עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by תם ברנד,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מאט, 13 או 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD קטן בשביל עבודה יותר מהירה. * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה ושבוע טוב, תם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by tanya1,

היי, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI וכל שאר הדברים הסטנדרטים * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן . לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל - אם אפשרי לחפש מחשב שיהיה בלי מערכת הפעלה עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף - ראינו את המחשבים האלה, רצינו לדעת את דעתכם: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G580&Cat2Cat1ID=3…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by mistaarvim,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? n/a * רזולוציית המסך? n/a * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? na * משקל רצוי? הכי קל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?n/a * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אני קונה מחשב נייד לחברה שלי בתקציב של שלוש וחצי אלף עכשיו מצאתי מחשב נייד שניראה לי ממש טוב ואני דיי נעול אליו זה המיפרט מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: P7370 BUS SPEED: 1066 MHz מסך גודל המסך: 12.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500 MHD זכרון כרטיס מסך (UP TO): 384 MB מסך: BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB .כוננים כונן: צורב DVDRW Dual Layer תומך LightScribe ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM נתוני שמע/מצלמה כרטיס…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by eranx,

חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח. היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים. ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htm אתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב. והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות. ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות. הייתם הולכים על זה?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זה מחשב לאחותי לפי דעתי 8 שעות על סוללה זה דמיוני (אם אני טועה תתקנו אותי) אבל היא מח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Squall1,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  10. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by alinush_bsb,

שלום לכולם, אני לא ממש מבינה במחשבים... אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מחפשת מחשב ללימודים-לסימולציות, ובנוסף שתהיה אפשרות לצפות בו בסרטים. אשמח מאד אם תוכלו לייעץ לי בנושא.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!

14. .1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא בין 6000 - 5000 שקלים, ומתאפשרת חריגה של עוד 500-1000 אם צריך .2 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם לתוכנות גרפיות לציור או עיצוב/עריכה ( תוכנות אדובי: פוטושופ (עם כמות נדיבה של שכבות פר קובץ :) אילוסטרייטור, פרימייר, אפטר אפקטס) ואפשרות לעבוד על תוכנות אנימציה בעתיד. . 3 האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר, אבל לא קריטי. .4 האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא .5 עד כמה חשוב שקט פע…

15. מחשב נייד לסטודנטית הנדסה תעשיה וניהול עד 4000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - קנייה מאילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות ושפת תכנות כמו Pyton דרישה לנפח גדול של זכרון - 16 ג'יגה מינימום 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD חובה 4. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך גדול יחסית - 15 ומעלה אבל מצד שני שתיהיה יכולת למשקל קטן (לסחוב אותו)…

16. שלום לכולם, לצערי המחשב הישן של אשתי שווק והיא צריכה חדש להמשך הלימודים, סומך עליכם שתיתנו עצה טובה בעניין אז לעניין: המלצה למחשב נייד 15.6" לסטודנטית לאדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ, רויט... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…

• 8 תגובות
    • 9.6k צפיות
  17. שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…

19. Started by meytal25,

* מטרות המחשב? לקחת ללימודים (סטודנטית למשפטים) בעיקר אופיס וPDF, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיפה לא פחות מ-14", אבל הכי הייתי רוצה 15.6 (גמיש), עדיף מאט לא הכרחי. * משקל רצוי? גמיש, אבל עדיף מחשב שנוח יחסית להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4-5 שעות * כונן אופטי? עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף , לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל לא הכרחי *תקציב - בסביבות 3000 ש"ח הייתי שמחה למחשב שיחזיק כמה שנים טובות (לפחות 5-4), שלא יתקע.... אני נוטה לi5, ואני לא יודעת אם 4 או 8 ראם... והייתי שמחה לדעת האם כדאי להתעקש לקנות מחשב שמגיע עם 3 שנים אחריות או מספיק מחשב שמגיע…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום מדובר בסטודנטית לעיצוב אופנה, המחיר חשוב אבל לא להתפשר יותר מדי על איכויות רצוי 5K אבל אם אין ברירה אפשר לעלות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך: נראה לי שאיזור 15" הכי יתאים * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק בשביל לנצל את גודל המסך שנבחר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? רצוי לחסוך בגרמים במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי אבל לא על זה תיפול הבחירה. ההנחה שיש חשמל בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כדאי SSD אבל קשה לי לראות איך זה נכנס בתקציב, לגבי נפח אני מניח ש 1TB יספיק. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרש…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: היי, הורדת…

23. שלום, התחלתי ללמוד עיצוב גרפי השבוע וטרם רכשתי מחשב כי אני ממש מבולבלת ממגוון האופציות. המרצה אמר שכדאי מחשב מסוג דל או אסוס או כמובן מקבוק פרו. העניין שאני לא ככ מתחברת למקבוק וגם זה לא ממש בתקציב שלי. בכיתה שאנחנו לומדים יש מחשבי imac אשמח לדעת מה דעתכם, האם יבלבל אותי בכיתה לעבוד על מק ובבית pc? אולי בכל זאת לרכוש מק? ואם לא, על איזה מחשבים אתם ממליצים? אשמח לשמוע! יש מחשב שהמליצו לי שנקרא zeenbook pro של אסוס, אשמח לדעת מה דעתכם עליו. תודה רבה!🤗

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  25. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 חריגה עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תיכנות python אולי java ועוד בהמשך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, נדרש מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שקט, אם זה רלוונטי למחשבים ניידים בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל בתקציב הזה זה טוב 7. האם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.