עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  2. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. היי חבר'ה, אני זקוק לעזכרתכם בבניית מפרט לשימושים בסיסיים.. אינטרנט סרטים וקצת משחקים.. התקציב הוא גג 4000. וחשוב שיהיה כלול גם מסך 22" איכותי.. קבלתי 2 מפרטים תגידו מה אתם אומרים (לא חייב ללכת עליהם, אם יש לכם מפרט יותר טוב אשמח לקבל..) תודה רבה!! המפרטים: ההצעה של bug- מחשב של ACER מעבד- אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ מערכת הפעלה- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM זיכרון- 4GB DDR2 SDRAM*2 דיסק קשיח- SATA 640GB כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9500GS 512MB כונן- DVDRW DVD BURNER כרטיס קול- HD AUDIO WITH 7.1 CHANNEL עכבר ומקלדת USB אחריות- שנה מסך- SAMSUNG T220 22' LCD- 1:20000 תשלום במזומן- 3850 ש"ח הצעה של חברה פרטית בנהריה- לוח אם- INTEL Pearlcreek uatx/DDR2667/FSB1333 מעבד- INTEL C…

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  5. האם בלנובו T500 יש יציאת HDMI? ועוד שאלה, האם המסך הזה: WSXGA+ הוא מבריק, מט? מה האותיות אומרות? תודה..

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. 1. תקציב: 2000 שקלים, כמצויין בכותרת. 2. מטרות מחשב: מחשב לאחות- זאת אומרת office לשיעורי בית, גלישה באינטרנט (שימוש נרחב במשחקי פלאש) ומשחקים קלים. 3. ציוד היקפי: רמקולים, לא צריך משו מיוחד העיקר שיוציאו צליל נורמלי. 4. לא להוסיף למפרט: יש בבית מסך ''17 (יחובר למחשב), מקלדת, עכבר וכרטיס רשת אלחוטי (אני יכול להתקין את הכרטיס על המחשב בעצמי). 5. העדפה למותגים: אין, הכל הולך. 6. קירור ועיצוב: אין דרישה מיוחדת, מצדי שיראה כמו ארגז קרטון. 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך בקניית מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה במעבדה. 8. צרכים מיוחדים: ככלל, אני מעדיף להימנע מקנייה בחנויות עם מוניטין שלילי סגנון KSP ואייבורי. 9. שקט: אין חשיבות מהותית. 10. OC: לא מתוכנן אוברקלוק. 11. משחקים: לא על ה…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. שלום וברכה, רציתי בבקשה לדעת אם הכ.מסך של המחשב הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7320 יותר טוב מ ATI RADEON 3450 או הX3100 ואם לא אז האם הכרטיס מסך של הסטודיו שהבאתי למעלה יוכל להריץ משחקים כמו Age Of Empires? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. שלום לכולם. אני זקוק למפרט ללא ציוד הקפי לשימושים כללים כגון: סרטים, יצירת מוזיקה ,אינטרנט ופוטנציאל לOC למקרה שאני ארגיש ביצועים נחותים בהמשך. יש ביידי מסך 20'' חשוב שיהיה: 4 ג'יגה זכרון ספק איכותי! קירור למעבד השקט הוא חשוב אבל לא מועדף על גבי ביצועים. אני לא משחק,אין צורך בכרטיס מסך. עדיף חנות באזור המרכז תודה!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שוב שלום נתבקשתי על ידי חבר לסייע לו למצוא לפטופ שמתאים לצרכים שלו, שהם בעיקר גרפיקה. שתי הדרישות העיקריות שלו הן כרטיס מסך נורמלי ומסך בגודל 15-16 אינץ', בתקציב המצוין בכותרת (4,500 עד 5,000 ש"ח). לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=24678 האם יש בארץ לפטופים אחרים בטווח המחירים הנ"ל שעונים על הדרישות?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי ‏AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by reviZor,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח אם חריגה של עד 500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסכים שיש לי זה EIZO LCD 24 FlexScan SX2461W שניים כאלו אם רזולוציה 1920 על 1200 הייתי מאוד רוצה מערכת I7 מכיוון שלפי בנצ'ם שראיתי יש שיפור ביצועים ניכר ברינדורים של 3D STUDIO MAX. תודה מראש עריכה: אין צורך בציוד היקפי וגם בדיסק קשיח (יש לי 2 הארד דיסקים של 1TB)

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  16. יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.

17. Started by shnaq,

האם רק נוצץ או מומלץ

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום יש בירשותי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n100 type0768 ואני לא מצליח להתקין לו כרטיס קול מה לא ניסיתי הכולל!מהאתר גם הורדתי לא עוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום, אני חדש בתחום הניידים ויש לי שאלה בקשר למערכת ההפעלה של ה ASUS EEE PC1000H. אני רוצה לפרמט את ה XP שבא איתו בעברית ולהתקין XP באנגלית חוקי שיש לי מהמחשב השולחני. השאלה היא בסיסית והיא: אם אני יתקין את ה XP מהמחשב השולחני על המחשב הנייד, האם אני יראה את המודול של ה WIFI והמודל של ה BLUETOOTH אחרי ההתקנה? כלומר האם אנ יוכל להפעיל אותם לאחר ההתקנה במחשב הנייד למרות שבמחשב השולחני אין לי את החומרה הזו ובהתאם גם אין לי פיצ'ר של הפעלה שלהם ב CONTROL PANEL? האם ה XP שיש לי כרגע על המחשב הנייד וזה שעל המחשב הבייתי, הם גרסאות שונות? אני לא מתכוון בין HOME לבין PRO אלא, האם יש נניח XP PRO שמיועד למחשב בייתי ויש XP PRO שמיועד למחשב הנייד? אחרת איך מופיע לי פה ה WIFI ו ה BLUET…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד [אני לא רוצה להסתבך עם הכבלים של המחשב הנייח בחדר שלי]. אז הפתרון הוא לפטופ. הגעתי לפורום הזה כי ראיתי שהוא מקצועי ולכן אני שואל פה. לעניין: אני רוצה מחשב עם צג בגודל של 15 לא פחות. שיוכל להריץ COD4 ועוד משחקים בסגנון ללא תקיעות ובאיכות סבירה. שיהיה מספיק חזק להריץ ויסטה בלי תקיעות. התקציב שלי הוא 6000 ולצערי לא יתאפשרו חריגות. בפורום שונה אמרו לי ללכת על HP Pavilion dv5-1060ej FM560EA אבל הוא נראה לי חלש יחסית.. למישהו יש המלצות למחשב שיוכל לענות על דרישותי במסגת התקציב? תודה שי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. הי חוות דעת למחשב שיוזמן בשבוע הבא....האם יש הצעות לשיפור\שינוי ? אשמח לכל תגובה ענינית תודה מראש נ.ב מתוכנן O.C של 15% ל- 3GHZ Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB 895 P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 300 GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 880 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 335 GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail 140 Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) 170 CM 690 Black (No PSU) 335 PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan 490 סה"כ 4120

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  22. אני צריך לקנות שנאי או פשוט לקנות מתאם לתקע?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by goodspeed,

LG P1-JACKE PRO EXPRESS DUAL המצב הוא כזה: הסוללה שלי כנראה מתה, מספיקה ל40 דקות וקופצת בפתאומיות מ60 אחוז ל15 אחוז(לפני ההיברנייט). המטען עובד, אבל הבידוד של החוט מהשנאי אל הלפטופ יצא מהמקום כך שהמוליכים חשופים וזה לא נראה לי בטיחותי במיוחד. קראתי על מקרה המקפיא מהיוטיוב ולא בא להתחיל לעשות ניסויים, רוצה משהו על בטוח. אני רוצה לקנות כאלה מן הסתם בזול. אצל היבואן קבוצת חי זה עולה 300+600 שח פעם אחרונה שהייתי שם וזה יקר מאוד. יש מקומות שאני יכול להשיג את זה ביותר זול משמעותית? כולל אתרים אמינים בארץ ובחול, ו/או חנויות פיסיות בארה"ב שאני יכול לבקש ממכרים לקנות לי שם מעדיף מקורי, אבל גם תחליף איכותי יספיק

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. מה דעתכם על המפרט שלהלן? הגיע הזמן שנחליף את המחשב שלנו הקשיש (בן כ- 5..). אנחנו משחקים עליו בעיקר משחקי רשת (WOW לדוגמא), שלא דורשים אמנם מנוע גרפי חזק במיוחד, אולם יש לנו חיבה גם למשחקים כאלו ואחרים כך שהוא צריך להיות מותאם למשחקים באופן כללי (גם כאלו שעתידים לבוא). מעבר לכך - צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. אין שימוש בתוכנות תלת מימד וכיו"ב. לא הרגשנו צורך לשדרג את כונן הדיסקים לטרה מכיוון ויש לנו בנוסף גם כונן דיסקים חיצוני של 500G. לוח האם הוא של אינטל מתוך התעקשות של בן הזוג שלי, אלא אם כן זה קריטי, אין צורך להעיר על כך האם יש משמעות לספק הכוח ? (בחרתי ממש כמו אנדנדינו..). האם כדאי להחליף משהו אחר? האם המחיר (5500) טוב? תודה! העניין דחוף (המחשב שלי לא סוחב כב…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  25. חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.