עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט שבניתי, חשבתי ללכת על I5 בהתחלה אבל המחיר על מחשב מבוסס AMD קרץ לי יותר, ובכלל ש OC מחוץ לתחום מלפרט הספציפי ירדתי מהרעיון... המלצות ושינויים יתקבלו בברכה צורב שמתי בטעות IDE, אני יקח SATA...

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by miim17,

אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום חברים, אז המחשב שלי קרס ואני מחפש לרכוש חדש עוד השבוע בתקווה. תקציב בסביבות 4000 שח עם חריגה של 500 שח לכל היותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או מערכת הפעלה. משחקים כמו path of exile ודומיהם, full hd לא יותר. בניתי את המפרט הבא אחרי שהסתכלתי קצת בפורום: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 176 לוחות אם: MSI B450M BAZOOKA PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 424 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E32…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. עכשיו אני כותב מהמקלדת המובנת בווינדוס וזה משגע... מאתמול מקשי המקלדת התחרבשו... זאת אומרת שיש אותיות שאם אני מקיש עליהם יוצא מספר במקום.. אתמול חיברתי מסך רגיל לפורט ה-VGA והרגשתי מתח סטטי... יכול להיות שזה קיצר איזה מעגל ובגלל זה המקדשים התחרבשו? יש פיתרון לדבר כזה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2010 בשעה 22:03:48 אני מרגיש כל כך טיפש....מסתבר שהפעלתי את ה-NUMLUCK בנייד... מעניין איך הצלחתי לעשות את צירוף המקשים שמפעיל את זה בלי לשים לב....

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Mantis,

1-AMD ATHLON XP ORIGINAL 64BIT 939 3000+ 2-THARMALTAKE ORIGINAL K8 FAN COOPER 3-DDR HYUNIX ORIGINAL BUS400MHz 512MB (256X2) FOR DUAL CHANEL / A-DATA 512MB BUS 400 MHz 4-DVDR-W NEC 3520-A MODEL X 16 DUAL BLACK 5-HD WD 160GB SATA 150 8MB BUFFER 6-FLOPPY 1.44 NEC BLACK 7-GIGABYTE MB GA-K8NF-9 1600MHz N.FORCE 4 8-GIGABYTE G.FORCE 6600GT 128MB DDR III 9-CASE FOXCONN DIABOLIC 400W TOTAL 4775 NIS FOR CASH שווה? והמארז מספק ביצועים מספקים ביחס למחיר? (כמה אני משלם על ה"יופי" שלו) ואיזה זכרון עדיף?(יונדאי בעל אחריות לכל החיים D: ) תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?

8. Started by avi.hagit,

שלום לכולם ולילה טוב אני מעונין לבנות מחשב מתנה לאמא שלי ליום ההולדת תקציב שלי עומד על 4500 ואי אפשר לחרוג אני רוצה מחשב כול הכול {מסך +רמקולים עכבר מקלדת} המחשב הולך להיות בעיקר לגלישה באינטרנט +מוזיקה+תוכנות לילדים כגון משחקים קלים ללמידה והתפתחות שהיה רמקולים איכותים +עבודה אם מסמכים של אופיס תודה לכול העוזרים אם אפשר גם את מקום הקניה של המפרט אם הנתונים שביקשתי נמוכים לתקציב אפשר לחתוך מהתקציב ולהוזיל עלויות בקיצור תודה לכולם ושוב לילה טוב

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום לכולם, אני נמצא ביומיים הקרובים באילת ואני רוצה לסגור על מחשב נייד לסטודנט לעבודה משרדית ועריכת תמונות פשוטה. מה שאומר שאני צריך מחשב נייד קליל יחסית, מעבד חזק במידת האפשר, כונן SSD של 256 ג'יגה לפחות, RAM נדיב של 6 ג'יגה ומעלה ובמידת האפשר (ונתון לשיקולכם) כרטיס דיסקרטי אם זה יהיה משמעותי כנגד הכרטיס המובנה של אינטל. הנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ ללימודים ועריכת תמונות צילום. (חובבני) א) במיד…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכן HD, אינטרנט (30 Tabים במקביל). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, תוכן HD, אינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש צורך בתמיכה במשחקי מרבית משחקי המחשב החדשים בשוק (תוכן HD). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ + 42 אינץ 1920\1080. -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה ראיתי בעיתון מפרט מחשב טוב באיבורי ב2200 כשנחשב הכי איכותי בדף של העיתון... אני לא ידוע אם אתם מכירים אבל רציתי לקבל הצעה למפרט ממש טוב במחיר כזה כי הבנתי שהמחריים ממש ירדו ואפשר להשיג מחשב מעלף ב2500 שקל כאילו ממש טוב למשחקים וכו' ואני צריך מחשב עם כרטיס טלויזיה אך גם שיהיהי טוב ממש למשחקים שיריץ משחקים כבדים תודה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by avivkah,

מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. שלום, צריך עזרה בבניית מפ]רט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכתיבת קוד תוכנה ושימוש כבד ב-MATLAB. כמו כן אני אשמח אם יהיה אפשר לראות עליו סרטים ופה ושם גם לשחק מדי פעם. התקציב הוא 3500 ש"ח ואני זקוק לציוד היקפי ומסך 22 אינץ'. שנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. היי אנשים, כמו שציינתי בנושא, יש כבר מעבד ולוח אם ולכן התקציב מתייחס לשאר הרכיבים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DH67BL Media Series Motherboard את הלוח אם אני יכול לשדרג ל-DH67GD, DH67CLB3 או DZ68DB במחיר מאוד נוח אז אם כדאי אשמח לשמוע. בקשר לשאר המפרט: במידה והתקציב נמוך מדי, ניתן להתפשר על כרטיס מסך, תמיד אפשר לשדרג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  15. AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC המארז והספק כח עדיין לא בטוח.. אולי אני אקנה משהו יותר זול..... התקציב שלי הוא אני לא רוצה שזה יעבור את ה 6000 שקל... עכשיו זה יוצא לי 5680 בלי קירור... הצליצו לי לקנות את ה AC4G-D כשהוא ייצא בארץ.. אז בסוף זה ייצא בערך 6000.... עריכה: ActiveCool AC4G-D P4 זה הקירור.. 328 שקל זה עכשיו 6008

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. מעדיף חנות KSP או אייבורי או לפחות משהו במרכז שקל להגיע אליה מזבוטינזקי. זה מחשב לחבר ,וזה התקציב שלו. הוא רוצה את המחשב לתוכנות (לא כבדות),סרטים,וקצת למשחקים. דיסק קשיח מספיק לו חצי TB(אם מדובר בהפרש קטן אז תכניסו 1TB) אם יש חומרה שמומלצת להוסיף עליה סכום כדי לקבל ביצועים משמעותיים,אז תנצלו עליה את כל התקציב. אפשר לחרוג ממש קצת 50-100 ש"ח רק אם ממש מומלץ. הבחור אוהב משחקים כמו far cry וכדומה, אבל לא בשביל לחרוג הרבה מהתקציב. יש לו מסך 19. ללא ציוד היקפי. ללא אוברקלוק. אין צורך בתוכנות כמו ווינדווס,אופיס וכדומה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by xc1te,

אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני עדיין מתלבט מה כדאי לי לקנות, אז באתי לפה לייעוץ. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל (אפשר קצת לחרוג), והשימוש הבסיסי שלי במחשב הוא בעיקר מוזיקה, גלישה נוחה באינטרנט ומשחקים (אם כבר אני קונה מחשב חדש אז אני ירצה לנסות משחקים שעוד לא שיחקתי כמו COD4, Team Fortress 2 וכאלה...). יש לי את כל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 אינץ'. השקט של המפרט די חשוב לי. החנות המועדפת היא אייבורי אבל אפשר גם אחרת. ללא מערכת הפעלה. הלכתי לסניף של אייבורי והציעו לי מפרט שעומד בתקציב, אבל אני לא מבין בכל העניין כל כך. הנה המפרט: Intel E5500 2GB RAM DDR3 1333Mhz WD 500GB SATA2 GeForce 220GT צורב כלשהו של LG לוח G41 של MSI מארז + ספק 450w אם יש לכם הצעות לשיפור ה…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  18. מעוניין לטובת סטודנטית לעיצוב גרפי

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום, אני עוקב בעיניין אחרי הפורום כאן כבר כמה זמן. קודם כל הסתבר לי שאני לא מבין כלום ואחר כך שאני כבר זקן מדי בשביל להבין . אני מחפש מפרט שייתן לי מענה לתחביב צילום ועיבוד תמונה שלי. העבודה היא עם קבצי NEF (קבצי מקור של המצלמה) בגודל של כ 10MB ובתוכנות הבאות: iView Media Pro למיון ואירגון משם העברה ל: Dxo optics Pro לעיבוד - זו התוכנה האיטית / כבדה ביותר מבין השלש. ולסיום Photoshop בהתבסס על מפרט המומלץ באתר של גרפיקה : פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty 565 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - T…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. אני שלחתי כמה הצעות מחיר למפרט הזה ואני צריך את ה OK שלכם או אם יש מה לשפר : ( המפרט הובא בעבר אבל אני רוצה להיות בטוח 100% ) :xyxthumbs: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ מסך: מסך LCD LG L1770HQ 4MS 1:1600 מחיר: ¤1400 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤200 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1160 מארז: Thermaltake…

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. היי כולם, טוב אז כבר הרכבתי מפרט אם אפשר חוות דעת עליו, אני רוצה להוריד את המחיר ל4000, אולי דרך הספק והמארז? תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤379 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤831 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤125 כמות:1 http:…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by dorviper,

אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. Started by plato,

שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.