עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagibd95,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by mmMigy,

אני סטודנט ואני צריך מחשב חזק שיפעיל מע' הפעלה WIN XP, תוכנה סטטיסטית (SPSS) ותוכנה גרפית (PhotoImpact). בנוסף, הייתי רוצה גם להפעיל עליו משחקים עם גרפיקה סבירה, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים. יש לי תחושה שאני מחפש יותר מדיי בשביל 4,500 ש"ח, אבל אני לא בטוח ולכן אני שואל אתכם. ראיתי באופיס דיפו מחשב HP PAVILION והוא נראה מדליק. מה אתם חושבים עליו? איזה דגם שלו כדאי לקנות? איך מעבד AMD TURION לעומת מעבדים אחרים? איך הוא בהשוואה למחשבים אחרים? חשוב לציין שמכרתי מחשב נייד 1.2 GB סלרון עם 192 RAM זיכרון ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק ממנו כי הוא בקושי עלה לי... אשמח לתת עוד פרטים אם יש צורך תודה מראש לכל החברים, חג שמח.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  3. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב ספציפי או לסדרה כלשהי ואני כבר אבחר ממנה את הדגם הרצוי. המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תוכנה ולהרצת מערכת הפעלה נוספת בוירטואליזציה. רצוי מעבד i5 M ומעלה, זכרון 6-8 ג'יגה לפחות (אפשר לשדרג לבד אם צריך), דיסק קשיח מכאני + SSD בנפרד (אפשר לשדרג לבד אם צריך). מבחינת מעבד אני צריך שהוא יהיה מעבד של אינטל ויתמוך ב- VT (Virtualization Technology), זה אמור להיות קיים בכל מעבד מסדרת i (אפשר לראות כאן). * מטרות המחשב? פיתוח + וירטואליזציה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, HD READY זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by r0ckY,

שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by CatchTheChech,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + תכנות + וירטואליזציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחד…

6. Started by yonin789,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ShuBy,

שלום חברה אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לראיית סרטים ומשחקים, ככה שאני מחפש נפח של 1TB 15.3 או 17.1 מעדיף full hd מסך מט וכמובן שיהיה מעבד וכרטיס מסך חזק למשחקים כגון BF4,BL2 וכדומה בקשה מיוחדת : מקלדת מוארת אבל לא חייב אם אין משהו מיוחד. תודה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא עד 4500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם צריך), הצרכים שלו הם בעיקר לעבודות לסטודנטים, WORD וכדו'... יש לי עדיפות ל או HP או DELL. תודה ענקית על העזרה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. ז"א האם הנתונים של ניידים בסדר גדול של כ-4.5K מספקים כדי להוציא HD מהמחשב לטלוויזית LCD? הנתונים (בערך): מעבד 2.0GHz זיכרון 2-3 ג'יגה @ 667 MHZ NVIDIA® GeForce 9200M GS (?) אני אשמח אם תוכלו להציע לי מחשב עד 4.5K למטרת עבודה משרדית, מולטימדיה ובעיקר שמסוגל לספק HD מבלי להתקע. אין לי מושג בנושא, אז תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by tapas10,

שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by Avi Albilya,

אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב

13. Started by uri888,

צריך לשמש לגיימינג וקצת מידול תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

