עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vidati,

אז ככה אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים ולא לאוברקלוק... לא צריך ציוד הקפי חוץ ממסך שאני רוצה 19' דק אם לא אז אפשר גם 17'...

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  2. [TABLE] [TR] [TD]כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]צורב LG GSA…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Aganathon,

בכמה לדעתכם אוכל למכור את המפרט הבא : Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR תודה מראש :smoke:

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. אני צריך מפרט למחשב למשחקים ולצפיה בסרטים ב-br1080p בין-3000 ל-3500 שקל, ועדיף למצל את כול התקציב. מחשב שיוכל להפעיל משחקים כמו crysis 2 בצורה טובה מאוד ויוכל להציג סרטים ב-HD באיכות הגבוהה ביותר. אין צורך בציוד היקפי, השקט של המפרט לא קריטי במיוחד-5, אין לי מושג מה זה אוברקלוק אבל אני מניח שאני לא צריך את זה... לא משנה לי מאיזה חנות, אבל עדין שזה יהיה באזור השרון. ואני צריך 1TB free space ושזה יהיה מחולק חצי חצי בשני כוננים. תודה על כול עזרה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. שלום לכולם חשוב לי לציין שהידע שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד, לכן אני הולך להסתמך הרבה מאוד על חוות הדעת שאקבל כאן, לפני שאני קונה מחשב חדש. קודם כל אני רוצה מחשב לגיימינג כבד נטו, משחקים כמו total war GTA V ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה כמה שיותר קטן,לכן השאלה הכי חשובה שלי היא אם מארז קטן עלול להשפיע על הביצועים או לגרום להתחממות יתר/שרפה של הכרטיס מסך. כשאני מדבר על מארז קטן אני מתכוון ל silverstone raven rz01 . טווח מחירים 5,000-5,500 גג, חובה למערכת הפעלה , אופציה למארז אלחוטי של מקלדת ועכבר..פחות קריטי, ניתן לוותר על המקלדת ועכבר לטובת ציוד יותר טוב. כמה מהמפרטים שקיבלתי 1: מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב ולפני כמה שבועות ביקשתי המלצה למפרט למחשב נייח, לאחרונה נודע לי שהורי מתכננים לקנות לי טלויזיה לחדר כך שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולחסוך בהוצאה על מסך מחשב, נוסף לכך אמי דורשת ממני שאקנה מחשב עם "כמה שפחות ג'ונגל של כבלים מאחור ומסביב" מה שהביא אותי לשקול מחשב נייד שדורש כבל רק לחשמל ולעכבר, פה אתם נכנסים לתמונה: התקציב אשר עומד לרשותי ~ 5000 אשר חסכתי מהמשכורת המצומצמת שלי בשנה וחצי האחרונות * מטרות המחשב הן: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים על הגדרות כמה שיותר גבוהות + FPS כמה שיותר גבוה יותר טוב), צפיה בסרטים (HD ואם ניתן אז על מסך הטלויזיה), עריכה גרפית (כרגע לא אולי משהו פשוט בעתיד) * גודל המסך: כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NOAARBELOV,

לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. אודה מאוד לעזרתכם (מחשב נייח..)תקציב - 1000 (חריגה 200) שימוש - גלישה, הורדת מוסיקה, צפייה בסרטים ואני צפוי להתחיל עבודה בניתוח תחזיות של שווקים פיננסיים (לא יודע מה שם התוכנה ולא ראיתי אותה עוד) ציוד הקפי - אין צורך שקט לא כל כך חשוב - אבל אני רוצה ספק חסכוני בחשמל אין צורך באופק שדרוג תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by edenbd,

