עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש את עזרתכם ברכישת נייד ע"פ הכותרת הדברים העיקריים שחשובים - מעבד - עדיפות לאינטל מסך 15.4 מינימום זיכרון נורמלי (2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותי גם בעוד שנה-שנתיים, גודל דיסק קשיח - מינימום 160 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט או בנפרד, כמוכן אשמח לתגובות על מחשבים אלו http://shop4.frys.com/product/5730402?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop4.frys.com/product/5754852?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG - 679$ http://personafile.com/HP-G60-120US-Laptop.html אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים ולכן אני אשמח להצעות בהקדם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  2. שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מתלבט בין 2 מחשבים של ASUS שכרגע אני יכול להשיג במחיר טוב אחד זה F5SL מפרט: מעבד INTEL Core 2 Duo T5750 2.0GHz חבילת זיכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח 250GB כרטיס מסך ATI HD 3470 256MB מצלמת אינטרנט מובנת תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth מחיר:3,000 שקל השני X59SR מפרט מעבד intel Core 2 Duo P8400 זיכרון 3G מובנה כרטיס מסך ATI HD 3470 512MB דיסק קשיח 320GB מחיר:4000 שקל עכשיו כפי שאתם רואים שההבדל המשמעותי פה מעבד ,זיכרון של בכרטיס מסך ,והזיכרון השאלה אם זה שווה את ההפרש או בכלל את המחיר אני יכול לקנות מחשב של חברה אחרת במחיר דומה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by ShadowFighter,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤‎ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yoniitz,

מתלבט לגבי הדגם של HP pavilion dv6-1140 להלן עיקר המפרט: מעבד:Intel® Core 2 Duo Processor T6400‎‏ ‎2 ג'יגה הרץ זיכרון:‎‎‎2048 MB תומך עד 8 דיסק:‎250 GB ‎מסך:High Definition HP Brightview Display בגודל 15.6 אינץ' באלכסון ‎1,366 x 768 כ.מסך:ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפי:כולל של עד ‎1,278 MB‏ עם זיכרון ייעודי של ‎512 MB רציתי לדעת למה בדיוק הכרטיס מסך מקביל בסדרה של Nvidia ואם זה יוכל להריץ משחקים (לא מטורפים ולא לגיימרים סתם לשחק כשמשעמם) נניח כמו NFS UNDERGROUND או CALL OF DUTY 5 ואם לא מה הגורם העיקרי שמונע ממנו להריץ(כ.מסך או זיכרון וכו')? תודה [br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 19:43:54 שלום מיכאל ותודה על התגובהרק שאני מחפש או HP או TOSHIBA ןהאמת אחד המקומות…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by KoM,

יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד מחברה טובה ואמינה [מין הסתם..] ששימושו העיקרי הוא למשחקים, גרפיקה [Photoshop, 3DSM], פיתוח תוכנה וכמובן גלישה. כמו שכתבתי בכותרת, הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 5500 ש"ח. *אני אשמח לקבל גם המלצות על חברות שכדאי להתמקד בהם יותר וחברות שכדאי להתמקד בהם פחות. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. שלום לאבי הלך המחשב הנייח ובגלל שהוא מתנייד הרבה הוא רוצה מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה משחקים. לרוב משחקים ישנים כמו generals וחלקם יותר חדשים כמו heroes5 אבל אם אפשר שהמחשב יריץ (בהגדרות סבירות) משחקים חדשים זה יאפשר לי לחדש לו קצת את המשחקים. חוץ מזה קצת אינטרנט וסרטים . מכיוון שאין לי שוםפ מושג בעולם המחשבים הניידים קיוותי שתעזרו לי להגדיר לו מה התקציב המינימלי שהוא צריך להכין. ואם אפשר המלצה על איזה דגם או שניים. תודה.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  11. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by idan188,

אני צריך לקנות מחשב נייד. עכשיו אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה מספיק גבוהה. לא חשוב לי המשקל. גדול המסך. אני מעדיף שיהיה 4GB זיכרון. דיסק קשיח לפחות של 320. וכרטיס מסך כמה שיותר טוב..אני תכלס לא באמת יודע איזה כרטיסים יש בניידים ומה נחשב לטוב ביותר\משתלם.. תודה..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום רב לכולם, אני רוצה לעשות לאח שלי הפתעה. יש לו בעוד חודש יום הולדת. * מטרות המחשב? משחקים חזקים. גלישה באינטרנט. סדרות. סרטים. הכי חשוב - משחקים. לדוגמא assassin's creed החדש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כל כך משנה הגודל. רק שיהיה בבקשה איכותי. * רזולוציית המסך? אני לא מבין בזה, לכן לא יודע. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא ידוע לי. * Bluetooth? - * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אני לא יודע. * כונן אופטי? - לא יודע. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא חושב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אם יהיה מחשב חזק בחול. אם נוכל לרכוש דר…

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by ohadk123,

1. מה התקציב המירבי? 3000, חריגה ממש במקרה הצורך ל3200 2. מה שימושי המחשב? משחקים (cities skylines הכי דורש מהרשימה) ולתחילת לימודי הנדסת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מחשב נייד, אז לא צריך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? זה לא בראש העדיפויות, אבל בגלל שאני אסחב אותו הרבה אני אשמח שלא יהיה גדול מידי וכבד מידי. 7. האם יש צוקך לכלול מערכת הפעלה? כן 8. האם ישנה העדפה לרגוש את המחשב בחנות ספציפית? אין, גם אין בעיה לקנות מחול, כל עוד יש א…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by ehudtr,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימרים לערכת ה-VR של HTC ה-HTC VIVE PRO. נתוני המחשב הנדרשים בקישור הבא: https://www.vive.com/us/support/vive-pro-hmd/category_howto/what-are-the-system-requirements.html יש לי כמה שאלות לגבי המחשב. 1.איפה אני משיג מחשב נייד לגיימרים עם נתונים מתאימים במחיר הטוב ביותר? 2.האם במחשבים ניידים גם אפשר לשדרג את החומרה במידת הצורך? 3..האם כדי לקחת מחשב חזק יותר ממה שהם ממליצים בשביל העתיד שאשדרג את המשקפיים? אשמח לחוות דעתכם המקצועית. תודה.

18. התקציב היה 4K, עלה ל4.5 עם אפשרות לחריגה.. הוא ישמש בעיקר לעבודות אופיס כאלו ואחרות, אינטרנט ושימוש ביתי, המחשב יהיה בעיקר נייד (מטבעו ) אני מתלבט בין רזולוציה של 15" לרזולוציה של 13", השאלה כמה נוח לעבוד על 13"? אני זקוק למינימום 4.5 שעות עבודה עם המחשב, ומינימום משקל, אבל שלא יבוא על חשבון נוחות עבודה (כי אז המחשב באמת לא שווה הרבה). עדיף שיהיה לפחות 2GB ראם, עם שאיפה ל4. יש הבדל בHD בין 5400 ל7200 RPM? ומסך של 720px או מסך עם רזולוציה גבוהה יותר? מה עדיף? הייתי מזמין מחו"ל אבל אני צריך את המחשב בזמינות של שבוע מקס'. אני אשמח אם במחשב יהיה מעבד מסדרת i3 \ i5, ובעיקרון כמה שיותר חדיש, איכות גבוהה ואחריות, שיהיה מחשב "טוב" גם בעוד שנתיים. מה דעתכם על ה- http://w…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by orninyo,

* מטרות המחשב? תכנות - יכולת עיבוד גבוהה * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD בלבד, לא צריך HD מספיק 128G * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל חובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL או HP כמובן שעדיף דל חובה שיהיו חריצים לתחנת עגינה. SSD בלבד . 8-12 RAM תודה!!!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000+ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, הרבה אפליקציות רצות ברקע, כמו גם צפיה בתוכן (סדרות, סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קטן מידי (13״ זה קטן). כנראה אעדיף 15״ ומעלה בעיקר כדי שיהיה נח לע…

21. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by orch30,

היי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. דרישות: i7 - 4 ליבות, 16 ג'יגה זכרון (עם אופציה ל32), מסך 14 אינטש לפחות, 512 SSD בונוס- סוללה שלא נגמרת תוך שעה. נוסו כבר dell 7480 (נפילה) וxps 15. ממש ממש לא חייב להיות מחשב של dell. תקציב לא מוגבל. תודה רבה רבה

23. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Kobi Peretz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח חריגה עד מקסימום 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתיכנות בVisual studio אולי פוטו שופ ותוכנות עיצוב דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קטן עד עד מקסימום 2.20 קילו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.