15. שלום רקע כללי על הצרכים: גלישה WORD powrpoint והצגת מצגות למקרן אפשר להגיד , בקירוב , מחשב לסטונדט. חשוב: מסך גדול , 15 מינימום. תקציב: עד 4k , אם ממש הכרחי - גם 4.5 זה בסדר. לגבי כרטיס מסך: לא יזיק משהו למשחקים וסרטים, אבל בגדול לא צריך. הדגמים: DELL : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8189 MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 LENOVO: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4233-78G&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=HE בלי קשר: מחשב Lenovo שמחזיק את כל הדרישות שלי , ב60% מחיר... מה רע? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702 אם אתם מכירים דגמים אחרים שטובים , תציעו... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jsman,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. היי, אני צריך מחשב נייד בישביל לצפות בסרטים שאין מה לעשות במשמרת ולפעמים לשחק איזה משחק ( כמובן הגדרות MED לא מצפה לשחק משחק על נייד על V.HIGH כמו במחשב ) התקציב 4000. חשבתי על שלוש אופציות מה לדעתכן עדיפה? 1) http://www.fre.co.il/pl_product~121351531~39~89.htm 2) http://www.fre.co.il/pl_product~12132155~39~89.htm 3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 Acer Aspire 7750G-2414G7 אני מעדיף לקנות מאחת משתי החנויות האלה כי אחת ליד הבית והשניה ליד העבודה. בנתיים אני חושב על ה ACER כי יש לו מסך 17... אשמח לקבל עוד חוות דעת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. היי, אני צריך שתמליצו לי על מחשב נייד, עד 4000 שקל (עם אפשרות חריגה ל5000, אך רצוי שלא) בעיקר לעבודה משרדית (הורים ואחות). צריך להיות מינימום 1GB, c2d, wifi וbt חובה. מסך צריך להיות 15.4/15, עדיפות לWS. אם הדרישות לא עומדות בתקציב, אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אך זה ממש לא שיקול חשוב. אחריות בינלאומית תהיה יתרון. תודה. עריכה: הורדתי את הקטע של הגיימינג, כי אני פשוט לא רואה איך זה יכנס בתקציב הזה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by gilliv,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בטווח 3000-4000 ש"ח למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה וכדומה. גודל מסך: "15.6 משקל: בעיקרון לא משנה, אבל המחשב כנראה ישמש אותי גם ללימודים בעתיד הקרוב אז יש מקום לקחת את זה בחשבון. יציאות USB, HDMI, אפשר גם ESATA כונן קשיח: רצוי 500G צורב CD/DVD: לא חובה כולל מערכת הפעלה אחריות ל-3 שנים (לא לשנה אחת) עדיפות למקלדת מלאה (לא חובה) עוד שיקול כאן הוא שאני כנראה אצטרך להשתמש בתוכנות כמו Matlab בלימודים, אז יכול להיות שצריך מעבד קצת יותר אינטנסיבי... אבל אם זה ישפיע יותר מדי על המחיר עדיף שזה לא יהיה פקטור (ואני כבר אמצא פתרון אחר). תודה רבה

20. Started by Moon-Mage,

מחשב בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים עדיפות למסך גדול יחסית, לפחות 15 אינץ', ניידות וחיי סוללה לא מאוד חשובים חשוב HDMI כונן לפחות 500 GB, טרה בייט יהיה מאוד נחמד לא נדרשת אחריות בינלאומית היה לי ניסיון טוב מאוד עד עכשיו עם ניידים של טושיבה, אבל אני פתוח לכל החברות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by motocar,

כמו בכותרת כדאי שלא יהיה שחור חשבתי על acer 5572 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Basic. מעבד: Intel Core Duo T2060 1.6 GHz 533 MHz FSB. זיכרון: DDR2 GB1 ניתן להרחבה עד .4GB כונן קשיח:80GB . Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 up to 224 MB . כרטיס קול: Intel High Definition Audio עם תמיכה ב-S/PDIF3 לחיבור דיגיטלי. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. מודם פנימי 56K. רשת: Fast Ethernet, Wake-on-LAN ready. רשת אלחוטית: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 14.1" WXGA 1280X800 . משטח עם 4 כיווני גלילה. 2 רמקולים מובנים ומיקרופון. סוללה בעלת 6 תאים. קורא כרטיסים 5 in 1 3 חיבורי USB2. חיבור רשת חיבור מודם ל…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה, אני צריך מחשב נייד לעבודה, חייב ליבה כפולה מינימום במהירות עיבוד חזקה, מינימום 160 ג"ב הארד דיסק ו-2ג"ב זכרון ראם, כרטיס מסך יכול להיות מובנה, ומגבלת מחיר 4,000 ש"ח אהה בנוסף - ווינדוס אקס-פי חובה. תוספת מחיר מעל ה-4,000 בשביל זה יכולה להתקבל (אקס-פי פרו). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by vered1,

הי, אני מחשפת מחשב נייד בסכום של עד 4000 ש"ח, לצרכים די בסיסיים (אופיס וכאלה). ממש אשמח אם יש למישהו עצה. המליצו לי על TOSHIBA L30-134 ואין לי מושג אם זה טוב.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף בין 3000 ל3500 ש"ח (אלא אם כן ההבדל הוא עצום) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כ"כ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 GB נראה לי סביר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  25. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כשאהיה בחו"ל. גודל מסך לפחות 15". שהרזולוציה לא תהיה גבוהה מדי בשביל שהטקסט יהיה גדול וקל לקריאה. חשוב שהמסך יהיה איכותי, חד וברור. עדיף מחנות באיזור הצפון. * מטרות המחשב? : עבודה משרדית, מוזיקה וסרטים עד 720p * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן שיהיה ארוך נגיד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. עדיף כמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB 5400RPM 8MB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.