ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב, זה מה שאני מחפש במחשב: 1. מסך 14 אינץ- 2. אין צורך בכונן דיסקים 3. שימושים עייקרים- אינטרנט, סרטים מעט משחקים 4. אחריות בינלאומית- חשוב. 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מחיר של סביבות ה500-600 דולר תודה לכל העוזרים - אשמח לתשובות מהירות
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות לאבי מחשב משרדי בעל הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 GB 2. מעבד אינטל (אם אפשר E7XX ומעלה). 3. כרטיס מסך OB 4. הארד דיסק 320 ומעלה. 5. מארז וספק שקטים ככל שניתן. האם אתם חושבים שזה ראלי? אנחנו גם קונים WINDOWS XP ולכן לא רציתי לעבור בהרבה את ה 2000 ומשהו. אם אתם חושבים שניתן לקנות מחשב כזה בדרישות שציינתי בעוד 100- 200 שקל כמובן שאל תגבילו את עצמכם. הרכבתי את המערכת הבאה: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB 625 ש"ח Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 775 350 ש"ח KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400 216 ש"ח LG GSA-H55N X20 Multi DVD-Recorder Bulk 132 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 355 ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב למטרה עיקרית משחקים, וכמובן כל הדברים הבסיסיים: סרטים, מוסיקה, תמונות, אינטרנט וכו'. אני צריך מחשב שלם ללא ציוד היקיפי (כולל DVD-RW וכונן דיסקטים), רצוי מאוד להכניס הכל בתושבת 939 ולא צריך להכניס את הכרטיס הכי יקר שנכנס לתקציב - אולי אני אקח משהו חלש ואשדרג בעוד מספר חודשים, העיקר שיחזיק איכשהו משחקים. אפשר לחרוג קצת עד 3200 (אם זה הכרחי), אבל לא לעבור בבקשה. שאלה חשובה נוספת שחשבתי עליה: האם 2000 ש"ח נוספים ישפרו את המחשב כ"כ, שלדוגמא בעוד כשנתיים משחקים שלא יעבדו במחשב שעלה 3000 ש"ח יעבדו על מחשב שעלה 5000 ש"ח? או שבעיקרון משחקים שלא יעבדו על מחשב ב-3000 ש"ח, לא יעבדו גם במחשב שעלה 5000 ש"ח בעוד כשנתיים, אבל במשחקים שכן יעבדו על שני המחשבים ב…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מנסה להבין איפה הכי משתלם לקנות לפי הדרישות הנ"ל: מעבד i7 6700/i7 7700/i7 8700 16 GB RAM DDR4 ומעלה אחסון SSD 256 GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 1050 gtx/GeForce 1060 gtx מסך מט 15.6 אינץ' full HD 1720×1080 px/4K עכבר Logitech mx master 2s תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, קודם כל אני רוצה לשבח את כל המשתתפים בפורום מאוד הופתעתי לטובה - ישר כוח. לעצם הענין, יש לי שלושה שימושים עיקריים למחשב: א) תיכנות: כלומר ה - Visual studio, וה - MSDN ב) משרדי: office + IE ג) משחקים בד"כ קורה שבמקביל אני גם מתכנת וגם עובד עם ה office אבל אם אני משחק אז שום דבר אחר לא פתוח. הגעתי למסקנה (ורצוי שתתקנו אותי אם אני טועה) לגבי דרישות מחשב: מעבד: P4 3.0Ghz bHT FSB800 לוח אם: אין לי מושג איזו חברה אבל אני רוצה משהו שתומך ב dual channel, lan 100MB, Sb onboard 5.1 or better,firewire-1394, FSB800 זיכרון: 1Gb = 2*512 (רצוי CL2) כרטיס מסך: nvidia 5700 או ATI 9600 או דגמים יותר טובים והשאלות: א) האם נראה לכם מספק? ב) אולי AMD? ג) אילו חברות ודגמים ספציפיי…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
* קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי אין העדפות אני פשוט צריך את הטוב ביותר שהתקציב מאפשר
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
צרפתי קובץ תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח המחשב משמש לעבודה ביתית. 1 ג'יגה זיכרון. מעבד , פנטיום 4 3.0Ghz לוח-אם עם תמיכה של PCI-EXPRESS , ן - SATA , וחיבור רשת. (ומוכבן ששאר הדברים הבסיסיים , כגון : סאונד וכו'..) כרטיס מסך בעל 256 מגה , לא צריך משהו עצבני , לא הולכים לשחק עליו משחקים כבדים כונן קשיח בסביבות נפח 160 ג'יגה צורב דיוידי רגיל, משהו עממי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.. אין צורך במקלדת\עכבר\מסך\רמקולים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.
-
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב נמוך אבל אין מה לעשות אשמח אם תוכלו לעזור לי E4400 או 4000X2 ? לישומים לא כבדים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . תודה כל עזרה תתבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתכם. המסך שמתוכנן למחשב הוא DELL 2007WFP והוא כלול בתקציב של המחשב אני לא מתכון לעשות OC לפחות לא בטווח הנראה לעיין. על המחשב להתמודד עם משחקים של השנים הקרובות, כמובן שאם יצא DX11 אני לא מצפה שמשחקים שתוכננו לעבוד רק איתו יעבדו אצלי. אם שחכתי משהו,כל דבר רק תשאלו ואני אענה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-