עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום רב, קיבלתי מפרט מוכן במבצע ורציתי לדעת אם זה באמת מבצע טוב והאם המחשב עצמו מתאים לשימושים שלי. השימושים שלי הם אינטרנט ומשחקים עכשוויים. מעבד: Intel Core Quad Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-S3L INTEL P43 כרטיס מסך: GIGABYE ATI HD 4650 1GB + DVI/HDMI זיכרון פנימי: 4GB DDR II 800MHZ דיסק קשיח: 640GB SATA II 7200RPM צורב DVD: DVD-RW Dual Layer X20 מארז: ATX 400W מחיר: 2389 ש"ח אשמח לשמוע כל דעה תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. אין חשיבות רבה למארז, חשוב רק שיהיה יציאה לHD וכרטיס קול טוב עם סראונד. אגב, בחנויות שאתה מרכיב לעצמך את המחשב, אתה מקבל אותו גם עם מערכת הפעלה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by LAUSER,

שלום לכולם להלן מפרט, תנו את חוות דעתכם המקצועית בבקשה , המחשב מיועד לגיימינג וניגון HD אין לי צורך בציוד הקפי, ואני גם לא צריך כונן DVD לגבי משחקים, אני רק מתחיל, אך רוצה כרטיס שיריץ משחקים כבדים. אני צריך שתהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI. לוח ראשי GA-EG31MF-S2 - Gigabyte מעבד INTEL E7400 זיכרון 2Gb DDR2 800 Kingston דיסק קשיח 500G/SATA2 - WD כרטיס קול 128 BIT/8CH כרטיס מסך /ASUS‎ - ‏9600GT 512MB GDDR3 כרטיס רשת 100-10 מארז P4 500 WT - 9611 סה"כ - 3000 שח אני יודע שהמחיר די גבוה אבל אני גם יודע שהשירות אח"כ הוא מצוין. תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שמסוגל להריץ משחקים כמו ביושוק, או אסאסינ'ס קריד, ולהריץ סרטי 1080p. עכשיו, אני די חדש בתחום המחשבים הניידים, אז אני לא ממש יודע לגבי המחירים. אתם יכולים בבקשה לתת השערות כמה יעלה מחשב עם הדרישות למעלה? תודה מראש, אורי.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום חברים, כבר פניתי אליכם בעבר עם השאלה אבל אני רק התבלבלתי מאז... הייתי בכמה חנויות מחשבים, כל אחת עם ההמלצות שלה(שנוגדות לגמרי חנויות אחרות) ואלה הן חנויות שהוגדרו אמינות פה באתר. אני מחפש מחשב לעבודה על cubase, photoshop למשחקים כבדים ולצפיה בסרטים. כמו כן אני צריך מחשב שיחזיק תקופה ארוכה, כי אני לא מהמשדרגים. אני אוהב לקנות ציוד איכותי לתקופה(לא לחכות שכרטיס מסך יעלה 500 שקל) אין צורך במערכת שקטה מאוד. זה שאני שומע את המאווררים אומר לי שהמחשב עובד(: מתכוון לבצע oc למעבד, לכרטיס מסך עדיין לא (רק שיהיה צורך). קווי היסוד שלי הם 260 gtx c2q q9550 (אלה אם כן אני מגזים ויש מעבד אחר, גם כן c2q ושעדיף ויותר משתלם) lg 22" wide - לא סגור אם את הדגם 2261 או 2284. אני אשמח למפר…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך בבשקה עזרה חבר שלי רוצה לקנות מחשב הוא רוצה מחשב יחזיק לו לפחות 3 שנים שאהיה חזק מהיר חשוב לו שאהיה 500 גיגה*2 המטרות העקריות של המחשב זה משחקים, תוכניות גרפיות(פוטושופ,וכו' , סרטים HD על מסך 22או 24 שהוא קונה העדפה היא מי TMS או מאזור הקריות חשוב לו שאהיה קירור על הכרטיס מסך וגם על הספק כוח חשוב לו שהמחשב אהיה שקט ושהמארז אהיה איכותי וגם ויסטה חדשה תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, בחודש הבא קרוב משפחה חוזר מארה"ב לביקור והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות מחשב נייד. אני מעוניין להוציא עד 400$, אולי מעט יותר במידה וההבדל יהיה משמעותי. הדברים שחשובים לי במחשב הם ניידות, דיסק קשיח גדול וחיי סוללה. מאוד רצוי שיוכל להריץ משחקים בסיסיים כמו World of Warcraft, Counter-Strike ואחרים, אך אני בספק שיתאפשר במסגרת התקציב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. שלום לכולם. לאחי יש את המפרט שרואים כאן בצד (System 2) ה-P43 במפרט תרם נקנה. כרגע מורכב שם P945 זמני. את החלקים אני חייב לקנות ב-KSP. וה-P43-DS3L ירד מהקטלוג שלהם. ה-P43-UD3L מחליף אותו, אך יקר יותר וגם מהווה אופציה יחידה. כ. מסך יש - ATI HD4850 ספק כוח יש - Corsair 450VX הרד-דיסקים יש - יש הרבה אפילו. זכרון יש - 2GB 667MHZ. ציוד הקפי + מסך יש. אז מה בעצם צריך? - מעבד. - לוח אם. - מארז. כרגע המחשב מורכב ב-CM690 אני ואחי מאד מרוצים. אני מוכן שהמארז החדש יהיה קצת פחות מאוורר, אבל יותר שקט. האם ה-ANTEC 300 יצליח לעשות את זה? או החלפה כוללת של כל המאוררים ב-CM690 תניב שקט מספק? התכנון שלי נכון לעכשיו הוא: Core 2 Duo E7400 2.83Ghz - מחיר: 660 ש"ח. G…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by shelomo-levi,

שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המעבד .. של אינטל שתי ליבות T5800 .. כרטיס מסך של HD3470 ..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מפרט לחבר ב1700 שקל. השימושים העקריים הם מסמכים סרטים מוזיקה ומשחקים לילדים קטנים [ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף וכאלה. משהו פשוט] רצוי בKSP \ PANDA\TMS. תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש כמעט בלעדית למשחקים כבדים, התקציב הוא 8000 ש"ח, אין צורך במסך (ירכש בנפרד) או ציוד הקפי (כבר נמצא ברובו). נקודות להתחייחסות: - כרגע לא מתוכנן OC. אשמח אם תהיה את האפשרות בעתיד אבל זה לא קריטי. - אין צורך בכוננים אופטיים - דיסק קשיח יכול להיות קטן נפח (אבל זריז). יכיל רק מערכת הפעלה והתקנות של משחקים עצמם כך ש 250-300GB בהחלט יספיקו - המחשב יעבוד עם מסך 24" ברזולוציה 1900x1200 ומצופה שיריץ משחקים עדכניים בהגדרות הכי טובות שאפשר. - חשוב שהמארז והספק יהיו שקטים. עדיף שלמארז תהיה אפשרות לווסת את מהירות המאווררים לפי הצורך בפועל. - ממש לא אכפת לי עיצוב של המארז או הצבעים שלו - אם אפשר להכניס בתקציב מעבד I7 וכרטיס מסך GTX285, רצוי, עדיף…

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by KusHniR,

איזה שילוב עדיף? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1875 או Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1725

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by ilay22,

קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי אודה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש להרבה שימושים, ביניהם גם ללמוד עריכת וידאו (AVID,PREMIERE משהו רק כדי ללמוד איתו, הבנתי שאת העריכות עצמן גם ככה עדיף לעשות על מחשב נייח (בגלל הרזולוציה). האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד? מהם הדברים שצריך לקחת בחשבון? מה דעתכם על : 1.http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22938702&af=2055&bid=true N500 4233-37G LENOVO שאין לו כרטיס גרפי לעומת מחשב דומה במפרט אך עם כרטיס גרפי 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2924&CatCode=315 "15.4 HP Pavilion dv6970ej תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. איך המפרט הזה למשחקים, סרטי HD צריך להשאר בערך באותו מחיר,מה יש לשפר\להוריד מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤489 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤764 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤315 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1141 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 סה"כ: ¤4028

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אשמח אם מישו יבנה לי מפרט למשחקים בתקציב של 2600-2700 אני מודע לעובדה שזה לא יותר מידי, אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב כן יריץ משחקים(גם חדשים - לאו מחויב שבדרישות מקס'..אבל בכל זאת...) לא צריך OC, ציוד הקפי. במסך יש יציאת DVI(אם זה רלוונטי) ועוד משו, שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד(נגיד בטווח של שנה וחצי - שנתיים) - נגיד להוסיף זיכרון אם צריך השקט לא כזה רלוונטי, אבל שלא יהיה טרקטור(המחשב פועל בחדר שישנים בו) תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי התלבטות בין שני דגמים של Gateway בעיקר העניין שבדגם החדש עברו למעבד מסידרה 4 שיש לו רק 1M קאש, אך מהירות 800 אך מה שמשונה הוא, שאת הזיכרון הם מספקים במהירות הנמוכה! אז נראה שהמעבד מסידרה 5 עם 2M כבר עדיף? דבר נוסף שמטריד אותי, שבגירסה החדשה יש הכנה ל wifi 11n , ואני לא יודע אם יש לזה משמעות אמיתית, לצורך מזדמן (בחופשות וכדומה) לגשת לנקודות חמות בארץ ובאירופה ב 5 שנים הקרובות. כמו כן הדגם הישן כבר אזל, ומוכרים עכשיו בטייגרדירקט רק "מחודש", האם עשויה להיות עם זה בעיה? חוץ מזה: בדגם החדש זה תאורת led אך אין ביטחון שזה נותן יותר nit גם יש eSata הנה המפרטים: The new TC serias ================== Processor Intel® Pentium® Dual-Core T4200 Mobile Processor1 (…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  24. שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כרגע ואני צריך טיפה ייעוץ, השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות (בעיקר java,php) ופה ושם למשחקים לא כבדים. לדוגמא, wow שבעבר שיחקתי ואם יום אחד יהיה לי זמן אני אחזור אליו. חשוב לציין שיהיה עליו dual boot, גם linux וגם windows. דברים בסיסים שצריך להיות למחשב מבחינתי: - חובה שיהיה עליו 8 gb זיכרון - לפחות 500 gb הארד דיסק - ואני חושב גם שכדאי שיהיה מעבד עם 4 ליבות (לא יודע אם עדיף i7 או את ה core 2 quad) תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.