ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי הוא בן שנה וכמה חודשים ורציתי לדעת את השווי שוק שלו. זה המפרט: מעבד: intel core i7-2600 cpu 3.40 GHz זכרון מותקן: 4 ג"ב. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 לוח אם: GA-Z68MA-D2H-B3ה GIGABYTE ספק כח: A.PFC 500W FAN12 Ci-power CWT דיסק קשיח פנימי: 500G"B S2/S3 7200 16MB WD צורב מאיץ גרפי: INTEL GRAPHICS. אם צריך עוד פרטים אני יוסיף. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אז ככה, בן דוד שלי מחפש מחשב - לא משו גרנדיוזי - הוא לא גיימר ולא עושה שימושים חזקים במחשב - זאת אומרת יישומים רגילים - אינטרנט מסנגר אייסי ודומיהם, ופה ושם אולי משחקים - גם לא בסגנון Q4,NFSMW,FEAR וכאלה.. המגבלה העיקרית בתקציב היא שהוא רוצה מסך LCD שגומר את התקציב למחשב.. יש הצעות? תודה עדכון: הרכבתי את זה בKSP לדוגמא, שווה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של DELL מסך 15 אינץ. ונשבר לי המסך מבפנים, יש לי נקודה של ערבוב של צבעים בחלק העליון של המסך וסדקים שיוצאים מאותה נקודה אך, הם לא חיצוניים, לא רואים שנשבר משהו רק שמדליקים את המחשב רואים את זה. אמרו לי שצריך להחליף את כל המסך, מה אתם אומרים צריך להחליף הכל או רק חלק מסוים??? וכמה נראה לכם צריך לעלות דבר כזה??? תודה מראש!!! עדי.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. עדיף לא לחרוג. אם חייב לחרוג אז בכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמעט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה בלי אופיס Win 10 8. ה…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד, השימוש שלו יהיה עיצוב בחבילת cs של adobe ולעיתים רחוקות אולי במשחקים. הדרישות שלי הן: כונן אופטי דיסק קשיח 750 7200RPM כרטיס מסך טוב שיהיה כמה שיותר קל שיתחמם כמה שפחות 8GB זיכרון לפחות אם אפשר אז שיכלול SSD (לא חובה) מקלדת מלאה (מומלץ) האם יש חברות שעדיף להתרחק מהן? ואיך המחשבים האלה? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210651 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210621 החלפת hd ל7200RPM 750 GB ללא תוספת תשלום http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210198 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210904 שדרוג hd וזיכרון תוספת…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקציב מ3000-3500 פלוס * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים ועבודה משרדית * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שעות 3-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא חשוב * צורב DVD?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אני חשבתי אל אחד ושני אלה: Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD או Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד, SSD, עד 2000/2500 שח , 15.6 אינץ' לגלישה, סרטים אני גם מתלבטת בין החברות השונות, שמעתי על אסוס שהשירות שלהם גרוע. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים אבל הם לא ממש זרים לי, אני פה קרוב לשנה כבר על תקן משקיף.. מנסה להשכיל קצת העניין הוא שאני קונה מחשב חדש ותכף משתחרר (מהצבא, לא מהכלא ) אז החלטתי להיות קצת יותר פעיל. אני מנסה לבנות מפרט כבר איזה חודש אבל אני לא מצליח להיסגר על חלקים... עברתי כבר פעמיים מקונרו ל-AMD ובחזרה... 'כל אופן הנה המפרט האחרון שלי, מבוסס קונרו למשחקים ומולטימדיה: KSP מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ורציתי את חוות דעתכם עליו... המפרט הוא בעיקר למשחקים כבדים... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 וזה מה שבניתי... דיסק קשיח - Westren Digital WD2500KS - 250GB SATA II 7200RPM 16MB 434 ש"ח זיכרון - זיכרון TWINMOS PC5300 - 512MB DDR2 667MHz cl 4 (X2)257 ש"ח צורב - SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 180 ש"ח כ.מ - Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M PCI-E 1537 ש"ח ספק כח - HEC 400W HEC-400TRT 260 ש"ח מארז - MAGNETICS + USB 150 ש"ח לוח אם ASUS M2N-E 680 ש"ח מעבד - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 965 ש"ח נ.ב אני יודע שלא הגעתי ל5000... זה ביגלל שאני עדיין לא החלטתי על מקלדת ועכבר והשארתי להם נתח מהתקציב...
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי. אז עכשיו רכשתי באופן מאכזב מחשב ב4000 שקל בלי להתייעץ עם אף אחד ופישלתי בגדול, אבל אם יוכלו להציע לי פה מפרט טוב יותר וזול יותר אני אחזיר את האחרון שקניתי וארכוש חדש. (במידה ואתם מתעניינים, המפרט האחרון היה: -מעבד: Intel Core I7 3770 3.90GHz 8M -מערכת הפעלה: Microsoft Windows 8 64bit -לוח אם: Intel B75 Chip USB 3.0 + SATA 3 -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 1TB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X24 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT630 2GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 7.1CH Audio -מארז:Cooler Master Elite -ספק כוח: Ehtremely Silent 600W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חזק למטרת גרפיקה מעבד I7 RAM 8 GB כרטיס מסך חיצוני (לא למשחקים - רק שלא יגנוב מהRAM של המעבד) מקלדת מוארת - חובה ! דיסק קשיח או 7200 סל"ד או כונן פלאש SSD בנפח 500 +- תקשורת אלחוטית WI-FI מסך FHD בגודל 15.6 +- תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, בבקשה בבקשה עזרו לי ! מה אתם אומרים על המחשב הבא למטרות הבאות? זה המחשב - Dell Vostro 3560 VM-RD33-6373 למי שמכיר ויש קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap 1. מטרות המחשב - שימוש נרחב בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, לייטרום, תוכנות עריכה לוידאו, תוכנות עריכה למוסיקה - קיובייס, פרוטולס אין לי תקציב למחשב מפלצת, השאלה אם מה שיש כאן יכול להספיק. 2. גודל המסך - לא פחות מ-15.6 אינץ' , חשוב לי שיהיה FULL HD , וחשוב לי שיהיה מט 3. משקל רצוי - לא משנה לי 4. לא קריטי לי זמן סוללה 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מעבר לאלה שיש כבר במחשב החדשים (HDMI , USB3 וכו'...) 6. בלוטות' + ווי פי - כמובן חובה, גם ככה מגיע כמעט בכולם 7. כונן קשיח - …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות משמעותיות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, שימוש תדיר. עבודה עם מספר הארדדיסקים חיצוניים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ׳ ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כ7 שנים אולי יותר... הוא עובד ממש טוב, אבל התחילו לו קצת בעיות. כמו למשל הוא נתקע לפעמים כשאני פותח תיקיות (החלפתי הארדיסקים, קניתי ssd, פירמטתי ועוד והבעיה לא נפתרת), אחרי הפסקות חשמל כונן הssd כונן C נראה כלא מחובר והווינדוס לא עולה ועובד רק אחרי שאני שם את דיסק הווינדוס. חוץ מזה הכל מצויין בו. דברים שהייתי רוצה לשפר: *גרפיקה *מהירות *איוורור מלמעלה (למרות שיש הרבה). הכונן עצמו נמצא בסלון (חור בקיר ולא צריך לנשום אותו ושמוע רעש), ----------------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: Intel Core …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות עוד חודשיים לפטופ 17", אני מעוניין בלפטופ דק (סגנון סדרה 9 של סמסונג,אפל אייר), או "די דק" (מתחת לממוצע) שיהוו כמחשב ראשי. בעיקר לעבודות (וורד, VISUAL STUDIO), גלישה וסרטים. פחות למשחקים אבל שיהיה לו יכולות סבירות מינוס.. אני שואל עכשיו כי אני רוצה לקבל תחושת מחיר לדרישות שלי וגם לדעת אם יש משהו שהולך לצאת עד עוד חודשיים.. יבוא מחול גם אופציה, פחות עדיפה אבל עדין אופציה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, אלפיים שקל עבור חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת סרטי תלת מימד בבלנדר מה שאומר שימוש בCycles GPU Render Engine. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך או שתיים בגודל 27 ברזולוציית 4K IPS, לא חייב להיות כלול במחיר הכולול של המחשב.(עדיף dell אבל אם יש לכם ניסיון טוב עם LG/SAMSUNG או חברה אחרת אז אשמח לשמוע הצעות) זרועות עבור המסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב למטרות משחקים ושישצש גם למטרות של תכנות. הוא מיועד להריץ שתי מערכות הפעלה XP ו-LINUX כלשהו (כנראה DEBIAN). כמו-כן, בגלל בעיות צפיפות, יש חשיבות לכמות הרעש ולאסטטיות של המארז. אין צורך בהמהרה או בציוד הקפי כלשהו. חשבתי בתור נקודת מוצא על משהו כמו: E6300 של INTEL במהירות 1.8 מגה-הרץ עם לוח אם PSLD2 של ASUS. שני כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה. הרד-דיסק של 250 ג'יגה SATA-II יחד עם צורב DVD. כרטיס מסך GEFORCE 7900GS של EVGA. מארז סונטה 2 עם ספק של 450W. כפי שאפשר להתרשם, מדובר בכיוון כללי בלבד (מה גם שהפרט הזה הוא עדיין זול יותר מהמחיר שאני מוכן להשקיע). כל צעה לשיפור/תוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה פה או בפורום השני אבל שיהיה. המצב כזה, יש CD, HD כרטיס מסך, ספק, עכבר, מקלדת והכל חדש, הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ואמא שלה שידרגה את כל החלקים חוץ מהבסיס. המחשב פנטיום 2 ואתם מבינים שאין טעם לשחק בקקה וצריך לקנות לוח + מעבד + זכרון חדשים וכמובן מסונכרנים ביחד. הדרישה היחידה היא שהלוח יהיה עם AGP ואם לא אז עם כ.מסך מובנה וזול ככל האפשר, ז"א מחשב שריץ משחקים של ילדה בת 7 ואינטרנט בצורה נורמלית. תקציב כמו שאמרתי כמה שפחות. מקסימום 800...
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-