ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה לעריכת מוסיקה ועריכת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אפשר טיפה רעש אבל לא יהיה לי רעש של גנרטור בתוך הסטודיו 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אני מרכיב בעצמי הכל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות. ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה? אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
סה"כ 10,000 ¤ כולל מע"מ ומשלוח עד הבית. הערות כלשהן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור תמחשב שלי ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום ואם בכלל שווה לי למכור אותו תודה לכולם על העזרה מראש cpu:core2dueE7500 motherboard:p5p43td memory:6gb ddr3 1333 הזיכרון מגיע ב-3 סטיקים כל סטיק 2 gb 1333mhz kingston gpu:gtx460 1gb zotac cpu cooler: Arctic Freezer 13 Limited Edition ספק: chieftec 650w
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל. FPS ו-RTS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות. אין צורך ביותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בעיקרון אין, הבוס הגדיר כך: "שיהיה זול, אבל איכותי" <--גאון משהו.... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות הנדרשת בעבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר באופיס\גלישה מרובה טאבים\תוכנת "תקציבית"- תוכנה להנהלת חשבונות ולעיתים רחוקות גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך הכל, מקלדת\עכבר אלחוטיים כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנס…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט של מחשב לילד קטן בגיל 8. כלומר למשחקים פשוטים סרטים מצויירים ועבודה משרדית להורים. חשבתי על המפרטים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) אם אפשר חוות דעת, המלצות למפרטים נוספים והמלצות מאיפה לקנות. (חייב שתהיה חנות עם שירות טוב!)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת לגבי מפרט חדש שהרכבתי, בינתיים הוא מפרט חלקי,אך אשמח אם תעזרו לי להשלים אותו: 1. התקציב למפרט החלקי עומד על 6000 - 6500 עבור מחשב שלם כולל כל מה שאבקש בסעיפים הבאים: 2. ייעוד: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי לא נדרש 4. במחשב הנוכחי יש לי ספק כוח בעל 350 וואט ומארז ממוצע, משום שאני לא בטוח שההספק מספק המליצו לי על ספק מתאים,מארז ועל כונן DVD איכותי אך זול,בבקשה 5. אין לי העדפה לחברה כלשהי , העיקר שתהיה טובה. 6. מארז מעוצב יכול להיות נחמד , אך לא הכרחי. 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם, 9. לא חשוב שקט 10. לא יודע אם אבצע OC למערכת, מבחינתי יותר עוצמתי, יותר טוב, אני מניח שעם הזמן ארכוש את המיומנות הדרושה לבצע OC, כרגע אופצי…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום וברכה, עד שחשבתי שאני סגור על מחשב בסוף התחרטתי, ורציתי לשאול על איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה בסביבות ה5300 ש"ח. הדרישות: -כ.מסך יותר מבסיסי -ביצועים טובים -מהיר זה הכל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותוכנות שרטוט * גודל המסך? 13.3 - 14 * משקל רצוי? 1.5-2 עדיף. אם אין אפשרות אפשר עד 2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש אפשרות ל8 תאים לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi usb3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, asus לא פוסל אפשרויות בגדול המחשב מיועד לשימוש סטודנטיאלי בסיסי. אני לא משחק בכלל אבל צריך כרטיס מסך סביר (hd 4000 או דומים ) חשוב חשוב חשוב …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לדרג לי את כרטיסי המסך מבחינת האיכות והיכולות שנמכרים בארץ עם הניידים... מכלל החברות הקיימות (intel, nvidia, ati והשאר אם שכחתי). ואם אפשר לתת לי קצת מידע השוואתי בין כרטיסי המסך מבחינת היכולות והאיכות...(בעיקר בין nvidia ו-ati)
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הלפטופ שבק חיים פתאום, לאחר שהושאר עם המכסה סגור למשך לילה, כמו תמיד. בעת ההדלקה ינתן לשמוע את הכונן הקשיח מתחיל להסתובב והנורה של המתח נדלקת, אבל המסך נשאר שחור. אפילו splash אין. בדקתי שה-RAM במקום, הכונן הקשיח עובד, הוצאתי סוללה בשביל לאפס ביוס, כלום. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עקרונית הסכום אמור להיות בין 6,500-7,500. כתבתי 8,000 כי זה כן סכום שאני יכול להגיע אליו, אבל יהיה קשה הרבה יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נגיד שתשמרו על סביבות ה־7,000, ועל כן החריגה היא 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – GTA V, TW 3, BAK. נתעלם מהעובדה שBAK שבור כרגע, אני מתכוון לשחק במחשב הזה עם במרבית המשחקים שעתידים לצאת, ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המפרט: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte ma770t-ud3p Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz Club 3D HD 5750 1GB Western Digital 640GB צורב DVD מארז וספק גנריים מארז עם מאוורר אחד בחזית ואחד מאחור הספק עם מאוורר גדול בחלק התחתון שלו גם תורם לסירקולציה כמה אפשר להוציא על מחשב כזה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני מזמין מחשב אחרי הרבה שינויים ועזרה פה בפורום הגענו לאחלה מפרט וניצול מלא של כל שקל ,לא מתכוון כרגע לשנות מפרט אבל רציתי לדעת האם בכלל יש הבדל במעבדים החדשים ? אם אני יקח i5 4490 או שמגיע עם 3.2Ghz או i5 של Skylake הנמוך מבניהם שמגיע עם 2.7Ghz יהיה בכלל שיפור ? בתכלס זו תוספת של 350 שקל כולל ההפרש מחיר בלוח אם אז שווה או לא ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב מפרט למשחקים עם גרפיקה טובה נכון לשנת 2008 בערך.. משהו בסגנון הcall of duty 4 שיריץ חלק צריך שיהיה במפרט מספיק מקום לאיחסון כי המחשב גם יאחסן סרטים שירים וכמות של משחקים.. 500gb יספיק.. ואם אפשר ללא חריגות במחיר. תודה רבה לעוזרים. עכשיו אני צריך את חוות הדעת שלכם על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪549 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב לעריכת וידאו פלטפורמה: מארז שרת מקצועי כולל 3 מאווררים וחיבורי FW+ USB קדמיים . ספק כוח שרת 550W מעבד Intel® Core™ i Processor I5-650 לוח אם INTEL P55 זכרון GB 4 DDR3 כרטיס מסך דואלי 1GB כרטיס קול כרטיס רשת צורב DVD מהירות 20 דו שכבתי מה עלויות? תודה למשיבים/ות דיסק קשיח למדיה GB1000 מקלדת ועכבר רמקולים 2 + SUB מעץ תוכנות: מערכת הפעלה WIN XP PRO תכנות שרות למוזיקה וגרפיקה. תכנת שחזור מהיר
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למפרט לשימוש ביתי עד 1700 שקל עם מקלדת ורמקולים פשוטים. העדפה לחנויות KSP,IVORY,TMS. מה אתם אומרים על המחשב הזה למשל? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-