עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.

2. אני שוקל לקנות מחשב ולצערי אין לי תקציב ענק רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://i14.tinypic.com/2vba6on.jpg מחשב שמתאים למשחקים חזקים? ואם למישהו יש יותר טוב אבל באותו תקציב אני יודה לו מאוד! תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. אני צריך מפרט בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי וללא צורב בתקציב של 5650.. שהיה Q6600 וכרטיס מסך 8800GT רצוי גרסת OC. OC למעבד היה אולי בעתיד הקרוב... עריכה: שכחתי לציין אני חייב לקנות רק בSkyPC כי רק הם מאפשרים לי צ'אקים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  6. חבר קונה מחשב, ושוב הוא נעזר בי ובכם. הוא יקנה אותו מ-new egg ( www.newegg.com , קרוב שלו יביא לו אותו לארץ. המחשב צריך לכלול את המארז ותכולתו, כלומר: מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן קשיח (של לפחות 250 giga, עם עדיפות לטכנולוגיות חדשות: 16 m"b baffer , ncq וכו..), צורב dvd (עדיפות של nec הכי חדש, נדמה לי שזה 4550), כרטיס קול (בחרתי כבר, לינק בהערות), כרטיס מסך, ספק, ומארז. הערות: לינק לכ.קול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 1. לפי מה שבדקתי אין את הצורב ב-new egg (ה-4550), אז נקנה כבר צורב בארץ. 2. המפרט מיועד לגיימר, אז תתחשבו. תודה. הודעה אחרונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163641.msg1384224#msg1384224

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש מצב להשיג מחשב חדש פנטיום 4 +LCD 17 אינטצ' ב1700 שקל? 256 זיכרון 80 ג'יגה HD ולוח מצידי מעפן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dan9,

. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום רב לכם רבותיי ! שמי שי ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס החדש למחשבים ניידים מתוצרת אינטל דגם 4500 GMA המגיע עד לכמעט שני גיגה זכרון ראשי יתפקד על משחקים כמו : LOST PLANT AND GEAR OF WAR לדוגמה ? האם באפשרויות של גפיקה מלאה ?? איך החימום של הכרטיס הזה ואיך הוא בהשווא ל - 8400 GS G-FORCE לניידים ? בברכה ותודה - וייס שי

11. אני מתכנן לעשות שדרוג וברצוני לדעת כמה דברים: 1. מתי צפויה ירידת המחירים הבאה של AMD ו \ או אינטל? 2. מדוע כרטיסי המסך של GIL (FORSA) כה זולים ביחס למתחרות , האם הם פחות איכותיים או שפשוט GIL החליטו שבא להם להיות יותר זולים? 3. האם ההבדל במחיר בין 6800GS ל6600GT פרופורציונלי ליחס הביצועים ביניהם (מדובר בהפרש של 300-400 שקל) 4. האם DDR 3 או DDR2 בכרטיסי מסך משפר את הביצועים באופן ניכר או שזה סתם גימיק? 5. במבט לעתיד , האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם 256 מגה? (אני יודע שהיום זה לא הכי עקרוני ו128MB מספיק כמעט אם לא ממש להכל) 6. מה היחס בביצועים בין SATA 7200 לבין IDE 7200 עם 8MBCACHE ו\או 16MBCACHE , האם משתלם יותר (כספית) לקנות SATA (בואו נגיד שיש לי IDE120GB עם 8CACHE , שווה …

