עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צרפתי קובץ תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by רועיקי,

אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by GolanBerlin,

אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. שלום לכולם.. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח המחשב משמש לעבודה ביתית. 1 ג'יגה זיכרון. מעבד , פנטיום 4 3.0Ghz לוח-אם עם תמיכה של PCI-EXPRESS , ן - SATA , וחיבור רשת. (ומוכבן ששאר הדברים הבסיסיים , כגון : סאונד וכו'..) כרטיס מסך בעל 256 מגה , לא צריך משהו עצבני , לא הולכים לשחק עליו משחקים כבדים כונן קשיח בסביבות נפח 160 ג'יגה צורב דיוידי רגיל, משהו עממי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.. אין צורך במקלדת\עכבר\מסך\רמקולים

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  5. אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  6. הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. אני יודע שזה תקציב נמוך אבל אין מה לעשות אשמח אם תוכלו לעזור לי E4400 או 4000X2 ? לישומים לא כבדים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by tibia,

אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . תודה כל עזרה תתבל בברכה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by iyehuda,

יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by r0ckY,

שלום, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתכם. המסך שמתוכנן למחשב הוא DELL 2007WFP והוא כלול בתקציב של המחשב אני לא מתכון לעשות OC לפחות לא בטווח הנראה לעיין. על המחשב להתמודד עם משחקים של השנים הקרובות, כמובן שאם יצא DX11 אני לא מצפה שמשחקים שתוכננו לעבוד רק איתו יעבדו אצלי. אם שחכתי משהו,כל דבר רק תשאלו ואני אענה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by Maccabi-T.A,

אהלן, הנה המפרט שלי, מה אתם אומרים עליו מעבד: Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache TRAY כמות: 1 - מחיר: ₪1432 *המעבד עדיין לא נבחר, אלי אקח 950 בסוף החודש לאחר שהמכירים של I7 ירדו. קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1049 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: HuntKey Balance King 6000 - 600W כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: OCZ 3GB Kit (1GBx3) DDR3 1333Mhz CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪484 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sparkle 9800GT 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪554 כונן אופטי: Samsung WriteM…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by SEangel,

אני מנסה לבנות מפרט לידידה שלי. היא עורכת וידאו בAVID 5.5. בינתיים נסגרנו על מעבד I7 (ככל הנראה 3770) וכרטיס מסך של אןוידיה (ככל הנראה 550TI). לגבי זכרון היא מתלבטת בין 8 לשני סטיקים של 8 (לדעתי סטיק אחד יספיק). לגבי לוח, צריך הרבה יציאות USB (גם 2 וגם 3), יהיו לה שני כונני סאטה ישנים + שניים חדשים (SSD+ רגיל או שניים רגילים, כולם סאטה 3), גם יציאת פייר וייר תתקבל בשמחה. לגבי הצ'יפסט, אין צפי לאוברקלוק וגם לשימוש בכרטיס המסך שבמעבד. (יש אישהו יתרון ל77 על ה68 לדרישות שלה?) מארז וספק: התלהבתי מהבנדל של פרקטל דיזיין R3 +סיסוניק 620W בTMS (אוברקיל בשבילה?), הדרישה שלה מהמארז, לא רועש מדי (אבל היא גם לא אובססיבית לשקט), יציאות USB 3 ו2 ופייר וייר (אם אפשר). התקציב, כאמור בכות…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אוקי, נמאס מהגרוטאה הישנה, החזקתי מעמד 5 שנים, הרעש! הרעש!!!! איי ויי.. בקיצור אני צריך את המפרט החזק ביותר שניתן להשיג בסכום המצוין(2000 ש''ח), אך קחו בחשבון שאינני זקוק ברגע זה לכרטיס מסך, אני אסתפק בRadeon 9600 pro הישן, מספיק לי לרגע זה, אך אני מתכוון לשדרג לכרטיס מסך אשר יתמוך בHd בעתיד הקרוב(בעזרת השם) ממ כמה דברים שיתנו לכם מושג לאילו שימושים המחשב יהיה מיועד הכרטיס טלוויזיה הישן שלי ה Pvr-150-mcekit מחכה בינתיים במחשב של אחי, לשוב הבייתה.. ממ אני מקודד לא מעט, ועובד לא מעט על הפוטושופ.. לפי השורה הראשונה אפשר להבין שהרעש הוא פקטור משמעותי אצלי.. או בעצם השקט. שיהיה כמה שיותר שקט, כל עוד זה ניתן במסגרת התקציב הזה... (אני מוכן להשקיע קצת יותר אך עדיף שיישאר בג…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 (נצלו רק 4,000 כי כרטיס מסך ומעבד כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שעלול לחסוך ושווה לציין, אשמח לדעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD, והתעסקות עם תוכנות עריכה (ווידאו ותמונות) ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Metal Gear Solid, Dark Souls, וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Itay Nissim,

עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום בעקבות יותר מדי שימושים נעשה לי צפוף במחשב.החלטתי לפצל את השימוש לתחנת עבודה (מחשב ראשי) ומחשב HTPC קל. השאלה איזה מעבד נדרש למחשב שרק ינגן מוזיקה בהתחשב שיהיה עליו EMU 1212M ו1 גיגה זיכרון.אני בלבטים האם להשקיע במעבד 939 או ללכת על אתלון XP שזה יכול להספיק למערכת XP MCE. תגובות ועצות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by simon15,

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח שיהיה מהיר שיישאר לי לתקופה ארוכה .. אשמח להצעות .. תודה רבה למי שעוזר ..

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

יש לי hp pavilion 4900 בלי הרדדיסק אז תהיתי אם אפשר לקנות HD לנייד ואם יש חנות שמוכרת בארץ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by michal1311,

שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by stam,

צריך ממכם בבקשה חוות דעת על המחשב הזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1454229 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  25. האם המחירים שיש ברשימה למטה יחסכו בצורה משמעותית את מחיר החבילה הסופית? אני מחפש מפרט עד 3500 ללא מסך. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט אבל הייתי רוצה משהו שלא יקרטע גם כשמעמיסים אותו. האם יש מעבד מהרשימה שיתאים לצרכים ולתקציב? מה לגבי שאר החלקים? Intel® Core2 Extreme Processor X6800 BX80557X6800 $495.00 Intel® Core 2 Quad Processor Q6600 BX80562Q6600 $272.50 Intel® Core2 Duo Processor E6700 BX80557E6700 $168.50 Intel® Core2 Duo Processor E6600 BX80557E6600 $123.50 Intel® Core2 Duo Processor E6400 BX80557E6400 $104.50 Intel® Core2 Duo Processor E6300 BX80557E6300 $94.50 Intel® Core2 Duo Processor E4300 BX80557E4300 $69.50 Intel® Core 2 Duo Processor E…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים