ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 32" רזו 1360 על 768 אני צריך כרטיס מסך בעל יציאת HDMI מאיזור הצפון בלבד. עדיפות לבעלת שם בתחום עם שירות אדיב || לא מ(מרדנית, KSP , IVORY וכו') || Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 ASUS P5Q PRO, יחידות 1 ¤699 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1245 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤500 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?produc…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל …
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לקולנוע ביתי ומשחקים ללא מסך (יש לי LCD 32 אינץ' של סמסונג ברזולוציה 1366x720). אני מעוניין לשדרג מערכת קיימת. יש ברשותי כבר כרטיס לכידה של הופאג (או איך שלא מבטאים את השם המוזר הזה) עם שלט, מארז שוכב של Silverstone ו-HD בשביל מערכת ההפעלה (Windows Vista Ultimate 32bit). כמה הערות/דרישות: 1. מעבד קריר (עם עדיפות לתוצרת אינטל) כך שאפשר להרכיב עלי גוף קירור שקט. 2. גוף קירור שקט... 3. ספק שקט. 4. כרטיס מסך כולל מפענחים ל-HDTV, עדיפות לכרטיס מסך עם קירור פאסיבי אך שעדיין יכול להריץ משחקים ברזולוציה של הסך הנוכחי או ב-FULLHD ברזולוציה של (1920x1080 אם אני זוכר נכון). כמו כן אני מעדיף כרטיס עם יציאת HDMI. 5. כונן בנפח גדול (400 ג'יגה וצפונה). 6. זיכרו…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל. 2. מה שימושי המחשב - משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:2k11,PES11/FIFA11 1900x1080 נראה לי יש לי מסך סמסונג 24" דגם B2430 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב -גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אני אני רוצה שהמעבדה תעשה לי OC על המעבד וכרטיס מסך עם OC מהיצרן כבר.. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכוון לשדרג קצת בעוד 3 שנים 4 שנים.. המפרט שהציעו לי בפורום אחר: AM3955BB AMD Phenom 2 955 3.2G…
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צריך כיוון ללפטופ כדי לעבוד עם קיובייס. מוזיקה אלקטרונית לא להקליט כלים ושטויות. אני יודע שזו תוכנה שדורשת הרבה כוח אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה. תקציב בסביבות ה-3K לא יותר מדי עם אפשרות לחריגה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים... אני צריך את עזרתכם בבנית מחשב ל-OC בלבד. אני רוצה מחשב זול, באיזה 3K ככה. שיכיל את הדברים הבאים: מעבד, לוח אם, ספק, כ"מ, קירור להכל, מארז וזכרונות. בעיקרון הכל חוץ מHD וצורב
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט ואם אפשר להוזיל אותו במקצת באיכות לא פחות טוב אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות כרטיס מסך בהתחלה לAGP וזהו, אבל הסתבכתי כבר פעמיים עם קניות והחזרות אז החלטתי לעזוב את המחשב שלי ולקנות חדש. עכשיו יש לי 2500 שקל וזה המחשב שלי עכשיו: prescott 2.8ghz MSI 865P neo-2 512 DDR400 מארז ג'נרי עם ספק 350W של everpower MSI geforce fx5200 צורב CD ועוד כונן CD ועוד כל הדברים הבסיסיים. עכשיו השאלה היא בכמה כסף אני אוכל למכור את המחשב ולפי זה אני רוצה לבנות מפרט (ז"א 2500 שקל+מה שאני מקבל מהמחשב הישן) גם אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן לWINDOWS VISTA ואני לא צריך מסך
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בשעה טובה חבר הביא את הלפטופ שהוזמן מארה"ב, במחיר מצחיק של 700$ (כולל מעמ מיסים משלוח). רציתי להודות לכולם בפורום שענו בסבלנות על כל השאלות, ושתרמו מהידע שלהם עד שהגעתי להחלטה. אני מבסוט מאוד. נקנה ב best buy מפרט: X83Vb-X1 asus Processor 2.0GHz Intel Core 2 Duo T5800 Memory 4,096MB DDR2 SDRAM 667MHz Hard drive 250GB, 5,400rpm Chipset Intel GM45 Express Graphics 512MB Nvidia GeForce 9300M GS Operating System Windows Vista Premium 64-bit Dimensions (width x height)- 13.4 x 10.0 inches Thickness- 1.3 to 1.5 inches Screen size (diagonal)- 14.1 inches LED-backlit display System weight / Weight with AC adapter- 5.7 / 6.6 pounds Category Midsize Vid…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח(לא צריך מסך וצורב) מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וגם למוזיקה. תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, בשמחה וששון קניתי דיסק קשיח חדש בגודל 160GB לנייד מסוג LG LS50. אך בביוס כתוב לי רק 137GB. האם יש צורך לעשות הגדרות כלשהן או לעדכן את הביוס? אולי הכונן פשוט גדול על המחשב שלי? ד"א ניסיתי לחפש עדכוני ביוס באתר של LG אך לא מצאתי, אז אם אתם מכירים משהו תרשמו במידת הצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה, מוזיקה, טורנט אם דגם על הרבה הורדה יום יום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אז זהו אני קונה E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 160GB SATA2 7600GS DDR II 667MHz?512MB TwinMOS? ??RockeTeer II 400W Silent (24pin)? הם מפרט זה יעבוד טוב לא מתכון לאוברקלוק אבל שידרוגים עתידים ל E6800 וגם כרטיס מסך ASROCK מספק את כול הסחורה ?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יקנה מKSP, מכיר את החסרונות שלהם, אנא דלגו על העניין הזה. כולל מסך ורמקולים. תודה רבה, שבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה כאבי ראש מצאתי מיפרט שניראה לי טוב למדי בשביל הצרכים שלי (המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ) האם הרכיבים מספיקים או שהיגזמתי? אתם יכולים בבקשה לאמר לי האם המיפרט הזה מספיק ואין בו יותר מידי דברים שמייקרים את המחיר? האם אפשר להיתפשר בכמה דברים כדי שיצא זול יותר? תודה לעוזרים ד"א אני לא מתכון לעשות O.C מחיר מקסימלי: 5,500 אולי אולי אם באמת צריך אז 6,000 למפרט: שמתי לב שאתה מבין במיפרטים של מחשבים ורציתי לשאול אותך איך המיפרט הזה... זה כמעט אותו מפרט שעשית למישהו פה בפורום... רק שהוספתי לוח אם יותר מיתקדם ואני לא יודע אם זה ממש שווה... p45 במקום p43 שהיצעת וזהו רק אני רוצה לברר כמה פלוס מינוס יצא המחיר והאם יש דברים שכדאי לוותר כדי שהמחיר לא יהיה כ"…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מחשב LENOVO T400S וראיתי שהמעבדים שאיתם הוא מוצא הם מעבדי SP9X00 של אינטל. רציתי לדעת מה ההבדלים בין מעבדים אלו למעבדי סידרה P9X00? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
המחיר והפרט בערך אותו דבר ברוב המקרים אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור HP או DELL או ASUS. מה אתם אומרים? יש משהו יותר אמין או ממולץ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אז ככה.. נעזרתי בפורום כדי לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים. משחקים בלבד. למטה תוכלו לקרוא את המפרט המלא. והשאלה שלי היא מה דעתכם המקצועית על המפרט? מה הייתם משנים? איזה רכיב חזק יותר או חזק פחות לקנות? אני אשתמש במסך 20 אינץ' או ב LCD 32 אינץ' (מה מומלץ לדעתכם?) מחיר המפרט הוא 4600 ש"ח כולל הרכבה. המפרט: לוח אם : GigaByte GA-P55-US3L זכרון RAM: קינגסון KVR 1333D3N9 2048MB דיסק קשיח: ST 1Tera\32m\7200 rpm מעבד: אינטל I5-750 BOX כרטיס מסך: ATI SA HD5850 1G DDR5 VAPOR-X מארז: 630 (3YW) **מקלדת ועכבר לא כלולים. יש מותג מומלץ? סוג מומלץ לגיימינג? למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר לשמור על מחשב עדכני היא לשדרג את כרטיס המסך כל מס' שנים (על כן שהגרפיקה מתקדמת הכי מהר עם השנים ולכן הכ…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי Intel P-43.2Ghz PRESCOT 1MB Cache HT 800Mhz הדור החדש SOCKET 775 לוח אם GIGABYTE 8I-915PDUO SATA PCX DUAL DDR 1GIGA L זיכרון 1024MB Dual DDR 2 533 MHZ 2x512 דיסק קשיח W.DIGITAL 160 GB SATA כרטיס מסך טכולוגיה חדשה 256MB PCI EXPRESS GEFORCE 6600 GT צורב DVD DVDRW +/-R x16 Dual Layer, TOSHIBA מארז 400W + יציאות USB בחזית עם שלושה מאווררים כרטיס קול 8 ערוצים כרטיס רשת 10/100 + הכנה לאינטרנט מהיר עכבר אופטי גלילה אינטרנט מקלדת 104 מקשים רמקולים 400W מסך דק 17" 8ms+חיבור DVI של LG. סה"כ 6250. מה אתם אומרים? אני חושב להחליף ל-AMD במקום ה-INTEL אבל אני לא בטוח בקשר לזה ובקשר ללוח אם שיתאים. והם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל-RADEON שמעתי שהם עושים קצת בעיות במשחקי…
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני עד שעה הולך לחבר של המשפוחה והוא יתן לי הצעה למפרט ב5000 שקל אבל לפני שאני הולך אני רוצה לדעת איזה רכיבים מומלצים לתקציב הזה אז בבקשה תבנו לי מפרט )ומהר אני עד מעט הולך( המחשב מיועד למשחקים ועבודה כלליתץץץץ אה כן אני הולך לעשות לו אובר קלוקינג בקטנהץץץ ד"א אני רוצה גיגה זכרון אני לא צריך יותר
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי אני נוסע לסין עם משפחתי ל- 4 חודשים ללימודים. בשל עניני מקלדת עברית חשבתי שעדיף שאקנה את הנייד כאן. וכן בגלל שפערי המחירים, כפי שהבנתי, אינם מצדיקים קניה שם. מאחר והמחשב ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים) חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 , כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-