עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב לא ממש לצורכי משחקים, השימושים העיקריים הם בתוכנות מולטימדיה ומוסיקה כמו קיובייס ופוטושופ, צפייה בסרטים קליפים, מוסיקה וכמובן מסנג'ר, אימיול, אייטונס ועד נגנים למיניהם. אתמול ביקרתי באייבורי וקיבלתי מפרט, עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מומלץ לקנות אצלם? המפרט שקיבלתי כלל: -מעבד CORE 2 DUO E7400 2800MH -לוח ASUS G31 -זיכרון DDR2 2GB -דיסק קשיח WD 500GB 7200 -כרטיס מסך GEFORCE 9400 512MB -מארז ידית -ספק כוח 450W -צורב דיוידי LG X22 -כרטיס קול 7.1, רשת מובנים המפרט יצא 2115 ש"ח אשמח לקבל תגובות, חוות דעת ואפילו מפרט אחר בסכום זהה או בקרבת אותו הסכום. ושאלה נוספת, האם יש בעיה בלוחות של MSI? ואם כן למה. תודה רבה, תומר.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by n857,

מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by AMS2,

אני צריך מפרט מחשב למשחקים כמו GTA IV, crysis וכו' שלא יחרוג מה3000 ש"ח ולא משנה לי באיזו חנות

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by stinkeyhappy,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. לבנתיים קיבלתי שתי הצעות מחיר למידע שמיד אפרט בהמשך ואשמח לחוות דעת. ע"פ המרדיך שקראתי באתר כנראה המפרטים האלה לא עונים על ציפיותי באופן מקסימלי. להלן המידע: תקציב: 3-4K כולל מסך - אפשרות למזומן. מטרה: משחקים>סרטים ומוזיקה>הורדות ציוד היקפי: עכבר 5 לחצנים, מקלדת לגיימרים, רמקולים איכותיים לצליל טוב לפחות שימלא חדר (תקף גם לכרטיס הקול), מסך LCD העדפה לחברות מוכרות שיהיה קל לקבל מענה במקרה של תקלה. קירור ועיצוב... חשוב לי לתחזוקת המחשב שהוא יקבל יחס טוב ושלא יתחמם יתר על המידה וזהו השיקול העיקרי. מבחינת המארז והקירור. אם רועש או שקט - לא רלוונטי. מערכת הפעלה - לא חוקית אין צרכים מיוחדים מעבר לגיימינג - חשוב לציין שיש משחק אח…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by realy,

מישהו כאן בפורום.. נתן הצעת מפרט מהאתר Newegg.com עכשיו אני רוצה לדעת אם האתר הוא אמין .. ואיך אני יכול לדעת את זה בוודאות? ואם כן, יש לו משלוחים לישראל? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matana8,

היי שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי לתת לי מפרט למחשב .ללא מסך. ללא התקנה. רגיל .שימוש למשחקים התקציב שלי 2500 שח אני מעדיף מעבד של אינטל תודה לכל העוזרים אם יש חריגה של 200 שח לא נורא העיקר שיעבוד טוב במחיר הסביר הזה ואם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by קורלאונה,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה יש לשפר איך המעבד והלוח אם בקיצור יש מקום לשיפור או שזה טוב?.. http://i44.tinypic.com/eg7lh5.jpg

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Schaap,

לפני כחודש בניתי לי מפרט מחשב באתר של נעה מחשבים ומעומס לימודים לא היה לי זמן לטפל בזה. השבוע אני חוזר לבניית המחשב ועברתי על הרשימה לראות אם יש עדכונים כלשהם, ואני רואה רק עליות מחירים. כמה דוגמאות: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX עלה מ955 ל1030 Leadtek NVIDIA Quadro FX 570 256MB DDR2 PCI-E עלה מ890 ל1120 אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון, לא מצאתי משהו קרוב יותר...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by juli66,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי משהו שמספיק לאינטרנט ואימיילים בלי ציוד הקפי ובלי ספק כוח. משהו טוב שלא יעשה בעיות התקציב הוא עד 900 ש"ח.. מקסימום.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by guygol10,

אני מעוניין במחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך FX9800 זיכרון 4GB דיסק קשיח 1000GB וזהו בכללי

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by realy,

שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by michfir,

מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זה מפרט לחבר שרוצה מחשב חדשת השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ויציאת HDMI בשביל חיבור בעתיד הקרוב לטלויזיה. רצוי מחנויות באיזור חיפה והקריות. בנתיים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Raidmax Cooler for Case 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ¤36 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 940…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  20. אז כך יש לי מחשב AMD ATHALON לוח MSI פלטניום מעבד 3000 ג'יגה זיכרון 400 מגה הרץ 1.5 גי'גה ארדיסק 160 גי'גה W.D צורב דיוידי כפול 16 כרטיס מסך 6600 ג'יטי 128 מגה כרטיס קול + רשת און בורד מארז+ ספק 450 וואט. כמה למכור?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by asi_s1,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 לוח אם ASUS P5Ql-e כרטיס מסך : מה יותר טוב ? Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1gb DDR5 PCIe או Asus ATI HD4870 1024MB DDR5 PCIe דיסק קשיח : seagate 500GB 32MB sata2 7200rpm צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR3 1333MHZ CL9 מארז COOLER MASTER Centurion 590 ספק כוח : ocz 500 wat מחיר 6000 שח ללא מסך מסך samsung lcd 22 t22OP שימושים : משחקים כבדים ,עבודות משרד ,אינטרנט תתיחסו בבקשה לכרטיס מסך מה עדיף תודה לכולם !!!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. בסמסטר הקרוב אני מתחיל את הלימודים באוניברסיטה, ובשביל זה אני מתכנן לקנות לי מחשב נייד כדי להקל לי על החיים. אם כבר אני קונה לעצמי אחד, אני רוצה שהוא יהיה גם מספיק חזק כדי שאני לא אהיה צריך להשתמש במחשב המשפחתי. לכן חשבתי לקנות את הasus n10j. הוא מספיק קטן וקל כדי לקחת אותו איתי לכל מקום. לאחר שדרוג הסוללה הוא יכול לספק זמן עבודה ארוך. השימוש שלי הוא המון גלישה באינטרנט, עבודה עם כמה יישומי אופיס במקביל, מידי פעם אפילו visual studio ולא מעט צפיה בסדרות טלוויזיה וסרטים (כאשר הוא מחובר למסך גדול, לא על ה10 אינץ' שלו). וחוץ מהדברים האלה, הניידות היא משהו שחשוב לי. ולכן הn10j נראה אטרקטיבי. את ההזמנה אני מתכוון לעשות מebay, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 750$ לנייד, ועוד בערך 100$…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מה עדיף? AM2 4400X2 Dual Core ולוח GA-M61PME-S2 או E2200 ולוח GA-G31ME-S2L או- אסוס P5KPL-CM G31 כל השאר אותו הדבר זיכרון 2 ג'יגה קינגסטון צורב DVD * 22 LG דיסק קשיח 250 GB WD מארז COMPUCASE HEC 6C60 ספק HEC TRT 400W מקלדת ועכבר לוגיטק ההתלבטות שלי היא רק לגבי המעבד (והלוח כמובן)

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים