עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talikooo,

סוף סוף רכשתי מחשב נייד ועכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. ההתלבטות היחידה שלי היא באיזה צבע לעשות את זה. המחשב הוא מדגם XPS והמקלדת בצבע כסף. האותיות באנגלית הם בצבע שחור. מישהו יכול להמליץ על צבע לחריטה?....או שאולי מה הצבע של האותיות בעברית של הxps בארץ?....... תודה מראש לכל העוזרים ולמנסים[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 01:40:31 לאף אחד בפורום אין XPS ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ לרכישת מחשב ביתי. אני מעוניין במחשב איכותי וטוב שישרת אותי זמן רב, ולא יגביל אותי בצורה כלשהי. אשמח אם תציינו באופן כללי אם המפרט המוצע מוגבל בצורה כלשהי (דהיינו - אם יש בו חסרונות). להלן הפרטים: 1. מה התקציב? עד 5,000. ניתן לחרוג במעט מהתקציב אם יש צורך. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים וקצת פוטושופ. אציין שהעבודה המשרדית כוללת בעיקר עבודה מול תוכנות כגון Visual Studio, sql, ותוכנות דומות. מדי פעם אני מריץ מכונות וירטואליות באמצעות VMware. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין משהו ספציפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש. מעדיף כמובן חברות עם ציוד איכ…

3. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכולם, התקציב עד 1850 ש"ח ללא חריגה. אני מבקש עזרתכם בבניית מחשב עבור: אינטרנט אופיס (אקסל, עריכת תמלילים וכו,) משחקים לילדים (משחקי אונליין, לא משהו רציני, מבוסס פלאש\אתרים בעיקר). יכולת לנגן וידאו FULL HD. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. זכרון 8GB. שקט ככל האפשר במסגרת התקציב. מעבד חזק ככל האפשר כדי שהמחשב יישמר 3-5 שנים לעבודה משרדית. חשוב שהחנות תהיה באיזור המרכז או שתספק שירות באיזור המרכז. אנחנו מנס-ציונה אז כל דבר באיזור הוא מצויין (ראשון, רחובות וכו'). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ttrt1,

אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by elniza,

אהלן, רוצה לקנות מחשב נייד בשבוע-שבועיים הקרובים, המחשב יהיה בגדול לשימוש בבית למרות שלא שולל לפעמים להוציא החוצה, לכן עניין המשקל נראה לי פחות רלוונטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס, אפשר טיפה יותר אם מצדיק לפי דעתכם. השימושים של המחשב זה בגדול טיפה תכנות, גלישה, סרטים/סדרות, יוטיוב, פחות גיימינג וכאלה. לפי שיטוטים קצת באינטרנט הבנתי שכדאי (לפחות לשימושים שלי) לקנות (במינימום) מעבד I5 מדור 8 (8250U), זיכרון 8GB RAM ודיסק קשיח 256GB SSD. לגבי כרטיס מסך לא כל כך סגור על אם צריך בשביל השימושים שלי או לא - תגידו אתם. עדיפות למסך 15.6 פשוט כי 14 נראה לי קטן מדי לשימוש ביתי. חשבתי על איזה דגם של DELL VOSTRO, יש לאח שלי מחשב מהסדרה הזאת וגם שמעתי עליהם …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by moranhoresh,

שלום, אני מחפש מפרט שיענה על הדרישות הבאות: 1. עריכה קלה של סרטי וידאו, כלומר חציית סרט ל-2, חיבור 2 סרטים והמרה של פורמטים 2. צפיה בתמונות ועריכה קלה, תיקונים קטנים ובסיסיים בפוטושופ 3. עבודה עם פאורפוינט וורד, פתיחה של מספר ישומים כאלו בו"ז 4. אינטרנט 5. מעט משחקים 6. תקציב כ-3000 ש"ח 7. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסק קשיח ומסך (כבר יש לי) 8. אוברקלוקינג שיתן את הביצועים המקסימלים לישומים הנ"ל, בתקציב המפורט 9. על המחשב להחזיק 3 שנים לפחות ללא שדרוג מעבד או לוח אם (ניתן יהיה בעתיד להוסיף זכרון במידת הצורך, אע"פ שאעדיף להמנע מכך) שאלה נוספת, ברשותי כעת חלונות XP, האם עדיף לי להתקין על מחשב חשד XP או ויסטה (בהנחה שאשתמש בו לפחות 3 שנים)?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט מספיק טוב למשחקים שישתלב עם הכרטיס מסך שכבר יש לי, 7900GT. תודה מראש, יונתן ל.

