עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. די חבל שאבא שלי הפתיע אותנו בקנייה הסופית ולא התייעץ איתי לפני שקנה אבל לא נורא... מה דעתכם? מה לשנות? המחשב עדיין לא הגיע אז... עריכה: הוספתי שימוש ותקציב לכותרת...

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by niru,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.

3. איך המפרט הבא ב - 1420 שימוש ביתי ומשחקים כמו GTA 5 מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח: P5KPLCM G31 ASUS דיסק קשיח: 250GB SATA II 7200RPM 16MB Western Digital זיכרון: 2GB DDR II 800MHz Kingston צורב LG X22 SATA DVD: כרטיס מסך: ATI HD3450 512MB מארז: ‏JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W‎ סה"כ: 1420

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

שימושים עיקריים: אינטרנט וצפייה באיכות HD, עובד מדי פעם עם פוטושופ ועריכות וידיאו, אבל ברמה ביתית בלבד, לא מעמיס קבצים כבדים. שימושים נוספים: מדי פעם נותן בראש עם Dirt3 חריגה עד 200. המפרט הוא ללא ציוד היקפי, בנוסף יש לי ספק כוח Chiftec 750W שאוכל להשתמש בו. מארז CM690 שאוכל להשתמש בו. כונן דיסקים גם יש. הנה הפריטים שהרכבתי עד כה, הסתכלתי בין הדיונים השונים בפורום והלכתי לפי החלקים המומלצים. אשמח להצעות לשיפור וכו', תודה! מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. אני מתלבט בין שני מפרטים שרשומים במדור המפרטים: משרדי ב 2375: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133345&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 רב תכליתי ב 2095: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133347&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 איזה עדיף? התקציב הוא עד 2500 אבל רצוי שיהיה קצת פחות. שימושים - מחשב ביתי לאינטרנט, אופיס, סרטים (לא חייב HD), משמש קצת לפרנסה (עריכת מסמכים עם מספר חלונות אופיס ו PDF וכו'). לא למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC. מארז ברמת שקט סבירה. לא חייב מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. - אני מתכוון להוסיף עוד 2GB זיכרון (סה"כ 4GB), האם זה יעוזר בכל אחד מהמפרטי…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין לי בדיוק תקציב, אני מניח שלא יותר מ-5,000, אבל אם תמצאו לי מפרט שעונה על הדרישות ב-3,000 אני מבטיח לא לכעוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, עבודה עם ריבוי טאבים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יזיק אם יש עכבר מומלץ ונוח (אני דיי מחבב את העכברים הגדולים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. שלום! אאשמח אם תרכיבו לי מחשב טוב שיחזיק למספר לא מבוטל של שנים לאחר מחשב של 5 שנים שלא שיניתי אף חלק... אממ התקציב 4500 גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. לכלול הרכבה בתקציב! ובבקשה מהחנויות הנ"ל: מהחנות האחרונה אני מעדיף בגלל מיקום לרכוש רוב המפרט אך אם דבר יותר טוב/זול במקום אחר אז כמובן זה יהיה עדיף... www.ksp.co.il www.memorypc.co.il www.pcdiscount.co.il תודה!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

9. אני צריך מפרט בתקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ולתוכנות יענו שיהיה חזק ושיהיה לטווח ארוך לעוד 3-4 שנים... אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זיכרון, צורב דיוידי חזק והארד דיסק 160 GB אם מישהו יוכל אני אודה לו ...

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  10. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים כגון: אינטרנט, משחקים פשוטים בעיקר Flash באינטרנט. אבל, עם אפשרות להוספה של כרטיס מסך בעלות של כ 1000 ש"ח בשנה-שנה וחצי הקרובות. כ"כ שיהיה אמין כלומר חלקים אמינים שיחזיקו מספר שנים. חשבתי על המיפרט הבא: מעבד - Q6600 לוח - GA-G31-S2L זיכרון - 2GB 800 דיסק - 250GB 16M צורב - X20 מארז - Soprano VX ספק - TT 450W סה"כ מחיר בערך 2100-2200 ש"ח (תלוי בחנות) מספר שאלות: 1. האם הספק יחזיק את הקיים + כרטיס מסך עתידי מסדרה 8XXX או 9XXX? 2. האם יש מארז וספק אחרים מומלצים יותר סביב המחיר הזה או אפילו זולים יותר ושיהיו אמינים וטובים לפחות כמו ה TT. 3. האם ניתן לקחת זיכרון בסטיק אחד כרגע כך שאוכל להוסיף עוד 2G בעתיד ללא זריקה של הנוכחי? 4. האם זיכרון…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. שלום יש לי תקציב של 8אלף שקל ואני רוצה לקנות מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני כרגע מתלבט על רכיבי ליבה, בבקשה תנו לי מפרטים למכיר הזה. 8,000 שקל. תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Zufp333,

אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב עבור אחי שהוא סטודנט וצלם חצי-מקצועי. אין לו צורך בציוד היקפי כלל (צריך אך ורק מחשב). לא צריך מערכת הפעלה. הדרישות שהציג בפני הן: שקט (המחשב נמצא בחדר השינה שלו) לא פולט חום מטורף בעל תצוגה 2D טובה מאוד (אין כלל צורך בהרצת משחקים או צפייה בסרטים או דברים תלת מימדיים) נפח אחסון סביר (500 ג'יגה נראה לי יספיק) אני מניח שמה שהמחשב יצטרך לכלול זה מעבד, לוח אם, זכרון, HD אחד, צורב DVDRW אחד, כרטיס מסך, מארז, ספק וקירור. יש משהו נוסף שאתם יכולים לחשוב עליו? כמובן שהתקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אך גמיש גם לכיוון ה4500 או 5000 במידת הצורך. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אני צריך המלצה לנייד שיקנה באילת (כנראה ב- אייבורי/KSP). הנייד יהיה לסטודנטית וישמש אך ורק למטרת לימודים (אינטרנט/אופיס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 15.6 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות (<2ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? >=320GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות כמה שיותר במגבלות התקציב כרגע אלו האפשרויות שמצאתי - http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?i…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by aminira,

