות USB יציאה של S VIDEO כניסה לאוזניות ויציאה לרמקולים משקל 2.3 ק"ג אם אפשר פחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומאחר ואין לי מושג בתחום הזה אני צריך המלצה לפי הפרמטרים הבאים: חייב להיות IBM (LENOVO( טווח מחירים בין 5000-6000. פיטצ'רים שחייבים להיות כלולים , סנטרינו (לא סלרון), בלוטוט, WIFI, זמן בטריה טוב, משקל עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון פיזור חום או דברים אחרים. שימושים: משחק מחשב אחד, זה משחק מחשב שרץ מצויין על VOODOO5 5500 לכן אני כמעט בטוח שזו לא בקשה גדולה למצוא בטווח מחירים הזה מחשב שיריץ משחק תלת מימד שכזה. מעבר לכך, צפיה בסירטי HDTV ועובדה מהירה בוינדוס - אופיס, אקספלורר אאוטלוק ועוד כל מיני תוכנות סטודנטים דוגמאת מטלאב וC. תודה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by dikt,

אני קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 עם אפשרות לחריגה של עד 500-600 שקלים במידה ויש לכך הצדקה של מחיר\תועלת אני צריך אותו לסרטים שירים ומשחקים בלי ציוד היקפי חוץ ממסך אותו אני רוצה חובה 22 אינץ וחשוב לי דיסק קשיח 500 גיגה לא מתחת ביקשתי משתי חברים שלי שמבינים במחשבים שתיהם המליצו לי על אותה חנות ועם מפרטים די דומים השאלה היא מה עדיף? שתיהם אמרו לי אבל לבדוק פה לפני שאני קונה אולי יש לכם הצעות יותר טובות זה מה שהם הציעו: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300tr לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, התקציב הוא באיזור ה3K. השימוש הוא לצרכים של סטודנט - לא מתכוון לשחק על המחשב הזה, אולי לראות בו סרט מדי פעם. חשוב שיהיה בעל אחריות (מתכוון לנייד אותו הרבה), וכן שיהיה בעל חיי סוללה ארוכים. ראיתי מחשב TX1000 אצל חבר והתרשמתי. חשוב לציין שאני לא ממש מכיר את השוק, אני יכול להתגמש מעט בתקציב. תודה, נדב.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 04:03:48 ראיתי עכשיו מודעה למחשב יד שניה עם מפרט כזה:IBM-Lenovo Thinkpad T60. מעבד:T2500 - Core duo מהירות : 2.0GHZ זיכרון:1GB ddr2. דיסק-קשיח: 100 גיגה אלחוטי: A/B/G. מסך 15.1" 1400x1050 (מ כרטיס מסך .ATI 128mb Bluetooth, fingerprint Dvd-cdrw חלונות אקס פי פרו ברישיון כל העדכונים SP3 תפריטים בעברית ו…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא : למשחקים call of dute , red alert3 , fifa gta סרטים אופיס מוסיקה מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Nihil,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Adir88,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים מוסיקה). הסיבה העיקרית למחשב נייד ולא נייח היא כי הוא יעבור בין חדרים מידי פעם, ולכן הפרמטרים של משקל וחיי סוללה לא מהווים שיקול בבחירת המחשב. גודל מסך - מינימום 15, אם יש אפשרות להיות אז אפילו עדיף. חיבורים מיוחדים - HDMI, כ. רשת 1G. נפח כונן - מינימום 500. שוב אם ניתן יותר אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה ליצרן מסויים, אחריות בינלאומית לא מעניינת אך כמובן אחריות בארץ מינימום שנתיים. תקציב עד 3000, חריגה קטנה תתקבל רק אם באמת מדובר בשיפור משמעותי. חנות מועדפת - KSP כי זה ממש קרוב אלי אך כמובן שלא חובה. תודה רבה.

23. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.