ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות) וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים תודה
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב תקציבי המפרט שחשבתי עליו: Pentium E5200 ש"ח 395 P5KPL-CM s775 ש"ח 245 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ש"ח 330 מארז HEC 300W תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי חבר'ס, בנוסף למחשב שאני קונה אני רוצה לרכוש למשפחה מחשב נוסף לשימושים בסיסים של אופיס, אינטרנט ואולי מדי פעם סרטים (אם יוטיוב נחשב לסרטים) לא צריך ציוד היקפי, ממש לא מתוכנן OC, עדיף שהמארז יהיה מאוורר ושקט, לא אכפת לנו אם ירעיש קצת אבל לא יותר מדי. אבל אני חייב לבקש, המשפחה דורשת שיהיה ויסטה, לכן עדיף שהמחשב יכיל מינימום 2GB ראם ומעבד שמסוגל לסחוב את ויסטה בשקט, אבל חוץ מזה המחשב לא צריך להיות משוכלל משהו משהו. וגם נשמח אם המפרט יכלול צורב DVD (: תודה, גיא. ד"א המחשב יחובר למסך 19 אינץ', ככה שזה גם לא דורש כרטיס מסך משוכלל.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המחיר צריך לכלול מחשב קומפלט כולל ציוד היקפי ומסך. המשחקים לא כבדים במיוחד אבל אני מעדיף כרטיס בינוני+ כדי למשוך עם המחשב הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ושיהיה אפשר לעבוד איתו גם עם מסמכים ולעשות בו עבודות. בין המשחקים שאני רוצה שיעלו זה GTA החדש וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. בנוסף, אני רוצה שהמפרט יכלול כרטיס קול שנקרא: Audiophile 2496 - מחירו 625 ש"ח. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
*מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הדרישות: הולכת להיות מערכת הפעלה 64BIT. מרובע ליבות. (אני משתמש בתוכנות שצורכות ריבוי ליבות) אני כנראה אשחק קצת , אבל לא בצורה רצינית וגם לא חשוב לי לשחק ברזולוציה הכי גבוהה או הגדרות הכי גבוהות. לא זקוק לCROSSFIRE או SLI. לא הולך להיות OC !!! 4GB זכרון אם אפשר אפילו יותר (אני עובד עם VMWARE). המחשב שוכן במקום קריר והמארז מאוורר אז אני לא צריך תוספי קירור למיניהם. אני אצטרך גם ספק חדש (למען הספק-כח אומר שבמחשב יהיה ATI 4850 ,250GB , צורב אחד , ועוד כמה קשקושי USB קטנים) תקציב : 3000 אפשר טיפה יותר אם מישהו יהיה יצירתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי אני בהחלטות קשות לגבי בניית מחשב חדש , אני מתלבט בין שני מפרטים שונים כאשר שהאחד עומד על מעבד I7 החדש , ומולו ה Q9550 מהדור הישן. לגבי המארז , ספק הכוח , כרטיס מסך , כונן קשיח , קירור למעבד אני סגור בהחלטה!! אך צריך עזרה ממכם לגבי שני הפלטפורמות השונות והמחירים השונים עם המעבר לדור החדש. אז הנה שני המפרטים: פלטפורמת 1366 : מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1555 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1459 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤483 כרטיס מסך Twintech nVidia GeForce 285GTX 1GB PCie ¤1950 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 ¤463 מאוור למארז(על המעבד עצמו) Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤65 כונן קשיח Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל כולל מסך 17 אינץ רחב או 19 רגיל ומעלה המחשב מיודע לסטודנט אין צורך בדסק קשיח אבל כן צריך ציוד הקפי(עכבר+מקלדת) חשוב שהמסך יהיה טוב ויאפשר עבודה של הרבה שעות ודק כמובן אני חושב לקנות אותו בחודש הבא ככה שאם יש משהוא שיצא במהלך החודש אפשר גם להכניס אותו
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה
-
