ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, מחר אני הולך לקנות מחשב חדש (הגיע הזמן אני חושש ) בניתי איזה מפרט אני חושב שעונה על הצרכים שלי... מבקש חוות דעת בנושא. תודה מראש CASE THERMALTAKE ARMOR + MX 23CM FAN BLACK POWER SUPPLY THERMALTAKE 650Watt 14CM C.Management INTEL EVA COVE DG35EC VGA+L1G+FW 1333Mhz INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK WINDOWS VISTA PREMIUM English
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר וקיבלתי המלצה חמה מאוד על איכות האתר וכותביו. אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח בלי מסך וציוד הקפי. אני צריך מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, קירור במידת הצורך, דיסק קשיח וCDROM/צורב. שאלה נוספת שתשמע לכם די מטומטמת, מה החשיבות בתמיכה ב DX 10, המשחקים הקרובים שיצאו לא יתמכו יותר ב- DX9c? והאם מומלץ לעשות OVERCLOCKING למערכת? נ.ב. אני גר באשדוד ואני מעוניין לרכוש את המחשב בIVORY, לאור נסיונכם, האם הרשת הזו אמינה או שיש לכם המלצה טובה יותר מבחינת מחיר ואיכות. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, 1. מחפש המלצה למחשב נייד טבלט עם מסך 10-12 אינטש עד 8000. מעבד מעל 1600, לצורך עבודה ולימודים. העבודה היא בתור תוכניתן ואני צריך מחשב חזק שיריץ שרת בסיס נתונים, VISUAL STUDIO, קצת עיבוד תמונה. כרגע יש לי את הנייד שמצויין בסעיף 2 והוא מאוד גדול ומסורבל מכדי להחליף את הקלסר שלי על שולחן הלימודים. בגלל שאני רוצה שיהיה מבחר אני רוצה בין 10 ל12 אינטש אבל שיהיה כמה שיותר לכיוון ה10 אם אפשר. 2. ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion 3447ea. מעבד 1.6 סנטרינו, 768 מגה זכרון, 60 גיגה דיסק קשיח, מסך 15.4, כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200. המחשב בן שנה וחצי. כמה הוא שווה ביום בתור יד שנייה ? תודה מראש לכל המשיבים,
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-436 350W במיוחד רציתי לדעת איך המארז והספק? טובים? מתאימים למחשב?הוא שקט? איך הקרור הפסיבי?זה יהיה ממש שקט? המחיר 3250ש"ח
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב רציתי לשאול כמה שאלות, המפרט הוא כרגע כזה: מעבד: e6600 לוח: gigabyte ga-965p-DQ6 כ' מסך: sapphire X1950pro 256mb gddr3 זיכרון: Geil 1gb DRR2 800MHZ (cas 5) דיסק קשיח: Wd 320GB YS מארז: A-top Xblade 500W 120MM סה"כ 6300 לפני הנחה :] עכשיו שאלה קטנה, כמה הבדל אני ארגיש, בין אם זה במשחקים ובין בעבודה שוטפת בין זכרון בתזמונים של 4 לזכרונות בתזמונים של 5 ? כמה הבדל אני ארגיש בין 667MHZ ל-800, והאם שווה לרדת ל- 667 ולקחת 2GB ? או פשוט לחכות שהמחירים של ה-800 ירדו ואז לקנות עוד? ועוד דבר אחד, מאוד רציתי את המארז X-1 של RaidMax, אבל אין לאף אחד במלאי... יש משהו אחר שהייתם מציעים במקום Xblade ?, באותה קטגוריית מחיר ועם ספק כוח. ? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, החלקים שברשותי, אני אשמח לדעת מחיר של כל חלק בנפרד ושל החבילה הכוללת. תודה. 1.GA-MA785GM-US2H סיבת מכירה: שדרוג מצב: כמו חדש, יש אחריות עד ל 22.10.13 תמונה: 2.AMD 4000X2 סיבה למכירה: שידרוג מצב: המעבד שועל קרבות וותיק, עבר איתי הרבה מאוד ובשנה האחרונה היה ב-OC של 600Mhz. נקי מתקלות, תמיד היה מקורר ועם משחה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us 3.Scythe Katana 3 סיבה למכירה: מצאתי משהו יותר קומפקטי מצב: כמו חדש, מגיעה עם כל הבאנדל והמתאמים. תמונה: 4.זכרונות DDR2 סיבת מכירה: שידרוג מצב: Kingston 2GB 800Mhz + OCZ Gold Series 2X1GB 667, הזכרונות תקינים ועובדים. תמונה: 5.כרטיס מסך MSI 4850 512MB סיבת מכירה: שידרוג מצב: הכרטיס נקנה פה באתר בט…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב הכי טוב שתוכלו לדחוס במסגרת התקציב חשבתי על משהו בסיגנון הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6800GT 256MB DVI,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר 6070 ¤ המפרט נלקח מ-ksp עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.הלוח אם שבחרתי טוב? והאם יש לו כרטיס קול מובנה? 2.האם המארז שבמפרט בא עם ספק תתיחסו לזה שאני חדש בבניית מ…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! מכיוון שאין לי ידע גדול במחשבים , ואני דיי חסר תועלת, החלטתי לגשת לפורום ולבקש את עזרתם בבחירת מפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מכיוון שאני נער ולא זכיתי בלוטו, מינימום הוצאות יהיה נחמד כמובן. אני צריך מחשב למשחקים .. מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים שיש לי/הולך לקנות וכמובן צריכים כרטיסים שתומכים ב"דור הבא" (DIRECT X 10 ) למלוא האיכות הגראפית. חברים אמרו לי שכרטיס שתומך בdirect-x 10 עולה הרבה ולכן זה די בעיתי מכיוון שאין לי מחשב כרגע (הקודם דיי הרוס מגוון של בעיות ) . בקיצור =]. יהיה נחמד אם אקבל כמה הצעות של מפרטים (לא צריך הארדיסקים יש לי 300GB של HD ) . מחיר גם יהיה נחמד . =] תודה רבה. הסתכלתי במפרטים שמוכנים ע"י האתר והמעבדים שם לא נראה לי שיחזיקו את ה"כובד" …
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס, משחקים קלים (יהיה ממש נחמד אם הוא יציליח להריץ Heroes 5&6) * גודל המסך? אין משהו ספציפי, מינימום 13 * משקל רצוי? זה מחשב שישמש גם ללימודים אז עדיף שיהיה מתחת ל-2 קילו ויכנס לתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה לא הדגש, אבל כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתכנון SSD אז נהדר, אם לא אז מעל 1TB מכאני. * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות לחנויות:KSP,Ivory,Bug וכל חנות אחרת ב…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני מתעתד לרכוש את הHD3650 מEBAY,המוכר אמר לי שהכרטיס מתאים ל ידוע לכם איך מעדכנים Bios לכרטיס מסך של הנייד? או על מדריך שכזה? פתחתי את הנייד וצלמתי אותו מבפנים: חייב לומר שיחסית למחשב של 2800ש"ח מאופיס דיפו הוא בנוי ממש ממש טוב מבפנים.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה? גלישה, שמירה ועיבוד תמונות דיגיטליות, סרטים, המרת פורמטים למוסיקה וסרטים, משחקים וכו' א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא משתמש בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי כולם, טוב אז כבר הרכבתי מפרט אם אפשר חוות דעת עליו, אני רוצה להוריד את המחיר ל4000, אולי דרך הספק והמארז? תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤379 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤831 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤125 כמות:1 http:…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא כזה: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/04) Communication Port éöéàú ú÷ùåøúþ (COM1) Communication Port éöéàú îãôñúþ (LPT1) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelera…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים (פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פוטבול מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 במסך הנוכחי שלי -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שיכול לשאת תצוגה של 6 מסכים בו זמנית ברמה חלקה התכנות העיקריות הן תוכנות מסחר פשוטות. יש באפשרותי להביא את החלקים היקרים יותר כמו כרטיס מסך, מעבד, זיכרון SSD וכ"ד מארצות הברית לצורך הורדה במחיר תקציב של בין 3- 4 אלף, אין צורך ללכת רחוק אם לא נחוץ הכי חשוב שהתכנות יעבדו במינימום שלהם בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כותרת.. לא שאני מתקוון לקנות אבל סתם לראות מה אפשר לא בהזמנה מיוחדת
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15 - 17 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה מאות גיגה לא יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה לפי בחירתכם בעיקרון המחשב הוא לא לביצועים כבדים, אלא לגלישה סרטים ודברים בסגנון הזה. שהמחיר לא יעבור את ה 3000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-