ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מפרט לגיימרים , כולל מסך. מה אתם חושבים על המפרט הנ"ל: איפה אני יכול לקצץ בלי לפגוע יותר מדי בביצועים? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA2 16MB ¤549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1145 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe ¤1617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32182 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס מעבדי אינטל השרת יחזיק SOURCE SAFE מערכת הפעלה XP יתחברו אליו לא יותר מ 5 משתמשים ביחד דרוש שטח איחסון של 500 ג'יגה שירוץ ב RAID 1 בנוסף דיסק למערכת הפעלה הלוח כאמור צריך לתמוך RAID כרטיס מסך לא חשוב - עדיף מובנה כרטיס קול לא קריטי כמה שיותר יציאות USB יציאת SATA2 מארז נוח לשליפת דיסקים וצורב מקרר היטב צורב DVD זכרונות 2 ג'יגה תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הצרכים זה לתיכנות (לא משהו כבד) אינטרנט וצפיה בסרטים (עדיף שיהיה יציאה של HDMI) אז ככה עדיפות למסך 14.1 כרטיס מסך לא משולב - שיהיה משהו טוב (לצורך צפיה בסרטים) זיכרון - במינימום 2 GB עם אפשרות להרחבה לפחות עד 4. מעבד טוב (בהתאם למחיר כמובן..) שהאינטרנט האלחוטי שלו (wifi) יתמוך בתקן החדש של n. שטח איחסון : 250 גיגה . אפשרות לחריגה בתקציב , מקסימום עוד 200 ש"ח. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעיקרון לימודים,משחקים קלים,סרטים,אינטרנט וכו. מבקש מאייבורי או מKSP תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב אחרי שבניתי כבר מלא מלא מלא מפרטים.. ואני כבר דיי סגור.. עדיין אני רוצה לבקש פעם אחרונה מפרט.. המפרט הוא ב5K עם חריגה של 100 שקל גג, לא שקל יותר מה שחייב- מעבד QUAD לוח אם EP45/P5Q רצוי כרטיס מסך 260GTX 216C מארז CM690/מארז טוב עם יציאות USB מקדימה המפרט הוא לOC בינוני+~ המסך יהיה T220 (SAMSUNG 22 אינץ') תודה מראש, מקווה למפרטים טובים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מקסימום חריגה של 100 שקל התקציב עלה ל3000 OC מירבי לוח אם + ספק + קירור למעבד ואם צריך עוד משהו תציעו תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן כולם(: בניתי מפרט למסך של 22-24" שאני יקנה אותו בעתיד אחרי שאני יקנה את המחשב כבר. היסתכלתי פה כמה הצעות של אנשים שנתנו לאנשים אחרים שילבתי כמה דברים ואני רק צריך את הדעה שלכם בנושא(: השימושים שלי למפרט הם OC חזק (אחרי שאני ירכוש מספיק ידע),רוב הזמן הוא ישומש למשחקים חזקים וכבדים שיצאו בשעה שנתיים הקרובות. אין לי צורך בציוד היקפי. בכללי זה מפרט של 5K. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1423 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחרי…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נחמד לי ולאשתי שישמש בעיקר למטרות לימודים - אינטרנט ואופיס. התקציב כמו בכותרת עד 3500 ש"ח. המחשב יקנה בארץ ולא דרושה אחריות בחו"ל. אין לי העדפות לחברה / חנות אבל חשובה לי אחריות מלאה לכמה שיותר זמן. הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: גודל מסך סטנדרטי, דגש על משקל נמוך ואורך חיי סוללה ארוך, 2GB זיכרון לפחות (אני מעדיף ויסטה), הארד דיסק 250GB לפחות, כרטיס רשת אלחוטי למרות שהמחשב לא מתוכנן למשחקים יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ עליו משחקים קלילים/ישנים במידה והתקציב מאפשר, ואיזה סרט פה ושם. נראה לי שזהו. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני Dj ואני מחפש מחשב נייד לעבוד איתו בערבים ומסיבות, בסביבות תקציב 4000 (אפשרי לחרוג קצת אם צריך) דגש על הביצועים (מעבד וזיכרון), לא צריך כרטיס קול מיוחד כי המוזיקה תצא דרך USB לכרטיס קול נפרד, גודל המסך לא משנה, משקל גם לא ממש, זמן סוללה שיהיה סטנדרטי גם לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל כל הערב Hard Disk שיהיה לפחות 120 ג'יגה אחריות חשובה לי מאוד , שוב , חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק בלוטות, יציאות מיוחדות וכל מה שנלווה זה לא משנה, אבל אם יהיה אז סבבה אין העדפה לחברה מסויימת , בגלל זה אני צריך את עזרתכם גם בבחירת חברה וגם בבחירת דגם למחשב תודה תודה ושוב תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שמתאים גם למשחקים חדשים וכבדים וגם לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו..). מה התקציב למחשב שכזה? אני הרי מניח שמחשב ב 4-5K לא מתאים להגדרה. אני אשמח להמלצות גם לדגמים ספציפיים. תודה למי שימליץ וייעזור.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? מפרט מדויק: מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5850 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400M זכרון 3072MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb Bluetooth יציאות USB2.0 X3 ,VGA ,TV-OUT ,HDMI FireWire ,Audio, עכבר Touch מיקרופון מובנה, יציאת רשת וקורא כרטיסים יתרונות הנייד: קורא טביעת אצבע כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400M יציאת HDMI זכרון 3072MB מצלמה מובנית שלט מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות HP ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-520 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מטורף למשחקים כבדים והייתי ב ksp והם אמרו לי שזה המפרט הכי טוב שאני יכול להוציא ב מחיר הזה האם כדי לקנות אותו והוא יחזיק לי להרבה זמן כלומר בעוד 2 3 שנים בסניפים. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i7 940, s1366, 8MB 1 2880 2880 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1080 1080 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 2.0 1 2850 2850 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 570 570 מאווררים וגופי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להחוות דעה על המפרט הבא (המחשב משמש לשימוש משרדי כולל עבודות גרפיות קלות עם פוטושופ) תודה מראש למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-