ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מרכיבים קיימים ו/או עוברים ממחשב קיים: צורב בן כשנתיים דיסק קשיח W.D. 1 TR חדש כ. מסך ריידאון HD3600 בן שנה+ עכבר ומקלדת מרכיבים נדרשים מעבד אינטל I5 2500 3.3GH לוח אם (מעדיף גיגהבייט) - שאלות: האם מומלץ עם מעבד גרפי? האם יספיק למשחק כגון פיפה 2011? איך המעבד הגרפי בהשוואה לכרטיס ריידאון HD3600? האם רצוי/ניתן להשתמש ב3600 הנ"ל? האם תומך במולטי מסכים (חיבור ל 2 מסכים או מסך וטלויזיה)? חובה שיהיו 4 USB3. חובה יציאות HDMI ו DISPLAYPORT (אם יכלול מעבד גרפי) ספק כוח (איך קורסייר / SEASONIC?) מארז - חובה USB3 בחלק העליון מלפנים. חובה שיהיה שקט. חובה שיהיו פילטרים על המאווררים. האם נדרש מקרר למעבד (אם אין אוברקלוקינג) ואיזה אם כן מסך (22?" רחב)- רצוי LED HD עם יציאת HDMI Fro…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר שבדקתי פה באתר ולפי ביקורות את הרכיבים השונים הגעתי למפרט סופי... אז תביעו את דעתכם עליו בבקשה. המפרט לשימוש יומיומי ולגיימינג קל בFHD, תקציב 3400 ללא צורך במסך AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3-3.5 אלף, למטרות שרשמתי בנושא. בנוסף, אני גם רוצה לעשות לו OC למעבד ולכרטיס מסך (אולי). בנתיים החלטתי על החלקים הבאים: מעבד: Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB (מחיר: 890 ש"ח) לוח אם: Gigabyte P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E (מחיר: 480 ש"ח) זיכרון: 2 סטיקים של: 1GB Kingston Value DDRII 800mhz (מחיר: 360 ש"ח או סמסונג ב-300 ש"ח) כרטיס מסך: Zotac 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (מחיר: 995 ש"ח) הארד דיסק: western digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (מחיר: 340 ש"ח) DVD: sumsong SH-S203 DVD±R x20 White/Black Sata (מחיר: 150 ש"ח) מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים - אין צורך. סה"כ יוצא בנתיים בערך 3200 ש…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט אם לשדרג את המחשב הישן שלי או לקנות חדש אוקיי אז אני רוצה לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד לכן צריך כרטיס מסך חזק המפרט של המחשב הנוכחי שלי : מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: P43 NEO-F 7.1 1 GLAN MSI ספק כוח: AMD/INTEL 300W REAL זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: MSI HDMI GF9400GT MD1G 1G PCIE המפרט שאני מתלבט אם לקנות : מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪632 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מח…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המחשב הזה ורציתי לדעת אם הכל מצויין ולא יהיה לי צוואר בקבוק וכל הדברים האלה.. ד"א : שאני מתכנן OC למהירות 3.0 GHZ , אז מה אתם אומרים הכל ירוץ מצויין, לא יהיה צוואר בקבוק ? ודברים כאלה הכל ינוצל ? המפרט Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM 594¤ Arctic Cooling Freezer 7 Pro 122¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 528¤ G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 323¤ WD 250GB SATA II 16MB AAKS Sunbeam 3D STORM case No PSU 291 Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) 1200
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים בלי OC במחיר 4000 ש''ח רצוי מהחנות KSP כולל מסך 19''
