עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, תוכלו בבקשה לתת לי הערכתכם לשיפור ביצועי מערכת של מחשב נייד, כתוצאה משינוי בפרמטרים המרכזיים. כלומר אילו פרמטרים יביאו לשיפורים המשמעותיים בביצועים לעומת האחרים, ובאיזה סדר גודל? לשם הדגמה, ניקח מעבד נתון- T5800: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 65nm. נתאר מספר תסריטי שדרוג: 1a. הגברת מהירות המעבד+מטמון - ל-T7700: 2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2, 65nm. 1b. מעבר ל-45nm - ל-T6400: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 45nm. 2. +הגברת מהירות מעבד (+מטמון) - T8300: 2.4GHz, 800MHz FSB, 3MB L2, 45nm 3. +הגדלת מטמון (+הגברת מהירות מעבד) - T9300: 2.5GHz, 800MHz FSB, 6MB L2, 45nm 4. +שדרוג ה-Chipset ומעבר ל-FSB יותר מהיר - SP9400: 2.4GHz, 1066MHz FSB, 6MB L2, 45nm הערות: הצ'יפסט יהיה 965 בכל המקרי…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops). העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...). את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן. עכשיו, כמה דברים: אחריות: אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה: אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב. נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה. הכל (כמעט) היה טוב ויפה עד שהמחשב הגיע לידיו של משהו (כנראה) "שקצת נגע בו", ואח"כ לאחר שניסיתי להדליק את המחשב , המסך לא עבד , למרות שהמחשב עצמו פעל. בזווית מסויימת עם קרני השמש ניתן לראות קצת במסך, אבל במעבר לחדר רגיל בזווית נורמלית -המסך נראה כשחור לחלוטין. בחיבור למסך חיצוני- רואים הכל טוב ויפה. משהו יודע מה הבעיה ? למרות שנראה הכי הגיוני שזו בעיית חומרה, נראה לי שהבעיה היא דווקא בתוכנה. משהו יכול לעזור לי ? מה הבעיה? כיצד אפשר לפתור אותה ?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by NukeItAll,

שלום לכולם, יש לי שאלה, האם אפשר לשדרג את כרטיס המסך בLenovo N500 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. שלום! אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי- אינטרנט, הורדות, OFFICE, ייתכן וגם חיבור לטלוויזית LCD. מגה פירסמו את המפרט הבא: Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz לוח אם ASUS P5/1333MHz כרטיס מסך 256MB INTEL GMA 950 זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB צורב DVDR-W X22 מארז מהודר שחור 450W-RX 100 מקלדת ועכבר מולטימדיה-של סילבר ליין אחריות לשנה בבירור בסניף: הזיכרון, הצורב והדיסק הקשיח של סמסונג- המוכר לא היה מסוגל לתת יותר פרטים (דגם ספציפי) כ. מסך, רשת וקול ON BOARD (למרות שלפי המודעה הכרטיס מסך הוא בנפרד) היבואן: NEWRON האם לדעתכם המפרט הזה שווה משהו או שזה "לקנות חתול בשק"? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omerz90,

עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם יהיה צוור בקבוק? 2. האם זה 8 ג'יגה ראם? 3. איך המחשב בכללי? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by soulfly81,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (כולל HD) גלישה באינטרנט וקצת משחקים (פיפא וכאלה). המחשב יהיה בסלון בתוך ארונית בעומק 45 ס"מ רוחב 60 וגובה 50.(צריך להוסיף כבלים מאחור.) נושא הרעש לא כל כך חשוב כי ישב בארונית אבל חשוב נושא הקירור (לפעמים יעבוד 4-5 שעות כשהארונית סגורה עם איוורור מינימאלי ולאחר מכן יאוורר). אני לא רוצה לשלם הרבה אבל חשוב שהמחשב יתמוך בפורמטיהשידור השונים . לא צריך מקלדת וכאלה ןלא מסך. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  11. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by yhhx,

מחפש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח לשמוש בתוכנות לעיבוד גרפי ללא מסך

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני הולך לקנות את המחשב הזה מעבד-Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם- ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך- ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 ספק כח - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pinHec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin המחשב יריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוהה? בינתיים כל זה עולה 4155

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז ככה, היתי עכשיו בפנדה ובנועה והציעו לי דבר כזה: E8400 DFI BI P45-T2RS OCZ DDR2 GOLD 4096 1066MHZ SEAGATE 500GB Sapphire RADEON HD4350 COOLERMASTER RC-534 RCPOWER S500 500W צורב DVD כל זה ב3000 שקל בידיוק בנועה. אה ו, לא התבלבלתי. בחרתי לקחת כרטיס מסך חלש בשלב זה והכוונה היא לשדרג בעוד כמה חודשים. בגלל זה הספק החזק. בפנדה קיבלתי ככה: E8400 EP43-DS3L G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ 4-4-4-12 8500GS CM 690 PC POWER 500W SAMSUNG 500GB צורב DVD כל זה ב3200. ואני לפני שיצאתי מהבית הרכבתי את זה: http://img24.imageshack.us/img24/2896/26329867.jpg + ספק בסביבות ה400 שקל. מה שיוצא בערך 2800 ש"ח. עכשיו לשאלות איזה מערכת יותר טובה בכללי והאם יהיה לי שיפור ב…

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  16. בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. Started by b0nz,

בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב IBM T40 ובזמנו התקנתי עליו לינוקס. לאחר ההתקנה גיליתי שמחקתי את ה Partition הנסתר של IBM. התקשרתי לחברה וביקשתי שיביאו לי את הדיסק Restore שמחזי את המחשב לקדמותו ואת הPartition. שלשום קיבלתי את הדיסקים (מדובר ב 7 דיסקים ועוד אחד למי שמכיר ) כל הסוף שבוע ניסיתי להתקין בחזרה את המחשב לפי ההוראות שקיבלתי אך ללא הצלחה. מישהו פעם ביצע את התהליך ויכול לעזור? תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  18. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש של TOSHIBA. A3001LT

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  21. אשמח לקבל מפרט של חלקים מרכזיים במחשב אותם אני צריך על מנת ליצור מחשב שכל יעודו הוא למשוך וידאו ממחשב אחר בבית ולשדרו לטלויזיה שיש בחדר השינה. (יש צורך ביציאת HDMI) אין לי צורך ב - HD/מארז/ספק/עכבר/מקלדת לפי הבנתי בתחום כל מה שנאשר הוא לוח אם/מעבד/זיכרון/כרטיס גרפי (חלקים מרכזיים) אין בעיה בכרטיס גרפי מובנה על לוח האם, רק אם הוא נותן מענה הולם. למרות שבדרך כלל ממה שידוע לי לא מומלץ לקחת את כל השילובים האלו. אשמח לקבל מפרט של הפריטים שיענה לדרישות שציינתי בסדר גודל של 1,500 ש"ח שיהיה לכולנו שבוע טוב, חג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by eitanr,

SL500 2746-4EG LENOVO

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. שלום השימושים העיקריים שלי במחשב זה הורדות סרטים וסדרות ברשת כך שאני משתמש המון בראר ולפעמים כשאני מחלץ כמה סרטים במקביל המחשב לא זז כך שבחינתי זה הדבר הכי חשוב ואם המעבד e8400 יעזור לי לזה... זה ההעדפה הראשונית שלי. מעבד חזק! בעתיד יהיה לי שימוש בתוכנות שצורכות מעבד כמו visual studio כך שחשוב שהמחשב לא יתקע. במקביל מידי פעם אני משחק במשחקים כמו סים סיטי והמשחק בניית רכבות rail way כך שככל שאני מתקדם במשחק ובונה את העיר המחשב נתקע ,כך שאני צריך כרטיס מסך שיריץ חלק תמשחקים האלה. הגרפיקה לא מעניינת אותי מה שחשוב שלא יתקע בכלל. זיכרון רם צפיה בדפי אינטרנט זוללי זיכרון אני לא כ"כ מבין מה הכי חשוב בram אם זה המהירות שלו או הנפח הבנתי ש 2 גיגה מספיק מה שאני לא יודע זה כמה מגה …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי חוות דעת בנוגע למפרט שבלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 השימושים שלי בעיקר לרכישת המחשב הם: אינטרנט, VIRTUAL PC, משחקים לא כבדים במיוחד ויישומי אופיס. ואני מכוון למחיר שלא יעלה על 2500 ש"ח אלא אם כן זה תוספת קטנה במחיר והשינוי הוא משמעותי. בנוסף, במפרט שלעיל ראיתי כרטיס מסך לא משולב 8200. מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה לגביו, כי לא מצאתי כל כך באינטרנט. תודה מראש לכולם...

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.