ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים .סרטים .עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
למחשב הנייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות/סרטים/אינטרנט ומשחקים לא כבדים משהו מטורף אבל שיתמודד לפחות עם COD החדש וכאלה * גודל המסך? 15.6 נראה לי סבבה * משקל רצוי?עד 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר יותר טוב (במידה ומחשב יהיה למשחקים אז גם 3 שעות זה אחלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר גדול במסגרת התקציב נראה לי 320 יהיה סבבה אם יהיה 500 יותר טוב * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שהמחשב לא יתחמם בצורה חמורה (לי יש HP PAVILION DV6 והוא מתחמם כאילו אין מחר) אם אפשר מסך LED במחיר הזה אז רצוי מקסימום תקציב …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה 5,500 ש"ח, ואם צריך להוסיף טיפונת בשביל איכות גג 5,700 מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד - Pentium 4D 805 Dual Core - 2.66 Ghz with 1MB Cache - 65nm - 533Mhz Bus speed - Hyper transport - Fan - Retail box 803 ש"ח קירור - Scythe NINJA PLUS 277 ש"ח לוח אם - GA-8I945P-G - Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU - 4*DDR2 - 1*PCI Express 16 - 3*PCI - 2*PCI-E - LAN 10/100/1000 - IDE/SATA/SATA2 with RAID - High Definition Audio - 8*USB 2.0 590 ש"ח זיכרונות - corsair DDR2, 2x512MB 667 MHz 64Mx64, non-ECC 240 DIMM, Unbuffered, CL5 …
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחי יש את המפרט שרואים כאן בצד (System 2) ה-P43 במפרט תרם נקנה. כרגע מורכב שם P945 זמני. את החלקים אני חייב לקנות ב-KSP. וה-P43-DS3L ירד מהקטלוג שלהם. ה-P43-UD3L מחליף אותו, אך יקר יותר וגם מהווה אופציה יחידה. כ. מסך יש - ATI HD4850 ספק כוח יש - Corsair 450VX הרד-דיסקים יש - יש הרבה אפילו. זכרון יש - 2GB 667MHZ. ציוד הקפי + מסך יש. אז מה בעצם צריך? - מעבד. - לוח אם. - מארז. כרגע המחשב מורכב ב-CM690 אני ואחי מאד מרוצים. אני מוכן שהמארז החדש יהיה קצת פחות מאוורר, אבל יותר שקט. האם ה-ANTEC 300 יצליח לעשות את זה? או החלפה כוללת של כל המאוררים ב-CM690 תניב שקט מספק? התכנון שלי נכון לעכשיו הוא: Core 2 Duo E7400 2.83Ghz - מחיר: 660 ש"ח. G…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבי הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3108&scat=313&tcat= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4058&catcode=130&AdCat=&parentid= המחשב שאני מחפש ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים. המפרט והמחיר של שני המחשבים די דומה. אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריכה לרכוש מחשב חדש שאוכל לעבוד בו על תוכנת תלת מימד (ספציפי ריינו Rhino) זה מה שכתוב לפני שמורידים את התוכנה, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיוכל להכיל את זה? חשוב לציין שיש לי 0 ידע והבנה במחשבים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שני מחשבים, האחד לאחותי בסביבות ה3000 עדיף כמה שפחות.. והשני בשבילי.. המחשב הראשון הזול הוא למטרה של ישומי אופיס אינטרנט ועבודה משרדית , השימוש של המחשב היקר יותר הוא כל למטרת משחקים ושימוש כולל. יש לי בנתיים כמה מחשבים שאני חושב ללכת עליהם: הזול: Fujitsu Lifebook AH530-4 עם תוספת של 2 גיגה, כללי 4 גיגה . משהו בסביבות ה2800 דיי סגור עליו. איך הוא ? שמעתי שהוא מומלץ. יש הצעות אחרות? היקר: Toshiba Satellite L655-121 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655121 הוא עולה 4000 , ויש לו מפרט מעולה עם i5 450 או מפרט זהה , רק עם i7 של acer ב5000 Acer Aspire 5740G-624G http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems האסר ניראה יותר טוב השאלה אם ש…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נישא ונתקלתי במחשב הזה של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Notebook/Products/Products_W511A.htm . הבעיה היא שלא כ"כ מצאתי עליו ביקורת ברשת.. למרות שמהנתונים הוא נראה מעולה, אני עדיין רוצה לקרוא איזה ביקורת ממישהו שהתנסה איתו. עוד דבר שמציק לי, מוכרים את המחשב בפנדה, אבל תחת שם אחר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378&products_id=11303 מהתמונה והנתונים זה נראה אותו דבר, אבל אני כבר לא סומך כ"כ על פנדה ככה שזה נראה לי די מוזר.. מישהו שמע עליו משהו/ממליץ? חוצמזה יש מחשבים בעלי נתונים דומים שאפשר להשיג בארץ? תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קנייה של דל בארה"ב. תקציב - עד 1000 דולר. הצרכים שלי פשוטים: אינטרנט סרטים... חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד וזאת מפני שאני יודע שאין ביטוח על העבודה בארץ אלא רק על החומרים (ואני לא רוצה לקנות אחריות בינלאומית, זה יקר מדי) מתלבט בין לטידיוד לסטודיו לאינספירון? למישהו יש נסיון עם אחד מאלה ? אודה על דעות לחיוב או לשלילה בקשר לאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש,קניתי לעצמי מעט פריטים חדשים : - מארז S-VIKING של THERMALTAKE . - ספק כוח 450W של THERMALTAKE. - מערכת קירור במים למעבד THERMALTAKE BIGWATER 120 CM SE . - מסך,מקלדת,עכבר ושאר ירקות נחוצים (מדפסת,סורק). עכשיו השאלה העיקרית (ואל תגידו בבקשה שאני פרייר שקניתי מערכת קירור על פריטים מלפני 5 שנים) : זה המפרט הטכני שיש אצלי כרגע : - מעבד INTEL 2.6 GHZ תוצרת INTEL (אין לי מושג וגם אין לי איך לבדוק את החברה או את המודל המדוייק). - לוח אם INTEL D850V (היה חזק בתחומו לפני 5 שנים,בערך). - זיכרון 256 RDRAM . - כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256 MB PRO (רכישה חדשה יחסית מלפני שנה) . - דיסק קשיח מתוצרת W.D. 120 GB על 7200 סיבובים לדקה. השאלה שנשאלת : בתקצי…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קודם כל שיהיה קל, מן הסתם פחות מ 2 קילו לכיוון ה 1.5 אחריות NBD ל 3 שנים סוללה וצריכת סוללה שיאפשרו עבודה של מספר שעות בשימושים רגילים. הצרכים הם: מוזיקה (שמיעה לא עריכה) לימודים גלישה באינטרנט סרטים מידי פעם עלתה לי גם מחשב של טאבלט + מקלדת, כמה זה נוח ופרקטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל, עדיף שזה יהיה זכרון 2GB. בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב בתקציב של 9k, מעבד של אינטל. כרטיס מסך חזק. והכי חשוב מקום אמין, איפה הכי אמין לרכוש בארץ? בתקציב כזה אני לא מתפשר על איכות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, קראתי לא מעט בפורום שלכם לאחרונה, והייתי שמח לקבל כמה הצעות למפרט, מכיוון שיש כמה תחומים שאני כבר לא עוקב אחריהם היום. אני מעוניין במחשב שיחזיק לכמה שנים (כמובן עם שינויים ותוספות כשצריך כמו זכרון/HD/כרטיס מסך וכדומה). זאת אומרת שאני רוצה board, מארז ומעבד טובים שיחיזיקו לי לפחות 2-3 שנים, אני מעוניין שיהיה יחסית שקט וקירור טוב גם חשוב לי (שוקל קירור מים אם המחיר סביר). אני מתאר לעצמי שאני יכול לתאר את עצמי כחצי gamer במקרה הטוב ככה שלא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש (אני שוקל את ה ATI 1950xt או משהו תואם של nvidia). לא צריך מסך (משתמש ב SyncMaster 730B), לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אין לי סבלנות, זמן או חשק להתעסק עם זה). השימושים של המחשב אם זה יעזור לכם להרכבת …
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1030 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 555 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 580 ¤ 1 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 POWERCOLOR 9600XT 256mb 980 ¤ 1 צורב DVD Pioneer DVR108 495 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 SIMBADDA MASK2 BLUE 140 ¤ 1 MAG 786PFs 760 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ המארז (SIMBADDA) זה סתם מארז שחירטטתי והלוח אם בדקתי באתר של ג'יגה בית .. לא רשום מהירות אף אס בי ורשום שהאיי ג'י פי שלו תומך ב 1.5 V .. רציתי לדעת אם יש בעייה עם הכרטיס מסך שלקחתי ואם כן אז הצעה ללוח חלופי .. (s754) סה"כ זה יוצא כאן 5400 + הרכבה (אם חסרים חלקים אל תתייחסו כי את השאר אני מוציא מהמחשב הקודם) תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לעבור את ה 1999 שקל בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 / league of legends / starcraft עם איכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 / 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שא…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה למפרט שלא כולל: כרטיס מסך מסך רמקולים,עכבר וכו'.. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אם אפשר לשמור את המחיר בסביבות 4500 בבקשה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-