ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 19 953BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. מה אתם אומרים? ואם יש לכם שינויים או הצעות אשמח לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שמפרטו - שימושים: אינטרנט, solidworks (תוכנה גרפית כבדה), מוסיקה. מסך מאט, לא גדול מ 14", 160GB 7200rpm, לפחות 2GB זכרון. שיהיה כמה שיותר מהיר בריבוי חלונות... כל השאר לא ממש משנה. רצוי של dell תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית נייד חדש ואחרי שנכוויתי מהשירות של מעבדת CPM אני מעוניין לדעת מיהם נותני השירות בארץ לניידים הנפוצים ומהי דעתכם על השירות שלהם. הנה רשימת כמה יצרנים מרכזיים, אם אתם חושבים על חברה נוספת אתם מוזמנים להוסיף: LENOVO HP TOSHIBA ACER MSI ASUS LG DELL - בנוגע ל- CPM אני כבר יודע טוב מדי, אם יש מפיצים נוספים עם שירות יותר טוב אשמח אם תוסיפו אותם.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצרכים כמו סרטים/סדרות מוזיקה אינטרנט, וגם משחקים,בקשר למשחקים אני לא גיימר מטורף ככה שלא איכפת לי לשחק לא על רזלוציה high במשחקים וכאלה... והייתי בsky pc והציעו לי את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB …
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי מחפש מפרט חזק למחשב, יש לו תקציב של כ-6000 מחשב שיחזיק כמה שנים טובות. אם מישו מכיר, הוא משחק משחקים כמו CSS וכו', אז אני צריך מחשב חזק וזה לא רק למשחקים. אפשרויות לחריגה 100-300 ש"ח. מפרט לגיימינג. חנות מעודפת- KSP אשדוד. הוא דורש במפרט מעבד core i7, והוא מעדיף כרטיס מסך מהחדשים של NVIDIA.
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות להורי מחשב לאינטרנט ואופיס ועומדים לרשותי 2000 שקלים. גודל מסך- גדול ככל האפשר. משקל רצוי- לא חשוב כי המחשב לא הולך לצאת מהבית, אלא רק לזוז ממקום למקום בתוכו. זמן סוללה- גם לא חשוב, יכול להתחבר לחשמל בכל רגע נתון. -המחשב צריך להתחבר לרשת אלחוטית ביתית. אני יודע שהתקציב נמוך מאוד ואשמח בכל מקרה להמלצות, אולי יהיו מבצעים לקראת פסח שיורידו קצת מחירים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב ביתי שישמש לדברים הבאים: -אינטרנט -הורדה וצפייה בסרטים- חשוב!! -תוכנות אופיס -אולי קצת משחקים, לא כבדים מדי ושאלה: האם המפרט זהה למחשב נייד ונייח? ועוד שאלה: האם אפשר לרכוש בכל מקום את החלקים שאתם מציעים? אשמח לתגובתכם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד בעיקר לעריכת וידיאו בתקציב 1300 שקלים
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי קונפגירציה מותאמת אישית למחשב נייח שאת כל הרכיבים אני בחרתי ואני מחפש הצעות יותר זולות אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ביותר זול בבקשה שיגיב וגם צריך הצעות מחיר למארזים עמידים ומאלומיניום או מפח אבל שיהיו טובים ומספיק גדולים בהתאם למה שרשום. מפרט טכני למחשב נייח: לוח אם-gigbyte gsa-ep45 ds3-מחיר:630 ש"ח כרטיס מסך-asus geforce en9600gt hdti 1gb pcie -מחיר 840 ש"ח intel dual core 2 quad q9550-אין לי מחיר לזה בינתיים עדיין בבירורים,כל הצעה תתקבל בשמחה. צורב lg gs22lc30 dvdx22 0em-מחיר:155 ש"ח דיסק קשיח western digital דגם wd3200aaks נפח 320gb אריזת oem-מחיר:225 ש"ח זכרון ocz pn-ocz3pi16002gk 2gb-מחיר:430 ש"ח מארז-בזה אני צריך עזרה אלומיניום או פח עדיף …
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, זו בעיה קצת מטופשת אבל לא מצאתי שום דרך לפתור אותה בעצמי אז אני מקווה שתוכלו לעזור; הערב, בעודי מקלידה, כנראה שלחצתי על מקש כלשהו, ועכשיו המקלדת מתנהגת כאילו כפתור ה-fn לחוץ כל הזמן, אבל רק ביחס למקשי המספרים הנוספים (מה שבמקלדת רגילה היה בצד ימין של המקלדת, כך ש"למשל" יוצא "2מש2"). למישהו יש מושג איך מבטלים את השטות הזאת? :s05: ת4דה (תודה) נ.ב. יש לי dell vostro 1310, עם win xp, אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
התקלקל הHDD של WD 250GB 540RPM , החליפו לי ל- SEAGATE 320GB 7200RPM שניהם SATA ,זה שווה לי ? אני לא מבין בזה , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-