עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shayre789,

Core I5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB GPU Core, Tray-מעבד Scythe mugen 3 Cpu Cooler-מאורר למעבד GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2XPCI-E-לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skiil NT Dual Channel CL9-9-9-24-זכרונות RAM LG DVD+RW GH22NS x22 Black SATA Oem-צורב DVD CoolerMaster Elite 335U Black ATX Case No PSU-מארז Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU-ספק כוח איך המפרט הזה? השאלון שיש בחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב אני רק רוצה לדעת איך החלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ........ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ........... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,ת…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by ArieG,

שלום, אני יודע שיש הרבה סיבות ללמה מחשבים נמכרים מתצוגה, חלקן קשורות לשריטות וחלקן לבעיות חומרה. כמובן שאני רוצה לקנות מחשב שהוא מתצוגה מהסיבה הראשונה ולא השניה, השאלה היא איזה דברים אני יכול לבדוק כדי להקטין את הסיכונים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. אני צריך מפרט בין 3500-4000 שקל,עם חריגות קטנות-(רק בתנאי שזה חובה). אני צריך מחשב שעיקר הפעלה שלו זה משחקים. אני צריך הכל חוץ ממסך.אבל מפרט עם אופצייה לשיפור..בעיקר שיהיה עוד שנתיים אפשרות לשפר לכרטיס מסך D10,והוספת ג'יגה זיכרון. אני מחפש רמקולים פשוטים יחסים, 2.1 .ועכבר ומקלדת רק אם ישאר כסף אז לשפר.. תודה רבה לעוזר!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by tomb66,

מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by avi12641,

שלום. אני מעוניין לדעת, האם יש אתר אמין שבו אפשר להשתמש כדי להשוות כרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר שהגעתי להחלטה לקנות נייד של DELL נפתחו בפני אופציות לרכוש את המחשב בחנויות שונות באינטרנט. רציתי לדעת האם, מנסיונכם האישי, אין שום סיכון ברכישת המחשב דרך אתרי האינטרנט והעיקר למצוא את הכי זול, או שכדאי לי להמתין עוד כ-30 יום עד שהדגם הספציפי שאני מעוניין בו יגיע לחנויות? למי שמעוניין, אני מדבר על הדגם: DELL VOSTRO 3500 i5-520M תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז כך יש לי מחשב AMD ATHALON לוח MSI פלטניום מעבד 3000 ג'יגה זיכרון 400 מגה הרץ 1.5 גי'גה ארדיסק 160 גי'גה W.D צורב דיוידי כפול 16 כרטיס מסך 6600 ג'יטי 128 מגה כרטיס קול + רשת און בורד מארז+ ספק 450 וואט. כמה למכור?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. טוב אז אייבורי הכינו לי מפרט,כן אייבורי,אני יודע שתגידו לי לא ולא אבל אין מה לעשות אבא שלי רוצה רק משם.. אמרתי להם שאני רוצה מחשב למשחקים,אבל יותר לעריכת וידאו,. בכל מקרה הנה המפרט,תגידו לי אם הם הביאו לי את ההצעה הכי טובה במחיר הזה,הכל כולל ציוד הקפי,ואם אפשר להחליף איזה חלקים שיהיו בערך באותו מחיר אז זה טוב.. מה שחשוב זה שתגידו לי אם המסך טוב,כי לא שמעתי אם מסכים של ימאהה טובים,אבל המוכר שם אמר שזה ממש טוב,וזה גם 24...והוא אמר גם שהמחיר שלו יעלה עוד מעט....(נגיד..) זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כר רשת 1GB LAN OB מאוורר למעבד 775 DUAL CORE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מעבד אינטל 3MS E7400 CORE 2 DUO CONROE ספק כוח 400W LED 12CMF REAL EZCOOL דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by vald95,

http://up40.siz.co.il/up2/jgdo1zjikmyr.jpg זה טוב? או שיש גם את הלוח EP45C שהוא תומך ב2 סלוטים של DDR3 וב4 של DDR2 ddr3 יתפוס בעתיד או שלא משתלם לבזבז עוד 200 ש"ח סתם (ההבדל בין הלוחות הוא 200 שקל). התקציב שלי עד 4500. בלי מסך (יש לי מסך 19") עדיפות HD4870 ! ולא להגיד קח HD4850 כי אני לא אקח,ודחוף כי אני קונה את זה באחד הימים הבאים,תודה!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. האם ההפרש משתלם http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10625 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10752 תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by tomy669,

שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. מעבד Intel Core i5-750 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe כונן קשיח Hitachi Deskstar HDS721010CLA332 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Chieftec Turbo Modular 600W מה דעתכם? המטרות של המחשב הן לחבר 2 מסכים, צפייה בסרטים, עבודות פיתוח וגראפיקה. [Eclipse, Photoshop..]

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Menymen,

שלום, אני כבר כמה שבועות מנסה למצוא לי איזה דגם מתאים של מחשב נייד, רצוי דל 13.3-14 הבעיה היא שהדגמים שמופיעים אצלנו בארץ ושם באתר שלהם הם לא מקבילים ואני חלא מוצא את הדמיון. לדומגא שם אני בכלל לא מוצא את ה- 3010 DELL. לעומתו אני רואה שם Studio 14 שאין בארץ, ככה שאין לי אינדיקציה גם לגבי מחיר וגם עם הביקורות, יש לכם הצעה מהיכן לרכוש נייד מארה"ב? באינטרנט, אני שולח אותו שם למשפחה והןם מגיעים לארץ עוד 3 שבועות . הדרישות שלי הם, 13.3-14 מעבד חזק - i5 + 4G כ.מסך יעודי ולא משולב, רצוי שיהיה מחשב מתוצרה איכותית עם איכות חומרים גבוהה. יחד עם חיי סוללה ארוכים. תקציב : $$900 +/- אם יש פחות עדיף עכמובן, סטונדטים בכל זאת תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DL,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לסרטים וגם לאינטרנט ומשחקים. חשוב לי מאוד השקט ומארז HTPC, חוץ מזה שיהיה כמה שיותר חזק להרצת משחקים במסגרת התקציב. הסתכלתי קצת בפורום ובמפרטים המומלצים והרכבתי את המפרט הזה, אני אשמח לחוות לדעתכם אליו ודרכים לשפרו, תודה! AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by TempesTo,

שלום, אבקש את עזרתכם על מנת למצוא מפרט ב3000 ש"ח לעבודות, הורדות, מוזיקה, סרטים וגם משחקים. כולל ציוד היקפי, גם מסך. אודה לכם אם תעזרו. TempesTo

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by C_E,

בוקר טוב, האם המפרט למחשב גיימרים המוצג כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133209&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא העדכני ביותר? במידה ולא אשמח לעדכון. התקציב הוא עד 10K *כולל כל הציוד ההיקפי* (ניתן לחרוג מהתקציב עד 1.5K, אבל עדיף שלא). המחשב אמור להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר שיוצאים כיום. בנוגע לשקט, הייתי נותן 6. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב (מי שהמחשב מיועד לו לא מתעסק בעניינים האלה). מערכת הפעלה Windows 7 אמורה להיות כלולה בעסק. על איזו גרסה אתם ממליצים? המחשב אמור להרכש באזור באר שבע. אני חשבתי על KSP, אבל אשמח להמלצות אחרות. לגבי אופק שדרוג, עדיף להשאיר יכולת הרחבה של הזכרונות ואולי שדרוג של כרטיס המסך במ…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. מפרט גיימינג בתקציב 3500 ש"ח למשחקים כבדים ברזולוציה 1900X1080, עדיף שלא יהיה רועש, בלי OC. אני מודאג מהספק כוח+מארז ומהלוח אם, אני לא בטוח שהם חזקים מספיק בשביל לתמוך במעבד ובכרטיס מסך החזק שעבר OC. תגידו, אם כלול כרטיס מסך בתוך הלוח אם זה יעשה בעיות אם אני יוסיף כרטיס מסך אחר? תודה. מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪539 כמות: 1 http://www.skyp…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by username80,

שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב נייד של DELL. המחשב מגיע עם אחריות ל- 3 שנים ובחנות אמרו לי שהאחריות היא במעבדות CPM. בנוסף אמרו לי בחנות שהמפיץ (או יבואן - לא זוכר בדיוק) של המחשב הם CMS. האם מעבדות CPM מורשים לתת אחריות למחשבי DELL? והאם CMS הם אכן מפיצים/יבואנים מורשים של DELL. תודה

• 3 תגובות
    • 9.7k צפיות
  19. Started by erbu,

שלום, ברשותי מחשב THINKPAD R40 מודל 2723. כרגע הוא טעון ב-256 מגה של זיכרון 266MHZ 2100 DDR כפי שהגיע בזמנו מהיצרן. אני מעוניין לשדרג אותו ל-2 גיגה של זיכרון, ויש באפשרותי לרכוש זיכרון 333MHZ 2700 DDR. על פי מיטב הבנתי הזיכרון החדש אמור לפעול מצוין אולם במהירות שעון של 266 ולא 333 בעקבות מיגבלות לוח האם שלי. זה לא כל כך משנה לי, אך שאלתי היא האם אני באמת יכול לקנות בראש שקט את הזיכרון הזה ולהיות בטוח שהוא אכן יפעל?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. מצד אחד אני מעונין במעבד 4 ליבות ו-OC ל-3GHZ (נראה לי OC מתון יחסית) אבל תנאי האבק אצלי (קומת קרקע) די בעיתיים ולכן אני צריך מארז איכותי ומאווררים שיאפשר ניקוי מסננים. גם מאוורר שאפשר להתקין בו חתיכה גזורה של שקית של שואב אבק יתקבל בברכה אבל צריך לקחת בחשבון שמסנן כזה מוריד את יעילות האוורור וזאת רק תלך ותרד עד שאנקה את המסנן. אני מעדיף להתפשר על רעש מאשר על אמינות! ולכן לא להתבייש לגבי מספר המאווררים או גודלם עפ"י שיקול הממליץ. כדאי לקחת בחשבון ספק גדול יותר מהנדרש (נראה לי 520W יתן תשתית טובה ל-2 דיסקים ונושא האוורור ולמקרה וארצה תוספות חומרה) כי ככל שמתקרבים למקסימום ההספק גם החום עולה - אני מעדיף ללכת על בטוח. אם אני טועה, אשמח לקבל תיקון בנושא. יש לקחת בחשבון שאיני ס…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by growler,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מפרט הכי כדאי אם אפשר לחסוך אז מבורך אבל ממש לא חייבים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדים סרטים ומשחקים COD NBA 2K11 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך דל 2007FP רזולוציה 1600*1200 אם אני לא טועה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hjkl HAY,

שלום רב לא מבין כמעט כלום במחשבים.. רוצה לקנות מחשב לבית. שימוש- אינטרנט, סרטים, ותוכנות גרפיקה בסיסיות- פוטושופ, אילוסטרייטד אפשר להסתפק בנייד? (אני שואל לגבי התוכנות, כי לא יצא לי עוד לעבוד איתן בנייד) וגם אם עדיף נייח- אשמח להמלצה כשהתקציב (כולל מסך והכל) עומד על 2500 ש"ח תודה רבה לעונים! חזי

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים