עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by phbyk23,

מטרות המחשב? משחקים קלים עד בינוניים, עריכת בפוטושופ וסוני ווגאס, מוסיקה סרטים וכו'. * גודל המסך? לא משנה, גם גדול זה בסדר. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כמה שנכנס במחשב שמתאים , מעדיף מעל 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, אבל אם נכנס סבבה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ-HP יש לך המצלמה למחשב? מצאתי כמה שנראים לי טובים אבל אני לא מספיק מבין בזה. 1 …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אחותי רוצה מחשב זול ללימודים. עקרונית אין לה מה לעשות באמת עם כוח עיבוד , אז עדיף משהו פשוט. חשבנו על הניידים של ג'יגבייט - הW566U-DC17Mוה W536M-CD237 , ראינו את המחירים שלהם בKSP , כשהראשון עולה 2590 והשני 3450. השאלה היא האם לצרכים בסיסיים כאלו שווה להשקיע עוד 900 שקל ? השאלה השנייה זה האם המחשבים מגיעים עם מ"ה? והשלישית זה האם זה סביר שלזול מבנייהם יש שנה אחריות וליקר שנתיים ? או שזה טעות באתר? האם KSP מאפשרים לשדרג אחריות?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by mokisho,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכמה הוא שווה יד שנייה PCG-TR3A SONY תודה :kopfpatsch:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!! נערך לאחרונה על ידי yooooni9; היום

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ExploiT,

שלום כולם, (כמה מוזר לראות את הפורום אחרי 4-5 שנים שלא התחברתי לפה, מוזר) ככה בקרוב אתחיל ללמוד רפואה בחו''ל, והגיע הזמן לקנות מחשב רציני, עד היום ההיתי עם מחשב שולחני וasus eee לנסיעות עכשיו אזדקק למחשב לתקופת הלימודים, ממה שהבנתי אין יותר מדי לעשות עם המחשב פרט לכתיבה בהרצאות, סיכום חומרים, גישה למאמרים וכתיבת עבודות, וכנראה הרבה הורדות של סרטים שיהיה זמן לצפות. מכיון ואנני מודע מה קורה היום בסצנת הניידים הבנתי שהמינימום לדרישותי זה כול מעבד i5 עם 4 gb ram וכול שאר הקונפגרציה דיי זהה, wifi b/g/n bt hdmi usb 3 ומצלמה ומיקרופון לסקייפ, שזה סטאנדנרט. משום מה מאוד נדלקתי על העיצוב של הלנובו אדג e430 נראה עונה על הדרישות, האם זהו המחשב? יש הסתייגות ממנו או מלנובו בכלליות…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by נריה,

כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by guy4497,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, מחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. חשוב שיכלול כמה שפחות יכולות גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלומר עדיף בלי כרטיס מסך שאינו מובנה במעבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר מומלץ למחשב נייד אם יש, לא צריך להיכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Fadida,

היי חבר'ה אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד אחסוך לכם את קריאת הטופס הארוך כי הבקשה די סטנדרטית: מחפש מחשב נייד לאבא שלי, עד 3000₪ אין הגבלה על משקל או מסך מסך בינוני עד גדול (אין בקשה מיוחדת בקטע הזה) שיהיה ssd לווינדוס ואולי לעוד כמה תוכנות (120-240גיגה) זיכרון גם סטנדרט 1T כזה אין חשיבות רצינית לסוללה שתהיה ממש גדולה כי הוא לא יצא עם הלפטופ מהבית, פשוט רוצה לעבוד בסלון חח אם יש אופציה שתוזיל את המחיר (וכך להביא מפרט חזק יותר) שיבוא בלי ווינדוס אז מעולה כי יש לי מקורי להתקין (קיבלתי חינם ללא הגבלה). לקנות באחת מהחנויות במרכז או בחנות עם משלוח, להזמין מחול גם אופציה במיוחד לפני שנגמר הבלאק פריידי(לא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח. אני "מסתובב כל הזמן" ולא בהכרח נמצא במשרד ולכן חשוב לי משקל נמוך מסך של 12 אינטש' וזמן סוללה ארוך. מטרות המחשב? - סטנדרטי, אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך - 12 אינטש' * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * כונן קשיח - ssd + דיסק רגיל * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - נדרשת אחריות בינלאומית רחבה. אני נוסע הרבה לחו"ל ולוקח את המחשב איתי, כך שאם הוא מתקלקל שאפשר יהיה לתקנו בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  13. היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by elor16,

שלום לכולם, אני יותר מאשמח לעזרתכם בנושא, מאחר ובמחשבים ניידים אני לא בקיא כמו במחשבים נייחים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עבור לימודי הנדסה(ככה שיש צורך במחשב שידע להתמודד עם עומס של תכנות וכו') אני משתמש גם בפוטושופ לפעמים, ככה שכן הייתי מעדיף כרטיס מסך דיי טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרצון הוא להישאר באיזור ה-3000 ש"ח, אבל אני מוכן גם לשלם עד 3500 אם מדובר במחשב ששווה את המחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלי, המון OFFICE, יוטיוב, תכנות, קצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by ramf,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם

17. צהריים טובים לכולם, חבר שלי מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה, ורוצה לרכוש מחשב איכותי בתקציב הנ"ל. הוא מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא להתפשר על האיכות. הדגשים שהוא רוצה הם לא חד-משמעיים, כלומר הכל פתוח, זה למה השאלון פחות רלוונטי. בקצרה, הצורב אינו הכרחי, המחשב צריך להיות באיזור ה-15.6 אינטש (או אפילו 14"), מסך FHD חובה (עדיף IPS) וחיבור USB3 ו-HDMI שאני מניח כבר סטנדרט היום. כעיקרון הצעתי לו 2 דגמים. הראשון הוא לנובו U50 או Z50 אשר מגיעים עם סוללת 4 תאים די גדולה (41-52whr) בשילוב מעבד U סטנדרטי (i5-4200u), כונן טרה, מסך FHD ו-8 ג'יגה ראם. המחשב הזה אינו חזק, אבל אני מניח שהוא יחזיק יותר ממחשב ממוצע (יותר מ-4 שעות בשימוש שוטף), אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. המחשב הזה עולה בערך 3 ו…

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  18. שלום, אחותי תתחיל ללמוד השנה אדריכלות והיינו רוצים למצוא לה מחשב נייד בתקציב של עד כ6500 ש"ח (ניתן לחסוך או לחרוג קצת אם זה משפר משמעותית את הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב מתאים... מעבד - לפחות 4 ליבות מסך 15" ברזולוציית HD לכל הפחות (או ברזולוציות יותר גבוהות) כרטיס מסך עצמאי (לי אישית יש ניסיון טוב עם nvidia בכל הנוגע לגרפיקה אדריכלית) זיכרון של לפחות 16GB אמינות. אחריות לפחות ל 3 שנים המון תודות !!!

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  19. היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  20. הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד עבור תוכנות רוויט/אוטוקד 2019 תקציב- 3,000-4,000 ש"ח דרישות מינימום: מערכת WIN 10 PRO זיכרון פנימי 16GB זיכרון אחסון - 512GB SSD לפחות גודל מסך 15.6 ומעלה המחשב אינו למשחקים מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע-שבועיים הקרובים בנוסף אני מצרף את דרישות המחשב לפי האתר הרשמי של התוכנה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by nir_peri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm לבין מחשב נייד מ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz ksp CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plu…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, דרישותי הם: מסך 17 אינטץ' חובה, מעבד DUO 2 5600+ , זיכרון: 1GB+ , כרטיס מסך חביב וטוב. יש עדיפות למצלמה מובנית. חייב להיות של חברה מבית טוב. עלו בראשי 2 אופציות , אשמח לקבל עוד הצעות ותגובות בנוסף לכך. :: דגם אחד של חברת HP : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491966 ודגם של שני של חברת ACER: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472488 רציתי לדעת אם שווה ללכת על ה ACER שעונה על רוב דרשותיי או על HP או שיש לכם דגמים אחרים להציע, תודה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  25. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.