עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מצטער שהחסרתי את הפרט של התקציב, אני פשוט לא יודע מה המגבלה שלי. בגדול - מה שאני צריך זה מחשב נוסף בבית, לעבודה ממש ממש בסיסית לתוכנות כמו וורד, אינטרנט וכדומה.. (אימיילים ואימיול וכל השמח הקשור לאינטרנט). זה אמור להיות מחשב ממש פשוט, כי לא הולכים לשחק בו במשחקים או לעשות עליו עבודות גרפיקה. לכן אין אני יודע מה התקציב בשביל זה. אני מבקש בבקשה את המפרט הכי זול והכי בסיסי בשביל מחשב שכזה. אין צורך במסך וציוד הקפי. עדיפות לחנות: ksp.co.il. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Matan D,

דרוש מפרט ב-2000 ש"ח פלוס מינוס למשחקים בלבד ללא ציוד היקיפי. התקציב אמנם נמוך אך אמור להספיק כיוון שהמשחקים שאני מעוניין להריץ לא כבדים ,תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  4. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. שלום לכולם, העברתי המון זמן באתר כדי לבנות לי את המחשב שאני רוצה, אשמח לשמוע תגובות. מטרת המחשב היא כאמור למשחקים ברמה הכי גבוהה. עוד לא בחרתי מסך ספציפי אבל ניתן לצאת מהנחה כי הוא יהיה מסך 22' רחב. בנוסף יש לי כמה שאלות: 1) האם מספיק ספק של 500W למפרט , או שצריך יותר? 2) כמו שנאמר בכותרת אני שוקל OC אבל השאלה היא כמה זה באמת תורם לביצועים, אם אני אצטרך להוסיף עוד גופי קירור, כמה רועש זה יעשה את המחשב שלי ולאילו רכיבים באמת כדאי לעשות OC? 3) המלצה לכונן קשיח טוב, 500GB ניראה לי יספיק לי מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם - Asus P5QL-E קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 זכרון: OCZ 4096MB…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. היי חברים אבקש המלצה למחשב לאופיס, אינטרנט,הורדות, סרטים ומשחקים קלים ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ולא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף בשביל זה יש עדיפות לAMD, לדעתי בגלל המחיר ובגלל הצ'יפסטים הטובים שלהם, אבל אם INTEL עדיפים בהרבה אז לא אכפת לי תודה רבה לכל העוזרים יניב

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by tk4,

אז ככה אני צריך מפרט ב1750 בלי הארד דיסק בלי צורב ובלי מארז.... זתומרת לוח אם זכרונות ספק כוח ומעבד(כרטיס מסך נראה לי שאני אלך על ה4830 שיש בKSP שעולה 600) בכל מקרה זה יוצא בערך 1150 לכל השאר.... עד עכשיו הייתי נעול על הE5200 שכנראה שבאמת אני אלך עליו, הASUS P5KPL-CM הבנתי שאני אהיה חייב להוריד ת'מהירות זכרונות ל667 אם אני ארצה לעשות OC למעבד אז אני צריך עזרה ממכם לבחור לוח אם טוב לOC... וזכורונת MUSHKIN 800MHZ 4-4-4-12 ES.... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה אני צריך הצעה למפרט יש לי תקציב של 3K מה שאני יעשה בעיקר עם המחשב זה משחקים קלים ,הורדות ועריכה גרפית רק אני רוצה את GTA IV זה המשחק היחיד הכבד שאני רוצה אני מעדיף שאני יוכל להשתמש בו לאורך זמן לפני שאני אצטרך לשדרג חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode= יש לו מעבד 4 ליבות שיספיק לי לאורך זמן ואחלה כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. מבקש את הצעותיכם למפרט בתקציב של עד 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר אלחוטיים ורצוי מאוד גם שלט IR) ולא כולל מסך. המחשב ישמש לכל מגוון היישומים. כלומר סרטים (כולל FHD), משחקים (כבדים יותר וכבדים פחות), סימולציות הנדסיות ב-MATLAB ופה ושם גם עריכת וידאו חובבנית. מבחינת חשיבות: 1) מחיר כמובן 2) שקט (מיועד לעבוד בחדר שינה) 3) יכולת עיבוד 4) כרטיס מסך (יחובר לטלויזיה ''42 FHD) 5) כרטיס וידאו 6) שלט IR 7) מארז HTPC (רצוי אך ממש לא הכרחי) 8) תמיכה ב-Wifi (בנוסף לחיבור RJ-45 סטנדרטי) הערות: 1) כרגע לא מתוכנן OC פשוט כי אין לי מושג וחצי מושג איך לעשות את זה. 2) יש לי HD חיצוני 500M של MAXTOR בחיבור USB2 ואחד נוסף של 200M של WD (לא יודע איזה דגם...) בחיבור IDE שאני מתכנן להמשי…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by ZXY1,

יש את המפרט למטה עם מערכת הפעלה FREE DOS מה זה? ואפשר להתקין XP או VISTA או WINDOWS 7 מחשבים ניידים ‏Dell‎ - ‏Dell Studio 1537 V9400‎ ‎Model‎ ‎V9400‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel‎ ‎ HD‎ ‎320GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Bonus‎ ‎Fingerprint Reader Biometric‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speaker…