אמנם ראיתי את המפרטים הקיימים, וודאי כבר נמאס לחלק מהגולשים לענות על השאלה הזו, אך אני מקווה שבכל זאת יהיו תגובות כי תמיד יש חשש טבעי לפני כל הוצאה כספית בייחוד כשמדובר בתחום שההבנה בו איננה רבה . אז תודה מראש לכל העונים :-* התקציב שלי לקניית המחשב אמור להיות "כמה שיותר נמוך אך שיענה על הצרכים..." הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט (גלישה והורדות) + משרדי וגם אולי צפיה בסרטים ואפשרות לשימוש במצלמה דיגיטלית. המפרט של המחשב המדובר נמצא בקישור הבא : מדובר על מחשב הסלרון 2400 המוצג שם. אם חסרים נתונים במפרט תציינו בבקשה כדי שאוכל לברר לגביהם : http://www.ivory.co.il/

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהחליף את מה שיש לי עכשיו,אז בעיקרון אני צריך שהוא יתמוך: PCI-E (אם יש דבר כזה גם PCI-E וגם AGP עדיף). PATA ו SATA (ה SATA פחות חשוב לי כרגע כי אין לי שום כונן תומך SATA,אבל לעתיד...). שיתמוך במעבד שיש לי כרגע (2.6Ghz C) פנטיום 4 נורת'ווד 800Mhz FSB. לפחות 5 סלוטים PCI. לא מתכנן שום OC,לא צריך dual channel,אם שכחתי משהו תזכירו לי. תקציב: עד 800 ש"ח אפשרות לחריגה קלה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by (Arik),

1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ואנטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צריך מסך שיהיה טוב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורבDVD ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי 5 . האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל ה E4300 שנעשה לו OC בעתיד ובינתיים יקל על הממון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מארז טוב לא צריך חלון אני כבר אגזור אחד בעצמי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא, רק אמא אומרת שאני ילד עם צרכים מיוחדים. תודה.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by tdzm,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי המחשבים הבאים: 1. Dell inspiron 6400(IN-RC-03-1086 המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7200), 667MHz 4MB 64Bit 15.4 WSXGA TFT (1280x1024) מסך 512MB DDR II 667Mhz (up to 2GB) זיכרון 80GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner מדיה Intel® Graphics Media Accelerator 950GML (up to 224MB) כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi 2200 (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.9 kg משקל ומידות Windows XP Home תוכנה Mic ,VGA , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader שונות 3 Years אחריות מחיר 1129 $ לבין 2. HP® Pavilion DV6160EA - RM467EA Intel® Core 2 Duo Processor 1.66GHz (T5500) , 667MHz (2 MB …

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by or0126,

אני צריך מפרט מחשב טוב ב5000-5500 בלי ציוד הקפי מטרת המחשב הוא גיימינג ועם אפשר עד מפרט באותו תקציב שבו יהיה מעבד e6600

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אני רוצה לקשר את התרד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549437.0;topicseen אני רוצה לבקש את חוות דעתכם על המפרט שהרכבתי המופיע בתרד כמו כן הצעות לשיפור המפרט.. תודה..

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  22. Started by 7Bar,

הי, אשמח לעזרה- מחפשת לפטופ בייתי, לשימושי אינטרנט, word ומשחקים סטנדרטים של ילדים. משהו שיהיה מהיר, עם הרבה זכרון אחסון, אמין וגם לא כבד מאוד. מעדיפה זכרון 8KB, וצריך שיהיה עם מערכת הפעלה כבר. התקציב עד 3500 שח ☺ תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. בניתי מפרט זה לOC למעבד ולכרטיס מסך ... הוא נועד למשחקים כבדים לחבר טוב שלי... 1) שמתי את הSPARKLE כי יש לו קירור הרבה יותר טוב מהמתחרים...(לפי המומחים בקירור ואוברקלוק בסרבר) 2) HUSH NZXT כי הוא שקט 3)ספק שמאוד המליצו לי עליו... 4)אותו דבר בקשר למסך... 5)לוח אם בעל יכולת לDDR3 ומעבדי 45 NM (לשידרוג עתידי אפשרי...) דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 369 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 699 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 912 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤ 589 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 640MB GDDR3 320 BIT TV/…

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,LIGHTWAVE,MAYA,AUTOCAD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לכרגע ללימודים, בהמשך אולי גם פרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.עכבר מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקי…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. תראה מפה לשם רכשתי מחשב מדגם מסויים של HP לאחר התקלויות רבות עם השירות לקוחות בשל תיקון ממושך של מחשב זה הולחט לפצות אותי (ואוותר על פירסום שלילי) ולתת לי דגם חדש של מחשב מתקדם DV5-1179 למרות שבאמת לאחר כל האיומים והשיחות שלי אליהם ידוע לי שהם מעדיפים לסתום אותי עם מחשב כדי שלא אפרסם אותם לשלילה או משהו כזה. השאלה היא עד כמה אני צריך לדאוג לגביי המחשב החדש? האם יש מצב שהוא לא חדש? ( משופץ) מבלי שאדע בכלל יכול להיות שני אקבל משהו מפס יצור כושל? מאוד מדאיג אותי העניין לגבי המחשבים שניהם באותו מחיר זאת אומרת מה שהיה לי ומה שאני אקבל אני רוצה לדעת את דעתכם האם יש סיכוי ש HP תמסור לידי מחשב לא באמת חדש ותקין.?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים