עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elik500,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. Started by danh2,

שלום, אני מחשב לקנות מחשב חדש לאחי הקטן - מחשב בעיקר למשחקים... צריך להיות משהו טוב ועמיד - זה ילד קטן ככה שהמחשב יעבור הרבה אם זה RESETS ומלא תוכנות ודברים ווירוסים וכו... ככה שצריך משהו עמיד בנוסף אין צורך בOC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח - ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח אבל לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש900X1600, מסך נורמאלי של 22 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון גבוהות אבל תלוי במשחק... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  3. מקווה שזו לא בקשה מוגזמת, ושזה כבר נעשה פה אבל אני צריך עזרה למצוא נייד מארה"ב או מחנות כלשהי בניו יורק, או אפילו חנות אחרת שתשלח את הנייד למלון.. תוכניות גרפיות ועריכה(3DMAX, אפטר וכאלה..) בגלל שזה לעבודות גרפיקה, כמובן שחשוב שהמסך לא יהיה קטן מידי, נראה לי 15' זה משהו טוב.. מעבר לזה, (משקל, סוללה, וכו'), כמה שהמחיר יאפשר אחרי הדרישות הקודמות... חריגה של עד 500 ש"ח * אם אפשר, להגיד לי מה בערך מחיר השוק בארץ תודה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני מפרטים. בעקרון יש לי עדיפות קלה TMS (המון נסיון חיובי עם החנות בכלל וקיריל בפרט) אבל לא בכל מחיר כמובן. המחשב ישמש לפיתוח בתוכנות כגון Visual Studio ומשחקים קלים כגון League of Legends, אולי Battlefield מדי פעם. רזו' המסך היא 1920x1080. אני שם דגש על שקט מוחלט של המערכת. אני כל היום לומד ועובד עם המחשב, ורעש מוציא אותי מדעתי. TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 …

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by BEN903,

לקנות את השדרוג הקטן הזה כמות מחיר מחק Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard 1 650 ¤ PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1 1100 ¤ סה''כ: 2 1750 ¤ או GeForce 6800GT 256MB AGP 8X INNOVISION סה"כ כולל משלוח: ¤1,818.00

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by bar350,

שלום רב , אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי אבל אני פשוט לא מבין כלום. אני ישמח ותיעצו לי בקשר למחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד למטרות : מחשב מהיר גלישה מהירה באנטרנט וצפייה בסרטים אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזה (LCD HD) עם קבל ושיהייה בו צורב. רמקולים נחמדים מסך 15'... רצוי לא רחב ויותר גבוהה אני לא מבין בזה כל כך אבל אני חושב שהבנתי שיש מחשבים שהמסך יותר לגובה מאשר לרוחב. וסוללה הכי חשוב כימאט כמה שיותר זמן סוללה 5 שעות ומעלה. שיהייה איכותי אחריות שנתיים לפחות רצוי חברה טובה . ושיהייה אפשר להפעיל עליו את המשחק PES , עם יש אפשרות כזאת בלי לקנות מחשב יותר עוצמתי ופחות חיי סוללה עם זה בא לידי ביטוי המשחק אז לא להתייחס לפרט הזה . תקציב 3000 שח' חריגה 200-300 שקל רצוי …

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום רב, לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים). בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה. אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי. אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. שלום שמי רן, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מסך של כ- 17 שאני יוכל לראות סרטים באיכות HD (שייראו באמת יפה) שיהיה מהיר, סוללה חזקה... השאלה העיקרית אם כדאי לי לחכות לבואו של WIN7 ההולך וקרב או שאני יוכל לקנות עכשיו ?? גם הבנתי שיש מדיה סנטר ושטויות כאלה שאני חושב שיהיה לי מצויין... והתקציב הוא עד 5000 ...אני מניח שזה מספיק ;D אם לא אני ינסה להוסיף אבל לא בטוח... תודה רבה לעונים,רן

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שasus n55sf זה מחשב הגיימינג המועדף בתקציב של +- 5000 ש"ח. חשוב לי שבמחשב יהיה 8GB זיכרון ומצאתי שני דגמים שעונים על הדרישה: 1. עם מעבד I5 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1854&cPath=375 2. עם מעבד I7 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13781 המחשב מיועד ברובו למשחקים והשאלה שלי האם שווה להשקיע את ה400 שקל הנוספים האלה במעבד החזק היותר? תודה מראש.

11. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, וראיתי את ההצעה הבאה מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= המפרט כולל: מעבד Intel Core i5 2310 לוח אם Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון 4GB DDR3 1333MHz של Kingston דיסק קשיח 500MB של Western Digital סה"כ 2165 ש"ח אני רוצה לשדרג את המפרט הזה, ולהוסיף: מארז עם ידית נשיאה - תוספת של 140 ש"ח הרחבה למעבד core i5 2400 - תוספת של 45 ש"ח הגדלת ההארד-דיסק מ-500GB ל-1 טרה - תוספת של 245 ש"ח סה"כ 2600 ש"ח ספק כח, כרטיס מסך וצורב אני לא צריך, וכן גם כרטיס רשת(או שהוא בא כבר built-in על לוח האם?) השימושים שלי במחשב הם רגילים - גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מוסיקה וסרטים, לא משהו מקצועי או משחקים. שאלותי הן: א. ה…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. אוקיי , מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול להוציא בתשלום הזה! שיהיה הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק כרגע [אם אפשר] זכרון 2GB + הארד דיסק כמה שיותר גדול קירור וכל הדברים האלו... מפרטים למשחקים כבדים ושיחזיק לאורך שנים. לא צריך ציוד עקפי כמו : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , וכו'... רק מחשב!. תודה =] - ד"א קיבלתי הצעה [7002ש"ח כולל משלוח] על : AMD 5200 64X2 AM2 SOCKETED 2xGB 800 MHZ XMS2 PRO CORSAIR eVGA 8800 GTS 320 160 GB SATA 2 לוח אם נורמלי , לא זול מידי , לא יקר מידי [500 ש"ח ככה]... - מקווה לקבל תהצעה הטובה ביותר למחיר שהבאתי . תודה

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  13. שלום הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על ההדגשים שאני צריכה להתעקש עליהם. המחשב צריך להריץ את כל התוכנות הרלוונטיות: אילוסטרייטור פוטושופ ואינדיזיין וכן פלאש ביחד בלי להתאמץ יותר מידי אבקש גם מידע על כרטיס מסך אם צריך ואיזה כמובן שאם אפשר לקבל הכל בלי לנצל את כל התקציב - עדיף אני מדברת על מחשב בלי מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity

15. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם בערך תקציב של 6500 ש"ח. המטרה של המחשב תהיה משחקים :E, ז"א שאני צריך שהוא יריץ משחקים מהר ועם ביצועים טובים. הבעיות העיקריות שלי הן איזה מעבד לקנות (AMD או אינטל פנטיום 4, ואם אחד מהם, אז איזה בדיוק ואיזה מהירות?) ואיזה לוח אם להתאים אליו. גם איזה כרטיס מסך (בנתיים חשבתי על הFX5900 128mb) אבל אין לי מושג אם כדאי לי אותו, ואם כן אז של איזה חברה? כ"נל לגבי זיכרון פנימי. חשבתי על 512 DDR אבל אין לי מושג במהירויות של זכרונות, איזה סטיקים (אחד של 512, אם יש, או שניים של 256?). לגבי מסך הייתי רוצה כמה המלצות על מסכי 17 אינץ' בסביבות ה1000 ש"ח. (לא צריך שטוח) אממ.. וגם לגבי כל השאר כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה . אהה.. ואני מחפש מארז שחור (או צבע א…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. אהלן, * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס, משחקים קלים (יהיה ממש נחמד אם הוא יציליח להריץ Heroes 5&6) * גודל המסך? אין משהו ספציפי, מינימום 13 * משקל רצוי? זה מחשב שישמש גם ללימודים אז עדיף שיהיה מתחת ל-2 קילו ויכנס לתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה לא הדגש, אבל כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתכנון SSD אז נהדר, אם לא אז מעל 1TB מכאני. * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות לחנויות:KSP,Ivory,Bug וכל חנות אחרת ב…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. היי אני מתעתד לרכוש את הHD3650 מEBAY,המוכר אמר לי שהכרטיס מתאים ל ידוע לכם איך מעדכנים Bios לכרטיס מסך של הנייד? או על מדריך שכזה? פתחתי את הנייד וצלמתי אותו מבפנים: חייב לומר שיחסית למחשב של 2800ש"ח מאופיס דיפו הוא בנוי ממש ממש טוב מבפנים.

20. כמו שרשמתי בכותרת התקציב שלי הוא 4500 שח, ואני מחפש נייד חזק, רצוי עם המעבדים החדשים של אינטל (מסדרת P) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב, 4 ג'יגה זיכרון, שיריץ תוכנות כבדות בלי לעשות הרבה רעש וחום, אם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב במחיר הזה שיאפשר גם לשחק אז מה טוב.... חשוב שהלפטופ יחזיק לי לאורך שנים, לכן אני רוצה לקנות מוצר איכותי. חשבתי על gigabyte אך לא מצאתי הרבה פרטים או ביקורות באינטרנט http://www.skypc.co.il/pl_product~71619~14~0.htm האם מישהו התנסה איתו ויכול להמליץ? איך האחריות שלהם? בכל זאת קצת מוזר שלפטופ עם מפרט כזה זול מאוד יחסית למתחרים עם מפרטים זהים (hp, dell...) אגב יש מצב שהוא בא בלי מערכת הפעלה?! (טוב נו... )

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by avirz,

שלום רב, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח - אולי עם חריגה של 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? זום, גלישה, אופיס בסיסי, נטפליקס, וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למשקל קל, איכות בנייה / גימור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל Windows 10, לא כולל אופיס 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' US…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by momo12,

----

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by dsane,

חברה לא מוכרה במיוחד ללפטופים יש חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by nazgull,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.