עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום בניתי מפרט לצורכי משחקים לא כבדים כל כך וכל שאר הדברים הבסיסיים כמו אינטרנט סרטים וכ'ו.. קיים ברשותי מסך של 20 אינצ' לא רחב . זה המפרט שחשבתי עליו תגידו לי מה דעתם מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX 603 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי 489 ש"ח מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי 195 ש"ח ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk - במלאי 272 ש"ח זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי 312 ש"ח קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי 262 ש"ח כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤608 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי 135 ש"ח סה"כ 2800 ש"ח מה דעתכם?,…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by f16qwe,

צריך מחשב עריכה כולל מסך לעריכה גרפית עד 2.5K עם גלידה עד 3K תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://toppc.co.il/index.php?sid=4894〈=he&act=ecommerce&cat=5184&id=46151 יש לו נתנוים טובים אבל עדיין אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית. תודה רבה, אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. כמו בכותרת 10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך... שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI אבל הכי חשוב: שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב! תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. משהו מפה עשה לי אותו. הינה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ס…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום ותודה מראש למגיבים, מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות. השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול. מפורט למטה הדרישות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה. * גודל המסך: 15.4 * משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב. * זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות * בלוטות: רצוי, לא חובה * יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300 * צורב DVD: רצוי לא חובה * אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב. * אין העדפה לחברה ספ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 1itay1,

קיצר המפרט שלי כיום: amd 5200+ 64bitx2 2.6ghz k9n sli platinum ddr2 2x1GB OCZ 800 8800GT OC ezcool 400wat אז ככה חשבתי לקנות מעבד ומדבר בורד חדשים + קירור בשביל OC: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ש"ח ASUS P5Q-E (P45) - ATX 843.61 ש"ח OCZ Vendetta 2 231.00 ש"ח או ללכת על המדר בורד P5Q-SE2 P45 ולקחת 8400e אני יודע שזה חריגה של 100 200 שקל אבל זה בסדר עם אותו קירור. או שהאם כדי לקחת קירור אחר?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  11. היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  12. כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. המסך המיועד הוא 22 אינץ' או 24 אינץ שאני אקנה בהמשך NSK 4480 Antec 457 מעבד - E5200 375 צורב - LG 22H 115 קשיח - WD 500 16B ‏280 לוח אם - EG41MF-S2H 440 - 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ 320 סה"כ - 1987 ש"ח התלבטתי בין הלוח אם הזה לבין הלוח עם הצ'יפסט 630i גם של גיגבייט בסוף לקחתי את זה בגלל התמיכה שלו עד 8 ג'יגה זיכרון ואופציה הדואל צאנל וכרטיס המסך היותר טוב. למיטב הבנתי אין עוד הבדלים. הערות יתקבלו בברכה....

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. המעבד של אינטל T5800 .. הרחבתי את הזכרון למקסימום .. השאלה שלי היא אם זה ירוץ על משחקים עם גרפיקה גבוהה .. ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. אז ככה יש לי מחשב של גיגהבייט ויש לי בו כמה פיקסלים שרופים בקצוות של המסך משהוא שלא ממש מפריע אבל בכל זאת חשבתי שבמסגרת האחריות אני זכאי להחלפת מסך או משהור וקיבלתי תגובה מאד מוזרה, נאמר לי ששבועיים אחרי שהמחשב אצלי אין אחריות על פיקסלים ? (המחשב אצלי כבר שנה) האם זה נכון? מה המדיניות בשאר החברות? נראה קצת תמוהה בעניי שאין אחריות על פיקסלים שרופים? אשמח לדעות ולאנשים שהולחף להם מסך. תושה רן

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by haim227587,

יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברה החלטתי לקנות מחשב חדש... השקעה של 2000-2300 שקל למסך 24" של SAMSUNG חשבתי על מפרט כזה מעבד-E5200/E7200 לוח-P35 אוP31 {משו ב-250-300 שקל} זיכרון -4GB 800MHZ לא משנה כרגע איזה חברה קשיח-500GB כרטיס מסך-ATI 4850 {אני חייב לדחוף אותו בתקציב הזה אני ממש רוצה אותו} מארז+ספק 400-450 שקל.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by ohadc,

שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by ilay22,

קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by rafi_h,

שלום, רציתי לדעת מתי יצאו הסדרות dv5 ו-dv6 של HP ומה ההבדל בינהם מלבד מפרטים ספציפיים של כל דגם. האם תחת הסדרות הספיקו לצאת דגמים מעודכנים יותר שכללו עדכונים ושיפורים? תודה,

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.