ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיתאים לצרכיו, שעיקרם: תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו Catia, Solidworks, Unigraphics וכיו"ב. אשמח לחוות דעתכם ביחס למחשב שמתאים לו. אני לא כ"כ מבין במחשבים. נראה שהוא נעול על המחשב הבא: https://www.pc365.co.il/product-15788-Dell_Precision_T5810_Workstation_PM_RD33_10459_במלאי שקטונתי מלהבין מה כה מיוחד בו שעלותו כה גבוהה (ללא מסך!). זה נראה כמו החומרה שיש לי בנייד שעלה 4000 ש"ח אם לא פחות מכך. חשוב לו שהמחשב יהיה של DELL (בגלל שירות הלקוחות - ובזה אני אכן מצדיק אותו). אשמח ליד מכוונת
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני סטודנט מתחיל שנה ב של תואר במדעי המחשב והמחשב הנוכחי שלי לא מתאים לי ולכן אני מחפש לקנות מחשב חדש. חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי תואם למה שאני צריך בksp: https://ksp.co.il/?uin=49435 חשוב לי הרבה ram כי אני יודע שאני אעבוד הרבה עם vm בשנת הלימודים הקרובה והמסך מגע עוזר לי מכיוון שאני גם ככה עושה את השיעורי בית על המחשב (כולל של המתמטיקה). אשמח לחוות דעת על המחשב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד (לא מק) למטרת גיימינג קל צפייה בסרטים ועשיית עבודות במחשבים לבית הספר מה שאני צריך שיהיה לי במחשב זה שיעבוד מהר לפחות 8GB RAM שיהיה בו הרבה מקום לתוכנות וכ'ו ושיהיה לו כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים ושיהיה דיי דק ושכל זה יעלה עד 6,500 שקלים יש כזה דבר?? שמעתי גם על המחשב ASUS TUF Gaming FX504GM - EN006T איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי לכולם :-)) מתלבט (אשמח אם תענו לי) 1- מק בוק פרו 13 ; 2017 128 gm בסכום של 4666 שקל . 2-DELL xps 2017 בסכום של 5900 שקל השאלה היא כזו מה עדיף ? הצרכים שלי למחשב זה כתיבה,מוסיקה סרטים ,ולימודי אנגלית 3 שעות ביום בממוצע.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד אשר ישמש לעיצוב גרפי לדיגיטל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, ניתן לחרוג ב 1000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות: Photoshop Illustrator Adobe XD Invision Axure After effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן 1. תקציב מירבי עד 3000 ש"ח, ללא חריגות 2. שימוש המחשב- עבודה משרדית בלבד, לימודים 3. יש צורך בציוד היקיפי-עכבר 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. השקט במחשב חשוב, אך לא קריטי 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. יש צורך במערכת הפעלה windows 10 ואופיס עדכני של השנים האחרונות 8. מעדיף לרכוש בIvory 9. קניית המחשב מתוכננת במהלך שבוע הבא 10. אין בקשות מיוחדות בנוגע לחיבורים מסויימים 11. לא חשוב לשמור על שדרוג המחשב, אך רצוי שיחזיק שנים טובות 12. הערות נוספות- אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב הזה- https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26677 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרתכם להשלמת\שינוי המפרט הנ"ל, כמה נקודות חשובות: 1. רכיבי החומרה צריכים להתאים כמובן, אם עשיתי טעות אשמח לתיקונים 2. אשמח להמלצה על מארז 3. יש הבדלי מחיר משמעותיים בחלק מהרכיבים בין 2 החנויות הנ"ל, נראה לי שאזמין חלק מפה וחלק משם וארכיב לבד, מה דעתכם? 4. האם יש אופציה מעניינת להזמין את הכל מחנות אחרת בלי להתפשר על המחיר יותר מדי? KSP TMS CPU AMD Ryzen 5 2600 3.4Ghz AM4 790 807 GPU Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E - 1199…
-
- 22 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מרבי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 28 תגובות
- 13.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש כי אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב הישן שלי והמסך שלי התקלקל. צירפתי את המפרט של המחשב הישן למקרה וזה משנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7 אלף ש"ח. חריגה של עד 1000 ש"ח במידה ומדובר בשדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש למשחקים ולצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? דרושים שני מסכים ורמקולים (אני מעוניין לרכוש גם מדפסת, אבל לא נראה לי שזה נחשב ציוד הקפי). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס בעיקר, עבודה משרדית אבל קצת משחקים כמו football manager וגם גלישה, פייסבוק, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה בבית ליד החדר של הילדים, מעדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רגע לפני שאני הולכת לרכוש מחשב נייח מתייעצת אתכם - צריך להכיל את כל תוכנות אדובי: אילוס, אינדי', פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס. אשמח לחווד של גרפיקאי שעובד על מחשב שימליץ . תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן לכולם. הרבה זמן אני מנסה לאסוף מידע על מנת לבנות לעצמי מחשב לעריכת וידאו. אני משתמש בעיקר ב after-effects ופלאגינים כמו trapcode particular ו element 3D, ורוצה שהעניינים ירוצו בתצוגה המקדימה של העריכה העצמה וגם ברינדור. (רינדור פחות חשוב) יחד עם זאת, הייתי שמח שהמחשב יתאים גם לגיימינג. לא משהו מפוצץ - איכות גבוהה ו30, 60 fps ב1080 זה סבבה לי. אלה החלקים שעד כה החלטתי לבחור: מעבד: Intel Core i7-8700 Coffee Lake Tray זיכרון: HyperX 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16 DIMM אחסון: SanDisk SSD PLUS 1TB Solid State Drive - SDSSDA-1T00-G26 (נקנה אתמול) כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX780 (03G-P4-2783-KR) (כנראה שאזמין מאמזון) לגבי לוח אם וספק…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שווה לקנות את המחשב במחיר הזה? מה המחשב הזה יצליח לסחוב? מחיר: 2640 מפרט: מעבד Intel® Core™ i5-8250U Quad Core Processor, 6M Cache, 1.6 GHz up to 3.4 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133MHz (1 x 4GB ONBOARD) + 1 x 4GB SO-DIMM socket כונן קשיח 1TB (5400RPM) Sata + 128GB M.2 PCIe 2242 SSD תצוגה 15.6 Inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics 620 כונן אופטי Integrated DVD reader/writer DVD (Dual Layer)
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כנראה גם להתעסק גם בגרפיקה/משחקים/AI/ועוד דברים במסגרת הלימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה נייד לא מאמין שרלוונטי כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנ"ל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-