ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה מהבית, לימודים ומעט גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים להמליץ לי על מפרט של מחשב שיפעיל לי משחקים כבדים, וכמובן עוד חצי שנה ככה ייחשב גם כמחשב סוס, המפרט לא כולל מסך, תקציב עד 5000-5500 תודה מראש :]]
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשובי של 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי (אני רוצה כרטיס טלויזיה ויש לי שאלה האם זה כדי לעשות ?) המחשב יהיה בעיקר להורדות צפייה בסרטים וסדרות , משחקים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ואני רוצה מארז שטוח (האם זה כדי וכמה זה עולה ?) עכשיו בקשר ל-OC אני לא ממש יודע מזה - תסבירו לי מזה והאם צריך וכדי לעשות את זה אני רוצה שהיה שידרוג מפרט בעתיד זהו בעיקרון אני רוצה שהיה לי מחשב טוב מאוד מהיר וחזק אני שומר הרבה שירים ותמונות אז צריך שהיה זיכרון וטוב ואני רוצה שהאינטרט יעבוד מהר אם זה קשור אז אם תעשו לי מפרט לפי כל הצרכים זה היה טוב מאוד ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הלינק (אולי יהיה יותר נוח לקריאה): http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1292&osCsid=9b231f8a203bdc4cc6b760136113c76e אני עובד על AVID, עם חומרי HD, HDV ו-DV, על סרטים באורך מלא. המחיר הוא 6730 ש"ח. התקציב שלי הוא בערך זה, פלוס מינוס 1000 ש"ח. לא מעוניין ב-OC, וזה צריך להיות שקט כמובן. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן! מישהו יודע האם יש הבדל מורגש בין רזולוצית HD לרזולוציית FHD במסך 15.6 של מחשב נייד? מה זה אומר לי בשימוש היומיומי ובכלל...? תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהמחיר בכותרת נמוך משמעותית ממחיר החלקים בשוק, אני קונה ישירות מcd-log אז אם אתם מציעים חלק חלופי, שיהיה באותה רמת מחיר פחות או יותר. מעבד אינטל 805 לוח GA-8I945PG של GB. גוף קירור BT. זכרונות 2x512Mb 667Mhz של Geil. מארז Raidmax Cobra משומש (שעולה לי 150 שקלים) - לא ניתן להחלפה! כונן קשיח Hitachi 80Gb SATA II. כרטיס מסך Geforce 6200 256 mb (128 mb onboard) TurboCACHE bulk 128 bit של GB. ספק כח - עוד לא הוחלט, לדעתי ה480W הגנרי שיש לי (מוגדר 550W, אבל בפועל מוציא 480W עם 20A ל12V) לא יחזיק כמו שצריך את המערכת. אז ככה - ה805 בטוח במפרט. הלוח - פתוח להצעות. זכרונות - גם בטוחים, אין קיט של DC 667 במחיר הזה (123$) אצל cd-log. מארז - כנ"ל, נקנה כבר. כונן קשיח -…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני חסר ניסיון בתחום ובדילמות בבחירת חלקים נכונים ואמינים כולל הספק של המוצרים, אשמח למפרט מקצועי של מערכת מחשב עם המגבלה שמצויינת הנ"ל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים חזקים. הערה: ברשותי מסך 22" של סמסונג T220P רזולוציה 1920X1200 FULL HD . דגשים :השאיפות שלי מהחשב: לוח אם -אמינות עם אופציה סבירה לשדרוג עתידי של מעבד ,אופציה ל GPU מקבילים ,אופצית שדרוג זכרון ו RAID וכ"ו. מעבד- מתלבט בין מעבד 4 ליבות עם תדר נמוך לבין מעבד 2 ליבות עם תדר גבוה. כרטיס גרפי - שיתמוך למסך שהוזכר , יריץ משחקים כמו CRYSIS בגרפיקה מעל הבנונית וכמובן אופציה עתידית ל SLI . זכרונות -שאיפה ל 4G במהירות טובה ספק -אמין ושקט שעושה את העבודה. מארז- לא חשוב הי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי- 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD,עבודה משרדית,Photoshop אין צורך בגיימינג/תוכנות ספציפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס/הרכבה. 8. האם ישנה ה…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 ו- H87 ? לציין כי אין לי כוונות לבצע OC ושדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפיד 4, cod האחרון. -אי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1 . שהמחשב נדלק רשום זיכרון OB של כרטיס מסך 9 מ"ב שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות לבחור רק 2 אופציות 2 מ"ב או 9 מ"ב למה זה כל כך נמוך ? במערכת ההפעלה זה מראה אחרת לגמרי 256MB משהו ממש מוזר . 2 . ב EVEREST התדר של המעבד נראה " אחרי OC " אבל ההגדרות בביוס על ברירת מחדל לא עשיתי OC בכלל !!! רשום 214 באס של המעבד במקום 200 והתדר של המעבד מעל 800MHZ !!! 214 = 419 * 2 = 840 בערך + 40 MHZ ! אבל ב CPU-Z הכול מראה רגיל 400 * 2 ובביוס זה מראה תדר 800 ! . 3 . שמתי 4 גיגה בייט וזה מראה 3 בטח בגלל שזה 32 ביט . 4 . יש לי בעיה שקרתה לי גם בלוח הישן שאני מפעיל הכונן הקשיח SATA ישירות הוא נותן הודעה " אין מערכת הפעלה " אבל שאני מחבר דיסק קשיח נוסף IDE הוא מעלה כאילו 2 מערכות הפעלה למרות שזה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לרכישת מחשב (פתחתי 2 ת'רדים בנושא) ואני עושה קצת "שעורי בית". רציתי את תגובתכם (הקצרה) על המפרט הזה שנועד לעבודה עם חישובים כבדים. מפרט זה לא נועד למשחקים. AMD ATHLON 64 FX55 939 BOX MSI K8N NEO2 PLATINUM CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL WD 74/10000 RAPTOR SATA ZALMAN CNPS 7700 AlCu האם המפרט מאוזן ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד בצילום, והנושא שאני משתמש בו הוא גרפיקה.. השימוש של המחשב שאני מעוניין לקנות הולך להיות נטו לעיצוב תמונות. התוכנות שאני משתמש בהן יהיו בעיקר Photoshop CS5 וPLUG IN בתוכו שנקרא Topaz (למי שלא מכיר, זה דינוייזרים וכו') עכשיו יש לי מחשב נייח בבית שאני עובד איתו, והוא בעיקרון "סוחב" את כל מה שאני מריץ והביצועים שלו מספקים אותי אפשר להגיד, והמפרט שלו הוא כזה: I7 2600 3.4hz DDR3 16GB RAM לוח אם: ASUS P8P67 Geforce 550 TI עכשיו בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שיתן לי את אותם ביצועים, או אפילו יותר טובים בתקציב שהוא עד 13 אלף שקל.. המליצו לי על סדרת Alienware של DELL ואפילו חקרתי את זה קצת והדגם M18X באמת הרשים אותי מבחינת נתונים, אבל אני גם לא יודע באיזה תכונ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וחיבור למסך טלוויזיה, ניגון שירים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB דיסק קשיח 500 GB המחשב הזה ועוד כמה דברים כמו צורב דיוידי ומארז עלה לי בסך הכל 3200 שקלים יש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע בסביבות ה200 -300 שקל עודף. מטרות המחשב: אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק - לא לפרנסתי בתור תחביב. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב …
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני יודע שיש סתירה בין התקציב לדרישה, אבל זה מה שבן דוד שלי הקציב לבניית המחשב שלו. זה מה שבניתי בינתיים: מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-ES3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Orange ₪165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-30 ספק כח Seasonic SS-400ET 400W ₪249 כמות:1 http://www.sk…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אצטרך עזרה בבחירת מחשב נייד. * מטרות המחשב: עריכ גרפית- solidworks, סרטים ופוטושופ. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך? מאמין ש1920 FHD אבל לשיקולכם לפי הצורך שלי * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: העדפה לssd או שילוב (ראו פרטים למטה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אלה דרישות המערכת של התוכנה- http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html בנוסף לכך, אשתמש במחשב לסרטים, פוטושופ וכדומה. הבנתי שצריך מעבד חזק + כרטיס מסך שיתמוך כמו שצריך בתוכנה (ומינימום 8…
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (בעיקר לגיימינג) בתקציב דיי גדול, של כ6K שקלים, ללא ציוד היקפי... השאלה שלי היא - האם ידוע על רכיבים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב יחסית (נאמר, נגיד חודשיים) שבגללם כדאי לי להמתין עם קניית המחשב, או האם לא מתוכנן \ ידוע על כזה דבר ואין למה לחכות עם הקנייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-