המחשב אמור לשמש במחשב ביתי בשביל המשפחה. מרבית הזמן גלישה באינטרנט, מוסיקה וכדומה. מידי פעם אולי צפייה בסרטי HD. גודל המסך 15.6 נראה לי אידאלי למחשב ביתי. לגבי רזולוציה אין משהו מיוחד שיהיה מסך בסדר. המשקל של המחשב לא קריטי, מכיוון שהוא יהיה רוב הזמן בבית. אני מניח שלשים בתקציב הזה SSD קצת קשה, אבל אם יש למישהו המלצה על מחשב עם אופציה לשדרוג ל SSD זה גם טוב. מערכת הפעלה - לא חובה, יכול להתקין לבד. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן אנשים אני זקוק לעצתכם בנוגע לקניית 2 מחשבים חדשים. דגשים חשובים - המשותף לשניהם הוא היכולת להריץ פלאש (תוכנת אנימציה דו מימדית וקטורית) במהירות. - על מחשב אחד צריך גם להריץ תוכנת עריכה (פרמייר) ופוטושופ ברמה גבוהה (ואולי גם אפטר אפקטס בעתיד) ועל המחשב השני לא חובה להריץ את התוכנות האלו אבל יהיה נחמד להריץ עליו משחקים חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית) - לפחות אחד המחשבים צריך להיות שקט במיוחד (בעדיפות לשניהם) כי מדי פעם אנחנו צריכים להקליט אליו סאונד. - אנחנו לא מתעסקים בכלל בתלת מימד ,מה שאמור לדעתי לקצץ בעלות כרטיס המסך, אלא רק באנימצית פלאש וקטורית (להתרשמות - http://www.youtube.com/user/NirveGali?feature=mhee ) -אנחנו לא זקוקים לציוד היקפי - מקווה שאני ריאלי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by שמואל דקל,

קניתי מחשב בארה"ב לפני שנה ו3 חודשים. אחריות עוד חודש מסתיים. מדגם 9q33. ssd 256. 8 g ram. i7-4500u. המרתי את המערכת לעברית. שמתי מדבקות אותיות עבריות על המקלדת. הכל מעודכן עד לוינדוס 10 (עדיין חושש). השתמשתי בו מעט מאוד. כ3-5 שעות בחודש בממוצע. בגזרת התוכנה ישנם: אופיס 2013 פרו. פוטושופ cs5 עברית. נורטון 360 שנרכש בארה"ב עם 310 ימים בתוקף. ועוד כל מיני תוכנות שימושיות. המחשב מושקע מאוד והוא ממש נראה ומתפקד כחדש. ( אם מישהו סקרן מה סיבת המכירה:http://hwzone.co.il/community/threads/566486-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93?p=5076413#post5076413 תודה מראש.

17. אהלן, יש לי איזה מפרט שהרכבתי, רציתי לדעת מה דעתכם - מה לשפר/להוריד? שימו לב שהמארז ממש לא חשוב לי, פשוט חשבתי להוסיף עליו איזה מאוורר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E מאווררים וגופי קירור Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan מארזים HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by gal,

היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד: Pentium D 3Ghz 930 2x2M 800Mhz FSB לוח אם: GA-G1975X זיכרון: DDR2 667Mhz 2Gb כרטיס מסך: X1900XT GDDR3 512Mb דיסק קשיח: WD 250Gb 16M SATA2 לכמה זמן מחשב כזה יכול להספיק? זה עולה 6700 ש"ח במזומן, האם זה שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו Premier6 , Photoshop , Pinnacle (עריכה גרפית ). תקציבי נע בין 1500 ל-2000 ש"ח. אפשרי לחרוג במעט. כולל מסך. כולל ציוד היקפי מלא, פרט לרמקולים. מוצרים מחברה מוכרת וטובה, אך לא יקרה. אין דגש על עיצוב או קירור. הרכבת מחשב תתבצע במעבדה, אך ללא צורך בקנייה ו/או התקנה של חלונות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. שלום שלום.. אני צריך המלצה למחשב נייד המיועד לסטודנטית במקס' 3k. מצאתי את הדגם הבאה של Gigabyte שלדעתי אמור לעשות את העבודה, החזרון היחידי שלו הוא המסך (15.4) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010 השאלה שלי אם אפשר בכלל למצוא מחשב נורמלי בתקציב הזה עם מסך 14/13 אינץ'? ובכללי אם יש המלצות... תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. גמיש במחיר מיועד לאדריכלות פנים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by giladbigel,

אני צריך ספק טוב לא משהו בשמיים העיקר שיהיה סבבה ובלי בעיות למחשב שלי והכי חשוב שיהיה של חברה מוכרת המחשב שלי זה פנטיום 4 2.4 512 DDR רדיאון 9600פרו 256 מגה וזה מארז ATX בבקשה תנו לי ספק מתאים וטוב ב100-200 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by hararim,

רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.