ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי דוד DJ , והוא רוצה מחשב נייד המחשב ישמש למוזיקה כמובן , ולעבודה איתו בחוץ אני מחפש דגם של נייד שיכיל את הפרטים הבאים (מפה או מחו''ל לא משנה ) חובה מסך 15.4... דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה (אם יש 500 או יותר אז יותר טוב) מעבד 2.5 או יותר C2D 4 ג'יגה ראם .. וכרטיס מסך לא צריך להיות חזק.. (אבל ברוב מחשבי האקסטרים זה בא עם כרטיס מסך חזק) הצעות לדגמים יתקבלו בברכה.
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי המטרה של המחשב היא רק שימושי אופיס ואינטרנט, וקצת מוזיקה אין שימוש בנפחים גדולים של ההארד דיסק. ואין כל שימוש מיוחד של המחשב. תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
*מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה לקבל מפרט למחשב משחקים כמה שיותר טוב אני בעל תקציב של 4500 ש"ח. כמה בקשות: כרטיס מסך geforce מערכת קירור אם אפשר...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
משהו שמאוד חשוב לי לדעת כפי שידוע לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) מסכי LED של ניידים כשהם נהרסים הם לא במכה אחד מפסיקים לעבוד אלא לאט לאט מורידים ומתכהים עכשיו יש לי DV 5 1179 של HP אני על WIN XP לחצי FN + F8 שזה הגברת הבהירות של המסך וגם שהבירות היא על הכי גבוהה זה ניראה לי מוזר כי המסך לא בהיר כפי שצריך להיות יש לי את המחשב 3 חודשים אני לא יכול להגיד בוודאות אם חל שינוי לא שמתי לב למשהו שקרה במכה אחת יש לי כבר ניסיון עם מחשבי PAVILION ו אני בטוח שראיתי מחשבים עם בהירות גבוהה יותר ישנה אפשרות לדעת פרטים חודרים על המסך כמו עוצמת בהירות והכל או תוכנה שתאפשר לי לדעת מה מצבו של המסך שלי אני יודע שזה מסך מסוג Monitor Name Samsung 154AT07-301 Monitor Type 15.4" LCD (WXGA) Ga…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו ניתקל בבעיה ברכישת Dell E6400 באתר של Dell בגלל שהוא אדם פרטי ולא עסק? אני מדבר כמובן על רכישה בארה"ב לכתובת קבועה. כאשר אני מנסה להזמין יש דרישה למילוי פרטי העסק וכו'.. מישהו מכיר? איך עוקפים את הבעיה? תודה על העזרה, רועי
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב שמיועד בעיקר לעבודה (word, eMail, Internet..) בבית ולקחת למשרד כשצריך. אני מחפש מחשב חזק מתוצרת DELL, בעל מעבד חזק. מסך 15.4 (ניידות) ושיעבוד על WIN XP בלבד. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm והוא פשוט משך לי את העין. כל מה שאני צריך נמצא - מעבד חזק זיכרון מספיק, צורב, BT, WIFI, וזיכרון אני אשדרג ל4GB. מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? כרטיס מסך לא ממש חשוב אבל הוא ייתרון קל מאוד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1173 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤315 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ¤783 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤272 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤66 מחיר סופי: ¤2609 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי עוד 400 ש"ח האם יש מקום לשיפור? ד"א מה ההבדל בין X48T ל X48?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, שני המחשבים הם באותה סביבת מחיר. בגדול - המפרט של הג'יגהבייט יותר טוב מהטושיבה במעבד ובכ.מסך . - לטושיבה יש רמקולים טובים יותר , יציאת פיירוור , תוספת של ג'יגה לזכרון הפנימי ועיצוב טוב יותר. נראה לי גם שטושיבה חברה יותר טובה בניידים.. המחשב נועד לתיכנות , גרפיקה קלה (פוטושופ) אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? להלן המפרטים: GIGABYTE W576V VS. TOSHIBA Satellite A300-1LT המפרטים הם: GIGABYTE מעבד : Intel® Core2 Duo P8400 2.26 GHz 1066 MHz זיכרון : 2GB 800MHz DDRII דיסק : 320GB 5400 RPM כוננים :Super Multi DVD RW DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type 15.4 1280 x 800 מצלמה : Build in 2.0MP Web Camera כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9600M GS 512MB כרטיס קול : 2 C…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי שלום לכם יש לי acer aspire 3630 ואני עובד איתו בערך30 דקות ואז הוא נתקע ואי אפשר אפילו לכבות אותו אלה אם אני מנתק את הבטרייה {שממילא לא תקינה}טו ב זאת הבעייה שלי אני מודה מראש על כל הסבר לבעייה או לפחות למעבדה איכותית שידעו מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שימושים עיקריים במחשב יהיו - סרטים (חייב יציאת HDMI), תכנות (מעבד מהיר וזכרון גדול), אופיס.... יש גם צורך בניידות ועמידות (מסך 14') אין כל צורך בכרטיס גרפי לעיצוב\משחקים שמתי את עיני על ה-Asus F8VR, אבל אני לא סגור עליו בגלל שהוא נראה לי עדין. עם זאת, התרשמתי מהעמידות של Dell Lattitude אבל לא מהמשקל\מחיר... אני די מסוחרר מכל הדגמים השונים לכן אני צריך עזרה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום! קרוב משפחה שלי בחו"ל וביקש שאני יברר לו על המחשב שבתמונות המצורפות, כמה עולה והאם זה מחשב טוב. אני יודע שתירצו לדעת מה הוא השימוש שיעשה במחשב, אבל אין לי מושג. אשמח אם תוכלו לעזור לי (...לעזור לו...). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חוות דעת על המפרט המצ"ב, שינויים ושיפורים. כמו"כ האם התקציב של 5000 שקל מספיק למחשב עריכה חזק ומהיר. או שאפשר להשיג משהו טוב בפחות מזה? והאם יש המלצה על מקום זול ואמין לרכישה? המפרט: מעבד- אינטל מרובע ליבה, הדור החדש 0.45 מיקרון, Q9400 מהירות 2.66 GHZ, זיכרון מטמון משותף לכל הליבות 6 MB , ערוץ תקשורת 1333 MHZ, לוח אם- אינטל מקורי DP43TF - ערכת השבבים החדשה P45, יציאת ESATA, חיבור FW1394, מערך דיסקים- 2 דיסקים מהירים של 500 GB, זיכרון מטמון 32MB, הדגם המהיר של SEAGATE - Barracuda GT 7200.11 - סה"כ שטח איחסון - 1 TB. כונן אופטי- צורב DVD מהירות X22 חיבור SATA מארז מיוחד של חברת EZCOOL, עם דפנות עבות ופילטרים. ספק 500WATT אמיתי של חברת EZCOOL. 4 גיגה זיכר…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כבר לשדרג את המחשב שיש לי שיספיק לי ותיהיה אופציה של שדרוג בעתיד המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים לא מתוכנן OC לא צריך ציוד הקפי אני צריך רק לוח אם,מעבד,זיכרונות וספק כח יש לי מארז Foxconn TLA570 שאמור להספיק ללוח ATX mATX המערכת חייבת להיות מבוססת AMD ויש את הקטע של הקירור למעבד שיש לי קרגע TT TR2 M6 SE רשום גם במפרט שלי בצד ואני לא יודע אם זה מתאים לAM2 ויספיק להחזיק מעבד AM2 בטמפ' נורמלי. וחנות עדיף שיהיה skypc או משהו באזור יחובר למחשב גם כ.מסך 9500GT DDR3 HD 80GB SATA2 צורב DVD LG אני חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS ¤667 כמות:1 htt…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שהשתתפתי פה בפורום המחשב שלי כבר בן 5 או יותר, ואני זקוק למחשב חדש באופן דחוף אני גם עובר לגור לבד, בקרוב מאוד, כך שזו הזדמנות טובה. היות ואני כבר מזמן לא מתמצא בשוק החומרה העדכני, החלטתי הפעם להיעזר באנשים שבקיאים בו יותר ממני. המטרות: היות ואני סטודנט אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט+אופיס *אבל* - גם לסרטי HD כבדים במיוחד. בנוסף, אפשר להגיד שגם הגלישה היא כבדה (גולש במקביל ב-50+ טאבים). המסך שאליו מיועד המחשב הוא 2408WFP של DELL, וכבר יש לי אותו כך שאין צורך לרכוש מסך. הערה חשובה נוספת היא שאני *כן* מעוניין שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים, כשאמת המידה מבחינתי היא היכולת להריץ את המשחק FALLOUT 3 בצורה יותר מסבירה. אני מקווה שזה עונה לקריטריו…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , בבקשה מישהו שמבין טוב לבניית מפרט משחקים חזקים כגון operation flashpoint 2 ו Arma 2 ,השנה הם אמורים לצאת ולפי הסירטונים ודיבורים בפורומים הם דורשים מעבד וכרטיסי מסך חזקים, ואני מאמין שיתמכו במעבדים מרובי ליבה. תקציב : עד 6000 ללא ציוד היקפי. מטרה עיקרית : משחקים כבדים כמו המשחקים (שעדיין לא יצאו )שכתבתי למעלה. מבחינת הגדרות משחק על הגבוהות ביותר כולל פילטרים ורזולוציות גבוהות עם מסך 24 אינץ . עדיפות למפרט עם אוברקלוק תודה.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤609 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38492 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤445 כ…
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המפרט ישמש בתור HTPC - בעיקר מוזיקה וסרטים (כולל 1080p BluRay בפורמט mkv). חשוב שיהיה קריר ושקט. ללא OC. אני מוגבל מאוד מבחינת מקום ולכן אני זקוק למארז בתצורת mini ITX. זה אפשרי בארץ? תקציב: 3500 ש"ח, למארז ורכיבים בלבד, ללא ציוד היקפי כלשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מסך 17 אינצ' , לא צריך מארז , לא צריך כונן אופטי . צריך להריץ משחקים טובים וחזקים . מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤866 כרטיס מסך: POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 PREMIUM 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1410 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤320 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 ספק כוח: OCZ STEALXSTREAM 600W : OCZ600SXS ¤460 קרור למעבד: SCYTHE MINI NINJA REV.B - SCMNJ-1000 ¤197 מחיר סופי: ¤4731 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי התלבטות בין המעבד 6600 ל9400 מה אתם אומרים על המפרט ??
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-