ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה הגיע הזמן לקנות מחשב חדש המחשב שלי כבר לא סוחב אז הנה הפירוט של מה שאני צריך.. (שלא תגידו שאני לא קורא חוקים חח) לא מתוכנן OC , ללא מסך וציוד היקפי, מתוכנן בעיקר לאחים שלי אבל גם לאמא שלי בשביל עבודה משרדית ככה שצריך את הכונן דיסקטים הדפוק הזה. הסתובבתי קצת בפורום אז דברים שאני רוצה ללכת עליהם בטוח זה הדברים הבאים-- מעבד- QUAD 6600 כ.מסך 8800GT נראה לי יהיה טוב זיכרון פנימי 2G לפי מה שהבנתי 667 יהיה מספיק כי לא מתוכנן OC הארד דיסק- 320 למרות שתכלס גם 250 זה מעל ומעבר צורב DVD- לא מבין מזה שיהיה זול... ספק- הבנתי שצריך משהו של 450W הקושי העיקרי שלי זה בחירה של מארז וספק (וגם קירור אם צריך או לא) תעזרו לי לבחור ספק טוב ומארז טוב (במארזים אני בכלל…
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מדבר בשם חבר שלי, שמשום מה האינטרנט עושה לו בעיות. הוא צריך מחשב, מחשב בעיקר למשחקים (ציטוט: "אני רוצה שכל משחק יפעל לי על המקסימום באפשרויות הגרפיקה לשנה לפחות") אבל גם לשימוש במעבד לצורך "FOLDING" אחותו מתה בסרטן , ועכשיו הוא משוגע על זה. עכשיו האיש טחון ( :AR15:) ולא יהיה אכפת לו גם אם תגיעו ל13K. תנסו לארגן משהו נחמד בשבילו. הוא לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב.
-
- 85 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות קל בשפת C ועם הרצת Virtual Machine שתריץ לינוקס בצורה מהירה וחלקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב לגיימינג כבד. עד 4500 שקל
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייח. אני כרגע סטודנט לאנימציה. התקציב שלי הוא סביב ה6,000 שקל אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לא לגמרי אאוט אוף איט. אני מחפש מחשב נייח חזק, שיכול להתמודד עם תוכנות מידול (MAYA, Unreal), תוכנות עריכה, AE וכו' ברור לי שהתקציב הוא די מינימלי לצרכים האלה, אבל אני אשמח לקבל פה הצעות או לפחות להבין באיזה חלקי "עדיף" לי לחסוך. תודה. אשמח להצעות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב, רובכם מן הסתם לא זוכרים, אבל לפני כחודש וחצי פתחתי תרד די דומה, ובו הרכבתי מפרט די דומה, והתכוונתי גם לקנות אותו, אבל בדיוק כמה ימים אחרי שברתי ת'יד וכל זה נדחה, אז הנה המפרט הנוכחי שברצוני לקנות אחרי ה -10 בנובמבר (יש ירידת מחירים של מעבדי אינטל) : CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX - [894 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [119 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - [520 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - [531 NIS] Hard Disc : Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD - [587 NIS] Floppy : - [56 NIS] CD/DVD-RW : Lite-On 40x12x48 Bulk CDR…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כ-5000 שקל למחשב (רצוי כמה שפחות אבל זה כרגע)...עכשיו עבדתי בכנס של vgames בחנוכה וקיבלתי עלון מהחברה tmax על מחשב אז עשיתי בירורים וב-4500 אני יכול לקנות את המחשב הזה: מעבד- Q6600 2.4 ghz 8mb קירור למעבד - zalman cnps9500 led לוח אם- intel dragontail peak זיכרון - 2G dual layer 800mhz דיסק קשיח - 320G sata2 16mb כ.מסך- gainward 8800gt 512mb צורב dvd X18 מארז פשוט.. ספק zalman 460watt (הספק כנראה של זלמן) + הרכבה ובדיקה עולה 4500 עכשיו למה לקנות דרכם: *בניתי בדיוק מפרט כזה ויצא לי יותר מ-5000 *זה בכפר סבא וזה ממש לידי ככה שנוח לי לקחת יותר.. *אמרו לי שמחשבי tmax טובים האתר של ספקי המחשבים tmax הוא pcdepot.co.il מה אתם חושבים??? שווה?? ומה ההבדל בין 8800gt ל-radeon h…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב עד הסכום המפורט לעיל המחשב יהיה מיועד לגיימינג וגם לקצת סטרימינג להלן המפרט אשמח לחוות דעת. (סליחה על הצילום הגרוע )
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
*עודכן הודעה אחרונה בשרשור הזה.* שלום =] התחלתי לגשש קצת בנוגע למחשב חדש ומעוניין לדעת כמה בערך מחשב כמו זה יכול לעלות ולהתארגן על פי זה. דבר ראשון, אני צריך רק את הקופסא עצמה, בלי שום ציוד היקפי. אני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיית LCD 32 (Samsung R81 אם זה משנה.. בנוסף אני גם מתכוון לחבר את הכרטיס קול החיצוני שיש לי דרך הUSB (Lexicon Alpha) וכרגע להשתמש ברמקולי סטריאו שיש לי. כמה מחשב שיריץ סרטי HD בצורה מושלמת ויאפשר שימוש משרדי רגיל אולי טיפה משחקים אבל ממש לא חשוב ויהיה מהיר 1GB RAM מינימום... כדאי גם שיהיה הארד דיסק גדול אבל לא חובה... אגב, יש אפשרות להוסיף רכיב חומרה שיאפשר הקלטה ממיר HOT? מה זה בדיוק וכמה זה עולה? חבר שלי אמר לי שכרגע מחשבים טובים אפשר גם להשיג ב3…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
PCPartPicker part list: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm Price breakdown by merchant: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm/by_merchant/ CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor ($339.94 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Corsair H60 54.0 CFM Liquid CPU Cooler ($54.99 @ Micro Center) Motherboard: Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT ATX LGA1150 Motherboard ($190.98 @ SuperBiiz) Memory: Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory ($94.99 @ Amazon) Storage: Sandisk X300S 256GB 2.5" Solid State Drive ($178.98 @ SuperBiiz) Storage: Western Digital RE4-GP 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($85.00 @ Amazon) Video Card: XFX Radeon R9 290 4GB Double Dissipation Vide…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שיהיה בKSP או אייבורי (או חנות אחרת בחדרה) תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לקבל המלצה לקניית מחשב אשר שימושו יהיה למשחקים אינטרנט ולימודים...עד סכום של 4000 +\- אגב,מה ההבדל בין מערכות AMD לאינטל וד כמה חשוב מהירות המעבד ולמה??? בתודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) Total price 3405 ¤ המפרט הורכב בK.S.P בשביל חבר, המטרה הינה מחשב למשחקים, כל החלקים זמינים בחנות. לדעתי ספק ה-600 וואט סתם OVERKILL, לטענת המוכרים אי אפשר פחות, לדעתי המחשב בשיא המאמץ לא יגיע ל-400 וואט , האם אפשר ללכת בראש שקט על TR2 Power W0070 430W Silent שעולה 200 שקלים? לחסוך את הכסף או להעלות למעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB אני יודע שאומרים כי ה-HD 4870 512MB משתווה ואף בעל ביצועים עדי…
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הנייד שלי (שלא ממש עומד בעומס) במחשב נייח חזק שניתן יהיה לעבוד עליו בקלות עם תוכנות גרפיות במקביל (אילוסטריטור,פוטושופ ו3D-MAX) אפשרות לצפייה בסרטים, ויחסית שקט. כמו כן אני מתכנת גם לפלאפון ככה שאני צריך שהוא יריץ אמולטור של אנדרואיד יחסית בקלות. המחשב אמור לשמש אותי בשנים הקרובות ככה שהייתי שמח שיהיה לי יציאה של USB3 לדוגמא (אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע) יש לי מסך - HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD הייתי שמח לדעת אם המסך הזה הוא מסך טוב לעבודה או שרצוי להחליף גם אותו. תכלס אני די אהבתי לעבוד עם מסך מפוצל (לפטופ+המסך שציינתי) ולכן הייתי מעדיף לכלול גם מסך במפרט (במידה והמסך שלי טוב אז אני אשמח למסך משני יחסית פשוט, במידה והוא בי…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולאחרונה היה לי אחד ממש טוב עם מעבד ה- Q9550 לוח של ASUS P5Q DELUXE זיכרון של 4GB כ.מסך ATI 4870 דיסק קשיח של 1TB מארז NZXT LEXA ספק כח של 750WT מסך של SAMSUNG T220 צורב DVD של SAMSUNG X22 . כאשר מקלדת ועכבר אלחוטיים של MICROSOFT מתנה ורמקולים יש לי . עכשיו ההצעה הזאת שווה ל- * 7800 ש"ח * כאשר המסך שווה ל- 1300 ש"ח . אז אני כבר מתלבט אחרי הכתבות שקראתי על ה- I7 החדש וכל הדברים מסביב . בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ה- I7 החדש בסכום של עד 6500 ש"ח ומארז שיתמוך במשחקים כבדים . ויהיה עדיף על המפרט שיש לי למעלה . בתודה רבה לעוזרים .. וסליחה על אורך הטקסט פשוט כי אני חדש פה ...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
בגדול אני אמור לקנות מחשב חדש . אבל רק 4 פריטים שזה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך התקציב הוא בסביבות 4000-4500 (בלחץ!) זה מה שהצלחתי להוציא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 לוח אם : Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset זיכרונות : samsung 1gb (512X2) 677 mhz כ. מסך: gigabye 7600GT (כשיגיע לארץ , אם יעלה יותר מ-1300 אז 6800GS של ג'יגה בייט) מה אתם אומרים? כדאי להחליף משהו? ודרך אגב יש לי תקציב נפרד לקנות מארז וספק של 800 ש"ח יש המלצות מיוחדות (העדפה שלמארז יהיה 3 מאוורים )
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-