ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי ערב טוב, שוטטתי בפורום ומצאתי כמה מחשבים מומלצים בתקציב הנ"ל, שחלקם גם כן בהמלצות לסטודנטים, אך הם לא התאימו לחלק מהדרישות שלי, ולכן אשמח לעזרה קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז? בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון? אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו: 1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה) 2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן 3. אחראיות 2-3 שנים 4. מגיע עם Win7 5. שהמחשב יהי…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6-1330ej ואני מתלבט בין המשטחי קירור הבאים: 1. http://dealextreme.winwin.co.il/p/dual-fan-usb-cooling-pad-with-usb-4-port-hub-for-7-15--laptop-notebook---black--40cm-cable--59079 2. http://www.dealextreme.com/p/3-fan-usb-powered-aluminum-laptop-cooling-pad-8915 3. http://www.dealextreme.com/p/high-performance-3-fan-laptop-cooling-pad-with-4-port-usb-hub-9141 4. http://www.dealextreme.com/p/stylish-translucent-3-fan-tilted-laptop-cooling-pad-usb-powered-13227 אפשר המלצות או הצעות? איזה מבין ה-4?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אבי טס לסין היום בלילה ואני צריך לתת לו שם של 3 דגמים מומלצים בטווח ה14-15 אינץ'. מדובר על לפטופ עבור סטודנט למשפטים. ביצועים גרפיים פחות נחוצים פה, השאיפה היא לאורך חיי בטרייה גבוה, מקלדת נוחה ומשקל לא גבוה. לגביי נושא - האם הדגם קיים בסין או לא, זה לא חשוב. המטרה שלי היא להביא לאבי פתק ובו רשומים שמות הדגמים ומחירם בארץ ובהתאם לכך הוא ידע האם ההפרש מצדיק את הקניה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הם עושים בבדיקות האלה? מריצים bootable cd עם תוכנות בדיקה שונות? יש חנות שמפרסמת מה היא בדיוק עושה בבדיקות האלו?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי על המפרט הזה, התקציב שלי הוא מקסימום 4400 שקל עם חריגה קטנה... הוא טוב? הוא יחזיק משחקים כבדים מאוד GTA IV CRYSIS וגם משחקים שיצאו עוד כמה שנים? הוא שווה את המחיר? הוא הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB D…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לעבודה שוטפת ולהצגת סרטים על גבי טלוויזית LCD. מה שחשוב לו זה יציאת שידור טובה - HDMI, ההבדל המשמעותי ביניהם זה הכרטיס מסך. לדל יש אינטל X3100 ולHP יש גי פורס 8400M . את הHP אני ישדרג ל2 גיגה זיכרון... מה דעתכם? הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
החלקים הדרושים: מארז וספק, מעבד, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, צורב DVD, הרכבה. (כלומר, לא צריך כונן קשיח וכרטיס מסך). אני בניתי את זה: Intel P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 790 Asus P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 1 690 512MB (Value) Corsair DDR II 533 2 620 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 215 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 290 HEC 425W (True Watts) 1 280 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 3075 כמובן שאפשר לשדרג לג'יגה של DDRII ואפילו 667, אבל לא מתוכנן שום OC, וגם ככה עם הכרטיס מסך המובנה לא נגיע לרמת משחק גבוהה. מטרת המחשב היא משחקים קלים ועבודה עם אינטרנט. לא משהו רציני.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? נייד של אסוס UltraBook. 17.3 מעבד - Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 850M (4gb זיכרון - 8.1 GB מערכת הפעלה - Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit המחשב בן שנה, נותרה אחריות לעוד שנתיים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי!