ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤689 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤390 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מחיר: ¤639 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤253 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5923
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך במקלדת, עכבר.. המסך העכשיוי הוא 17 אינץ אולי זה ישתנה בעתיד לאיזה 19 או אפילו 22.. זה מה שאני בניתי פחות או יותר : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤302 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127 זיכרון: ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 עכשיו אני רק צריך להוסיף כרטיס מסך טוב ומארז+ספק כוח בעדיפות כאלה שאפשר למצוא בKSP למרות שזה לא סופי שהקניה תהיה שם.. המחשב הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שכרגע המחשב שלו הישן בן איזה 5 שנים ככה שמבחינת משחקים הוא לא איזה פריק עצבני אבל הוא אוהב לשחק..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש לצורכי גיימינג. 3 שנים שלא הייתי ופספסתי מעולם הגיימינג. מעבר לכרטיסי מסך ומעבדים אני כבר לא מבין כלום בחומרה. אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג כמה שיותר עוצמתי. תודה מראש לכל העוזרים *בקשה* אם אפשרי לבנות את את המפרט סביב gtx 980 ti או TITAN X א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ARMA 3 BF4, GTA V, FALLOUT 4. וכל משחק חדש שיצא בשנה ה…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לשימושים של עריכה גראפית ואינטרנט ב 2500 שקל עם אפשרות חריגה של 50 שקל לכל היותר. חובה שיכלול מקלדת ועכבר, עם עדיפות לעכבר מדוייק, כמו כן חשוב שהמחשב יהיה שקט. אין עדיפות לשום חברה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, נא חוות דעתכם לגבי המפרט שבניתי למטרת משחקים על מסך samsung 2333SW אין צורך ב ציוד היקפי, במידה ויש הצעות לחנויות זולות/אמינות יותר, אשמח לשמוע. בתודה מראש Sven מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤546 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 XT Edition 512MB DDR3 PCIe ¤805 כמות:1 http://w…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני מפרטים. בעקרון יש לי עדיפות קלה TMS (המון נסיון חיובי עם החנות בכלל וקיריל בפרט) אבל לא בכל מחיר כמובן. המחשב ישמש לפיתוח בתוכנות כגון Visual Studio ומשחקים קלים כגון League of Legends, אולי Battlefield מדי פעם. רזו' המסך היא 1920x1080. אני שם דגש על שקט מוחלט של המערכת. אני כל היום לומד ועובד עם המחשב, ורעש מוציא אותי מדעתי. TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 …
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות להורי מחשב לאינטרנט ואופיס ועומדים לרשותי 2000 שקלים. גודל מסך- גדול ככל האפשר. משקל רצוי- לא חשוב כי המחשב לא הולך לצאת מהבית, אלא רק לזוז ממקום למקום בתוכו. זמן סוללה- גם לא חשוב, יכול להתחבר לחשמל בכל רגע נתון. -המחשב צריך להתחבר לרשת אלחוטית ביתית. אני יודע שהתקציב נמוך מאוד ואשמח בכל מקרה להמלצות, אולי יהיו מבצעים לקראת פסח שיורידו קצת מחירים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC - קודי, סרטים, אינטרנט, תמונות, הכל באיכות HD כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מולטימדיה באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום !!! יש לי נייד dell 110l בזמן האחרון השעון במחשב לא מעודכן גם שאני משנה דרך הוינדוס וגם דרך הביוס לא קריטי אבל מעצבן
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
זה המפרט התבוננו ותנו את תגובתכם לרע ולטוב: מעבד: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Oem Venice לוח אם: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR זכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special Channel Gold VX גוף קירור: Thermalright XP-90C for P4&K8 כרטיס מסך: Leadtek Geforce PX6800Ultra 256Mb Retail PCI-Express SLI CD ROM: LG CDROM X 52 Black Bulk צורב דיווידי: LG 52x32x52/16 Combo CD-RW/DVD-ROM Black Oem כונן דיסקטים: Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black ספק כוח OCZ PS 600W ATX POWERSTREAM מאוורר לגוף קירור: Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA תוספת: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse…
-
- 60 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתמול העלתי מפרט אבל עכשיו אני מעלה מפרט מלא (חסרים שם רק מאווררים אוזניות ורמקולים אני חושב) קודם כל למי שלא יבין הVX922 של חברת VIEWSONIC הנה הוא: בבקשה בל ההערות איזה טחון מאיפה יש את הכסף יאה מטומטם חבל לבזבז... חסכתי שנה בשביל המחשב עכשיו אני מבזבז ;D רק צריך דעה בקשר למסך אומרים לי שצריך 16:9 בבקשה תגובות בקשר לזה וגם אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו או לקנות משהו אחר בסגנון (כגון מארז) אז תגידו . זה בעיקר הכל תודה. משהו אחרון לא לשים לב למחירים כי אני מחכה לירדת המחירים(כגון מעבד ולוח אם) אני לא מטומטם ויש כמה דברים שאני קונה מחוץ לארץ(כגון עכבר ואוזניות) בעיקר כל השאר זה אני יקנה בארץ וגם חוץ מהמעבד והלוח אם לא תהיה ירדת מחירים אחרת אז זהו בעיקר.
