עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AreaDooM,

אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by bellboy,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד Msi megabook m510a והכונן האופטי שלו תקול לאחרונה המחשב מציג שגיאות בהפעלה ולא עולה בשום מצב וברצוני לפרמט אותו, הצלחתי להשיג כונן cd חיצוני בחיבור usb ע"מ להריץ את הcd של הwindows ממנו אבל המחשב לא מזהה אותו בboot (למען הסר ספק בדקתי את הכונן החיצוני במחשב אחר והוא תקין) אשמח לשמוע הצעות כיצד בכל זאת ניתן לפרמט את המחשב. המון תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by erez_levy,

Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by kong5,

שלום לכולם. המחשב לשימוש ביתי. הנה קישור למפרטים: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3097392 http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11477&aff=zap http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3075935&refid=6

• 10 תגובות
    • 595 צפיות
  6. מכיוון שקרובים שלי מגיעים לארץ מארה"ב בעוד פחות מחודש, ועקב המחירים הממש נוחים, אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט משחקים עד 700$ , עם אפשרות ל800$ בעזרת האתר http://www.newegg.com , או לחילופין, כל אתר אחר שתמצאו אותו נוח ומשתלם. (בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על דברים שמומלץ לקנות בחו"ל, ועל דברים שאפשר להתפשר ולקנות בארץ, כי הפער במחירים זניח) תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. אהלן, בסופו של דבר רכשתי את ה- dell inspiron 14z ultrabook, תודה לכל המייעצים. רציתי לדעת אפ מישהו התנסה עם החלפת ה-cdrom בכונן ssd במחשב הנ"ל? האם זו עבודה שניתן לעשות בקלות לבד?

8. Started by foty123,

שלום לכם, * מטרת המחשב : סרטים , אינטרנט , משחקים ישנים : half life ,heroes וכדומה * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB אבל כמובן שיותר זה יותר טוב * צורב DVD? רצוי אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה? לא קריטי אבל שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל את WIN 7 תודה רבה לכם foty123

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הנוכחי הוא 1920x1080. אני מתכנן לשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכבתי מפרט משלי, כך שכל פריט שאני זקוק לו (או לאלטרנטיבה עבורו) נמצא שם. …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מה קורה כולם קודם כל אני חדש פה באתי מפורום אחר של חומרה דיי מוכר ואני יהיה פעיל גם פה (אני לא יפרסם את הפורום כדי למנוע פרסום) אוקי אז המפרט שיש לי עכשיו: Intel Pentium D 2.66 Intel 945PSN MotherBoard 1GB ram 667 לא זוכר חברה Geforce 6800GS 256mb Palit 400W גנרי Aurora 3D Gigabyte צורב דיוידי של LG והוא טוב לא זוכר דגם WD1600JS 8MB נראה לי אוקי אז מה שחשבתי להשאיר זה את: המארז: Aurora כי הוא פשוט סוס... הכונן: לא צריך יותר מיזה כי הוא פועל מצויין... דיסק קשיח: למה צריך חדש הוא סבבה לגמרי אבל יש לי שאלה בהמשך עליו... והנה כל החלקים החדשים שאני מתכנן:(TMS כי זה הכי קרוב והכי זול לי) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לו…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לילדים בני 10 עד 13. חובבי משחקים התקציב הוא גג 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 2012 - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS - KSP- IVORY תודה, חג שמח מני

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by denis20,

חבריה הינה המפרט תגידו מה אפשר לשנות יחסית למחיר : מפרט ללא OC מksp מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 300 600 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A…

13. עדיף לוח אם עם כ.מסך מובנה טוב (SD3 וDX10). לא מתכנן OC כלל וכלל. המטרה היא משרד ומשחקים ישנים. COD2. שיהיה כמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by gilboker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטודנטיילים (אופיס אינטרנט וכד'), צפייה בסרטים, KODI משחקים כבונוס בלבד התקציב כנראה נמוך בשביל זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבונוס בלבד לא חובה בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by itzikc20,

1. מה התקציב? 3000~ לא במזומן... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים קלים הורדות, סרטים, לא למשחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מקלדת עכבר אופטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

16. אם מישהו יכול להציע איזה מפרט , מדובר במחשב שיריץ כמה משחקים לא גרפיים במיוחד, משחק פוקר של PKR אני מציין את זה כי זה כנראה יהיה המשחק היחידי שהוא משחק בו. גלישה באינטרנט,סרטים דברים בסיסיים. אם אפשר שיהיה מדובר במפרט עם מעבד INTEL. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Erkel,

* מטרות המחשב? - אינטרנט - תוכנות משרדיות - צפייה בסרטים HD * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא נדרש מעבר לסביר שעה - שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 אפשר להספתק ב320 * צורב DVD? - לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אחריות 3 שנים אמינה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. היי, אני מעוניין לבחור נייד בשביל מישהי, כאשר מדובר על המחשב היחיד בבית (תחליף לשולחני). יוצב ראוטר בבית, והמחשב יעבור בין הסלון, חדר השינה, והחדר של הילד שלה (בן 3 וקצת). מטרות המחשב הן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים לילד (לא יודע מה משחקים בני 3 בימינו - אני שחקתי נמלולים), ואולי צפייה בסרטים מדי פעם, אבל אני בספק. גם אם כן, סביר שיירכש כבל והמחשב יחובר ל-LCD - אז דרושה יציאת ווידאו נורמלית. גודל מסך - ניידות היא לא קריטית, ולכן נראה לי ש-15.4 יהיה עדיף. משקל - לא קריטי, אבל שלא ישקול טון. אין צורך בזמן סוללה יוצא דופן, שכן חיבור לחשמל תמיד יהיה אופצייה. תוספת בלוטות' יהיה נחמד, לסנכון הסלולארי. כונן קשיח אני לא יודע, אבל בטח 160 יספיק, למרות שבטח לא יזיק …

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by UV1,

שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by shahar9261,

אני רוצה להזמין הנייד בקישור למטה:L http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/500-series/510s-14-inch/?sb=:000001C9:00018DD1:#SYSTEM האם יש לו משלוח ישיר לארץ?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  21. מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 צריך המלצות למארז,ספק טוב אבל זול עד 200 שקל,צורב ודיסק קשיח תודה! וכמובן איך המפרט הזה? אני עדיין מתלבט אם הלוח אם הזה טוב

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by BadMod,

אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים ב1080p על מסך freesync 144hz, מתכוון לעשות גם אוברקלוקינג ואולי בעתיד מערך SLI. זה המפרט שהרכבתי, התקציב הוא 5 אלף. מה לדעתכם אפשר לשפר או לשנות והאם לא כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים של אינטל או אולי אפילו של AMD?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pninitt,

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rt T,

היי! אני בקרוב מתכונן לקנות מחשב ואני מתלבט עם לקנות את הI7 6700K או את הI7 7700K תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.