עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mr_sababa,

בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…

2. Intel Pentium Dual Core 2.50GHz 2MB E5200 Box CPU 395.00 ¤ 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel 490.00 ¤ 1 Kingston KVR800D2N5 2G DDR2 800MHz Memory 135.00 ¤ 1 Sapphire Radeon HD4830 PCI-e 512 MB DDR3 Retail Video Card 670.00 ¤ 1 Antec NSK4480B 380W ATX Black Case 455.00 ¤ 1 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 315.00 ¤ 1 LG GH-22NS40 x 22 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW 125.00 ¤ 1 Computer Integration + Win For Testing Only 160.00 ¤ 1 2745 ¤ 1. שאלה קטנה מה ההבדל בין DUAL CORE ו core2due ואם זה צריך להיות חשוב בשבילי?? 2. האם הספק כוח חזק מספיק בשביל כל המחשב?? פה כתוב שחייבים 450W מינימום: http://shopping.trustedrevi…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום... בידי מחשב DELL INSPIRON והוא פועל רק כאשר הוא מחובר ישירות לחשמל, הסוללה לא נטענת והיא נשארת על 0%, כבר חשבתי שהסוללה הלכה ולפנות לאחריות או לקנות חדשה אבל קרה לי רק פעם אחת שהיא כן נטענה, הבעיה מוכרת וניתן לטיפול? תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. צירפתי תמונה, מישהו מכיר את זה? מדובר במחשב נייד שהיה מחובר עם המטען לחשמל, והיו לי בעיות איטיות שלא הבנתי מאיפה הגיעו בזמן האחרון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן. א) fifa 2010, prototype ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אני מעדיף מחשב מבוסס אינטל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by yoel47,

ייעוד - תיכנות. זיכרון - 3 ג'יגה. כולל Windows 7. אין צורך בכרטיס מסך לא מובנה. אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין חשיבות למשקל וזמן סוללה. מסך - גודל 15 אניצ' מבריק.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. שלום האם המפרט הבא הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by aviel1204,

שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. התקציב הוא כ-2K בקירוב, ויחסית קשיח. המפרט מיועד לשימוש משרדי, ולמשחקים קלים עד בינוניים. אציין כי המערכת לא צפויה להיות משודרגת לעיתים מזומנות - ומאידך, במידת הצורך ייתכן שדרוג של רכיבים מסויימים, כגון כרטיס-המסך (וספק-הכוח). מארז : CompuCase 6K60 (כולל ספק-כוח) ספק-כוח : HEC 300AR-TF 300W (ספק-הכוח כלול במארז) לוח-ראשי : Gigabyte GA-G31M-S2L G31+GMA_X3100-Based מעבד-ראשי : Intel Pentium Dual-Core 1.8GHz 1MB-Cache 800MHz-FSB E2160 Box פתרון-קירור למעבד : Asus P5A2 w/ PWM Fan זיכרון-ראשי : 2x Transcend 1GB 800MHz כרטיס-מסך : Leadtek nVidia GeForce 7600GS 256MB-GDDR2 Extreme Edition PX7600/GS כונן-קשיח : WD 250GB 16MB-Cache NCQ S-ATA WD2500AAKS כונן-תקליטורים : Pioneer DVR…

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by itayalter,

מעוניין לקנות נט בוק עשיתי מחקר קטן ועושה רושם שהם די דומים במסגרת השקעה של עד 2000 ש"ח , יש המלצות לדגם ספציפי ? לא אכפת לי להשקיע קצת יותר אם יש לכך סיבה , ואם לא ראיתי שבאייבורי רובם נמכרים ב 1600 , אז מה אתם אומרים ? על איזה מהם ללכת ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by itayd84,

שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי + מידי פעם אשתי צריכה לעבוד קצת על אוטוקד ופוטושופ לדברים בסיסיים, לא דברים כבדים מאוד. בעקרון אני חושב לקנות רק את החלקים הפנימיים, ולהשאיר את המארז, ספק הכוח וההארד דיסקים ולהרכיב בעצמי מחדש הכל. בניתי מפרט וקצת חרגתי מהתקציב שרציתי (תכננתי על 1800 ש"ח) בעיקר בגלל הכונן SSD שהחלטתי לפנק איתו... אולי עדיף לוותר עליו? בעקרון בהתחלה חשבתי ללכת על I3, אבל אז אמרתי שאולי בשביל עוד 250 שקל עדיף כבר לקחת I5... מה אתם חושבים? האם כדאי לי לחפש אולי חלופה למעבדי AMD? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב …

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by solaric,

קיבלתי מחשב מיני נייד lenovo s205 יש בו 1G זיכרון 1066 DDR3 שאני רוצה לשדרג. אז כאשר אני משדרג זה חשוב איזה זיכרון לקחת? זאת אומרת, גם זיכרון במהירות 1333 יעבוד? האם כדאי לי לקחת סטיק של 2G ולהוסיף לידו (אני לא בטוח אם אמור להיות שם עוד סלוט ריק) או לקחת 4G ולשים לידו או להחליף במקומו? מה המשמעות תהיה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי שקצת חרשתי פה את הפורום, די נסגרתי על הדגם הזה של Gigabyte. ככל הנראה אני אלך על 2GB זיכרון, לא נראה לי שבשלב זה אני אצטרך יותר... (אגב, עד כמה קשה למצוא זכרונות לניידים נגיד אחרי שנה? האם יש סיכוי שכבר לא לדגם הזה?) נשאר לי להחליט איזה מעבד אני הולך לקחת, וזה גם מה שיקבע את העלות... האופציות (המחיר ליד): T5550 - 4167 T7500 - 4490 T8100 - 4675 T8300 - 4853 T9300 - 5552 ( מגיע עם HD 320, 4GB Ram) איזה מעבד לדעתכם הכי שווה (תמורה של ביצועים - עלות)? תודה רבה, אחלה אתר ופורומים מעולים!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by repero,

מאחר והדיון סטיקי נעול לשאלות, רציתי לשאול משהו, דיברתי עם מוכרים באיביי, וכמה מהם הציעו לי לעטוף את החבילה ולכתוב שזה מתנה: "we will label the item as a gift of low value for you" מה זה אומר בעצם, ומה זה נותן לי?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד בסיסי שישמש אותי אך ורק לדיבור בסקייפ לא מתמצא בתחום המחשבים הניידים אשמח לקבל קצת עזרה הערה : המחשב ישמש את סבתא וסבא שלי אם זה משנה משהו.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by draak31,

אח שלי רוצה לקנות מחשב לאחייניות שלי בנות 5 ו 8. הוא ישמש למשחקים בשבילהם, לעבודות לבית ספר ולאינטרנט. לא צריך מסך, צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים ואופטי וצריך רמקולים פשוטים ב100 שקל גג. כמו כן יש צורך ב160 גיגה. המחשב אמור להחזיק כמה שיותר זמן ורצוי אפשרות לשידרוג בעתיד..

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by שלומי ביתרי,

שלום, יש לי מחשב נייד דל סטודיו, נקנה לפני כשנתיים. המחשב בזמן האחרון התחיל להתקע מידי פעם עד שיום אחד הפסיק לגמרי לתפקד. לקחתי אותו למעבדה לבדיקה, ושם אמרו לי שהלך ההארדיסק והראו לי בניתוח של המחשב(כשהמחשב עולה ועושים לו טסט) שאכן רשום שיש בעיה בהארדיסק. קניתי הארדיסק והחלפתי בעצמי,(במעבדה רצו 750 שקל, 600 על הארדיסק של 320 ג'יגה, ו-150 על עבודה, קניתי הארדיסק של 500 ג'יגה של hitachi ב-400 שקל, וההחלפה לקחה 5 דקות) התקנתי עליו ווינדוס והמחשב חזר לתפקד. כעת שוב המחשב מתחיל להתקע (כשבועיים בלבד לאחר החלפת ההארדיסק). זה קורה בזמן אקראי, בערך אחרי כחצי שעה, לפעמים יותר לפעמים פחות, פשוט הוא מפסיק להגיב, אם זה בזמן גלישה באינטרנט, או צפייה בתמונות וכו'. הברירה היחידה זה לכבות…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by 659zzz,

קונה מחשב התקציב הוא 10 אלף גמיש במחיר.. רוצה מפרט חייה שתכינו לי בבקשה ואני רוצה חוות דעת על זה: לוח אמ-gigabyte ge-ex38-ds4 מעבד-intel q9300 כרטיס קשיח-nvidia 8800gts 512mb זיכרון-ddr2 4g 800mhz gingstong צורב lg dvd מארז שחור gigabyte 3s aurora 570s ספק כח 460w zalman מסך 22" l226wtq LG עכבר g5 מקלדת media keyboard רמקולים x240 אני קונה את המחשב בעיקר למשחקים ...

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by lowdez,

אז יש את המפרט הבא מTMS CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 M boards Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 CPU Cooling Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 PSU Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Memory Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 650 Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 VGA Cards XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition ¤ 1789 ב6060 שקל מTMS כאמור. הסיפור כאן כזה: TMS נמצאים בטיזנאמו ואני נמצא במרכז הארץ, ואני ממש לא רואה את עצמי נוסע אליהם או משלם על משלוח על כל שטיק קטן שקורה לאחד הרכיבים. אי לכך ובהתאם לזאת אני …

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום, לאחר קניית הטלויזיה שלי(32WL48) אני מעוניין לרכוש מחשב שיתפקד כHTPC, ויחבר בין כל המכשירים השונים(וידאו, ממיר וטלויזיה). אני צריך מארז יפה(אולי OVERTRUE 1), כרטיס קול(חשבתי של AUDIGY 2 PLATINUM ZS, לא הפרו שהוא חיצוני), מעבד, זכרונות\ כרטיס מסך(עדיף שיהייה ללא כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות). יש לי כרטיס טלויזיה ישן של FLYVIDEO(3000) שאני יכול להשתמש בו וכונן DVD שאני אפרק ממחשב אחר. מקלדת ועכבר טובים גם לא יזיקו(משהו שיכול להחזיק 4 מטר- לא RF). אני יודע שיש כאן חלקים שיכולים לצאת יקר, בגלל זה אני מעדיף לחסוך בחלקים האחרים(כדוגמאת הכ.מסך). ועוד שאלה קטנה: האם כדאי לחכות לכרטיס קול החדש של CREATIVE עם מעבד הקול החדש שלהם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  22. שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. איזה מבין המחשבים הבאים כדאי? מבחינת האחריות, המחיר, הביצועים, השם, וכו'???? אני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים ביותר לשם התחלה אולי בעתיד לשימושים קצת יותר כבדים, אבל מחפש גם מחשב שיחזיק לאורך שנים ועדיין יהיה חזק יחסית GIGABYTE W536M 1.66GHZ T5450 15.4'' 160GB 2GB FREE DOS INTEL CORE 2 DUO T5450: דגם 1.66GHZ : מהירות 667MHZ : FSB מהירות 1MB L2 CASHE : זכרון מטמון מעבד S-VIDIO : יציאת RG 11 : יציאת RG 45 : יציאת USB2 X4 : יציאת IEEE1394 X1: יציאת 5 IN 1 BRIDGE MEDIA SLOT : חריצי הרחבה PCMCIA EXPRESS CARD 54MM SLOT : חריצי הרחבה לוח האם 2GB : נפח 667MHZ : מהירות זיכרון 160GB : נפח איחסון 5400 RPM : מהירות דיסק קשיח INTEL GMA X3100 : סוג כרטיס מסך 2 CHANNEL HD AUDIO כרטיס קול…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by yuvalki,

שלום לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס חדש רציתי לדעת אם הוא מתאים למפרט ואיך המפרט בכללי לוח gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 זכרון OCZ XTC PLATINUM DDR2800 ספק thermaltake 500 watt real מארז antec כרטיס מסך ASUS GTX 285 תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  25. מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים