עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שכן שלי בן איזה 60 מעוניין לקנות מחשב חדש עד 1500 ש"ח בשביל בעיקר גלישה באינטרנט ועבודות. לפעמים גם משחקים קלים. הוא רוצה מינימום 160 ג'יגה.. מעבד אפשר דיואל קור למרות שעדיף קור 2 דו.. כרטיס מסך לא חזק מידי (אין לו מה לעשות עם זה) ולא יותר מ 2 ג'יגה זיכרון. אה ולא צריך מסך וציוד היקפי.. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שיהיה נוח בעיקר לנסיעות לחו"ל, עד 13". אבל לא קטן מידי כי רוב השימוש יהיה במשרד. חשוב שיהיה אמין, עם חברה שתומכת לאחור (כדי שהמוצרים הנלווים DOCKING וכו יוכלו לשמש דגמים עתידיים). שמעתי ש-IBM הכי אמינים, אבל עדיין אין להם Core 2 Due. האם שווה לחכות? מאוד חשוב שהלפטופ אמין ולא יעשה בעיות + שרות טוב, הלפטופ לא למשחקים ולכן כרטיס המסך לא כל כך משנה. פרט לכך חשוב זמן סוללה ארוך, לפחות 5-6 שעות ורצוי יותר, ניתן לקבל המלצה ללפטופ עם סוללה חלשה אבל אופציה לשדרג. חשוב מאוד המשקל לא יותר מ-1.5-1.75 ק"ג, ועדיף פחות. אם אפשר גם להמליץ על תיק נשיאה. תודה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מס' פריטי חומרה שלא פופלריים בארץ (לכן מי שמוכר, מוכר במחיר אסטרונומי). מעוניין לקבל רשימת חנויות אמינות השולחות לארץ !, כמו כן כמה נדרש להוסיף (אם בכלל) לסכום שמחושב באתר, וכן אם יש טריקים או שטיקים (כדברי חיים הכט) שצריך להיות מודע להם ! אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון תודה מראש למשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי) * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של ה…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by Baga,

כמה זמן לא הייתי פה(שנה ככה חחח...כבר שחכתי תמשתמש הישן שלי...אז פתחתי חדש) טוב אז ככה... יש לי 2000 דולר למפרט...אנלא קונה מהארץ אני קונה מ NEWEGG עכשיו אנלא צריך: מסך צורבים(דיווידי או רגילים) ודברים שיחרגו מהתקציב... אבל מה שאני כן צריך: מעבד לוח זכרונות מארז (כמה יותר גדול ככה יותר טוב) גוף קירור נוסף כ.מסך (HIGH END) כ.קול - שיהיה מעולה...אני חולה על סאונד...ואני צריך משו גם להקלטות(בעיקר חשוב לי שהוא יהיה יותר להקלטות) HD את המחשב אני צריך כעיקרון בשביל: משחקים עריכת סאונד/הפקה טיפה OC אבא שלי אוהב עריכת וידאו אבל בקטנה אז הוא גם ישתמש במחשב יענו כדי לערוך עכשיו אני חשבתי משו בסגנון של המפרט הבא הקטע שלא סיימתי אותו...אנלא בטוח בקשר למארז ו…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by strauss02,

היי. אז עכשיו רכשתי באופן מאכזב מחשב ב4000 שקל בלי להתייעץ עם אף אחד ופישלתי בגדול, אבל אם יוכלו להציע לי פה מפרט טוב יותר וזול יותר אני אחזיר את האחרון שקניתי וארכוש חדש. (במידה ואתם מתעניינים, המפרט האחרון היה: -מעבד: Intel Core I7 3770 3.90GHz 8M -מערכת הפעלה: Microsoft Windows 8 64bit -לוח אם: Intel B75 Chip USB 3.0 + SATA 3 -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 1TB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X24 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT630 2GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 7.1CH Audio -מארז:Cooler Master Elite -ספק כוח: Ehtremely Silent 600W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by Classify,

שאלתי שאלה זו בעבר אבל הנושא סטה למקום אחר אז אנסה שוב. יש לי עכבר BT ואני רוצה לעשות DISABLE לטאצ'פד כשאני משתמש בעכבר, ב DEVICE MANAGER תחת MOUSE יש לי 2 עכברים: 1. העכבר של ה-BT 2. ps/2 compatible mouse לראשון אני יכול לעשות DISABLE אבל לשני לא. יש דרך כלשהי לכבות את הטאצ'פד הזה?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. דרוש לי מחשב נייד, אני אלך לפי הסדר של ההוראות בסטיקי כדי שיהיה מובן לכולם.. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, אינטרנט, אימיילים - אופיס וכו'. * גודל המסך? 14-12"" בלבד! * משקל רצוי? לא עולה על 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB לפחות * צורב DVD? - רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - LENOVO, TOSHIBA, DELL בנוסף, BLUETOOTH, WIFI ותחנת עגינה - חובה! אני רק אוסיף שאני לא מעוניין בMSI WIND על אף התגובות הטובות עליו, מסיבה מסויימת אני לא סומך על המחשב הזה מבחינת אמינות. תודה לעונים.

10. <blockquote> תקציב:650 חריגה מקסימלית: לא יותר מ 800 בנוגע להערות למטה אם אכן יש צורך : ​ 1200 לא משחקים רציניים בעיקר פיפא וכאלה מעבד: intel core i5-650 3.2 GHZ 4M לוח אם: GIGABYTE GA-P55US3L כרטיס מסך: ZOTAC GT240 1GB DDR3 128BIT DVI HDMI מארז: ATX CASE 630A 500 WATT ספק כוח: P-4 500 WATT 20/24 SPIRE SP-ATX-450WATT BLACKMOON מסך: LG 22 E2240T LED הערות : חשוב לציין שאני לא כ"כ מבין בעניין הזה, המעט שאני יודע , שכנראה צריכים להחליף ספק ווזכרונות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by masterx2,

יש אחריות בארץ עם אני קונה בארצות הברית ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by Murmur,

שלום, ברכישת מחשב נייד לשימושים משרד ואינטרנט - האם יהיה הבדל משמעותי בין המעבדים הללו? 5750 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4D 2390 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4H תודה,

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. k.s.p ? pcLogic ? מנועה אמרו לי להתרחק כמו מאש.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by dberebi,

שלום לכולם, האם יש משהו שאני צריך לדעת על מעבדי AMD או מעבדי 64 ? אני מתלבט בין 2 מפרטים, בעיקרון אני מעדיף את המפרט עם המעבד של AMD כי הוא יותר זול ובערך עם אותן יכולות אבל אף פעם לא היה לי מעבד AMD... אני מתכוון להשתמש במחשב למטרות לימודים ומשחקי מחשב. בתודה מראש, ד. ברבי

16. Started by Ash Binary,

מחשב : - פנטיום 4 וחיבור IDE - אני לא מתכוון להוסיף כרטיס SATA - מערכת הפעלה לינוקס , מערכת קבצים ext3 מה אני רוצה מההרד דיסק : - שקט (ושיישאר כזה !) - מהיר (בעיקר זמני קריאה מהדיסק) - אורך חיים גבוה - מחיר מקס' : 300 - 350 שח - גודל : 80G. אפשר 160G אם יש משהוא שווה שאין בגירסאת 80 - גודל : 3.5" - חימום : כמה שפחות (המאווררים במחשב עובדים במהירות נמוכה) שאלות : - איזה חברה ? - כמה קאטץ' ? - מחיר מומלץ למה שכתבתם ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by AC/DC,

מפרט כמו בכותרת רק בלי מסך בלי מארז ובלי מיקלדת רמקולים ועכבר שיהיה כרטיס קול די טוב ל5.1 עדיף 7.1 שישמעו יותר טוב לא ליצירה מבוסס קונרו 2 גיגה זיכרון בעיקר למישחקים אה הרד דיסק כבר יש אז רק איזה 120-160 גיגה ככה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by shiya,

בס"ד אני בתהליך של חיפוש מחשב נייד חדש, ועלו לי כמה שאלות שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. האם המעבדים החסכוניים (סדרת הU) יכולים לרוץ באופן רציף גם על מהירות גבוהה יותר (הבנתי שיש שם איזו אפשרות שנקראת BOOST)? ואם כן, במה המעבדים הרגילים יותר טובים? 2. הגיעה אלי הצעה לקנות מחשב עסקי מהסדרות הכי טובות של החברות (elitebook, probook, Latitude) במחירים זולים מאוד (זה אמין!) אך מדגמים ישנים קצת. למשל עם מעבד 2XXXM או בלי USB 3.0. זה שווה את העובדה שהמחשב נחשב עסקי ומגיע ישר עם 3 שנים אחריות? בתקווה לתשובה מהירה, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. למישהו יש פתרון? אני בעיקר עובד ב אופיס כך שההשתקפויות הן בעיה. F1-227DE Intel Core Duo 2 T5500 1.66GHz 512Mb DDR2 667MHz 80GB SATA 15.4 "WXGA Glare (1280x800) Intel GMA 950 (Up to 256 MB) DVD- R/RW Super Multi Dual Layer 10/100/1000+802.11bg שלוש שנים (שנה אחריות בינלאומית) משקל 2.6 Win XP Home 5500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by eilamhpt,

אהלן חברים, אשמח מאוד לעזרתכם. מה התקציב המקסימאלי?-- 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- אם אפשר יהיה לחסוך זה יהיה נהדר אבל זה לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-- עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --שמיעת מוזיקה, אינטרנט, צפייה בסרטים...משחקים פשוטים ביותר(גג מנג'ר).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-- אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. זה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 ASUS P5QL P43 Chipset, יחידות 1 ¤495 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1618 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20, יחידות 1 ¤154 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=888 NZXT ZERO II Full Tower Case, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by gilzissu,

אני רוצה לקנות מחשב נייד hp dv6160 ויש לי כמה שאלות לגביי הקניה הראשונה שלי (: זמן הפעילות של המחשב "במנוחה" לפי הביקורות ולפי הבירור שלי עם היצרן הוא כשעתיים, האם ניתן לקנות סוללה חזקה יותר? מה מחירה בקירוב? ואם יש דרך אחרת לגרום למחשב לעבוד למשך זמן ארוך יותר? תודה רבה! גיל

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. שלום אני חדש פה, קניתי מחשב חדש! מעבד: E8400 מארז: EZCOOL H-550+מאורר 25 ס"מ www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 ספק כוח EZCOOL 500W LED http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=162 לוח אם: MSI P7N PLATINUM CHIPSET 750I http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1373&maincat_no=1 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32M זיכרון: OCZ 2048MB (1GBX2) DDR II 800MHz צורב: DVD NEC 7200s כרטיס מסך: MSI NX8800GT 512MB OC http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1343&maincat_no=130 מסך: AOC 22' inch דגם 2217PWC כולל מצלמה 1.3MP+ …

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by yossi49,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 minecraft, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  25. יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים