עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הציעו לי לא מזמן מחשב HP Pavilion מעבד סנטרינו 2GHZ דואל קור. המעבד אמור להיות T5*** לא יודע בדיוק איזה. 2GB RAM 160 HD 5400RPM כרטיס מסך מובנה X3100 מסך 15.4 מבריק. לא יודע כמה תאים סוללה.. אז ככה המחשב היה בשימוש שנתיים יש עוד שנה אחריות עליו ומבקשים עליו אלפיים ש"ח.. אני לא מתמצא במחירי השוק של ניידים משומשים... השאלה אם שווה. המחשב אמור להיות נטו ללימודים סטודנטליים. + סרטים ואני לא מטורף על HD... מה אתם אומרים? שווה להשקיע או יש אלטרנטיבות לקנות בסכום דומה חדש?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  2. הנושא לא רלוונטי יותר

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by f16qwe,

צריך מחשב עריכה כולל מסך לעריכה גרפית עד 2.5K עם גלידה עד 3K תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by goldeye,

הנה מה שאני צריך : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני משלם באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר , אולי קצת עריכה גרפית בעתיד אבל לא משהו רציני 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - רמוקלים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בגדול אין העדפה - אבל יש לי נסיון לא כול כך טוב עם כ.מסך של Nvidia ככה שאם אין הבדל גדול עדיף ATI…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://toppc.co.il/index.php?sid=4894〈=he&act=ecommerce&cat=5184&id=46151 יש לו נתנוים טובים אבל עדיין אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית. תודה רבה, אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by 3p,

שלום, אני צריך מחשב נייד לאבא שלי לעובדה משרדית ב-4.5 - 4 אלף ש"ח. המסך צריך להיות 15.4" וחייב מאט. הוא יעבוד רוב הזמן בסלון, אז אין בעייה של חיי סוללה. צריך להיות מהארץ עם אחריות טובה (רצוי 3 לפחות 2) לא צריך מערכת הפעלה (ולא רוצה ויסטה). הוא לא רואה סרטים ולא משחק במשחקים. צריך שיהיה אפשר להתחבר לטלוויזיה (לא LCD) עם כניסת קומפוננט ולמקרן עם כניסת DVI וקומפוננט. דר"א איזה כבל אני צריך לקנות בכדי להתחבר לטלוויזיה/מקרן. מישהו?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  9. היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  10. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. אחותי צריכה מחשב חדש אז אני האחראי בבית לזה הדברים היחידים שהיא עושה במחשב הוא לשחק סימס, לגלוש באינטרנט ומסנג'ר וגם להפעיל סרטים כנראה באיכות HD וכאלה... שיהיה 500G בדיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. בקרוב יהיה משודך למסך 22 אינץ' וכנראה גם לטלויזיה של 26 אינץ' או אולי 32 בשביל להפעיל את הסרטים. השקט חשוב 9/10 והעיצוב לא. המחיר הוא 3K ואם חייבים אז עד 3.5K. תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by Nparker,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. חשבתי על המפרט הזה מה אתם אומרים: מעבד Intel Core i7-920 Box 1,652 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 1,282 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 440 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB 286 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W 729 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe 1,593 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 125 6107 ש"ח מה אתם אומרים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  16. תקציב: כ-2500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת... מטרה: משחקים, Matlab ושימוש ביתי כללי אין צורך בציוד הקפי לא חשוב עיצוב או קירור. שקט יהיה נחמד. אין כוונה לעשות OC יש לי מסך רחב 22 אינטש, 1680x1050 חשבתי על המפרט הבא: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון 4GB - 2x2GB DDR2 800, Kingston/Ceon כרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB DDR3 או MSI HD4830 512MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB של Seagate או Hitachi DVD-RW X22 מארז וספק ג'נרים, 500W המחיר באייבורי למחשב דומה (עם 2GB זכרון וכרטיס מסך 9400GT) הוא 2245 ש"ח, אני מעריך ששדרוג הזכרון וכרטיס המסך יעלו 300-400 ש"ח נוספים. הערות ושאלות: 1. נראה לי שעדיף Q6600 על פני E8400 כי הפער לטובת E8400 במשחקים די קטן, והפער לטובת Q6600 בריבוי י…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המעבד של אינטל T5800 .. הרחבתי את הזכרון למקסימום .. השאלה שלי היא אם זה ירוץ על משחקים עם גרפיקה גבוהה .. ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. אז ככה יש לי מחשב של גיגהבייט ויש לי בו כמה פיקסלים שרופים בקצוות של המסך משהוא שלא ממש מפריע אבל בכל זאת חשבתי שבמסגרת האחריות אני זכאי להחלפת מסך או משהור וקיבלתי תגובה מאד מוזרה, נאמר לי ששבועיים אחרי שהמחשב אצלי אין אחריות על פיקסלים ? (המחשב אצלי כבר שנה) האם זה נכון? מה המדיניות בשאר החברות? נראה קצת תמוהה בעניי שאין אחריות על פיקסלים שרופים? אשמח לדעות ולאנשים שהולחף להם מסך. תושה רן

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by haim227587,

יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  22. על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מסך קיים 20.1" 1680x1050 ללא ציוד היקפי. לשימוש אינטרנט ואוטוקאד מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤369 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤132 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD3450 256MB DDR2 - RETAIL ¤202 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤266 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 מארז: COMPUCASE 6K31 + HEC 300W ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1598 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  24. מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים