ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, המחשב ישמש לאינטרנט,תוכנות עריכת תמונות( קצת),משחקים (לא כבדים),סרטים, מוזיקה והורדות. עד תקציב של 5000 ש"ח. לאחר שחפשתי קצת(גם בפורום פה), מצאתי כמה מחשבים שעניינו אותי, וראיתי שממליצים עליהם פה, עכשיו אני צריך עזרה לבחור את המחשב הכי טוב עבורי. המחשב הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5162 השני: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5121 (חורג מהתקציב אבל אם הוא שווה את זה אז למה לא) מה כדאי לקחת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ העדפה שלו היא HP בגלל העיצוב ( ככה הוא אומר ) המחשב הוא יותר לסרטים ומוסיקה - הארדיסק גדול יותר ממה שבא בדר"כ ואם יש חברה אחרת ( אפילו טובה יותר ואתם ממליצים ) אני מעוניין לשמוע . שוב פעם התקציב הוא עד 5 אלף שקל ! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים לאחי, המשחקים הם כל מה שזז היום ושיפעל בשנה שנתיים הקרובות... לא מעניין על משקל/ מסך רצוי 15.6 או סוללה. הרוב יהיה חיבור בבית. מצאתי מחשב של DELL INSPIRATION 7520 אבל הכרטיס מסך שלו דיי חלש 7730AMD אז ויתרתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב הזה טוב? Dell Vostro 1500 PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic LCD PANEL 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife MEMORY 1.5GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM HARD DRIVE 120G 5400RPM SATA Hard Drive OPTICAL DRIVE 24X CD Burner/DVD Combo Drive VIDEO CARD 256MB NVIDIA® GeForce 8600M GT MEDIA DIRECT Dell Exclusive MediaDirect Instant Play Software Application WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card BLUETOOTH WIRELESS Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0 + Enhanced Data Rate), Vista מצאתי אותו באתר בחו''ל ב 4300 שקל אפשר למצוא מחשב …
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא 5000 אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום, פרמייר), צפייה בתכני HD אונליין (ישמש כממיר גם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שהכל יהיה כלול במפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. המחשב ישב בסלון ורצוי שיעבוד בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב= ) אני מחפש מחשב חדש עד 5K , ובעל ביצועים טובים למשחקים (לא כבדים במיוחד) ומסך גדול , אני יודע שהתקציב לא מאפשר לי הרבה תזוזה , אבל כמה שפחות יותר טוב . המחשב יחובר גם לרכב ולכן ארצה שיריץ סרטים ושירים בלי יותר מידי בעיות , כמו כן GPS ותוכנות כאלה ואחרות ירוצו עליו כתור תוכנות נלוות . אם יש משהו הרבה יותר טוב עם מסך 15" אשמח לדעת את דעתכם המקצועית (הרבה זמן לא התעסקתי בנושא) תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כמה מחשבים שאני שמתי עליהם עין והינה כמה שבאמת עיניינו אותי לאחר כמה דיונים . המחשב אמור להיות נייד כמובן ללימודים. לא יפריע לי אם הוא יהיה 4 קילו אבל עדיין זה משנה משהו. שיהיה חזק במשחקים (ככה בדרך כלל מקבלים את המחשב הטוב ביותר) יש את חברת HP שאני לא הכי אוהב מהסיבה הפשוטה שאני איש של DELL http://www.shopping.hp.com/series/category/notebooks/HDX18t_series/3/computer_store?jumpid=in_r329_personalization/browse2/SDP_SDP ומבחרת DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330-t8300.htm יש את חברת אפל שאני ממש ממש לא מפחד להשתמש בהם מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר את תוכנת הMAC http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1283&cat=147&page=1 אני יודע שהH…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ראיתי פה סיקור באתר אל dell studio 1747 בזאפ יש אותו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747134 עכשיו רציתי לדעת עם בסדר גודל מחיר כזה יש אולי המלצה למשהוא נוסף?? בעיקרון המחשב הוא החלפה למחשב ביתי!! שיהיה איתי בכל מקום ...פחות חשוב לי המשקל יותר חשוב לי ביצועים !! כמו כן אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה גולש ומשחק מדיי פעם!! תודה מראש אל העזרה!!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 6000 אני לא יכול להגיד ממש מה המטרה שלו כי היא גם עבודה וגם משחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה ממש גבוהה טוני הוק 2 ו3 פיפא 2003 וכו' אני ראיתי כמה מחשבים Model ZEUS P418MOBN CPU Pentium 4 1.8 Mobile Monitor 14,1'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive CD-ROM 24x Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card SIS 315 64MB Shared Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg המחשב הזה עולה 5780 ויש את זה תוצרת Movita דגם Bravo 76…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדוד שלי, הוא מחפש מחשב נייד עד 6000 שקל, מישהו מכיר דגם ספציפי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לקניית מחשב נייד: 1. קניה בארץ 2. יעוד: משחקים ( Sims, GTA) תוכנות אופיסת סרטים ופוטושופ 3 גודל המסך - "13 - "15 4. משקל - 2.5 ק"ג 5. זמן סוללה לא קריטי רב הזמן שימוש בבית 6. מצלמת אינטרנט + מיקרופון + בלוטות 7. גודל כונן קשיח לא קריטי 8. צורב די.וי.די. שכבה כפולה 9. צבע : שחור מבריק 10. ניתן לחרוג קצת מהתקציב 11. המחשב צריך להחזיק לפחות 3 שנים 12. האם אתם ממליצים לקנות מסך גדול לבית + תחנת עגינה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-