עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג אותו בקלות ללא השקעה יקרה. (אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות) אפשר לחרוג בתקציב כרגע יש לי פנטיום 3 צריך שיתמוך ב 1) משחקים קלים אפשר גם קצת יותר מקלים 2) גלישה באינטרנט 3) סרטים כולל סרטי fhd 4) שיתמוך במערכת הפעלה ויסטה בצורה טובה. 5) לגבי מסך איזה גודל מסך כדאי לקנות ואיזה מסך ? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. ערב טוב. ברצוני לחבר את המחשב נייד לטלויזיה, הבעיה היא שאני גם רוצה לחבר אותו לרסיבר, רק מה הרסיבר לא תומך ב-HD אז חשבתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל: http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=209&subcategory=669&product=16642&nav=-1&listby= דגם הנייד המדובר הוא hp pavilion dv6-1330ej הבנתי שאין יציאה אופטית לכרטיס, אם כך איך אני אמור לחבר אותו לרסיבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by ItayBm,

שלום זה המפרט שאני עומד לקנות INTEL CORE 2 DUO E2140 1.6GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB 667MHZ CL5 LG GSA H62N SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 GYGABITE GV-RX24T256HP ATI RADEON HD2400XT 256MB DDR3 PCI-E HDTV וכמו שאפשר לראות,אין לי מארז וספק.. אני מתכנן OC גדול למעבד,לאזור ה2.8 לפחות[בקירור סטוק],לכן חשוב לי ספק טוב איזה מארז וספק משתלים במחיר כולל של 400 ש"ח?תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by HAIM511,

ואם תמליצו לי על חברה זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by L1ght,

צונזרה ההודעה, אין קניה ומכירה בפורום

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤731 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2333 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤692 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤576 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤404 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5687 (שווי הה…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by adielfr,

בס"ד שלום לכל באי הפורום. אפתח בשאלה. ברשותי מחשב נייד מסוג LG Z1 BRITE, סוס עבודה שסוחב כבר חמש שנים מעייפות. מאז הפירמוט האחרון נוצרה בעיה ממש מוזרה. בכל פעם שאני צופה בוידאו הסרט נתקע בצורה מחזורית אחרי 6-7 דקות, המחשב לא קורס אלא מתפקד כרגיל ואחרי כדקה הסרט חוזר למוטב וממשיך לפעול כאילו כלום לא קרה (כלומר הוא התקדם את הדקה שלכאורה נתקעה). התקנתי את הדרייברים של ה-intel chip set (כרטיס המסך שברשותי), הקודקים מעודכנים (K-lite codec pack) למישהו יש סיבה הגיונית למה דבר כזה קורה? כעת להמלצה. כפי שכבר ציינתי ה-LG נמצא אצלי כבר חמש שנים וכמו כל סוס עבודה - הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש מחשב אלטרנטיבי שיספק את הצרכים שלי, בעיקר שיטוט ברשת, צפייה בסרטים, מוזיקה ועבודה על תו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Shlomi XD,

קודם כל שלום לכולם. אני חדש כאן וקוראים לי שלומי. אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך מפרט ב5K. בלי ציוד היקפי וזה כעיקרון מפרט לGaming. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by surfface,

קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by HEAVY,

אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by t d,

שלום! בבעלותי מחשב שולחני רגיל שמשמש אותי לצורכי משחקים ואינטרנט, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותם לצורכי אינטרנט וOFFICE אשר יתחבר לאינטרנט אלחוטית דרך ראוטר על המחשב השולחני שלי. התקציב למחשב הנייד הוא: 6000 ש"ח מקסימום (מעוניין ב17 אינצ') מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  14. בהנחה שאני רוצה לקנות מחשב נייד, Core2 Duo 2, עם כל המשתמע מזה, אבל אני רוצה גם כרטיס מסך KICK ASS, איזה ג'יפורס/ATI מטורף. אז איך מגיע הכרטיס? זה כאילו, חיצוני? :s05:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. היי, אני צריך מפרט המיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר לתקציב 3500 ש''ח. העדפה למעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA חשוב שזה יהיה מחשב שקט, שניתן יהיה להשאירו דלוק שעות רבות ואולי אפילו ימים. וגם שיהיה מתאים לשדרוג עתידי.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by yoeleli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by daniel2148,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by yorav,

קניתי משב למשחקים לפי המפרט הבא ורציתי חוות דעת עליו : מארז: EZCOOL 300W LED+25cm FAN ספק כוח : SPIRE 12cm fan 550w spire לוח אם : MSI P-45-C51 DDR3 מעבד intel core 2 QUAD Q6700 2.66GH 8MB מאוורר למעבד : SCYTHE 1366 NINJA2 SCNJ2100 זכרון DBT GEIL 3x1GB (3GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך : Nvidia GeForce 9600GT 512MB-3 דיסק קשיח :WD 1TERA sata2 צורב : LG sata DVDx22 GH22NS רמקולים: cyber acoustics 3095 2.1 מה אתם אומרים - זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by אלעד6,

אני רוצה לקנות מחשב HTPC ויהיה טוב גם לVISTA ULTIMATE מבחינת חומרה וגם יהיה טוב למשחקים.. לא כבדים במיוחד... יש לי FX7800GT מהמחשב הקודם שלי הקטע הוא כזה... המחשב צריך להיות קטן ברמות מטורפות ושיהיה אפשר להשיג את כל החלקים בארץ אני צריך רק -מארז -לוח -מעבד -זכרון 2G אני חשבתי על shuttle sg33g5 2GB Dual Channel 667MHZ intel Quad Core q6600 אשמח לקבל תגובות על המפרט ואם יש למישהו הצעות יותר טובות בשביל זה אני פה =] התקציב הוא 4500 ככה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 -3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט , משחקים (לא יותר מדי אבל מוטב להינות מתצוגה טובה לכשכבר משחקים) , עבודה משרדית, קולנוע ביתי (ישנו סטרימר אז אני לא אמור לבצע את העיבוד מהכרטיס מסך בחיבור ישיר של המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך , ישנו מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD , כוננים קשיחים מכניים, כונני תקליטורים(מישהו עדיין משתמש.. ?) 5. עד כמה חשוב שק…

21. שלום לכולם , הייעוד של המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה מול אופיס, תוכנות לשרטוט וגם מדי פעם לצפייה בסרטים. התקציב שלי עומד על 3000 שקלים שזה המקסימום שאני יכול להשקיע, בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7104&CatCode=315 של lenovo 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7591&CatCode=315 של dell אלו הדגמים שאני חשבתי עליהם.. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה הנכונה בעבורי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. שלום, הרכבתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות לפני קנייה המחשב אמור לספק עבודה משרדית ומידי פעם משחקים (יש לי מסך 22'') מעבד - E7500 קירור מקורי למעבד לוח אם - Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון - סטיק בודד של 2G DDR2 800MHz של סמסונג דיסק - seagate barracuda ST3500418AS 500Gb DVDRW - Sata X22 כרטיס מסך 9600gt 512Mb DDR3 של Gigabyte ספק כח 400 וואט - ss-400ET של Seasonic מארז - raidmax apex שאלות - האם הספק (שנחשב "אמיתי") אמור להחזיק את המערכת? אשמח לתשובה ע"פ ניסיון ופחות ע"פ תיאורייה. האם המארז מומלץ כי יש באותו מחיר את RC-355 של coolnmaster - מי עדיף? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח תמיד טוב לחסוך 2. מחשב עריכה בתוכנת פרמייר, פורמט DV וHD של עריכת חתונות (אפקטים מרובים רינדורים רבים) 3. ללא ציוד היקפי 4. - 6. שקט נחמד - 7 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות 9. עדיף צפון לא מחייב 10. FW, RAID אם נראה לכם שיש צורך 11. בתקווה שיחזיק ללא שדרוג כמה שנים 12. לא תודה מראש, תום גביש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ranrt,

רציתי את דעתכם למפרט המצ"ב. 2160 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.