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רק צריך שתיעצו לי מה הכי שווה מבחינת המחיר והביצועים: gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5410 HP http://ivory.co.il/product.asp?productid=628&CatCode=315 LG http://ivory.co.il/product.asp?productid=715&CatCode=315 תודהה אוראל.=]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמו כן, מה עדיף כרטיס קול מובנה על הלוח אם או לא? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חג שמח כולם, ערכתי וקיצרתי את ההודעה, מקווה שעכשיו תעזרו לי... אני צריך מחשב לעבודה די משרדית - ווינדוס, אופיס, אינטרנט. יכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל, כלומר, כמה טאבים פתוחים באקספלורר, קבצי וורד\PDF\אקסל, ואאוטלוק. אגב, בשביל זה אני גם אקנה מסך 24" אבל זה לא כלול במפרט. שתהיה אפשרות לשדרוג בהמשך (את המחשב הישן כל הזמן שידרגתי עם מחשבים שאנשים היו זורקים והוא כבר משרת אותי נאמנה מ-2001!). רצוי שיהיה שקט - אבל לא להשקיע יותר מדי כסף בעניין הזה. כ.מסך עם יכולת HD, ויציאות לטלויזיה RGB או S-Video. יכולת פענוח HDCP (אם אפשר) מארז - הוא לא צריך להיות עיצובי, או משהו - רק פרקטי (זרימת אוויר, קירור וכל זה). לא צריך HDD גדול במיוחד, אני לא שומר סרטים ושירים יותר מדי. מקלדת ו…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתחדש בנייד לשימוש בתוכנות גראפיות. במיוחד רנדרינג באפטר אפקטס. כנראה מסך 15.6 לא נראה לי שאני צריך מסך מעבר לזה כי אני יתחבר למסך גדול יותר שיש לי וכמובן שאני קונה SSD מה שכן לא ברור לי כמה זיכרון זה מספיק יש דגמים של 8 12 ו 16 גיגה זיכרון ואפילו יותר דבר נוסף ואולי הכי חשוב המעבד. אני צריך i7 או שאפשר להסתפק ב i5. וגם האם לקנות דגם פשוט יותר U או מתקדם יותר HQ חשוב לי לדעת כמה משמעותי ההבדל למשל בין זיכרון 8 ל 16 זה ממש יעשה עבודה בחצי זמן? כמו כן אותה שאלה לגבי מעבדי U ו- HQ תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שיטוט רב אני די סגור על מפרט, והייתי רוצה את דעתכם לפני הקנייה. השימושים הם: צפייה בHD (דורש שקט), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו (מה שמחייב אותי לכ. מסך של nVidia כי אני משתמש ב Avid). ללא OC ומשחקים. המפרט הורכב בעזרתו של hw_joe, למרות ששיניתי כמה דברים. תודה ג'ו. ולהלן התוצאות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ז…
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות HTPC שישמש אותי גם בתור מחשב (גלישה, מוזיקה , סרטים ) וגם שיהיה לו כרטיס לכידת וידאו שאני יוכל להקליט תוכניות. (PVR 150?) יש לי כבר מחשב אישי ככה שמשחקים לא צריכים לרוץ על הHTPC. מאד חשוב שיהיה שקט ומקורר כמו שצריך ושיהיה הרבה מקום איכסון. אני מתכנן להתקין עליו VISTA 32 . כמו כן הייתי מעוניין במארז יפה ... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז ככה, התקציב הוא בין 2500 ל3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. רק אנא, חנות אשר אתם יודעים שיכולה לקבל צ'קים כי אין להם כרטיס אשראי. תודה רבה עדיפות לגיגה זיכרון.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-