ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט לחבר שרוצה מחשב חדשת השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ויציאת HDMI בשביל חיבור בעתיד הקרוב לטלויזיה. רצוי מחנויות באיזור חיפה והקריות. בנתיים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Raidmax Cooler for Case 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ¤36 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 940…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב AMD ATHALON לוח MSI פלטניום מעבד 3000 ג'יגה זיכרון 400 מגה הרץ 1.5 גי'גה ארדיסק 160 גי'גה W.D צורב דיוידי כפול 16 כרטיס מסך 6600 ג'יטי 128 מגה כרטיס קול + רשת און בורד מארז+ ספק 450 וואט. כמה למכור?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה עדיף? AM2 4400X2 Dual Core ולוח GA-M61PME-S2 או E2200 ולוח GA-G31ME-S2L או- אסוס P5KPL-CM G31 כל השאר אותו הדבר זיכרון 2 ג'יגה קינגסטון צורב DVD * 22 LG דיסק קשיח 250 GB WD מארז COMPUCASE HEC 6C60 ספק HEC TRT 400W מקלדת ועכבר לוגיטק ההתלבטות שלי היא רק לגבי המעבד (והלוח כמובן)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 לוח אם ASUS P5Ql-e כרטיס מסך : מה יותר טוב ? Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1gb DDR5 PCIe או Asus ATI HD4870 1024MB DDR5 PCIe דיסק קשיח : seagate 500GB 32MB sata2 7200rpm צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR3 1333MHZ CL9 מארז COOLER MASTER Centurion 590 ספק כוח : ocz 500 wat מחיר 6000 שח ללא מסך מסך samsung lcd 22 t22OP שימושים : משחקים כבדים ,עבודות משרד ,אינטרנט תתיחסו בבקשה לכרטיס מסך מה עדיף תודה לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)) בנוסף.. אני רוצהה לדעת.. מה אתם אומרים בהקשר לבקשות.. לMSI EX400 של IVORY >>> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 22:43:37 שכחתי לציין פרט חשוב.. אני רוצה שהמסך יהיה בגודל 14.1 אינצצ'..מוכן להתפשר למטה.. לא למעלה..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זקוק לדגם של מחשב נייד עד 5000 ש"ח , שיוכל להראות סרטי HD , שתהיה יציאת HDMI , שהמחשב ירוץ מהר כמובן :-) הרבה זכרון ומעבד מעולה עד כמה שהמחיר מאפשר ... , הארד דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב בטווח מחירים כמובן ... מסך סטנדרטי למחשבים ניידים שיש לו איכות טובה (סטנדרטי זה 14. משהו לא ?) צורב DVD כמובן , וכל הדברים שמסביב .. (שתהיה גם מצלמה עם מיקרופון מובנת) . שימושים בעיקר : סרטים , סרטים HD , משחקים קלים , אינטרנט , דואר אלקטרוני , מצגות , וורד וכו'... תודה רבה לכם , חן .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי במחשב מ 1 ג'יגה ל3 ג'יגה כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב שהשימוש שלו הוא כללי ובעיקר למשחקים כמו GTA IV אז הלכתי עם המפרט המוכן שאני יציג לכם למטה לחנות וקילבתי הצעת מחיר שעומד על סך 2900 ורציתי לדעת אם המחיר נראה זול מידי או משהו שלא תהיה איזה קומבינה חוץ מזה אני אמשח למעט עזרה וייעוץ לגבי מארז מספר מאווררים דרוש והאם ספק הכוח מתאים . תודה מראש לכל העוזרים . המפרט הוא : INTEL CORE2DUE E8400 מעבד ECS P43 CHIPSET INTEL לוח-אם TEAM 4096 MB DDR2 800MHZ זיכרון וירטואלי 320 GB SATA2 7200 RPM קשיח שולחני ICE WING 3 נחושת קירור למעבד GEFORCE 9800 GTX+ 512MB DDR3 כרטיס מסך 1GBE כרטיס רשת 7.1 כרטיס קול 500w ספק כוח עכשיו אני מבקש מהעוזרים להתייחס למה ששאלתי ולא סתם לזרוק מידע באוויר בנוסף ר…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מחשב, כולל מסך 19 LCD, כולל ציוד היקפי (בלי רמקולים). שישמש לאינטרנט + משחקים + שימוש יומיומי (לא גיימר בכלל). עדיפות ל אינטל, (לא מחייב אם יש משהו זול יותר). הקנייה תיהיה מ" לוג'יק ". עד 3000 שקל. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מספר שאלות ביחס למפרט: אינטל או AMD מסך 20 אינצ WIDE מספיק? קניה ב KSP, IVORY או ZED - מי יותר טוב ואמין? XP או VISTA על מה להתפשר ועל מה לא?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1247 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 מחיר סופי: ¤4025 ;D ;D ;D המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה באנטרנט, עבודה באופיס, צפיה בסרטים, אפשרות להריץ משחקים מבחינת מסך 15.4 המשקל לא חשוב עדיפות ליציאת HDMI שיהיה לו כרטיס מסך נורמלי ולא הנפוץ של אינטל שיהיה לו BLUETOOTH גודל מינימלי של כונן קשיח 160 גיגה שיהיה בעל צורב DVD-DL מבחינת עדיפות לחברות אז DELL או HP אך לא פוסל הצעות אחרות תודה לכל המשיבים
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בס"ד שלום אוקי אז ככה אם אפשר שתבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים ב200 שקל מפרט המפרט יהיה בלי כרטיס מסך ודיסק קשיח לא מתוכנן אוברקלוק חשוב שיהיה שקט ללא ציוד הקפי ללא מסך וזהו תודה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב? - 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב? - משחקים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?- לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - דיי, שקט סביר 10. האם מתוכנן OC? - לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - Gta Iv - Need for speed UC וכו' על מסך 17 ברזולוצייה: 800x600 \1024x768
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-