ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מאיפה המחירים?? לא מצליח לראות מחירים כאלו באתרים של החברות הגדולות.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, אחותי שברה את המסך של המחשב הנייד שברשותה, מסוג ACER 2490. בעיקרון המחשב הוא חלש יחסית עם מעבד סלרון וזיכרון 512MB. בכל אופן המסך עצמו נסדק בכמה מקומות, כתוצאה מכך איפה שיש סדק לא רואים תמונה ע"ג המסך. רציתי לשאול האם ניתן/ כדאי לתקן דבר כזה בכלל, איפה מתקנים וכמה זה עולה בערך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב גנרי למשפחה - משמע אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים. הבחור שרוצה את המחשב נעול משום מה על איבורי והביא לי את המפרט הזה, שנשמע זול מידי: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT (לוח אם ) MSI K9N NEO FULL ATX 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC X 16 DVD. GEFORCE 6200TC 128MB UPTO 256MB SAMSUNG 740N (מסך) (בנוסף גם מקלדתעכבר, מארז וכו') מפרט מלא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode= בכל אופן גם ג'יגה זיכרון גם מסך דק של סמסונג... מה הקצ' כאן? ושאלה נוספת - מה הולך עם מעבדי ה 64 BIT ? זה תפס בכלל? זה לא דורש מערכת הפעלה מיוחדת? דריברים? קצת סיפור, לא? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני כבר החלטתי על נייד מסויים, וכבר רציתי ללכת עכשיו לקנות , אבל נתקלתי בשני ניידים שנראלי לא פחות טובים, ומחיר בערך אותו הדבר... השימושים שלי זה שתי מערכות הפעלה , וינדוס ולינוקס, אולי תוכנות כבדות , אינטנרט , שירים סרטים, ומשחקים(משחקים חדישים עם הדרישות הגבוהות) הנה הניידים: 1) http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000FG858nkuvWmznMzazcZT4tk:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31488+30970&pr=QJ5&id=4078820 2) http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_598&products_id=5259 3) http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4208 תודה רבה לעוזרים. תקציב : 6000 ש"ח גג!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבו לי היום מאת המפרט לגיימר בינוני ב RSM תל אביב (בחור נחמד) רציתי לחסוך כסף ולהתקין WIN-XP שכבר יש לי. הנציג טען בפני שזה יהיה בזבוז של מפרט אם לא אשתמש ב WIN-7 (שאצטרך לשלם עבורו 450 ש"ח) כיוון ש WIN-XP יכול לתקשר רק עם directX 9 לעומת WIN-7 שמנצל את DirectX 11 אשמח לשמוע חוות דעת מלומדה ומסבירה, ובאותה הזדמנות התייחסות למפרט (הרכתי רק את מה שאצטרך) מעבד: AMD Athlon 2x4 640 Ghz Quad AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זכרונות: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כרטיס מסך: ATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5 ספק : Antec EarthWatts EA500D 500 Watt 80 Plus תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (רצוי לא לחרוג אלא אם השדרוג משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SSD, מעבד, ספק כוח ומארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב מתלבט לגבי לפטופ משולב לינובו d330 האם מתאים לגלישה לשמיעת מוסיקה. האם אפשר להשתמש בתוכנת סקייפ? תודה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27621&gclid=EAIaIQobChMIys2NmcSX3wIV04TVCh1R2gbdEAQYAyABEgJorfD_BwE
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בעוד שבוע בעז״ה אני קונה את ה ASUS N550 בהמלצת Chevy. ברוב המקומות שמצאתי מוכרים אותו עם 8 ג׳יגה של RAM, אין לי בעיה להוסיף עוד כסף ולקבל אותו עם 12/16 ג׳יגה השאלה היא אם כדאי לי להוסיף אותם? השימושים במחשב יהיו משחקים ותוכנות עריכת וידיאו. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד בשביל ילד בן 15 שמתכנן לקחת אותו ללימודים. צרכים: בית ספר, משחקים לא כבדים, וורד, אינטרנט וכו'. גודל המסך: 13-16 אינץ'. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן DVD: כן. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים במסגרת העבודה אני צריך לבחור מחשב נייד מתוך הרשימה הבאה. השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית. אני לא מצפה שהוא יסחוב משימות כבדות שדורשות עבודה על GPU חזק, אבל עדיין רוצה לבחור את האופציה הנוחה ביותר. חשוב לי לציין שמעולם לא השתמשתי במאק, והבחירה היא בין הניידים ברשימה בלי הדסקטופים. אשמח להמלצות בחירה ואם אפשר גם הסבר למה זו בחירה טובה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים RAIDMAX APEX + Raidmax (Delta) 400W PSU ¤288 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) Value DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤334 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2516 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It או מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח GIGABYTE G31M-S2C IG31-QUAD-DDR2+VGA זיכרון KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ PC6400 ד.קשיח SAMSUNG SATA 500GB כ.מס…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון מחפש באזור ה3500-4000, אפשר לחרוג בתקווה לא הרבה מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 970 - מתכנן לשדרג בהמשך ספק כוח CORSAIR CX750M 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הייעוד של המחשב הוא משחקים ותוכנות לא מקצועי אבל ותומך ויסטה!!! לא בהכרח direct x 10 רק אם יש כרטיס גרפי שלא עולה 3K בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, המחשב הנייד שלי כבר בא בימים ואני זקוק לשדרוג. טווח המחירים הוא בין 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים אקדמאים, עבודה (לא יותר מתוכנות Office), שימוש ביתי (סרטים, סדרות וכדומה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager 2019. -גודל מסך - עדיפות ל-15.6 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי את דעת אנשי הפורום לגבי הנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=2185 המפרט נראה די טוב והמחיר נמוך באופן קצת מדאיג :s05: הצלחתי למצוא ביוקרת אחת בלבד על דגם בעל מפרט קצת שונה, האם יש איזשהו Catch שאני מפספס?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר לדודה שלי על מחשב נייד מארה"ב.. חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן.. שלא תחטוף עלי עצבים.. *תקציב? 500$ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) ואולי גם סרטים קלים. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל שלא יהיה מתחת ל3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן. DVI או VGA. * בלוטות? מה זה? :-\ * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב ?DVD כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי , מעוניין במפרט עד 2600 ש"ח , בלי מסך , עכבר וצורב. *כרטיס מסך ראדון 9200 128 מ"ב , בלבד (זה מה שהחבר רוצה) לא משנה אם זה איי אמ די , או אינטל. מה דעתכם על המפרט הבא מ-pch ? אתם מתבקשים להמנע מ-KSP. AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU 536.36 ¤ Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 461.1 ¤ GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 561.8 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 421.46 ¤ Gigabyte RADEON 9200SE 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 329.45 ¤ Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 52.47 ¤ Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 79.24 ¤ C…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לצרכים של סטודנט, אני חושב על מעבד ליבה כפול וזיכרון פנימי של 2G הרעיון הוא שאם כבר אני קונה אז שיהיה חזק למספר שנים ולויסטה (גם אני לא אוהב את זה אבל תוך שנה/שנתיים כולנו נאלץ לעזוב את הXP) ראיתי את הדגם הזה: Acer, Aspire 5104 WLMI http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5104WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שהכרטיס מסך שלו לא חזק במיוחד, זה לא מאוד מפריע לי אבל אולי כבר אפשר להשיג משהו יותר טוב לעומת הווסטרו 1500 שעדיין לא הגיע לכלל החנויות ושאני לא מכיר אבל הומלץ בחום בפורום התקציב שלי זה בסביבות 5K ואני עוד מתכוון לקנות באילת חיסכון של 15% מע"מ יוצא בסביבות 600 ש"ח הבדל אין לי בעיה לקנות מעבד טוב וזול של AMD מה דעתכם? אי…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-