עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nipo3,

לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. המפרט הזה הוא כמעט לגמרי זהה למפרט שהאתר נותן ל 5000 ש"ח ללא מסך: 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח שיניתי את ההרד-דיסק מ Smsung ל Westren Digital . והשאלה שלי למה שמו הרד דיסק של Smsung דווקא, ממתי הם עושים הרד…

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  3. מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Ignorance,

אני צריך מפרט טוב ולא יותר מדי יקר(3,000 ש"ח בערך) שיכיל את הבאים: לוח אם סביר. מעבד 3GH. 512 RAM. 80G+- כונן קשיח. כרטיס מסך סביר. תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אשמח לשמוע מה דעתכם.. Case: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 Processor: Intel Quad-Core i7 3770k 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray (will be Over Cloacked) Processor Cooling Fan: Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT RAM Crosair 16Gb Kit (8G *2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 Hard Disk Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM SSD OCDZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB Graphic Card Gigabyte NVidia 7970 3GB GDDR5 OC (Over Cloacked) Dvd/ RW LG DVD-RW *22 Dual Layer Sata Black Mother Board Gigabyte GA-Z77X-D3H Power …

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. שלום לכולם. המחשב לא מיודע למשחקים כלל וכלל. רק אינטרנט ועבודה עם פוטושופ. מעבד - אני רוצה רק אינטל. הכי משתלם נראה לי מבחינה של עלות תועלת הוא ‏Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ לגבי לוח אם - זאת הבעיה העיקרית. אין לי מושג מה אני צריך. Gigabyte או Asus או משהו אחר? זיכרון - לצורך העבודה עם המחשב אני זקוק ל- 2GB. עד עכשיו תמיד האמנתי שקינגסטון באמת הכי משתלם. האם זה נכון, או שאין הבדל משמעותי בין החברות הידועות? דיסק קשיח - האם שאני לא צריך נפח גדול מדי. מה שחשוב זה לדעת של איזה חברה הכי משתלם? מסך - גם כאן ההתלבטות היא קשה. בעיקרון אני כן רוצה להשקיע במסך (17 או 19 אינצ') אבל השאלה מה אני צריך בשביל הצרכים הדי בסיסיים שציינתי? אני לא רואה במחשב זה סרטים. תודה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. שלום לכולם,צריך את עזרתכם בבחירת לפטופ שישמש אותי ל: * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי,תיכנות כמו C/Java,שימוש כללי רגיל סרטים,אינטרנט. לא גיימר אבל רצוי שיריץ חלק משחקים לא כבדים כDiablo 3,Football manger 14,Fifa14 וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6,לא קריטי מבריק או לא. * רזולוציית המסך? הייתי שמח לרזולוציה גבוהה יותר,אבל בהתחשב בתקציב אין בעיה עם 768 * 1366 * משקל רצוי? אין דרישה,אך כמה שפחות יהיה נחמד,צפויות לי לא מעט נסיעות ברכבת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין דרישה מיוחדת,יותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? כן * גודל…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by בשי,

היי : אני מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, צרכים בסיסיים ,חשוב לי שתהיה מהירות גבוהה יחסית. תקציב של 4000, שיהיה ידידותי וקל לתפעול, אין לי כוונה להעמיס עליו תוכנות וסרטים, אני לא בטוחה איזה מעבד אני צריכה אבל אם הבנתי נכון כשהמעבד גבוה המחיר בהתאם. ראתי כמה דגמים באייבורי, אשמח לקבל הארות והערות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1938&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=983&CatCode=315 תודה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  10. צריך חוות דעת על המפרט הזה, בעיקר חשוב לי: מוכוון גיימינג, לא מתוכנן OC, לא צריך\רוצה RGB אבל נראה שאי אפשר להמנע מזה בימינו. קונה היום. שהמסך יתאים (רוצה לשחק ב 2K, לא 4K או משהו כזה) הכרטיס צריך 850 אז זה הספק שביקשתי, זה יספיק? כן אני יודע שזה לא זמן טוב לקנות וזה יהיה מאוד יקר, אין לי ברירה כרגע.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?

12. Started by GlolG,

אני מחפש מחשב נייד (למען נוחות עבודה בדירה) לשימושים רגילים - אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD ומסך 13" ומעלה תקציב עד 3500 ש"ח במהלך החיפושים בזאפ מצאתי מחשב של acer במחיר ממש ממש נמוך לדעתי (לעומת המפרט שמציע) ... מצ"ב לינק למחשב ACER Travelmate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 אודה לחוות דעתכם המקצועית :-) עומר

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אורח gmeir11
    Started by אורח gmeir11,

הדרישות הן: מעבד סביר (הכוונה לא לסדרת אטום או E-350 הבנתי שאלה איטיים בטירוף). זמן סוללה ארוך - מעדיף סוללת 8 תאים. משקל - פחות מ-2 ק"ג, עדיף לכיוון ה-1.5KG. מצאתי לפטופים לא רעים שעונים לרוב הדרישות שלי, כמו: asus u31f, lenovo u350 אבל הם באים עם אחריות של שנה אחת בטווח המחירים שלי. יש למישהו המלצה ללפטופ עם שנתיים או שלוש שנים אחריות שעונה על הדרישות? בחנויות שונות מוכרים לפטופים בקונפיגורציות שונות (סוללה שונה, זמן אחריות שונה), לכן הדגם של מחשב לא יספיק, אשמח לקישור לחנות. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by inonlll,

אהלן, אני צריך לקנות נייד שישמש אותי לעבודה עם תוכנות כמו AVID ופרמייר. התקציב שלי הוא 6000 שקל עם אפשרות למתוח את זה עוד קצת.. דברים שחשובים לי שיהיו: 1. מסך 15 מט. 2. לפחות 8 גיגה ראם 3. כרטיס מסך לא מובנה - כלומר NVIDIA או ATI (עדיפות לכרטיס מקצועי - למרות שלדעתי אי אפשר להשיג מחשב עם כרטיס מקצועי במחירים האלו). תודה רבה ואחלה סופש לכולם!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום אני צריך מחשב למשחקים. לא מחשב על או משו כזה, פשוט שכל המשחקים יפעלו סבבה פחות או יותר, ושיהיה משתלם. כרטיס מסך mid-end או mid-high end.. כולל מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים צריך מסך LCD התקציב למחשב עצמו לא מוגדר אבל אני משער ש4000-5000 יספיק לא? למסך LCD אני חושב שיספיקו משו כמו 1500 שקלים הסתכלתי כמובן במפרטים המומלצים, אבל אני לא בטוח כמה אני צריך להשקיע במחשב.... אני כבר לא כל כך מעודכן בכרטיסי מסך וכאלה, אז אני אשמח אם פשוט תגידו לי איזה מפרט מהמומלצים כדאי לי לקחת. תודה

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by or550,

המחשב צריך להיות למשחקים חדשים כמו crysis וכאלה ולא צריך מסך ועכבר ורק אם נשאר כסף אז מקלדת[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 16:21:42 מקפיץ

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום אני חדש בפורום ורכשתי לוח אם של GIGABYTE Z68MX UD2H B3 , הלוח הוא בפורמט של mATX (להלן קישור למפרט:http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp) האם זה משנה משהו מבחינת ביצועים? מאחר והשוויתי בין המפרט שלו לבין "אחיו הגדול" ואין הבדל במפרט חוץ מהמידות, האם יש משהו שנעלם מעיניי אשמח אם תאירו אותן. הכרטיס תומך בCS לפי המפרט וכאן יש לי כמה שאלות: 1)האם הכרטיס הזה HD6850 נכנס בסלוט של ה-PCI- EXPRESS בלוח אם הנ"ל, בלי בעיה? 2)האם יכול להיות בעיה של מקום בחיבור CS של שני כרטיסי מסך כאלה ביחד? 3) במצב CS אני מחבר אחד על הסלוט של X16 ואחד על הסלוט של X8 , ואז כל אחד מהכרטיסי מסך ירוץ במוד של X8, האם עדיף להישאר רק עם כרטיס אחד במצב X16 הוא שעדיין אני יכפיל …

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by spin88,

היי, יש לי מחשב נייד שאני עובד איתו 24/7 של DELL, הוא אצלי כבר עו מעט 6 שנים (!!!) הוא עובד מצויין, מהיר ואני מרוצה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות כבר מחשב חדש? אולי יצאו מחשבי-על ואני מפספס משהו? כי מבחינת חווית משתמש, אני מרגיש בסדר עם המחשב הנוכחי שלי. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. שלום לכולם. אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים: Alienware M14X XPS L502X XPS 15Z שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש. אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום אני צריך שוב מחשב. הפעם בשביל קידוד ווידאו HD וסתם עבודה מול מחשב.. לא צריך כרטיס מסך בכלל !!! כי יש כבר. תודה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by Rapi,

איזה מחשבים ניידים בין 4500 ל5500 ש"ח מגיעים היום עם TACKPOINT? שאר הדרישות הם די בסיסיות, מסך 15", לפחות 2GB זיכרון, HD 7200RPM, ואיזה C2D. רוב המחשבים שראיתי מגיעים עם TRACKPOINT רק בסדרות היקרות יותר כמו הLATITUDE, יש משהו זול יותר?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. צריך מפרט דחוף עד יום ראשון מחיר עד 5000 ש"ח עם מעבד קונרו ובלי צורב ובלי כונן ובלי ציוד הקפי,(בלי מסך). המחשב לא בעיקר למשחקים אלא לדברים אחרים במחשב.אבל גם קצת למחשקים. צריך את המפרט דחוף מכיוון שאני רוצה לקנות אותו כבר ביום ראשון. עזרה מהירה בבקשה. :s05: :s05: תודה מראש רועי.

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  23. מה אתם אומרים על המחשב הזה ? http://www.getit.co.il/Group/45683/

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by theguy,

נתקלתי במספר מחשבים אשר עונים על הדרישות שלי ואני זקוק לעזרה בבחירה הסופית (- הדרישות שלי הן סוללה מעל 4 שעות, השימוש שלי הוא תכנות וסרטים). האפשרויות הן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8615 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17159&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9210 http://ksp.co.il/?uin=16914

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים