עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by טאז,

היי יש לי מחשב ניד של LG עם XP אני מחפש תוכנה שתציג לי את המד של הסולהה וכמה נשאר כל עוד המחשב לא מחובר לחשמל כמובן תוכנה חינמית בתודה טאז

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by 1itay1,

אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by elibegi,

שלום אני צריך מפרט למחשב נייח בתקציב 2600 ש"ח. השימושים הם: גלישה מהירה, אופיס, הורדות-סרטים, מוזיקה, ותוכנות חוקיות (!) פוטושופ ומשחקים פשוטים. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. צריך שיהיה: צורב DVD כמובן, יציאות USB לרוב, עדיף עם יציאות VIVO אבל אם זה חורג מהתקציב אז גם S-VIDEO יספיק לי. אין צורך בציוד היקפי בכלל - יש לי מסך "19 של LG עם כניסת DVI-I (יש לי גם מתאם ל-VGA) אין צורך במערכת הפעלה - יש צורך בהרכבה. אני ממש לא רוצה לקנות מחשב גם בשנה הבאה - אז שיהיה מספיק חזק תודה מראש

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Shay08,

מי יכול לבנות לי מפרט בין 3000 ל3500 לא כולל מסך שיתאים לרוב לגלישה וקצת למשחקים בסיסים כמו פיפא GTA וכ"ד מבוסס על מעבד INTEL וכרטיס מסך של nVidia תודה מראש ואם ניתן גם לציין מקום טוב וממולץ לקנות ממנו נ.ב. ראיתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם מעבד סוג מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box מהירות מעבד: 3.0GHz לוח אם חברה ודגם: DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון יצרן ודגם: G.Skill נפח+מהירות: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 5-5-5-15 דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מהירות ומ…

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuvalg,

מחפש notebook ליישומי אופיס וגלישה. הדרישה העיקרית נוחות ההקלדה והעבודה עם המסך. דרישה משנית משקל נמוך ככל הניתן. תקציב 2.5K ש"ח עם אפשרות לתוספת קלה. בשלב הראשון אני רואה עדיפות למסכי 10" שנותנים גם שטח מסך רחב יותר ובעקיפין מגדילים במקצת את שטח המקדלת ומשטחי העבודה. מבין הניידים בדרישות הנ"ל אני רואה מספר חלופות: MSI wind U100 - נותן לכאורה את יחס התמורה הטוב ביותר למחיר (2048MB ו-160GB) ב-2.3K ש"ח ובמשקל של 1.3 ק"ג (איבורי משווקים אותו עם 6 סוללות פנימיות). ASUS Eee 1000H - בעל מפרט דומה ל-MSI (אבל עם מחצית מגודל זכרון ה-RAM ומחצית גודל HD) במחיר זהה אבל במשקל של 1.45 ק"ג. LG x100 - המפרט דומה ל-MSI עם מחצית זכרון ה-RAM וHD בגודל 160 GB ומשקל 1.2 ק"ג. עפ"י ביקורת בנענע…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל עיצוב גראפי אבל אני לא יודע על מה אני צריך להסתכל, למשל איזה סוג מסך כדאי למעצבים, או איזה כרטיס מסך מומלץ שיהיה לו. בכל אופן המחיר למחשב נייד הוא גג 4200 שקל. אין לי שקל יותר לצערי. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by aviadp,

שלום בשעה טובה, קנו לי את המחשב המיוחל באנגליה המחשב שנקנה הוא DELL 1545 וזה הקישור לחנות ממנו הוא נקנה http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@2128428599.1234461660@@@@&BV_EngineID=ccdkadeghfhfehdcflgceggdhhmdgmj.0&page=Product&fm=1&sm=0&tm=0&sku=557073&category_oid=-36006 שנה וחצי אחריות בינלאומית של דל הבעיה היא שמי שקנה לי את המחשב לא בדק את הרכיבים שבמחשב וכרגע אני בבירורים על כך עם שירות הלקוחות שלהם לראות מה ניתן לעשות. דבר ראשון, המעבד הוא T3400 ולא T5800 כפי שמצוין באתר, אשמח לדעת כמה זה קריטי דבר שני, וזו הסיבה שאני פונה אליכם: האם כרטיס מסך מסוג Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family הוא GMA X4500HD…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by amit71,

שלום אני מעוניין לרכוש נייד לאימי (בת 61)לצורך עבודתה -הרצאות/הוראה והנה מס' פרטי מידע 1.הנייד ישמש לעבודה עם אופיס ,מעט סרטים .לא משחקים או משהו כבד אחר 2.יש צורך במסך גדול לפחות 15" לצורך הצגת החומר לאחרים על המסך 3.יציאה לטלויזיה 4.אחריות רחבה למס' שנים עם סבלנות לאנשים שזה להם מחשב ראשון 5.חברה מוכרת ואיכותית לדוגמא HP אשמח לשמוע את דעתכם ואם אפשר לקבל הצעות/מפרטים/דגמים תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. http://up43.siz.co.il/up3/m2mby0jymyjd.bmp , מה אתם אומרים ? הוא לשימוש משחקים ואני צריך אותו לטטו ארוך בגלל זה לקחתי מעבד 4 ליבות , ולקחתי לוח-אם CF לעתיד וספק כוח שיחזיק אותו בבקשה אל תשגעו אותי שאני ירד ל E8400 , כי אני לא ארד שוב כי אני מסתכל קצת על העתיד. אני רק בגלל דבר אחד מתלבט, בגלל ה 512 MB של הכרטיס מסך , אני לוקח מסך 20 אינץ וחלק אומרים ש512 MB זה מספיק לכרטיס מסך ואם אני אקח יותר הוא לא יהיה מנוצל. אבל חלק אומרים שבעתיד ידרשו המשחקים ידרשו 1GB , ואפילו עכשיו GTA IV דורש. Resolution : 1680 x 1050 (WSXGA( זה הרזולוצייה של המסך שאני קונה , אז על כמה אני צריך לשחק המשחק כמו COD5 ? מה ההאפשרות[הרזולוצייה] הכי קרובה למסך הזה? ולפי זה כמה אני צריך לקחת? בקיצור אני …

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by ZiVa2Ri,

היי, רציתי בבקשה מפרט למשחקים (כמה שאפשר בסכום הזה) לא כולל מסך. אבל מחשב הכל כולל הכל.. חדש לגמרי. עכבר מקלדת רמקולים פשוטים, בבקשה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Ron1999,

שלום קניתי HD חדש לנייד שלי [iBM T43] ואני מעונין לבצע GHOST של הדיסק הנוכחי לדיסק החדש. האם יש אפשרות ליצור IMAGE מדיסק שרץ על המחשב - דיסק פעיל? אני רוצה ליצור IMAGE של הכונן הקשיח בלפטופ שלי על כונן חיצוני, אחר כך לחבר כונן שלישי למחשב - לצקת לתוכו את הIMAGE ואז פשוט להחליף בין הכונן השלישי לכונן הנוכחי על הלפטופ שלי ולהמשיך לעבוד. האם אני חושב בכיון? האם יש תכנה שתאפשר לי לעשות את זה? התהליך המבוקש: 1. חיבור דיסק קשיח חיצוני בUSB - ויצירת IMAGE של הHD הפעיל עליו 2. חיבור דיסק המטרה דרך USB [יש לי מתאם] למחשב הפעיל - והעתקת הIMAGE לתוכו 3. החלפה פיזית בין הדיסק המקורי לבין הדיסק החדש שמכיל את הIMAGE אשמח לשמוע אם זה אפשרי תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by nondos,

שלום, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לעבודה ב: MatLab SolidWork Maple אופיס גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים יש לי ציוד הקפי ולכן אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן יש לי כבר צורב DVD ולכן אפשר לחסוך בפריט זה אני יודע שהתקציב מוגבל אבל זה מה יש. חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ את התוכנות שציינתי למעלה אני גר בחיפה ולכן חושב לקנות מ TMS מה דעכם? תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Jesper,

בניתם לי פה בפורום מפרט ל-HTPC. אלו הדרישות שלי שציינתי בהודעה המקורית: -לא למשחקים, לא מתכנן OC -אמור להתחבר למסך LCD 40" -צריך שיתמוך בתכני 1080p -שיהיה מארז שוכב -שתהיה יציאת HDMI -אין דרישות מיוחדות מבחינת שקט. מספיק לי שיהיה די שקט -צריך כרטיס לכידה, כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת+עכבר אלוטיים -HD של 1 טרה לפחות, אם אפשר אז 1.5 עדיף -לא צריך מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה הנה המפרט הסופי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤159 מארז: COMPUCASE 7KJ9 + HEC 25…

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by dan79,

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLG_en___IL282&q=asus+eee+pc+t+91+specification הנתונים החלקיים שמצאתי על הדגם הזה גרמו לי להזיל רוק .... עובי- של אינץ אחד ,כלומר 2.54 סנטימטר. משקל -952 גרם ,אם כי קצת קשה לי להאמין שהמשקל הזה כולל סוללת 6 תאים,אבל אין לדעת מפני שכל הדגמים האחרונים שיצאו מבית אסוס הגיעו עם סוללה מובנית של 6 תאים . מסך מגע מסך מתקפל-טאבלט GPS מובנה. יהיו שני גרסאות,אחת עם דיסק קשיח רגיל והשנייה עם SSD. מקלט טלוויזיה-אופציונאלי . כנראה שמדובר במקלט שמיועד לשידורים דיגיטליים כמו שיש בארצות הברית ,כך שזה די חסר ערך בארץ נכון לעכשיו(בתוך מספר חודשים המצב צפוי להשתנות). בכל מקרה זה יהיה נחמד מאוד אם בזכות המקלט TV …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בניתי מפרט, צריך חוות דעת או רעיונות לשיפורים, שימושים עיקריים: משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט, עבודה, עד 4K (בלי חריגות) לגבי המארז, ממש בא לי על המארז הזה אז להשתדל להשאיר אותו. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCIe ¤1057 כמות:1 h…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by DrStyle,

אממ אני הולך לקנות מחשב חדש ואחרי פול התלבטויות ואחרי שכל פעם אומרים לי עוד משו ועוד משו החלטתי לבוא לפורום ששמעתי שהוא הכי מקצועי... המפרט שאני מתכנן כרגע המחשב מתוכנן לעתיד הדיי רחוק (3~) שנים הכל מנוצל כמו שצריך? המסך ינצל את הכרטיס מסך דיי טוב לא? מתוכנן OC, הקירור הספק והמארז מספיקים לאחד נחמד, לא ? בינוני-משמעותי עכשיו עוד שאלה.. רציתי בהתחלה HEC אם TT 550 ואמרו לי שהTT לא טוב, למה ? והHEC? כי אין לי כל כך כסף ל600 הזה המחשב מיועד למשחקים כבדים, עבודה חלקה בתוכנות כמו פוטושופ ובקיצור מחשב מהיר.. גם חשוב שיהיה שקט עכשיו אני ממקבל הצעות לשיפור אבל הקטע שאני לא יכול לעלות את זה אפילו בשקל.. גם את התקציב הזה עדיין לא אשרו לי אבל זה בטיפול.. בקיצור אם יש לכם ה…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. בשימוש הוא להורדות, צפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ומשחקים (לא כבדים). אודה על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  20. באופיס דיפו ב 4300. הנה המפרט מאתר HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3885123.html#null תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshe06,

שלום לכולם המחשב לא מזהה לי את המאוורר עם אוורסט ועם פאן ספיד למה? איך אני שם את המאוורר על מקסימום? רק כשאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו מיסתובב מהר זה הגיוני שיש למחשב כזה רק מאוורר אחד ? איזה פיתרון אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקירור ? כל השאלות האלו באות עכב התחממות גבוהה של המחשב וליפעמים קריסת fbs במשחקים כבדים אני יודע שזו חפירה אבל אני ישמח לעזרה בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by turtkhurdi,

שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. היי, אני זקוק למפרט מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ועם תמורה מקסימלית לכסף (בלי לעשות אובר קלוקינג וכאלה). ושאלה - להקליט מהטלוויזיה - יש חובה בכרטיס טלוויזיה ? ואם יש לי כבלים דיגיטאלי, איך אני אחבר את הכרטיס ? המון תודה!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן 2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפר…

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  25. מצאתי מחשב נחמד באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מה התגובות? המסך לפי מה שהבנתי לא איכותי, בנוסף לרמקולים אני מחפש גם רמקולים איכותיים, שישמשו לי לאמצעי אודיו היחידי בבית. +עכבר, מקלדת.. בקיצור מפרט מלא

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים