ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת האם ההבדל בין 5960 ל6960 שווה את ה-150 שקלים? אם זה משנה הכרטיס מסך הוא r9 280x ומה ההבדל בין לוח אם b85 לh87 (שניהם ATX ואותו מחיר)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברים, עזרו לי להחליט על המפרט... ישנן שלוש אפשרויות: Dell Precision M6300, HP 8710W או Lenovo T61p לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות (הנה בבלוג שלי כולל תגובות http://blogs.microsoft.co.il/blogs/tamir/archive/2008/07/22/choosing-new-notebook.aspx) לכן אני לא יכול להחליט... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית לרכיב שישפר ביצועים באופן משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גיימינג כבד (לצורכי עבודה - ביצועים גבוהים) ועריכה וצילום של סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Fraps, Adobe Suite, Overwolf, Maya, Vegas Pro אופן השימוש - משחקים ופרנסה (השניים קשורים) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ביום הולדת שלי ואני לא מבין כול כך במפרטים הא מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד או לבנות ? יש מחשב אחד שראיתי ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב לגיימינג או לא
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
DELL מול SONY מחפש מחשב נייד לצרכים משרדיים בעיקר, חזק וקל עד כמה שאפשר לקנייה בארה"ב ישירות דרך אתר היצרן. שתי אפשרויות: 1. SONY CR 14.1", 1,170$: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet... 2. DELL XPS 15.4", 1299$: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx... ל-DELL יש HDMI וגם HD והוא נראה קצת יותר חזק. אבל הסוני יותר יפה ונראה לי שסוני טובה יותר מ-DELL (למרות ש-DELL מתמחה במחשבים). לגבי האחריות: אני הולך לשהות איתו בארה"ב בשנה הקרובה, כך שזה שאין לסוני נציגות בארץ - זה לא שיקול כעת. מה דעתכם? מה הייתם מחליטים במקומי? אם הקישור של DELL לא עובד, להלן פרטי המחשב: DELL M1530, 1299$ Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB,…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לגלוש בפורום בחו"ל בקונספט של "סיוע בבחירת מחשב נייד", ואהבתי מאוד את אופן ההתנהלות שם, מה שמאוד עוזר לכולם לעזור אחד לשני. ברמת העיקרון, ציינתם בחוקים של הפורום דבר דומה, אך צורת הניסוח וההתעקשות על החוק לא נכונה לדעתי. השיטה הבאה תעשה את הפורום הרבה יותר נעים לשימוש כאשר מבקשים סיוע לבחירת נייד: (תירגמתי לעברית מהפורום): 1) מה התקציב שלך? 2) מה גודל המסך שהיית מעדיף? א. נטבוק – 10" או פחות ב. קל ודק – 11"-12" ג. קל ודק – 13"-14" ד. מיינסטרים – 15"-16" ה. מחליף למחשב נייח – 17" או יותר 3) באיזה מדינה אתה קונה את הנייד? 4) האם יש מותגים שאתה מעדיף או שאתה באמת לא אוהב? א. אוהב: ב. לא אוהב: 5) מהן המשימות העיקריות שתבצע עם הנייד? 6)…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3.5K פלוס חריגה 100-150 המחשב מיועד לגלישה, אופיס ומשחקים, יש כוונה שמשחקים חדשים ירוצו עליו ברמה טובה מסך(יקנה בנפרד - אשמח להמלצות) רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב(ימוקם בחדר שינה), אבל עדיף להתמקד על ביצועים במשחקים. תודה לעוזרים, ושנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לחישובים רבים, לעיתים מקביליים, בין היתר בMATLAB (הץןכנה הכי כבדה שאריץ לחישובים). לכן מעדיף הרבה זכרון, ומעבד מהיר. אם אפשר גם כרטיס גרפי בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000, ניתן לחרוג אם נדרש,נגיד עד 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים מקביליים (ב-MATLAB), עבודה משרדית וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-ההגבלות מסך 19 אינץ', 250 ג'יגה הארד דיסק, ושהשירות יהיה קרוב לבאר שבע. (מ-ק.ס.פ) Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR 400Mhz 1GB Samsung כרטיסי מסך ASUS 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS צורבים LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות 95ED 18.5'' Inch LCD 5ms DVI Speakers Widescreen מקלדות Muller M-901 Multimedia Heb,Eng PS2 KeyBoard עכברים Microsoft Basic Optical Mouse White…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1- Motherboard Gigabyte P55-UD3R for Core I7 Chipset Intel P55, Dual Channel 4 XDDR3, 8 Channels Audio, Gigabit LAN, PEGX16, 8xSATA (RAID 0, 1, 5, 10). (3 Years Guaranty) 2- CPU INTEL Core I7-860 Socket LGA1156, 2,8GHz 8MB Buffer 64Bit (Lifetime Guaranty) 3- Memory OCZ Kit High Performance Memory, Platinum, PC310666, 2X 2GB 1333MHz 7-7-7-20 (3 Years Guaranty) 4- Hard Disk SEAGATE Barracuda 1TB ST31000333AS, Sata2, 32MB Buffer, 3.0GB/s 7200rpm (3 Years Guaranty) 5- Case ANTEC Professional Silence SONATA III With FAN, E-Sata on front 6- PSU ANTEC Professional Silence 500 Watts True Power 7- 2X DVDRW Samsung SH-S223 Dual Layer (up to 8.5GB) 8- VGA Card PCI-E …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט חלקי: בהתחלה רציתי מעבד Core i3 אבל החברה בפורום לוחות אם ומעבדים גרמו לי לראות את האור (ואני מאוד שמח על כך) וכעת אני מעוניין לבנות מערכת סביב המעבד Athlon II X3 435. לוח אם: רציתי את ה- M4N68T-M אבל נראה שאין אותו לאף אחד במלאי (התקשרתי למשהו כמו 10 חנויות) וגם אצל היבואן חסר כרגע ואני חייב לסיים להרכיב את המחשב הזה עד סופ"ש הבא, אז אם עד יום ראשון אני לא אמצא אותו באיזושהי חנות, אני אלך על הלוח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9945 זכרון: 2x2GB של DDR3 1600 כרטיס מסך: אני חושב שזה יספיק לי: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=207 אלא אם כן תוכלו להמליץ על משהו יותר טוב באותו הסכום. כונן קשי…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, fallout 4, battlefield 4, total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 עם 144mhz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם לגבי המחשב הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 בעיקר האם המעבד יתמוך בזיכרון הגבוהה? לגבי מערכת הפעלה אני יתקין בעצמי
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תמליצו על מפרט למחשב: א. עד ~3500 ( גמיש... טיפה) ב. מטרות המחשב-עבודה (מהנדס אלק')-תוכנות סימולציה,MATLAB ,גלישה , עיבוד תמלילם=הרבה חלונות פתוחים-שלא יתקע. ג. ציוד הקפי נדרש : מסך "17 , כונן אופטי+צורב (כדאי DVD???), מקלדת, עכבר אופטי, רמקולים (פשוטים) ד. העדפות-אין, אשמח להמלצות ה. יופי- לא חשוב. ו. מערכת הפעלה - לא צריך. ז. הרכבה-עדיף מורכב , אלא אם כן זול משמעותית. ח. שיטת התשלום-הרוב במזומן. ט. הערות-שתהיה אפשרות להרחבה ושיפור בעתיד , כרטיס מסך -לסרטים. אנא ציינו מאיפה המפרט האם כדאי לקנות במכירות קבוצתיות/פומביות (מחיר,שרות,סיכון...)? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המלצה לרכישת כונן חדש, משולב. לאחר למעלה מ 3 חודשים של נסיונות עם התמיכה הכושלת של חברת ניופאן (משווקת מחשבי acer) בישראל, אני עדיין עם כונן לא תקין והם עדיין לא מצליחים להביא לארץ כונן מתאים. מבקש המלצה לאתר כונן פנימי חדש תואם משולב DVD ו CD מהדור החדש למחשב.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ביומיים הקרובים, ואחרי התייעצויות הרכבתי מפרט ב KSP, שהכי נוחה לי. זה מחשב שני, ככה שהוא לא צריך להיות חזק יותר מדי. בעיקר למשחקים בינוניים (World of Warcraft) כללתי במפרט כרטיס רשת, שאוכל להתחבר לרשת האלחוטית. אני לא בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס הנכון אז אשמח לעזרה גם בקשר לזה ^^ התקציב הוא גג 3700, אז אני לא הולך לשנות את המעבד והכרטיס מסך לדברים יותר חזקים כרגע... תודה רבה מראש! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10103 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ההורים נוסעים לחו"ל אז הם יקנו i5 2500k (לא יכלו לחכות עוד כמה ימים ל-ivy bridge אבל לא נורא) שאותו יקרר Noctua nh-d14 וגם לוח Asus maximus gene-z/gen3- כן אני יודע שזה לא די מבוזבז, אבל רציתי פעם אחת להתפנק בלוח איכותי עם שלל פיצ'רים 8) . בהמשך אני אקנה בארץ מארז Corsair 500r כי גם מאוד אוהב את העיצוב, איכות בניה והנוחות הרכבה, שאליו יצטרף כרטיס gtx 580 (או כרטיס מרמה דומה) מיד שנייה. את הכוח יספק להם Seasonic s12 ii 520w שכבר קניתי לפני כמה חודשים (מקווה שיספיק לכל המערכת) ובסוף הזיכרון יהיה 2*4gb של corsair/g.skill/kingston. ציוד היקפי יילקח מהמחשב הקודם: - Logitech illuminated keyboard - Logitech G9X - LG W2486L :-\ - Sennheiser HD598 עם DAC ומגבר Audiotrak DR.DAC2 …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב DUEL 2 CORE בתקציב של עד 3,300 שח בערך ואני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד יותר חזק וחדש (מהירות גבוהה יותר וסדרה גבוהה יותר) או בכרטיס מסך חזק יותר. מה עדיף??? אני משער שאם אני אקנה Intel CONROE Core 2 Duo E6300 1.86Ghz למשל ואשקיע בכרטיס מסך קצת יותר חזק זה יהיה יותר משתלם לא?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם מעבד e6300 dual core conroeוויסטה. עם זכרון ram של 1GB אשר מפוצל לשנים של 0.5 GB כל אחד. כששאלתי לגבי שדרוג המחשב בעתיד נאמר לי כי יש מקום רק ל 2 סלוטים של זיכרון ולכן אם אני אצטרך לזרוק 2 הזכרונות שקניתי ולכן מומלץ לקחת 1 GB זיכרון כיחידה אחת ואז הביצועים יהיו קצת פחות טובים. השאלה האם כדאי לעשות זאת? שאלה שנייה האם אני לא מנצל בכך את ה dual core של המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-