ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום זה יהיה המחשב הנייד הראשון שלי...אז אין לי יותר מדי מושג בזה(מחשבים רגילים אני מרכיב כבר שנים אז בזה אין בעיה) אז ככה: השימושים העיקרים,זה בעיקר לראות סרטים ולשמוע מוזיקה,זה יהיה בערך 80% ממה שאני אעשה איתו שאר זה כמובן עבודה רגילה וגלישה באינטרת. לכן אני לא צריך חיית משחקים ניידת,אבל אני כן צריך כמה שיותר מקום פנוי...עכשיו בקשר לזה חשבתי אולי להוסיף לחבילה איזה דיסק קשיח נייד,משהו נחמד כזה,כמו האלה של WD אני לא חושב שאני צריך כ.מסך יותר מדי טוב,כי גם ככה בדרך כלל מה שמגיע עם הנייד זה זבל,אבל אני כן רוצה שדברים רגילים שלי יהיו כמה שיותר מהירים,לכן אני חושב ש2GB זה יכול להיות נחמד וכן C2D אלה בערך הדברים המרכזיים שאני שואף אליהם.ובכלל שגם ככה עכשיו רב הניידים באים עם …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. ·מטרות- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'.. ·מסך: 15.6 לא רלוונטי מבריק או מאט ·רזולוציה- לא רלוונטי ·משקל- 2.2 בערך. ·זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. ·יציאות מיוחדות- HDMI, VGA ·בלוטוס- לא רלוונטי ·גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לא משנה סוג ·לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה מיוחדת ·לא נדרשת אחריות בינלאומית ·אין צורך ברישיון מערכת הפעלה ·העדפה ל- HP אבל לא חובה. ·לא מסך מגע, עדיפות לצבע שחור. חובה: אחריות 3 שנים. עדיפות: מעבד i5. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן.. אני סטודנט בטכניון, ונודע לי שיש מבצע על מחשבים ניידים בחסות חברת IBM... קונים את המחשב בקמפוס, מקבלים אותו במחיר קצת יותר נמוך, ובסוף הטכניון מוריד לך עוד 280$.. התעניינתי בנושא, ואחד המחשבים במבצע הוא ה IBM R40 .. מפרט חלקי: Intel Pentium-M® 1400MHz (Centrino Tech) 256MB DDR-RAM 266MHz 40GB ATA-100 15.1 TFT ATi Mobility Radeon® 7500 32MB 1024x768 16.7M color DVD ROM-8X Lithium-Ion 6.1 hours Intel PRO/Wireless Network Connection 802.11b 2 x USB2.0, Parallel, Line-in /Loudspeaker (Stereo), IrDA, S-Video (out), VGA, RJ-45, RJ-11 weight: 2.7kg Warranty : 3 Years international המחשב כולל MS WINDOWS XP + MS OFFICE XP וחשוב מכל - אחריות 3 שנים בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל דוד שלי והוא ביקש ממני למצוא לו מחשב נייד חזק שיוכל לעבוד בנוחות ובמהירות יחסית בתוכנת אוטוקד. דוד שלי אמר לי שהוא מעדיף מחשב שיהיה קטן וקל כמה שיותר אבל אמרתי לו שזה יכול לעלות לא מעט... http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=1701&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE ראיתי את המחשב המחשב הזה ובשביל השימושים שלו זה נראה לא רע תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן! טוב אני צריך מחשב נייד... הכי חזק שתוכלו להרכיב עד 3000. -- אני לא יודע את המחירים! ואין לי מושג אם מחשב נייד ומחשב רגיל מכילים אותם רכיבים ועולים אותו דבר! אז אם התקציב לחוץ מידי עד כדי קח שפשוט לא משתלם לקנות תגידו לי! -- רב תודות HWZONE.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לא הייתי ממש בטוח איפה לשים את זה אם פה או אם בחומרה אחרת אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר :-X בכל אופן, אמא שלי קמה היום בבוקר והחליטה שהיא רוצה מחשב נייד ... ובקיצור אני צריך עזרה במציאה של מחשב שיתאים לעבודות משרדיות יהיה קל ויבוא עם מערכת הפעלה . התקציב:7000+- תודה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד/Netbook לשימוש סטודנטיאלי (בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט) יש לי בערך 2000 שקל. תודה Feegle ;D
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא מעצבת גרפית, יש לה העדפה רצינית לכיוון מאק, אבל יכול לנסות לשכנע אותה לכיוון PC אם יש סיבה טובה, בנוסף חשוב לה מסך 15 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 8,000 ל-10,000 יהיה אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה - פוטושופ, אילוסטרייטור, sketch, מעט וידיאו - אפטר אפקטס, אבל זה לא העיקר. …
-
- 25 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לשימוש באנדרואיד סטודיו (יומיומי) רמת שקט 8. לא צריך מערכת הפעלה (אשמח להמלצות לגבי איזה גרסת linux הכי מתאימה) ללא עכבר ומקלדת. שיהיה כניסות usb,hdmi כרטיס רשת וwifi כרטיס מסך פשוט.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות לבן דוד מחשב נייד\טאבלט\2IN1 עם ווינדוס ועט STYLUS שישמו כתחליף למחברת להרצאות (הרכישה תתבצע בארה"ב) הדרישות הן מסך כמה שיותר גדול מעבד כמה שיותר חזק(לפחות אטום מהדור האחרון) זמן סוללה ארוך(לפחות 7 שעות) סטילוס ומערכת הפעלה ווינדוס. רצוי מאוד אפשרות לשדורג רכיבים עתידית\גישה יחסית קלה הדגמים שנבחרו ביינתיים הם ה acer aspire switch 11 dell venue 11 pro האם למישהו יש המלצות טובות יותר בטווח המחירים הזה? האם יש טעם לחכות ל SUFRFACE 3 הרגיל שהוכרז?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד, למידה מרחוק, משחקים רגילים (מיינקראפט ג'אווה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים.. ההורים שלי קונים עכשיו תוכנת עיצוב מטבחים (אבא שלי נגר), והם צריכים לפטופ שיהיה עם מעבד: פנטיום 4 מעל 1.4 ג'יגה או AMD מעל 1 גיגה (העדפה לAMD) זיכרון לפחות 256 של DDR והבעיה- כרטיס מסך של 32 או 64 מגהבייט- צריך אחד טוב זו תוכנה עם גרפיקה כבדה יחסית... התקציב הוא בערך 8000 אנא עיזרו
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום בגלל קריסת המחשב שלי אחרי התקנת כרטיס מסך חדש שכנראה כבד מדי עבורו, ולאחר שכנראה צריך כנראה להחליף את כל מערכת ההפעלה- אני מעוניינת לקנות מחשב נייח חדש. הדרישות שלנו: עבודה עם חלונות מרובים פתוחים. משחקים כמו מיינקראפט לילדים. עיבוד תמונות. שיתפקד טוב עם תוכנות לעריכת וידאו, עריכת סרטים כולל שתילת תמונות, הורדת אפקטים, התאמת קבצים מוסיקליים- לצורך הכנת סרטים לבר מצוות, חתונות, ארועים משפחתיים - ברמה אומנותית גבוהה עם אפשרות לחיבור לגליון ציור ידני שמוריד דמויות קריקטורות לתוך הסרטים. יש לנו תמונות וסרטים משפחתיים בכמות מאוד מאוד גדולה. לכן אחסון מאוד גדול לפחות 2T עם אפשרויות להגדלת האחסון והוספת דיסק קשיח. (כיום יש במחשב לפחות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. המחשב האחרון שרכשתי היה בתחילת שנת 2019 בסכום של כ-5600 שקל. אני לא גיימר כבד במיוחד,אבל לאחרונה יצא המשחק : star wars jedi: survivor. אשר מקרטע לי גם במהירות הכי נמוכה. אלו הדרישות של המשחק https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor/pc-system-requirements אני מעוניין לשחק בגרפיקה הבינונית,יהיה נחמד אם יעבוד בגרפיקה הגבוהה ביותר. כרגע יש לי שני כוניני זכרון: 1.Kingston A1000 SA1000M8 2.Samsung 860 Evo (כמעט לא בשימוש). יהיה נחמד להשאיר אותם על מנת למחוק הכל, ולצמצם את העלויות קצת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מחשב נייח. תקציב 3500. מיועד לעבודה עם הרבה טאבים, תכנות, אינטרנט. שונא לאגים. שמתי I7 גם כדי לנצל את ה MHZ בזיכרון. לא רואה צורך בכרטיס מסך בשלב זה. בנוסף, זכרון מאמזון: TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 16GB Kit (2 x 8GB) 3000MHz (PC4 24000) CL16 Desktop Memory Module Ram - Gray - TLZGD416G3000HC16CDC01 גם את ה SSD הזמנתי באמזון. הארד דיסק מעביד ממחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט בסביבות 20K עם מעבד 13900K וכ. מסך 4090 עבור עריכה גרפית. מעדיף שהצדק גם יראה וגם ייעשה. מה דעתכם על המפרט: https://tms.co.il/builds/377707 ]Intel Core i9 13900K / 1 קירור למעבד: Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT White Liquid CPU Cooler לוח אם: Gigabyte Z790 AERO G זכרון: Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 CL40 Vengeance RGB מארז: Corsair iCUE 5000X RGB TG Smart Case White ספק כח: Corsair PSU 1500W HX1500i Fully Modular Platinum כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD דיסק SSD: Samsung SSD…
-
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס בעיקר, עבודה משרדית אבל קצת משחקים כמו football manager וגם גלישה, פייסבוק, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה בבית ליד החדר של הילדים, מעדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-