- 15 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- Sapphire NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מפרט טוב למשחקים כבדים שהתקציבשלו יהיה בין 4500-5000 ש"ח.גודל המסך שלי 17 אינץ' אבל בעתיד אני ארצה להחליף אותו למסך גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יחזיק לפחות לשנתיים הקרובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן כולם אני סטודנט לאנימציה, אני לומד בעיקרון גם אנימציית תלת מימד וגם קלאסית אבל מן הסתם שהתלת יגדיר את החומרה במחשב. ברשותי כיום מחשב נייח חדיש וחזק והסיבה שאני מעוניין לרכוש מחשב נייד היא לשם עבודה על השיעורים שלי בעבודה (כן יש לי עבודה שמאפשרת את זה) לשם חיסכון קריטי בזמן. בעיקרון אני אשמח להמלצות לגבי איזה דגם\רכיבים לקנות ומאיפה מומלץ לקנות את המחשב מבחינת אמינות ומחיר. הקרטריונים למחשב... מסך 15 לפחות, מעבד חזק שיוכל להריץ יישומים גראפיים כבדים ולרנדר מהר. מבחינת זיכרון אני מניח ש2 ג'יגה גם יהיה בסדר ו... כרטיס גראפי אני מניח שמשהו מסדרה 9xxxM הולך. המחשב יחובר רוב רובו של הזמן לשקע חשמל ככה שפחות קריטי לכמה הסוללה תספיק. אני מאמין שזהו פחות או יותר מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: CPU2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] Memory3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB HD320 GB (5400) Display15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPUNVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical DeviceLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support SoundAltec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את ייעוצכם המקצועי בלבד!!! לגבי מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל - אם אפשר בלי חריגות... קצת כיוון: * אני צריך שגם המעבד, הלוח אם והזכרונות ירוצו על המקסימום שלהם- ז"א תמיכה ב- 1333Mhz DDR3 או יותר * ללא מסך! * ללא כונן קשיח! * ללא כרטיס קול- שיהיה מובנה בלוח אם! * ללא צורבים וכונני דיסקים למיניהם. * כרטיס מסך שישדר לי Full HD לחיבור לטלויזיית Full HD! ושיעיף משחקים כבדים. * ספק אמין וחזק. * מארז טוב (לבינתיים אני סגור על המארז של Thermaltake - Armor + MX VH8000BWS) או עד שתשכנעו אותי אחרת. ;D *לוח אם טוב * זכרון DDR3 * והשאר אני סומך עליכם... תודה לעוזרים.........
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1500 שקל רק בשביל הגולם עצמו וכל החלקים שיש בפנים. מסך יש לי וכל מה שמסביב יש לי רק אני צריך להחליף את הגולם עצמו ואת כל התוכן שלו. אם אתם מגיעים למחירים שעוברים את ה1500 אז תפרסמו בכל זאת. דרך אגב אני רוצה לעשות אותו מחשב למשחקי מחשב . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 זה רק עם מארז NZXT TEMPEST!!! אותו מחיר !!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש HTPC עד 4000 ש"ח (פחות גם אפשר ) הדרישות: - ללא מאוררים!!! אני מוכן לשלם עבור פתרונות פאסיביים לחלוטין (אבל לא מעונין בקירור מים) עבור מעבד, HDD, ספק , DDR ומארז - אם ניתן להשיג את כולם ללא מאווררים - זה עדיף! - כדי לעמוד בתנאי הראשון במסגרת התקציב, אין צורך בכרטיס מסך HIGH-END למשחקים. אין צורך במעבד HIGH-END ואין צורך ב- OVERCLOCK. - יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב HD H264 ו MPEG4 בחומרה חובה! - מארז לא גדול (בעיית מקום) - צורב DVD ו HDD שקטים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש התקציב שלו זה גג 2500 שימושים: משחקים(שיריץ בצורה טובה ושיחזיק לפחות שלוש שנים,כמו בהתפשרות על הגדרות),תוכנות(AFTER EFFECTS,PHOTOSHOP). מסך 19-17 אינצ'(לא נכלל במפרט) בניתי לו את המפרט הנ''ל: http://up31.siz.co.il/up3/ugy3zjlmmyz5.jpg המפרט נבנה בKSP אך זה רק בשביל הצעת מחיר. יש לכם הצעות או שיפורים?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט בכ-2000 ש"ח עד 2500 ש"ח גג ללא ציוד היקפי למטרת אינטרנט, מוזיקה ומשחקים קלים (פיפ"א 09 וכד'). שהמחשב יהיה מהיר, אמין, ובעל יכולת שדרוג בעתיד. אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD ככה שיהיה אפשר לבחור מה עדיף, בנוסף צריך שהלוח יכלול גם חיבור IDE.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש מ KSP ב 4945 ש"ח Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 6MB AC Freezer Xtreme GA-EP43-DS3L 2x2GB Kingston HyperX CL5 Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 WD 640GB 32MB CM 690 HEC Cougar 550W חברה אני אשמח לשמוע חוות דעת שלכם....
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-