ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחשב בלי מסך השימושים של המחשב בעיקר אינטרנט ואולי משחקים פה ושם אבל לא כבדים שמצריכים כרטיס ממש חזק חשוב שיהיה זכרון 4GB תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו מישהו מכיר תמחשב ויודע כמה עולה? http:// w w w . siz .co . i l /my/t2dimy22iwyy.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪698[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax Iceberg Black 6x120mm (5 With Blue Leds) 2.0-3.0MM Aluminum - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪299[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic X-660 660W Active PFC Retail( (Modular) **…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, אחי טס בקרוב לאמריקה, ואני רוצה להביא עמו חלקים. היות ואני לא רוצה שהם יתפסו מקום רב במזוודה שלו, חשבתי לקנות את החלקים הגדולים - מארז,ספק, לוח אם, ומסך בארץ. את שאר הרכיבים: זכרונות, דיסק קשיח (יהיה SSD בלבד, יש לי קשיח חיצוני לאחסון מסיבי), מעבד, כ"מ אני רוצה לקנות שם. אני רוצה לבצע בעתיד OC. נותרו לי כ600 דולר במזומן. והקציתי כ2000 ש"ח נוספים. כמובן שאפשר לשחק בין התקציבים אם לדעתכם זה לא מאוזן. אם אפשר לעזור לי להתאים מפרט אני אשמח. אני רוצה לציין שפעם הייתי שפיץ על בתחום, אך היום אני לא כל מעודכן. אני לא גיימר מטורף, לכן אני לא צריך את הכ"מ הכי חזק בשוק, אבל רצוי שיהיה מעודכן מבחינת תמיכה בטכנולוגיות החדשות.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב נייד, האחריות במקרה של תקלה היא מול החנות או מול היצרן? האם אני יכול לגשת ישירות למעבדת היצרן למימוש האחריות ובכך לדלג על חנויות "בעייתיות" מבחינת אחריות?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו המפרט Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT 128MB SLI DDR3 PCI Express bulk 970 Box Venice 940 ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Elixir 256MB DDR2 533MHz 260 Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD 340 Gigaybyte GA-K8NF-9-939 nForce4 4X Motherboard 610 LG CDRW 52x32x52 140 Codegen 008 Silver 400Watt + USB 159 סה"כ 3419 ש"ח האם לדעתכם כדאי לי להרדת למעבד של 754 ולהוסיף לקנות כרטיס אחר או שינויים אחרים במפרט?(תקציב עד 3500ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים וגלישה באינטרנט 13'' אפשר להציעה גם עם 12'' אבל ההעדפה היא למסכי 13.1/13.3 כמה שיותר נמוך סוללה שתספיק לשעתיים+ בזמן עבודה עם בהירות גבוהה, עבודה משרדית ואינטרנט HDMI - יתרון כן כונן 160GB ומעלה כונן קשיח 7200סל''ד אין צורך במידת הצורך יחובר צורב חיצוני אם אני קונה בארץ אז - לא אם יש מחשב נייד שמתאים שאפשר לקנות אותו בח''ל אז יש צורך באחריות בינלאומית שתקפה בישראל מן הסתם לא דבר נוסף שמאוד חשוב לי זה איכות הבניה של המחשב, מקלדת ופאד נורמלים אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 2000ש''ח לצורך העניין תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32bit SP1. איני מצליח להפעיל את מצלמת הרשת האינטגרלית כלל. תוכנות שעושות שימוש במצלמה (כגון messenger) מודיעות שאינן מזהות כל מצלמה מותקנת במערכת, וכן תחת מנהל ההתקנים לא מופיע שום אזכור למצלמה. יצויין שכל ההתקנים האחרים שמופיעים שם מותקנים כהלכה. ניסיתי לאתר דרייבר למצלמה לדגם מחשב זה באתר של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה. למיטב הבנתי מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותה באופן אוטומטי. מה עליי לעשות? ??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי חברוס! עבר זמן מה מאז שהתעדכנתי פעם אחרונה בביקורות וחידושים בעולם החומרה, ולכן פונה אליכם... זקוק למפרט ללא הקפי (הקופסא ואיבריה בלבד ) ב 4.5K, אולי עם חריגה קטנה. מיועד לגיימינג על מסך 22' לא מעונין ב OC, אבל עדיפות לקירור מעל הסטוק... אין בעיה להמתין מעת אם יש משהו ששווה לחקות לו! זהו ניראה לי, תודה על כל העזרה שלכם...
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה שנכנסתם, אם אפשר אני צריך מפרט בתקציב 2000-2500 שיכלול מחשב, מסך מקלדת ועכבר (אלחוטי) הדרישות הם שעבודה עם המון חלונות (אופיס, פוטושופ, דפדפן עם מלא חלונות, אימייל מסנגר והכל שיטוס בלי תקיעות בכלל..) אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להכניס 2 גיגה ואולי אפילו 3 או 4 ? מסך: 17 אינץ הארד דיסק: 250-500 גיגה כרטיס מסך חיצוני: נראה לי שעדיף HDMI לא חובה, רק שסרטונים פלאש פוטושופ והכל ירוץ חלק צורב DVD ההתלבטויות העיקריות הם כמובן המעבד (השאלה הנפוצה.. AMD או אינטל..), הלוח והזיכרון.. אשמח להמלצות, תודה רבה ויום טוב !
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מפרט לבן דוד שלי אני קונה אותו ביום רישון חשבתי על זה Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤400 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤406 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤1656 1 צורבים PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤205 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 Total Price : ¤5169 מה אתם אומרים??? יש מקום לשיפור? אני לא מבין בלוחות אם אז עם אתם יכולים לתת לי המלצה ללוח שאני יוכל לשדרג בעתיד אני ישמח תודה!!!
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי איזה 1000 שקל פחות או יותר בשביל לשדרג את המחשב..אני רוצה להפוך אותו ליותר מהיר,ושיתן ביצועים טובים בגיימינג משחקים כמו CS COD BF וכולי'.. וגם אם קשור שמהירות הרענון תהיה יותר גבוהה.. מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT] זיכרונות- System Memory 2043 MB] DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)] מארז-C…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארז: Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ספק: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball זיכרון: AData DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 320GB WD3200AAKS כרטיס מסך: Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe צורב: LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS מסך: LCD 22" SAMSUNGדגם 2243EWX
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
קודם כל שיהיה קל, מן הסתם פחות מ 2 קילו לכיוון ה 1.5 אחריות NBD ל 3 שנים סוללה וצריכת סוללה שיאפשרו עבודה של מספר שעות בשימושים רגילים. הצרכים הם: מוזיקה (שמיעה לא עריכה) לימודים גלישה באינטרנט סרטים מידי פעם עלתה לי גם מחשב של טאבלט + מקלדת, כמה זה נוח ופרקטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. תודה לחברי הפורום ממנו קראתי ולמדתי המון בעת האחרונה וכן גיבשתי דעה לגבי מה אני רוצה. המחשב הנוכחי לא מספק והגיע הזמן לשדרג אחרי 7 שנים(כן כן p4 1.5 ... :-[)שימושי הם בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטים שחלק מהם hd וממש מקרטעים,ושימוש בהדבקות תרגום ועריכת וידאו. לגבי חלק מהדברים גיבשתי דעה ולגבי השאר אני פתוח להצעות התקציב גמיש כמו בכותרת ולא כולל מסך. 1.מעבד -די נעול בכיוון q9550 בגלל ריבוי הליבות והשימוש התכוף בתוכנת winrar במקביל לגלישה,או בעריכת סרטים. 2.כרטיס מסך-מכיוון שמימי לא שיחקתי במשחק מחשב חשוב לי שלא יקרטע לי בצפייה בסרטי hd, לכן מהמלצות בפורום פה אני נוטה ל 9800-geforce באם יש הצעות אחרות עד לתקציב של 850 ש"ח אשמח לשמוע. הסגות: *חשוב לי שלוח האם יהיה תוא…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זאת כנראה הפעם האחרונה שאני שואל לפני שאני קונה המפרט הוא(למשחקים כבדים מאוד)(בלי אוברקלוקים) amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 radeon x800xl 1gb ddr 400 a-data thermaltake 420watt הצעות,דעות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מצורף קובץ המפרט. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה: הגעתי למשב הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B08NBNLHRD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AWKX36MYDX543&psc=1 בערך 3700 שקלים (כולל הכל) ואני מקבל אחלה מעבד (להבנתי) כונן של 1 טרה, כרטיס מסך טוב יחסית (למרות שאני ממש לא צריך אותו) ו16 גיגה של ram. לא ניראה לי שאוכל לקבל דבר כזה בארץ, במחיר הסביר (לדעתי) הזה. (אותיות בעברית אזמין בנפרד). שאלתי היא: המוצר הזה נמכר ע"י חנות שעובדת באמזון. אם הוא יגיע לפה במצב טוב, אין לי כמובן שום בעיה. אבל מה קורה, אם יש איזו תקלה קלה? אולי פיקסל או שניים לא עובדים במסך, אלי משהו במערכת לא מתפקד טוב כשאני פותח את המחשב. אין לי מושג איזו תקלה זו יכולה להיות אבל…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב החלטתי לעזור לחבר ולנסות לבנות לו מפרט סביר. יש לציין כי כבר חצי שנה לפחות לא בניתי מפרט אחת ולא ממש נכנסתי לחלק של הפורום הזה. שימושים: סרטים , משחקים (לא הכי כבדים) וסתם תוכנות רגילות (גלישה , מסנגר , פוטושופ מדי פעם וכו') מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪272 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ₪266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320G…
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-