בוקר טובבב!מה נשמע? אז ככה...אני צריך מפרט למחשב חדש,עד2000 שקלים חדשים! אז קודם כל בלי מסך!ואני רוצה שהמחשב יריץ vista basic בצורה טובה,אני מתכוון שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט לשמוע שירים ולכתוב מסמך וורד ביחד,כי המחשב שברשותי עכשיו,די מונע ממני את האפשרות הזאת. משחקים? אממ קצת,אבל ממש לא עיקר העניין! אני מעדיף מעבד של אינטל,עדיפות לסדרת ה core 4000 ומעלה... לא צריך רמקולים מקלדת עכבר! אז אשמח להצעות...אה,ועדיף אם אפשר בחנות ksp!אבל לא דחוף כ"כ,אם נוח לכם בחנות אחרת ואתם חושבים שהמחירים שם יותר זולים...אתם מוזמנים! תודה רבה לכוווולם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחר אני מתכנן ללכת לקנות, לא ממש למשחקים חוצמה כשיצא GTA חדש. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 988 988 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box מעבדים IE6420 601 601 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לוחות אם 39202 362 362 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 399 399 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מארזים 6A19B-400 478 478 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ 476 476 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe כרטיסי מסך LV350 שאלותי: א. האם שווה להשקיע בזכרונות 800MHZ, ואם כבר האם CL4 במקום CL5 שווה עוד 50 שקל? ב. האם במקום הכרטיס מסך 8500 עדיף Palit 7600GT…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, שכנה שלי מעוניינת בקניית מחשב חדש (האחרון - עליו השלום). היישומים הכבד ביותר אותו היא מריצה הוא Word, ואני לא חושב שיש לה תוכניות ל- OC או לגיימינג בעתיד אין צורך בציוד היקפי, ואני בכלל מתלבט אם יש טעם בצורב. בכלל המחשב לא צריך להיות שקט, או מעוצב, "רק שיעבוד"... התקציב - כמה שפחות. לכל היותר 1500 ש"ח, אבל אם יש יותר זול, אז בזול. תודה! ~ יוני
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך צורב עכבר מקלדת. ישנה התלבטות בין 3870X2 לבין 9800GTX. כנ"ל לגבי הDDR3\2 אני לא בטוח שכדאי כעת להשקיע ב2 אחרי הכל הDDR1 נכחד דיי מהר ואז יש צורך בהחלפת לוח האם. אני זקוק לכ-4 ג'גה זיכרון DDR2 או 2של DDR3. כן אני יודע.... שלפלף זה לא פטיש אז אל תהיה אדיש. תנו ללפלף יד כי הוא ממש זקוק לשחק בקרייסיס ולסיים כבר את COD4 על הרזולוצייה והטקסטורה הכי גבוהים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים , אני זקוק להמלצה על נייד בתקציב של 3000 ש"ח השימושים העיקריים זה office , אינטרנט , צפייה בסרטים חשוב לי שהוא יהיה קל (בסביבות 2 קילו) גם אם זה בא על חשבון גודל המסך. בנוסף חשוב לי שהוא גם יוכל להריץ win7 באופן חלק ואם קיים כזה דבר אז שיהיה לו גם יציאות hdmi כדי לחבר אותו ל lcd תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים... אני צריך את עזרתכם בבקשה קראתי קצת (הרבה בעצם) בפורומים לגבי מפרטים, אבל בגלל שקראתי יותר מידי נראה לי שנהיה לי סלט בראש - עיינתי גם במפרטים רק שאני לא יודע מה להחליט - אולי אתם כן ! ! ! ! ! אני צריך את עזרתכם בבקשה בקניית מחשב צריך מפרט ואם אפשר גם חנות מומלצת לקנייה - חשוב שזה היה באזור הדרום (ב"ש) כי אני קצת חושש לקנות מהאינטרנט (שמעתי קצת על K.S.P אבל אני לא יודע אם היא אמינה מספיק) נתחיל בתקציב 5000 ש"ח או בלחץ 6000 לא יותר כולל מסך *.*.* (לא מזומן אולי 3-4 תשלומים אם זה משנה ) אני רוצה מחשב בעיקר בעיקר למשחקים! ( לא רק. אולי קצת קצת עריכת פוטושופ, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) משהו שירוץ טוב לפחות בזמן הקרוב - שנה או קצת יותר ( לא ממש זמן…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-