ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מחשב לאח שלי שהוא גיימר אבל די "לייט" אבל הוא גם מתעסק קצת באנימציה וPhotoshop. המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Core i5 760 @ 2.8GHz, 8MB. מחיר: 990 ש"ח. לוח אם: ASUS P7P55. מחיר: 600 ש"ח. זכרונות: G.Skill DDR 3 @ 1600MHz, 2X2GB, Dual-Channel. מחיר: 545 ש"ח. כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR 5. מחיר: 890 ש"ח. צרוב: LG. מחיר: 120 ש"ח. גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. מחיר: 125 ש"ח. מארז: Cooler Master Elite 335. מחיר: 200 ש"ח. ספק כוח: Enermax MODU82+ 625W. מחיר: 650 ש"ח. סה"כ: 4120 ש"ח. בבקשה להגיב .
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). התקציב הוא 4,000 ש"ח. חריגה של 400 ש"ח תתקבל רק אם מוצדקת. גודל המסך שאני מחפש הוא 13.3 איכות בניה ואמינות - מאוד מאוד חשוב לי. אחריות חייבת להיות לפחות 3 שנים. עדיף בינלאומית כי אולי אהיה שנה בחו"ל (לא חיוני). מעבד וזיכרון - רוצה עבודה זורמת ככל האפשר - אחד מהמעבדים החדשים i3/i5 ו-4 ג'יגה זיכרון. כונן גדול מהווה עדיפות. לפחות 250, עדיף 500. אשמח אם יהיה 7200. אין צורך בכונן אופטי, זה אפילו מיותר מבחינתי. משקל אינו מהווה מגבלה. סוללה צריכה להספיק לשעתיים לפחות. אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' ו-wifi חיוניים כמובן. המליצו לי על inspiron n3010 או vostro 3300 של dell, אבל אני לא מכיר כלום ואין לי …
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב צריך להגיע יום רביעי.. אז בנתיים אני רוצה להוריד את הדרייברים כי הוא יגיע ללא מערכת הפעלה אני מתכוון להתקין XP הנה קישור לעמוד הדרייברים http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1510&hidos=WW1&hidlang=HE&TabIndex= האם אני צריך להוריד את כולם והתקין? או שאני צריך לבחור...?? או להתקין רק מה ש "דחוף"? ואיך אני נמנע ממצברים שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק? וכו... לדוגמה: יש אפשרות באתר להוריד דרייבר של הסידי רום? זה אומר שהוא לא מותקן עדיין?? אני חושב שהבהרתי את הדילמות שלי מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח.. והאם יש אתר שאפשר לשמוח עליו שממנו אני יכ…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר הזה. שמעו, אני קונה מחשב חדש כי המחשב שלי הוא... יש לי כאן מספר הצעות תגידו לי מה הכי כדאי בשבילי לקנות. מחשב ניורון: מעבד: 2.8 GHZ Pentuim 4 לוח אם: Chipset 865 Intell FSB 800/533 MHZ 6 יציאות USB PCI Slot 5 זיכרון: DDRAM 256 MB 400 MHZ מארז: MIDI ATX 300 W דיסק קשיח: RPM 7200, 40 GB כרטיס מסך: 32 MB (יש לי במחשב הישן כרטיס מסך אם 64 של ג'י פורס) מסך: 17 Flat 17 נירון ווינדוס XP+רישיון כונן דיסקטים 1.44 כונן סידי רום: 52X תוצרת LG כרטיס קול: 6 ערוצים לצליל היקפי+רמקולים כרטיסם רשת: 10/100 אינטל מקלדת+ עכבר מיקרוסופט תוספות: להוספת עוד 256 RAM עלות: 60 $ דולר תוספת לכונן DVD: 32 תוספת למסך 17 LCD (דק) 360$ מחיר: 3790 מחשב מעבד:…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 6000 ש"ח. המחשב למטרות אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא ממש כבדים). אני מתלבט בין שני הניידים הנ"ל: dell 1535 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2572 או hp dv5 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2573 אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה ins' 1520 עם מעבד גראפי 8600gt האם גם אני ברשימה השחורה כי לפי הבלוג של דל ראיתי שהדגם שלי לא מופיע שם מאיזה סיבה ולפי הדעה הרווחת כל סדרת ה 8000 פגומה האם מישהו יודע על הדגם הזה ספציפית תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי לאחר מספר שבועות שאני עושה סקר שוק באינטרנט הגעתי לשני הניידים הבאים DELL STUDIO XPS 1645 Operating System Genuine Windows 7 Professional Memory 4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 500 GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor Video 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4670 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load DriveHardware Upgrade 9 Cell, 85 WHr Lithium Ion Primary Battery 90W AC Adapter 125V Power CordLaptop Screen 15.6 inch Edge-to-Edge FHD Widescreen WLED LCD (1920x1080) Bluetooth Wireless Dell Wireless 370 Bluetooth ModuleNetwork Interface Card Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini CardProcessor Processor: Intel Core i7-72…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לבנות מחשב ביתי לדודה שלי בתקציב של כ-3500 פלוס מינוס. המחשב מיועד בעיקר ל: משחקים, אופיס, גלישה באינטרנט ועוד תוכנות קטנות. אז המפרט שאני הצעתי זה ככה: מעבדי ?AMD? (Athlon XP 2800+(512k 333 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 זכרונות? DDR 500 512MB A-DATA 630 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 VIVO 128MB 300 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 170 דיסקים קשיחים? MAXTOR 80GB 7200/133 (8MB) 440 ?1.4,?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 40 ?? CD-ROM LG x52 80 צורבים? CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 מסכים? MAG 17'' 786 PF FLAT 760 מקלדות? GPT+ Mouse Optical…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש פה ... יש לי ידע נירחב בקשר לחומרה... דבר שני רציתי להתייעץ איתכם ... כעקרון יש לי מחשב שאני רוצה לשדרג אותו המחשב הוא: Intel 2.6 northwood ASUS P4P800 512x2 Kingston Fx5200 120GB Sata של SAMSUNG כעקרון מה שאני רוצה לשדרג במחשב זה המעבד הלוח אם והכרטיס מסך ... ואם רצוי גם ספק שיחזיק טוב את המערכת.... המחשב ישמש למשחקים כבדים ... התקציב שלי 3K ויש אפשרות לחרגישה של כ 500 שקלים. חשבתי על השדרוג הבא מKSP AMD 3800 DC ASUS A8N-E ו x1800GTO2 שזה כרטיס מאוד משתלם לקנות והוא משווה אפילו בסטוק ל 7900GT ... בקיצור כל השדרוג הזה יצא לי בדיוק 3500 ש"ח רציתי שגם אתם תתנו ייעוץ לגבי השרוג ואולי את חולקים על מה שאמרתי ואפשר לשים משהו אחר ויותר טו…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחשב למטרות עיצוב, פוטושופ, מאייה , אדוב וכו אם יש אפשרות למערך SLI עם שני כ.מסך נראה לי יהיה טוב תפציצו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה חנות , אבל עדיף SKYPC או TMS, בקיצור חנות אמינה . אה וללא ציוד היקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש את הניד שיתאים לי לכל צרכי... אני עוסק בתחום המחשבים למחיתי ואני כרגע מסיים תואר לכן המחשב צריך להיות בסטנדארט חצי עסקי(הבעיה בעסקיים שאין להם יציאת HDMI וזה חשוב לי) אחרי לבטים רבים הגדרתי מאפינים שחשובים לי: 1.מסך 14" 2.מצלמה 3.מעבד חזק P8400 ומעלה 4.זכרון 2 גיגה ומעלהעדיף DD3 אבל לא חייב 5.יציאות USB לפחות 3 6.קורא טביעות אצבע חשוב אבל לא חייב 7.יציאת HDMI 8.מסך טוב!!עדיפות למט 9.אחריות 3 שנים. 10.מערכת הפעלה XP 11.כרטיס מסך X4500HD ומעלה אני מטלבת בים שני מותגים כמובן DELL וLENOVO יש את SL400 עם מעבד P8400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm אני יודע שאומרים שהוא לא מספיק טוב ויש עליו ביקורת לפה ולפה ית…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר למחשב על מפרט שבניתי בערך לפי משהו שהמליצו לי, הייתי רוצה לדעת אם זה טוב. אני לא בטוח בעיקר בקשר לתוספות ולמקלדת ועכבר. תודה מראש [table][tr] [td] לוח אם ראשי מסוג BLKH67BL INTEL [/td] [td] 450 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד BOX INTEL CORE I 5 -2500 INTEL אינטל מקורי [/td] [td] 1095 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימיGB DDR3 4MHZ 1333 KINGSTON [/td] [td] 125 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח TB 1 III SATARPM 7200 SAMSUNG [/td] [td] 570 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך 1GB DDR5 GTX560Ti PalitGEFORCE [/td] [td] 1275 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] מארז THERMALTEAK ELEMENT S [/td] [td] 459 ₪ [/td] [/tr] [tr] [td] ספ…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבריה הינה המפרט תגידו מה אפשר לשנות יחסית למחיר : מפרט ללא OC מksp מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 300 600 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי עזרה רבה שהענקתם לי בהרכבת "מחשב על" אישי , אודה מקרב לב לעזרה נוספת: מחשבי פי.סי. בעל משרד עו"ד, מעוניין לרכוש מספר מחשבי PC בסביבות 1,500 ש"ח למחשב (2,000 ש"ח גג, אך רצוי מאוד שפחות). שימושי המחשבים: תוכנות אופיס, אינטרנט, והרצת תוכנות ניהול משרד ומאגרי פסיקה. לעת עתה יריצו Windows XP, ורצוי שיהיו חזקים באופן יחסי למספר שנים (עם אפשרות למעבר למערכת הפעלה עתידית). הצצתי במפרטים המומלצים. מה ההבדל בין מעבדי AMD לאינטל? אודה מקרב לב, עבור מפרטים, הערות והמלצות! מחשב שרת כמו כן, דרוש מחשב שרת. איני בטוח מה דרוש, כך שאיני רושם תקציב. על השרת מצויים מסמכי אופיס, הזמינים ברשת לכלל המחשבים. כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות למערכת גיבוי. וגם כאן... אודה מק…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 6500 ש"ח עם חריגות קלות מאוד לגיימינג(השאיפה זה קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות חח) ולצפייה בסרטי 1080P בצורה חלקה. תודה רבה לעוזר
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלם לכולם אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לשימוש ביתי כללי ללא משחקים הנותן את התמורה הטובה ביותר לתקציב של 1500 - 2000 ש"ח (עדיף כמה שיותר נמוך) הכולל את החלקים הבאים: מעבד + קירור, לוח טוב בעל כרטיס מסך מובנה, זכרונות, מארז + ספק. תודה מראש על כל עצה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-