ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברים יש לי דוד DJ , והוא רוצה מחשב נייד המחשב ישמש למוזיקה כמובן , ולעבודה איתו בחוץ אני מחפש דגם של נייד שיכיל את הפרטים הבאים (מפה או מחו''ל לא משנה ) חובה מסך 15.4... דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה (אם יש 500 או יותר אז יותר טוב) מעבד 2.5 או יותר C2D 4 ג'יגה ראם .. וכרטיס מסך לא צריך להיות חזק.. (אבל ברוב מחשבי האקסטרים זה בא עם כרטיס מסך חזק) הצעות לדגמים יתקבלו בברכה.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 זכרונות DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 1 140 כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 750 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 1 115 מארזים CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 1 160 ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm 1 340 סה"כ 3090 מה אתם אומרים gta iv יפעל לי טוב? ועוד משחקים כבדים? יכול להיות שיהיה oc בעת…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תקציב: כמו בכותרת 7000 ומשהו, לכיוון ה7500 אם יהיה הבדל משמעותי בתוספת סבירה אפשר לשקול להוסיף מטרות המחשב: משחקים כבדים . ציוד היקפי : רק מסך (מכיל צורב DVD וכל שאר הדברים הברורים) אין העדפה לחברה כלשהי עיצוב לא חשוב במיוחד אבל אם אפשר אז למה לא. רעש אותו דבר ברור שעדיף שקט אבל רעש רקע חלש לא מפריע יותר מדי האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע לעשות oc ולא רוצה או מתכנן לנסות במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? בהתאם למסך שתמליצו לקנות הגדרות גבוהות בבקשה לחשוב לטווח ארוך. שיהיו דברים אמינים שיתאימו לאורך זמן. ושאם נצטרך אז שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד זה נראה לי מסכם את הכל תודה לעוזרים ^^
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה לקבל מפרט למחשב משחקים כמה שיותר טוב אני בעל תקציב של 4500 ש"ח. כמה בקשות: כרטיס מסך geforce מערכת קירור אם אפשר...
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,500 ש"ח. אני אשמח להמלצות על מחשבים טובים. בעיקרון אני רוצה/שואף להתחיל ללמוד בעוד שנתיים גג אז רצוי שזה יהיה מחשב מפסיק טוב שיחזיק מעמד גם לתקופת הלימודים, אני רוצה ללמוד תקשורת אז ככה שאין לי צורך בדרישות מטורפות. מה שחשוב זה שיהיה לו הארד דיסק גדול וזיכרון מסך טוב. מכיוון שאני די בור בעניינים הטכניים אני אשמח לדעת על מה עליי להתמקד בבחירה במחשבים. מה חשוב לבדוק, מה פחות, אילו דרישות טכניות אני צריך לבדוק ומה שלדעתכם חשוב. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המפרט ישמש בתור HTPC - בעיקר מוזיקה וסרטים (כולל 1080p BluRay בפורמט mkv). חשוב שיהיה קריר ושקט. ללא OC. אני מוגבל מאוד מבחינת מקום ולכן אני זקוק למארז בתצורת mini ITX. זה אפשרי בארץ? תקציב: 3500 ש"ח, למארז ורכיבים בלבד, ללא ציוד היקפי כלשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'. ניתן לחרוג קצת מהתקציב.... תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בעיקרון לימודים,משחקים קלים,סרטים,אינטרנט וכו. מבקש מאייבורי או מKSP תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מפרט לגיימרים , כולל מסך. מה אתם חושבים על המפרט הנ"ל: איפה אני יכול לקצץ בלי לפגוע יותר מדי בביצועים? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA2 16MB ¤549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1145 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe ¤1617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32182 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הצרכים זה לתיכנות (לא משהו כבד) אינטרנט וצפיה בסרטים (עדיף שיהיה יציאה של HDMI) אז ככה עדיפות למסך 14.1 כרטיס מסך לא משולב - שיהיה משהו טוב (לצורך צפיה בסרטים) זיכרון - במינימום 2 GB עם אפשרות להרחבה לפחות עד 4. מעבד טוב (בהתאם למחיר כמובן..) שהאינטרנט האלחוטי שלו (wifi) יתמוך בתקן החדש של n. שטח איחסון : 250 גיגה . אפשרות לחריגה בתקציב , מקסימום עוד 200 ש"ח. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המחשב של אחותי הלך ואני קיבלתי את המשימה להרכיב מחשב חדש... מחשב בסביבות 4000 אלף (רק המארז+עכבר אלחוטי) בלי מסך/מקלדת/רמקולים... המסך שיש כבר 20 אינץ רחב של LG השימושים העיקרים... אינטרנט,אופיס,קומפי (לומדה לילדים קטנים),משחקים לילדים קטנים ושמירה של תמונות משפחתיות צריך מחשב שיהיה יחסית טוב ולא יתיישן אחרי יומים... (לפחות 4-5 שנים) המפרט שחשבתי עליו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤549 כרטיס מסך: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 ISILENCE 4 512MB DDR2 : H465P512P - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤457 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-