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  11. (ללא ציוד היקפי) מה אומרים המומחים? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1512 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1080 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Te…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by genia,

/

13. זה המפרט הנ"ל עכשיו רק לגבי המארז אני לא יודע מה כדאי לי מהמבחר שיש ב- KSP אז תבחרו לי משם משו שנראה לכם נורמלי עד 400 ש"ח למארז ושפשוט יהיה MIDI TOWER ושקט בקיצורר איך המחשב ? התקציב עד 4000 ש"ח ושקלל לא יותר אני תימני זה משנה לי חחח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by tommybar,

שלום אני בנתיים מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים: [h=1]DELL XPS Intel Core i5 4GB Memory 128GB SSD 13.3" Ultrabook Windows 8 XPS13R2-1250sLV[/h][h=1]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200796[/h] [h=1]SAMSUNG Series 9 Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Premium Ultrabook Silver (NP900X3D-A04US)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131458 [h=1]HP Spectre Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Ultrabook (NV13-2150NR)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834256353 תקציב עד 900 דולר * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי של סטודנט * גודל המסך? 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר(תיקנתי) ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory היחיד שמקבל צ'קים 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by Alon karpol,

שלום רב, בני הגיע למצוות ואסף סכום מכובד. בחלקו הוא רוצה לרכוש מחשב גיימינג (שוקינג !) בכול מקרה אני מתכנן לעזור לו לבחור/לבנות/לקנות לו מחשב ותןך כדאי שיטוטי באתר שלכם לגבי מחשבים מומלצים ראיתי כי ישנה הצעה למחשב גיימינג בסביבות 4,200 שקלים. הרכיב היקר ביותר הוא כרטיס המסך - 1,520 שקלים עבור GeForce GT 1060i 6GB 5DDR. במקביל עוד שבוע אני טסל ארה"ב ותהיתי האם יהיה כדאי לרכוש את הכרטיס הנ"ל בחו"ל מבחינה כלכלית? ראיתי כי עלותם יכולה להיות משמעותית זולה יותר, האם כך? במידה וארכוש הכרטיס, האם יתאים לפלטפורמה אשר אני ארכיב בארץ? במקביל האם ישנם עוד רכיבים אשר אפשר לקנות בהנחה משמעותית בארה"ב?

• 17 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. תודה לכולם על העזרה עם המפרט, בלי הפורום לא היה מצב להתארגן, כי לא היה לי מושג בחומרה . אני עם המחשב כרגע....והוא פשוט עף לעומת מה שאני רגיל ...... amd athlon 64 939 3000 gigabite knsc939 nforce 3 512 ddr hec compucase ci6a19 300W תודה .

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by Gliding,

היי אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD. אני לא ידע אם חוקי לפתוח ת'רד נוסף באותו נושא, אך התשרד הקודם נראה לי תקוע קצת. AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache - RETAIL AMD 1,211.37 זהו. זה כל מה שאני יודע. זכרונות ולוח אם אני באמת לא יודע מה לקחת. יש בזיגזג זכרונות של TwinMos ב 572...שזה די כלום ביחס למחירים של זכרונות בדרך כלל. אנ באמת לא יודע איזו מהחנויות יותר אמינה...PCH/KSP/zigzag/pandas/נועה, ולכן אני לא יודע על מי להתסמך. בעיקרון המחרים די דומים. והמליצו לי על A DATA...מה דעתכם? ההתלבטות השנייה לגבי לוח אם. מבוסס nForce 3 250, או מבוסס( via( K8X800/K8T800 אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין שני הצ'יפים, ובכלל מה שונה (הם בתעכלס מציעים כמעט אותו דבר: AGPx8, SATA, RA…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  19. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. למטרות שימוש משרדי וסרטים. מסך 15.6. עדיף שמאפשר עבודה בשמש זמן סוללה סביר ומעלה (לפי הסטנדרט - לא מכיר אבל שלא תיגמר אחרי חצי שעה) כונן DVD משקל לא קריטי, אבל עדיף כמובן קל עמיד - הולך להיות מיטלטל לא מעט ללא מערכת הפעלה האמינות מאוד חשובה (לכן חברות אמינות כמו לנובו וכו' עדיפות) תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. שלום לכולם, הזמנתי את המחשב מדגם זה, (6186) קיבלתי אותו הרגע ואני מאוד מרוצה. אבל שמתי לב שרשום לי מצד ימין למעלה HP Pavilion dv6000 ולא 6186... ככה זה לכולם או שקיבלתי דגם לא טוב??? וגם עוד משהו מוזר, יש לי מדבקה על המחשב של Intel Centrino Duo.... במקום Core 2 Duo... האם רימו אותי נראה לכם? אשמח לקבל תשובה בהקדם, אלעד

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. צריך הכל מלבד מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. למשחקים חזקים וכבדים, directx 10, שהמשחק Crysis יעבוד מצוין. (המחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אך בעיקר למשחקים כבדים) אני רוצה 250 ג'יגה הארדיסק לא יותר. וכל השאר לפי המחיר. אם אפשר להרכיב לי באתר KSP.co.il, תודה...

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי HD, אינטרנט, אופיס וכדומה. בלי משחקים בכלל. מחפש משהו שיחזיק לי את זה לכמה שנים הקרובות. אני צריך: מעבד(עדיפות לאינטל), לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך (אפשר גם משולב בלוח אם \ מעבד), צורב DVD וספק כוח. לא צריך: מארז, כונן קשיח, ציוד היקפי כלשהו. עדיפות לחלקים שקטים בגלל שהמחשב אצלי בחדר. תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. היי, אני רואה המון מחשבים ניידים שמוצאים חן בעיניי, כאשר החיסרון היחידי שלהם לרוב הוא שאין בהם מספיק מקום אחסון בכונן SSD. רציתי לברר, באופן כללי, עד כמה זה מסובך או עלול לפגוע באחריות לרכוש מחשב ולהוסיף 2T SSD לדוגמה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Fenomeno,

E6300 ASUS P5B DELUXE GSKILL 2X1024 DDR2 800 GAINWARD GF7900GS SEAGATE 320GB SATA2 16MB מה דעתכם? בעיקרון הייתה לי התלבטות בין הלוח הזה לבין הג'יגה בייט 865P-DS3, אבל הג'יגה בייט הוא 3 PHASE, לעומצת האסוס שהוא 8 PHASE..אז החלטתי ללכת עליו..מישהו שנוגד אותי? לגבי הזיכרון, איך זה שההבדל בין הדגם הזה 4-4-4- לבין הדגם של ה- 5-5-5- הוא רק 20 שקל? יש איזשהוא קאץ'? לגבי הכרטיס מסך, בחרתי דווקא בדגם הזה של גיינוורד גם כי יש לו אחלה קירור, וגם כי לעומת כרטיסים אחרים שבאים בד"כ עם זכרונות של HYNIX 1.4NS הו מגיע עם זכרונות 1.2NS של סמסונג. לגבי ההארדיסק, לא חושב שיש משהו משתלם יותר..ההבדלים במחיר בין הגדלים קטנים עד לדגם הזה. הבא אחריו (400) כבר ממש יקר. דעות\הצעות?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.