עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, המחשב עבור חבר ועל כן אין ברשותי פרטים נוספים אודות גודל וכו'. מחפש מחשב אמין וטוב שיתאים לשימוש סטודנט הלומד לדוקטורט בפיזיותרפיה ולשימושים כלליים. תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Inter,

שלום רב לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב בשווי 1000 שקל סימלי יחסית שלא יהיה תפארת המדינה אבל שגם יהיה חביב. המחשב המיועד בגדול נחוץ למשחקים אבל פשוטים לא משהו רציני לדוגמא CI יש לכם רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתעתד בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולתוכנות כדוגמת office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב בתקציב הנ"ל כולל פירוט מחירים לגבי כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק למסך, מקלדת ועכבר. ד"א, אני מתכוון לרכוש את המחשב דרך חברת ivory. אשמח לקבל חוו"ד בנוגע לחברה. תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC מטרתו העיקרית לראות מוזיקה סרטים טלויזיה (HOT) בנוסף ארצה להוסיף גם כרטיס לווין. אני מעוניין בניגון 1080P ובלו ריי ולכן חשוב שלא יקרטע חשוב שיהיה שקט במיוחד ללא OC מערכת הפעלה XP MEDIA SENTER בתוספת מדיה פורטל. המפרט שלי הוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 6400 Tray לוח אם GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז כולל ספק Antec FUSION Silver 430W קרור למעבד Scythe Mini Ninja Rev. B תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות בקשר לזיכרון כדאי 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד או מה... אשמח לכול עצה ועזרה תודה מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- Jewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- וOCZ2V8002GKוOCZ קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך- יוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  7. אז ככה, פתחתי כבר נושא בקשר לזה, אבל העניין השתנה, אני הולך לרכוש את המחשב הנייד ישירות מהיבואן. עדיפות למחשבים של DELL או HP, תקצבתי את זה בבערך 5300-5500 שקל מאחר ואני מאמין שמחשב שנמכר בחנות במחיר כזה אפשר לקנות אצל היבואן ב4000 שקל בערך, במיוחד שאני משלם במזומן. אני צריך מחשב למטרות אישיות, משחקים ברמה סבירה (לא זקוק לכרטיס מסך מעולה, מספיק לי כ.מ סביר), עבודה עם קבצים גדולים ומסדי נתונים של 50-100 מגה, מדובר בקבצי טקסט לרוב, עבודה עם פוטושופ ולעיתים במקביל עבודה עם FF כשלפחות 8-10 טאבים פתוחים במקביל ולרוב אאוטלוק ועוד 2 תוכנות מסרים פתוחות מהצד, ככה שאני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון, צפייה בסרטים באיכות טובה, חשוב לי שיהיו חיי סוללה ארוכים (3-3.5 שעות לפחות), וכמה שיו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם... בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k המטרות שלי! אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי.... כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע ש…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. אז ככה, 2 שאלות שממש מעניינות אותי, 1. ישנה שמועה שבעבודה רציפה אל מול המחשב מומלץ לנתק את הסוללה מהמחשב ולעבוד מהשקע כשהסוללה לא מחוברת על מנת שלא לגרום לה נזק ארוך טווח - האם נכון? 2. לגבי הטענה ברכב - מה יותר מומלץ לקנות - מטען למצת או ממיר מתח לרכב ואז לחבר את המטען המקורי? אשמח לשמוע תשובות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אז ככה בניתי מפרט למשחקים בחנות מסויימת. אני מבקש את דעתכם על המפרט שהבאתי לכם, רק יש פה את המחיר הסופי ולא מחיר על כל חלק. מעבד - E8400 לוח אם: full atx msi p43 neo-f מארז: כולל ספק 450 וואט אמיתי זיכרון: ddr 2 4096 kingston כרטיס מסך: radeon 4850 512mb gigabyte דיסק קשיח: 1000gb sata 2 32mb seagate לא כולל צורב וציוד היקפי. מצטער שלא הבאתי לכם יותר פרטים על כל החלקים. מחיר סופי 3108 שקל מזומן ויש לי עוד 2 שאלות. האם זה נכון שמפרט כזה דורש ספק של 600 וואט כמו שאמרו בחנות? והאם seagate חברה טובה תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. מחפש מחשב בסביבות האלף שקל פלוס מינוס זה לאבא שלי אתם יודעים שיעשה את העבודה פשוט... בבקשה אחים שלי תעזרו אני לא מבין בזה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  13. לא למשחקים ללא ציוד היקפי תודה. ;D (אה, ושאפשר להשיג אותו ברשתות KSP מרדנית וכדומה...)

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם, מבקש המלצות למפרט מחשב למשחקים, תקציב 3500 ש"ח כולל מסך, וציוד הקפי. ניתן לחרוג מעט עבור שיפור משמעותי. OC רק אם דרך המוכר (באחריות). אריכות ימים וFPS חשובים לי יותר מרזולוציה (אם זה משנה משהו...). תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. רשימת מחשבים ניידים עד 5000 ש"ח , איזה הכי עדיף לקחת מהם? וכמובן , אם לא נתתי מחשב ברשימה , אשמח לקבל המלצה על משהו אחר . הראשון : Gigabyte W576V-84R2‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7161 פרטים בקצרה : 320GB HD 2GB Memory P8400 CPU 2.26mhz nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB השני : HP Pavilion DV5-1130‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6927 פרטים בקצרה: CPU : Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory : 3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB Hard Disk : 250 GB (5400) Graphic Card : ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)‎ Optical Drive : ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ההבדלים …

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום רב, מזה זמן המחשב בין אם בזמן ביצוע פעולה ובין אם במצב ביניים, פועל ע"פ הPERFORMANCE בTASK MANAGER במצב מקסימלי של 100% (מה שמאט את זמן התגובה וגורם להתחממות מתמדת) האם יש פיתרון לבעייה? האם פירמוט הוא הצעד המתבקש? השימוש בזיכרון הפנימי נע בין 250-400 מתוך 700+ תודה ליאור.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by ran1809,

אז ככה אני מגדיר למחשב נגיד שכאשר אני סוגר את המכסה או לוחץ על לחצן השינהה המחשב הולך לישון, עד כאן הכל בסדר והמחש ישן. עכשיו אם אני פותח את המכסה, המחשב אמור להתעורר וכאן מתחילה הבעייה. כנראה שהנועל של המכסה לא מספיק חזק או משהוא ומספיק תנועה קלה כמו הזזה של המחשב והוא מתעורר ממצב השינה כלומר אי אפשר להשאיר אותו במצב שינה בתוך תיק כי הוא עלול להתעורר ואני לא אדע ואז חימום סוללה תגמר בקיצור לא רצוי. מה האפשרות להגיד לו שלא ייתעורר משינה כאשר אני פותח את המכסה, נגיד רק כאשר אני יילחץ על לחצן ההפעלה, כי לא מצאתי איך לעשות זאת? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by zaroor,

רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by maorizyo,

יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. quote author=tmpusr link=topic=388977.msg3344926#msg3344926 date=1232786526] achitofel - תגובה מצויינת (בניגוד לקודמת שלך בעניין שגיאות הכתיב). ה-5050e מצויין ומספק אך ה-E5200 של אינטל חזק ממנו משמעותית, קריר ושקט יותר ובמחיר דומה. תמיכת חומרה בתכני HD לא מתקבלת בפועל ברוב המכריע של המקרים. כשכבר יש תמיכה, הלוחות המובנים לרוב אינם חזקים דיים להפעלת מנגנונים לניקוי רעשים ושיפור תמונה. לניגון הסרט בלבד מספיק מעבד טוב כמו הנ"ל. ה-2480 עדיף בהרבה על ה-CUBE או ה-LC17 בעיקר מבחינת יכולות האוורור, הספק ורמת השקט/איכות. מפרט ראשוני בדגש על יכולות HD, איכות ושקט מוחלט שחשוב מאוד לדעתי ב-HTPC רציני. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by אביטל,

שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by My_Name,

נייד די ישן, קופא כל פעם שמוכנס אליו הכרטיס הרחבה (Wireless). רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. זהו זה....הגיע הזמן להיתקדם. יש מה לשנות בלי לפגוע באיכות וביצועים על מנת לחסוך קצת? מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 780 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 1 300 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 1190 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 צורבים‏ Asus כמות מחיר סה"כ DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 1 150 מאווררים וגופי קירור…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.