ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ייתכן ותהייה לי את האפשרות לרכוש מחשב נייד בחו"ל. אולם לפני שאני מתחיל לחפש את המחשב המתאים האלמניציה הראשונה בשבילי היא אחריות. במידה ואני ירצה לרכוש את הנייד חייבת לו להיות אחריות שתכובד גם בארץ. לעכשיו אני יודע (מתוך נסיון) כי לIBM יש אחריות בינ"ל. איזה עוד חברות ניידים אתם מכירים שניתן לרכוש איתם גם אחריות שתכובד בארץ? תודה מראש לעזורים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של מי משלושת החברות האלה שירות ומימוש אחריות הכי טובים Asus Dell Hp Toshiba
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בynet: https://www.ynetshops.co.il/Product/9122/ רציתי לדעת דבר ראשון אם הוא משתלם מבחינת מחיר-ביצועים ודבר שני לגבי האחריות שלו, אם זאת סכנה לקנות מחשב נייד שהאחריות שלו היא לשנה בלבד? תודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד חזק לעבודה עם סקצאפ, ויריי אוטוקד ופוטושופ. אשמח לתגובה בהקדם.. (לפני תחילת סמסטר חורף :))
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי, סרטים וקצת גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך) מסך 14'-15.6' 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף 6 שעות ומעלה, אך גם 4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - טווח 4500 עד 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין ביחס עלות תמורה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בפוטושופ לצורך עריכת תמונה פלוס שימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש תדיר בעבודה בפוטושופ לצורך עריכת תמונה פלוס שימושים משרדיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 69 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות הוציאו כבר מחשבים ניידים עם מעבד דור 13 של אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד 13 אינץ', לא חשוב לי המעבד, ראם העיקר 2GB.. הארדיסק לא חשוב, רק חשוב לי הכרטיס מסך שיהיה NVIDIA, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה (כי שמעתי שזה משפיע על המחיר).. ואני לא קונה בזמן הקרוב, ב3 חודשים הקרובים כנראה.. אני פותח את הדיון בגלל שאני דואג ממצב המחשבים הניידים כיום בגלל השליטה של INTEL GMA... וATI. הם כרטיסים שאני מנסה להמנע מהם כרגע ואני מעדיף NVIDIA. לא לשאול סיבות.. והתקציב כנראה לא אפשרי.. עד 2500. ולא משנה הכוח של המחשב... לא חשוב לי צורב, אין לי בעיה להתקין מערכת הפעלה בעזרת DOK. אשמח מאוד אם למישהו יש משהו להראות לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב נייד עם ווינדוס ויסטה את התוכנה Alcohol 120%, תוכנת ההתקנה ביקשה להתקין דרייבר מסויים ואישרתי את העניין, לאחר מכן ההתקנה לא הסתיימה והמחשב קרס(מסך כחול). לאחר אתחול המחשב הווינדוס עולה אך קורס כמה שניות לאחר מכן לאותו מסך כחול ושוב מאתחל את עצמו. כיצד אני יכול להסיר את התוכנה/הדרייבר? או לעשות RECOVERY למצב שלפני התקנת התוכנה? אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב חדשים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור ידידה שלי מחשב נייד שיהיה מסוגל לערוך וידאו בתוכנה AVID . הדרישות הבסיסיות הן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details) OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 80 GB 7200 rpm hard disk אשמח אם תעזרו לנו, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי הצעה של מחשב נייד עם כרטיס מסך 7800 של נוידיה? ושיהיה עד 12 אלף ש"ח.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק. כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון. אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה. תודה, רובי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יופי של עבודה כאן בפורום. קרוב משפחה פנה אליי בבקשת עזרה לרכישת מחשב נייד עבור הבן שלו (כיתה ג' בסך הכל ...). הדברים החשובים במחשב - מסך 15 (מעדיף לא FHD אפילו, כי זה מיועד למשחקים, שיהיה יותר קל לכרטיס המסך), יציאת HDMI, מעבד אינטל כלשהו מסדרת ה Core i3-i5 ושלוש שנות אחריות כמובן. * מטרות המחשב? שימושים כלליים + משחקים. * גודל המסך? 15.6* רזולוציית המסך? לא משנה - מעדיף נמוכה אפילו ... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? לא קריטי.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3* Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? עדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP. DV6514EJ שבוע אחרי שקניתי אותו שמתי לב שהמאוורר עושה רעשים מעצבים, אז התקשרתי לשירות לקוחות והחליפו לי אותו באחר... מאז עברו 3 חודשים, ועכשיו הבעיה חוזרת על עצמה... מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-