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. שלום רב. מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש ומתלבט בין מחשב נייח "רגיל" למחשב nuc. אומנם יש לי מקום למחשב נייח "רגיל" אך אם הביצועים של ה-nuc שווים לנייח "הרגיל" אשמח לעבור ל-nuc. הדרישות שלי הן... -מחשב ביתי לנער מתבגר -הוא משחק בדר"כ במשחקי רשת כמו פורטנייט,משחקי אסטרטגיה,call off duty וכו.... -כמובן שכדאי שיתמוך ב-4k אך לא חובה. אני חשבתי על חומרה במחשב nuc של... -מעבד אינטל i5 דור 10 -ssd 512giga sata 3 -זכרון קינגסטון 8g. אשמח לשמוע את דעתכם מנסיון כמובן על החומרה הנ"ל ומה עדיף,מחשב נייח "רגיל" או nuc? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by oded900,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אשמח ממי שמבין האם המפרט הבא של מחשב מיד שנייה שווה את המחיר והאם יעמוד בגיימינג קל בעיקר פורטנייט לילד בן 9. המחיר 2000 ש"ח. מסך מקלדת עכבר וכו' לא צריך. תודה מראש לעוזרים מעבד: AMD Ryzen 5 1600 לוח אם: MSI B450 Gaming Plus Max ראם: G.Skill Aegis 16GB 2400Mhz כרטיס מסך: MSI GTX 1060 3GB Gaming X קירור למעבד: Noctua U12S-AM4-SE מארז: Antec P8 - גרסת זכוכית למארז הוחלפו המאווררים לשל Bequiet דגם Silent Wings 3 ספק כוח: Antec VP650P אחסון: כונן למערכת הפעלה: 970 EVO 250GB כונן אחסון: Netac N720S 720GB

16. Started by BedBoy,

מה אתם אומרים? (בחתימה) גם מסך MAG LCD 17" עם 16ms

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by guest1978,

1. מה התקציב המקסימלי? 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לסלון להקרנת סרטים בעיקר HD ולמשחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כגון סימס 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024 x 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכי…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by liorez,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה מחשב חדש אודה לחוות דעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE I5 2500 6MB 3.3GHz מארז : SILVERSTONE PS03B ATX לוח: ASUS P8P67 B3 זכרון: KVR KINGSTONE 4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: WD 1TERA C.BLACK 64MB 7200 ספק כח: CI POWER A.PFC FAN12 550W כרטיס מסך: כרגע אני נשאר עם שלי עוד חודש אני רוכש חדש GEFORCE 9600GT מה דעתכם? סה"כ יצא לי 3140 ש"ח מאייבורי

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. אהלן, בימים האחרונים ההארדיסק שלי שבק חיים וכרגע אני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש או לא.. אשאל בפורום כוננים קשיחים לגביי המלצה לSSD והארדיסק חדש עבור המערכת, אבל אני חושב לקנות כבר מחשב חדש (בכל זאת המערכת בת כ5 שנים) - כמובן עם SSD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי - אם משתלם אז לנצל, אם לא אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכן הרצת vmים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת vmware workstation (וכמובן מכונות וריטוא…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! יש ברשותי נייד HP דגם Pavilion DV6-1330. אין לי S-VIDEO יש לי רק HDMI וחיבור רגיל כחול כזה של מסך מחשב. איך אני יכול לחבר טלויזיה לנייד לא דרך HDMI ? יש איזה כבל שמתחבר לחיבור הרגיל הזה והצד השני מתאים לטלויזיה או משהו ? איך זה עובד העסק הזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך, אם כי עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד +עבודה עם בסיסי נתונים, אם כי לא באינטסיביות גבוהה. עבודה משרדית וביתית. כמעט ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by zam,

טוב, כמה דברים לפני שאתחיל. אני מעוניין בהצעות לעניין. אם ישנו רכיב שמתאים יותר הייתי רוצה גם הסבר למה. שוב המחשב מיועד למשחקים, ריבוי משימות ואני מעוניין לבצע גם OC. התקציב קריטי (לצערי) ואסור לי לחרוג ממנו. הוא עומד נכון להיום על 8700 ש"ח. אני מאוד לא מעוניין לעבוד עם KSP. תודה מראש למי שיעזור. מפרט מעבד --- Intel C2D E6600 2.4GHz 4MB 1750ש"ח חנות - ממורי מחשבים לא לשינוי. אני מאוד רוצה את המעבד הזה. -------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם --- Asus P5B Deluxe 1122 ש"ח חנות - G-Tech אני מאוד מתלבט בינו לבין GB DQ6 מה עדיף? ----------------------------------------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, חריגה של 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא( אין צורך במסך גם ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.