• 2 תגובות
    • 14.9k צפיות
  13. *בנתיים אני קונה מחשב בלי כרטיס מסך .. לכן לקחתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה(ואני יודע שצריך כרטיס מסך שיתאים לספק ) *איזה זכרון יתאים\מומלץ יותר למחשב 800MHZ או 1000MHZ ... *אני לא מתכנן (כרגע) לעשות OC *אני יודע שלא לקחתי צורב...פשוט יש לי פה.. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Samsung HD161HJ 160GB SATA2 8MB ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD161HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by avivityosi,

היי אשמח להערות ושינויים אם יש על המפרט : תודה למגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 512MB DDR3 PCIe ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44423 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. שלום שלום! סבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכבר יש לו מסך. המחשב הוא לאינטרנט, אופיס וסרטים. המחשב צריך לכלול גם ציוד היקפי בסיסי , רמקולים מקלדת ועכבר. בתודה, רומן.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. אני מתנצל מראש על זה שהבקשה קצת vague, אבל בעצם זה פותח לכם הרבה אפשרויות... אבא שלי קונה לאמא שלי מחשב נייד למשרד שלה. אני לא חושב שהמפרט צריך להיות מטורף כי הצרכים שלה בסיסיים. יחד עם זאת, הוא אמור לשרת אותה היטב לזמן ארוך. חשוב שיהיה לה נוח -> מסך גדול (15'' ומעלה) אין צורך ביציאות מיוחדות למרות שהיא נשארת במשרד, זמן הסוללה צריך להיות ראוי כי היא לא תהייה צמודה לשולחן. עדיף שיהיה צורב. כמו כן, זה ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה לו סגנון בכל זאת - מחשב לגברת... כמו שכתבתי, התקציב לא מוגדר כיוון אבא שלי באמת יגיב אותו הדבר אם אני אגיד לו 3000 או 8000 שקל, העיקר שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה!

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  18. אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המפרט הבא שמטרתו היא אך ורק משחקים כבדים,מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים,אשמח לחוות דעתכם. מעבד- 8400 INTEL לוח אם-ASUS P5Q זיכרון- G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 דיסק קשיח- SEAGATE 7200.12 500GB 16 MB כ.מסך- GIGABYTE GTX 285 מארז- CM 690 ספק כח- CORSAIR 550W צורב DVD של אסוס. מסך-T240 של סמסונג מחיר-6900 ש"ח,בחנות במקום מגוריי. שאלה אחת שיש לי היא האם ה8400 מספיק כרגע והאם הוא לא יהווה צוואר בקבוק למחשב ולGTX285? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by matanh10,

היי אני מעוניין בקניית מחשב טוב גם למשחקים הכי חזקים שיש וגם לאינרנט להקליט תוכניות כל מה שצריך + מסך lcd רצוי 32 שיראו בו חלך בלי קירטועים גם טלויזיה וגם את המחשב עצמו מחפש המלצות עד 10000 שח כולל הכול תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by omri123,

שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by meitalbs,

שלום, אני מעונינת ברכישה מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אבל אחרי חרישה של הרשת התאהבתי ב- מחשב נייד DELL STUDIO 1535 2.1GHz 15.4'' 320GB מפרטים: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8100 2.1GHz FSB: 800MHz L2 Cache: 3MB זיכרון DDR II 4GB 667MHz דיסק קשיח 320GB SATA / 5400 rpm כונן צורב תקליטורים/DVD‏ 8X עם טעינת חריץ (DVD+/-RW) מסך צג מבריק בעל מסך רחב בגודל 15.4 אינץ` WXGA TL (1280x800) כרטיס מסך Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 יציאות USB 2.0 X 4 HDMI מחבר וידאו VGA עם 15 פינים מחבר רשת משולב 10/100/1000 LAN‏ (RJ45) מחבר למתאם AC שקעי שמע (line-in אחד, line-out אחד, כניסת מיקרופון אחת) IEEE 1394 ExpressCard ‏54 מ"מ Consumer IR תקשורת …

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by saar3,

כולל מסך ומארז Thermaltake Armor Plus MX Black + Window המחשב מיועד למשחקים ועם זיכרון קשיח גבוהה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by IG,

הי, אני שוקל אפשרות לקנות מחשב חדש, למשחקים, עם מסך LCD לא יותר מ-19'' (אפילו 17 יספיק) אני מעוניין בשני HDD של 160GB (או של 200GB אם ההפרש לא גדול) לוח אם עם צ'יפסט יציב שתומך בOC (אין צורך בקרור מיוחד... אויר פשוט יחסית יספיק... לא מתכוון לשבור שיאים) זיכרון של 2 גיגה לפחות... מארז, ספק, כ. מסך וזהו. עכשו, המחשב לא דחוף לי עכשו, וכנראה שאנ לא אקנה משהו בחודשיים הקרובים, אז רציתי גם לדעת אם יש משהו חדש (סדרה חדשה לגמרי של מעבדים\ סוקטים חדשים, לדוגמא) ששווה להמתין בשבילו מעבר לחודשיים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. להלן המפרט http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A רק במקום Q8200 מגיע עם Q6600 מבצע ב-24 תשלומים שוים שאר המפרט אותו דבר אשמח לקבל את דעתכם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים