ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 6000 אני לא יכול להגיד ממש מה המטרה שלו כי היא גם עבודה וגם משחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה ממש גבוהה טוני הוק 2 ו3 פיפא 2003 וכו' אני ראיתי כמה מחשבים Model ZEUS P418MOBN CPU Pentium 4 1.8 Mobile Monitor 14,1'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive CD-ROM 24x Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card SIS 315 64MB Shared Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg המחשב הזה עולה 5780 ויש את זה תוצרת Movita דגם Bravo 76…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדוד שלי, הוא מחפש מחשב נייד עד 6000 שקל, מישהו מכיר דגם ספציפי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לקניית מחשב נייד: 1. קניה בארץ 2. יעוד: משחקים ( Sims, GTA) תוכנות אופיסת סרטים ופוטושופ 3 גודל המסך - "13 - "15 4. משקל - 2.5 ק"ג 5. זמן סוללה לא קריטי רב הזמן שימוש בבית 6. מצלמת אינטרנט + מיקרופון + בלוטות 7. גודל כונן קשיח לא קריטי 8. צורב די.וי.די. שכבה כפולה 9. צבע : שחור מבריק 10. ניתן לחרוג קצת מהתקציב 11. המחשב צריך להחזיק לפחות 3 שנים 12. האם אתם ממליצים לקנות מסך גדול לבית + תחנת עגינה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר צריך מחשב נייד במחיר של עד 6K. המחשב הוא לשימושים ביתיים רגילים. כמובן שעדיף 1 ג'יגה ראם בשביל וויסטה. מעבד CORE DUO. צורב DVD. כרטיס מסך לא מובנה (אם אפשר). מסך טוב. חברה טובה. אחריות ארוכה. תודה רבה !!! :xyxthumbs: :yelclap: :hi: :-* :-*
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על מחשב נייד בסכום גג של 6 K,המחשב הוא לאוניברסיטה אז חשוב שלא ישקול טון.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחשב נייד עדיף 14 - 12 אינץ , אני סוכן שטח עיקר עבודת המחשב היא אווטלוק, אקסל, וורד , פוואר פוינט , והוא נמצא עלי בתוך התיק רב היום פיזית לכן הדברים החשובים ביותר הם המשקל והגודל ? אחר כך ביצועים ןאחר כך אחריות . אני לא מתעסק בכלל עם גרפיקה או משחקים מקסימום מצגות פה ושם. לגביי המחיר עם בהבדל של 1000ש"חל יש הדל תהומי בין טכנולוגיות אז אני גם אפשרי אני שמעתי שLG שווים מבחינת אחריות וטכנולוגיה אבל הם קצת יקרים חשוב לי היחס מחיר תמורה . תודה רבה ויקטור www.nadlanos.co.il
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם קל וגם כן למשחקים וגם למוסיקה אני בינתיים מצאתי את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3412&catcode=425 אבל כמו כן מצאתי את זה שזה יותר טוב ממנו אבל הוא מעט כבד http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3164&catcode=166 אנא עזרו לי למצוא משהו טוב או שתמליצו לי על אחד מאלה כמו כן יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחשב עד 6K כמו בכותרת חשוב מאוד מסך קטן מ15" והרבה מקום אחסון (לפחות 100GB) חוץ מיזה כמה שיותר טוב 802.11- כמובן ועדיף CORE 2 עשיתי חיפושים בפורום אבל לא מצאתי משו מתאים לי תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט יחסית שיריץ אייבלטון חלק משהו אמין שיחזיק כמה שנים טובות. אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים אם צריך תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן אבא שלי צריך לעבודה מחשב נייד חזק..... עד 7500 שקל.... דרישות: סנטורינו 1.5GHZ הארדיסק לפחות 40 אבל גם 40 זה טוב כרטיס רשת WIFI שן כחולה צורב כרטיס מסך משו כמו 9800P כי הוא הולך להשתמש בתוכנות ענקיות כי זה אתר בנייה רצוי חריץ זכרון לSD אבל זה אפשר לוותר אם לא תמצאו אינפרא חשוב USB2.0 פיירוויר תודה.....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה700$ בחנות כלשהיא באורלנדו... הנייד צריך לשמש אותי רק לצורכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית... עדיף על דגם אמין ובטוח, עם מסך כמה שיותר גדול במשקל כמה שיותר נמוך. אשמח לקבל דגמים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-