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות את הרכיבים הבאים. לוח אם. מעבד ש"ח IVY BRIDGE . זכרון 2 סטיקים של 4 גיגה. מארז שקט . קירור למעבד צד שלישי . כרטיס מסך. צורב . עדיף בחנות KSP חולון .[קרוב לבית] מטרת המחשב לשימוש כללי. אופיס .משחקים .אינטרנט. התקציב גמיש 5000-6000 תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך נייד חדש לשנת הלימודים- תחילת אוקטובר, לדעתכם אם אין צורך בו במיידי עדיף לחכות עם הקנייה עם סיכוי סביר שהמחירים של הנייד שאני רוצה ירדו? או בניסוח אחר- בהסתכלות אחורה על דגמים מוכרים של ניידים- באיזה קצב המחירים יורדים ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שיהיה עם 7900GT , 250KS , 2GBספק לא יקר מידי ( משהו כמו 400THN ) . עכשיו מוכר לא בדיוק חכם , מחנות מחשבים מאוד מוכרת אומר לו בשיא הרצינות - שCore 2 לא טוב!!! אז ניסיתי להסביר לו את ההבלדים , אך הוא - "המוכר אמר " . בנו מפרט E6600 , או D950 שיעבוד לו רציני. הוא לא כ"כ גיימר , הוא על 2.0 וFX5200 ואומר שרואים אצלו כמו 76GT שלי . אז תבנו יום טוב חברים.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל המשחקים הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - רזולציה - FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים איכותיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה משא…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קראתי את סעיף 6 בתקנון, ולפי דעתי ההודעה הבאה לא עומדת בסתירה אליו: לאילו מחנויות המחשבים המקוונות יש סניפים בת"א? מכיוון שאני בטוח לא מכיר את כולן, רציתי לדעת אם אתם יכולים לסייע בעניין הזה? רק להדגיש: זהו אשכול שעניינו רק לבדוק מיקומי חנויות (או סניפיהן) בארץ. אין צורך (ורצוי שלא) לדבר על האם חנות אחת טובה מאחרת.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המחשב הנ"ל לפני כשבועיים ההארד דיסק הלך לעולמו ואני רוצה להחליף אותו בכונן SSD. אמורה להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד הצרכים שלי הם: שיהיה קל (עד 2.5 קילו) מסך 15 אינץ כרטיס מסך סביר וכל שאר הדברים הרגילים בערך 5 וחצי K בינתיים אני הולך על זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5482891 יש למישהו הצעות חלופיות יותר טובות? או ביקורות אישיות על המוצר הספציפי? ועוד שאלה קטנה- מישהו יודע באיזה צבע הדגם הזה מגיע?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
במשרד של אחותי מחפשים מפרט למחשב חדש. התקציב המועדף הוא 1000 ש"ח . במקרה הממש חריג אפשר להגיע עד 1500 אבל משתדלים שם שלא להגיע לכך. על איזה מפרט תמליצו? השימוש הוא משרדי בלבד. שום צורך במשחקים... תודה רבה ושיהיה מ PANDAS
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב די ישן, בן 4 שנים לפחות. יש לו לוח אם P4M890 של MSI, ומעבד Dual Core 2.8 משו... בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את המעבד על הלוח האם, איך אני בודק (או אולי מישהו יוכל לבדוק בשבילי ופשוט לומר לי) איזה מעבד הכי מתקדם אפשרי לשים על הלוח אם הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג קצת. אבל אשמח גם לשמוע אם ניתן למצוא בפחות (נגיד 3000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנת אוטוקד לצורך עיצוב אופנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, העדפה למחשב קל וקטן 13". מוכנה להתפשר על 14 אם יש הבדל משמעותי במחיר/ביצועים 7…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה ולפגישות. הוא צריך להיות קומפקטי כדי שאוכל לראות את האדם שיושב מולי כאשר הוא פתוח. התקציב גמיש אבל אני לא רוצה לשלם על מה שאני לא צריך. אני לא גיימר. אני כן מריץ מספר תוכנות במקביל ורוצה מחשב שרץ היטב. מוכן לשלם בשביל זמן סוללה ארוך יותר ובשביל מסך שעובד טוב גם באור יום בחוץ. גם בשביל איכות סאונד אסכים לשלם. עיצוב - כמה שיותר קטן במגבלה של מסך 13.3. אשמח לקבל המלצות למחשב מתאים.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-