עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000-4,000 ש"ח. אשמח אם יהיה ניתן לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יש לי סיכומים שאני לומד מהם. אני רוצה להכין משהו יותר תמציתי עם נקודות ספציפיות לכל נושא. אין תכנון כרגע להוציא את המחשב מהבית, אך אני מעדיף נייד כדי לא לקום כל פעם למחשב הנייח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, עדיפות לאל חוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש ברמה שזה מפריע ללמוד. 6. ה…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לצרכי עבודה, שימוש כבד, גרפיקה (פוטושופ), ריבוי חלונות פתוחים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. * מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לפי המפרט הבא: - מעבד core 2 DUO - זיכרון לפחות 1GB - דיסק קשיח של לפחות 80GB במהירות 5400RPM - כונן DVD-R\CDR מובנה - WIFI - Fire Wire - S-Video - גודל מסך בין 13" ל - 14" . לא יותר ולא פחות. - שוקל מתחת ל - 2.5 ק"ג - סוללה של 3 שעות לפחות. התקציב הוא 10,000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה אמין חזק וקל עד כמה שאפשר. העיצוב אף הוא חשוב. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. תודה רבה מראש למי שיטרח ויעזור לי, זה באמת חשוב לי. * מטרות המחשב? תכנות בתוכנות כבדות, שימוש שגרתי (אינטרנט וכו') ופה ושם סרטים (משחקים לא ממש מעניינים אותי וגם לא קריטי לי שיהיה סאונד מפלצתי ואייכות סרטים היסטרית.) * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? מקסימום 2 קילו ורצוי כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כאן זה עניין רגיש, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, זה פרמטר מאד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שאוכל לחבר למסכי מחשב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? באמת לא קריטי, נגיד שלפחות 160.. גם 320 ומעלה יתקבל בברכה. * צורב DVD? לא קריטי שיהיה כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה …

6. היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשני דברים עיקריים: 1) פיתוח - גם תוכנה, גם הרצת עם אינטנסיביות עיבוד גבוהה (כלי CAD למיניהם). 2) משחקים - התכנון הוא לא להריץ משחקי אקשן כשכל האפשרויות על מקסימום, אלא יותר לכיוון WoW. (מישהו רואה צורך לציין גם גלישה באינטרנט? ). בהתחשב בדרישות, מעבד Core 2 Duo הוא כנראה הכיוון (יש המלצות אחרות?) ו-4 ג'יגה זיכרון (אני מאמין שאני אחכה שבועיים-שלושה עד שאני אקנה לפטופ ואז ווינדוס 7 ייתן לי לנצל את כל הזיכרון. גם ויסטה וגם XP 64 עושים לי הרגשה רעה). יש לציין שהאפשרות הראשונה תתקיים בעיקר בעבודה והאפשרות השנייה בעיקר בבית. חשבתי אולי ללכת על לפטופ עם מסך קטן יחסית ובבית לשים מסך נוסף (ומקלדת נורמלית), אבל סרטים אני בטוח ארצה לראות על…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום חברים, אני מתעניין בשביל צלמת על מחשב נייד. להלן הדרישות וכל זה: * מטרות המחשב - עבודה בפוטושופ בעיקר * גודל המסך - אני מאמין ש15 אינץ' מספיק. לא פחות זה בטוח. לגבי האם המסך יהיה מאט, צריך את עזרתכם. האם עדיף מאט? לצלמים? * רזולוציית המסך - אין לי מושג - מה שהכי נכון לצילום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין העדפה * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כמה שיותר, ולכן לא נראה לי שSSD רצוי פה עדיין.. * כונן אופטי - לא חובה * העדפה לחברה כלשהי - מנסיון אני מאוד אוהב את המחשבים של ASUS. אבל אני לא נעול על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - הדבר הכי חשוב במחשב זה איכות המסך, הי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. ערב טוב, כמו שכבר הבנתם מהכותרת, אני מחפש מחשב נייד .. שימושים: * משחקים (משחקים כמו COD, FIFA וכד'). * סרטים (HD ורגילים) - יש צורך ביציאת HDMI. * שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') - מכיוון והמחשב הולך להיות בשימוש יומיומי ממושך, עניין נוחות המקלדת מאוד חשוב. ניידות: לא נושא כ"כ קריטי, אך חשובה האפשרות לעבוד עם חיי סוללה בצורה מספקת. מסך: כנגזרת של ניידות, ניתן ללכת על ניידים בעלי מסך 15". תקציב: 4.5K פלוס/מינוס. ניתן לחרוג עד לאיזור ה-5K במידה וזה קריטי. תודה רבה, שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  11. Started by קפלן,

ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, זה בהגזמה פראית כי אני לא חושב שזה מצדיק את הבקשה שלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אקסל ושימוש ביתי. חשוב שגם יתמוך בסרטי 4k כשארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא מתכוון לשחק בכלל על המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by cptariel,

שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. * מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??

16. אהלן, כמו שהכותרת אומרת,אני מעוניין לרכוש נייד זול לתקופת הלימודים, משהו בסביבות ה-3 אלף שקל. הכי חשוב שהוא יהיה עם מסך יחסית גדול(מעל 13 אינצ') בתודה מראש חברים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by katom,

אהלן אנשים.. אני רוצה לרכוש לי מחשב נייד, סטודנט לאדריכלות. המחשב צריך לדעת עם תוכנות גרפיות יחסית כבדות ולכן נדרש לכטיס מסך איכותי. התקציב שלי עומד על סכום של עד 6500 שקלים ויירכש דרך האינטרנט בארה"ב. למישהו יש המלצות בשבילי? עד לאחרונה חשבתי על האופציות הבאות לרכישה בארץ: Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636 = 5890 nis Intel Core Duo 2 T7300 2.0GHz 1024MB 667MHz (512 x 2) 120GB 5400rpm 15.4" Wide Screen NVIDIA GeforceTM Go8400M GS with 128MB DVD Multi Burner Windows Vista Home Basic Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637 = 6690 nis Intel Core Duo 2 T7300 2.0GHz 2048MB 667MHz (1024x 2) 160GB 5400rpm 15.4" Wide Screen NVIDIA GeforceTM Go8400M GS with 128MB DVD Multi Burner Windows Vi…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום לכולם, אני יודע שהנושא נחפר עד כלות, אבל משיטוט קל בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית לצרכים שלי. -זמן סוללה של בין 3-5 שעות. -מסך שאינו מבריק. -אחריות בינלאומית. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס וסרטים פה ושם. ובנוסף, אני לא הולך להסתובב עם המחשב יותר מידי כך שמשקל לא מהווה פקטור משמעותי, למרות שנחמד אם הוא יהיה קל. אה כן, ומדובר בתקציב של 800-850 דולר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 או 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

23. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by RDS,

בתקציב בכוונה כתבתי עד 4K, אבל עדיף כמה שפחות... אוקי אז המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, מסמכים, אולי תוכנות עיבוד פשוטות יחסית.. לא יותר מזה... אני מעדיך שיהיה 2G, למרות שגם 1G מספיק... הגודל הוא קריטי... הוא צריך להיות דק יחסית, ורצוי עם זמן סוללה גדול. תודה רבה

25. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אולטרה - בוק, ללא דיסק קשיח בכלל (לא שילוב), חשוב לי העובי וזמן הסוללה וכמו כן טכנולוגית שיהיה רלוונטי לזמן רב ככל הניתן (לא מחליף מחשבים לעיתים דחופות). תקציב לא מוגבל אך אינני צריך יכולות מיותרות (גם בתחום החומרה וגם בתחום העיצוב וכו). כמו כן המחשב יגיע מהגולה לכן לא צריכה להיות מגבלת דגמים . בתודה מראש, נמרוד עריכה: * מטרות המחשב- עבודה משרדית * גודל המסך- 12-14 * משקל רצוי- קל ככל הניתן * זמן סוללה ארוך- ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 125MB * כונן CD/DVD? צורב- לא * כונן Bluray- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.