עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jimib23,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי לאחר שזה ביצע קריסה רבתי ולדעתי מיצה עצמו. למרות התקציב הדל, איני זקוק לרכיבים חדשים רבים: 1. מעבד - לדעתי אני מעדיף מרובע ליבה לא משנה לי אם זה אינטל או AMD, אלא אם יש לכם דעה לגבי מרובע או כפול ליבה 2. לוח אם מותאם, כרטיס המסך יהיה On-Bord - כרגע אני חושב לא להשקיע בתחום הזה, לכן אני רוצה לחשוב על לוח אם חזק שכולל כרטיס מסך סביר. 3. זיכרון - לפחות 4 גי'גה. כמובן, אשמח לשמוע קונפיגורציה אידיאלית ככל האפשר בסכום הזה (אם יש קצת חריגה לא משנה). אני לא מחפש OC - זה יהיה בזבוז של משאבים עלי - אני לא מוצא את הזמן להשקיע בזה. כמו כן, אני מתכוון להשתמש באותו מארז שהיה לי עד כה, אלא אם כן תחשבו שלקונפיגורציה שתמליצו כדאי לקנות מארז חדש…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. שלום.... התקציב הוא 2500 ש"ח (ללא מארז) יש לי כבר את המארז AVC-M1 ולכן אני צריך לוח אם מסוג מיקרו ATX או שנקרא גם UATX אין לי שום עניין בOC, המחשב לשימוש HTPC עיקרי, וחשוב תמיכה (בלבד) במשחקים החדשים בעקרון יש 2 לוחות שמעניינים אותי PQ5-EM או PQ5-VM, מה ההבדל בניהם ומי מהם יותר טוב. כול אחד מהם עולה לי 700 ש"ח מעבד: שיהיה מהיר מספיק לשימוש של משחקים ושל HTPC אין לי צורך במרובע ליבות בכלל! זיכרון: מספיק לי רגיל וטוב לשימושים הנ"ל, אין דרישה מיוחדת. כרטיס מסך: אינני גיימר ואין לי דרישה לנצל את כול הפיצרים של משחק חשוב לי שהכרטיס יתמוך במשחקים החדשים אבל אין לי שום עניין ב FPS או פיצרים מעבר למשחק עצמו מספיק שיתמוך בהם בסבבה. כמו כן חשוב תמיכה מלאה בHIGH DEF !! יצאית HDMI לט…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. מחשב נייד TOSHIBAL300-1EF 133 ¤ לחודש X 24 תשלומים! (=3192) * מעבד מהסדרה החדשה Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3400 2.16GH 667Mhz * זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! * דיסק קשיח בנפח גדול במיוחד 250GB! * כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium. * מצלמת אינטרנט מובנית! * כרטיס גרפי Intel® GMA 4500M מתקדם. * בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW. * חבילת תוכנות כולל אנטי ווירוס, מתנה. * שנתיים אחריות בינלאומית. * ביטוח מקיף לנייד, לשנה חינם! * גודל מסך 15.4 אינצ', משקל 2.5 ק"ג ומקבלים מתנה תיק למחשב. כדאי? לא כדאי? אני אשמח לתגובות... תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  6. מעבד Q9550 QUAD CORE לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L הרדיסק WD 150G VelociRaptor זכרונות 4G KIT 800 A-DATA CL4 צורב LG DVD-RW X22 כרטיס מסך RADEON 4870 512 GDDR5 HDMI GIGABYTE ספק כח + מארז Thermaltake M5 + FSP 600W סה"כ : 5500 ש"ח האם יש מה לשפר ? המחיר טוב ? השימוש שלי הוא לעריכת וידאו , ומשחקים ,אינטרנט , אופיס אני לא צריך ציוד הקפי כגון מסך , מקלדת ,עכבר , רמקולים תקציב 6500 מקסימום { בהנחה שאני יקבל את מה שאני צריך } זה מזומן אני גם צריך מחשב שקט רצוי קירור מים או מאוורר שלא עושה הרבה רעש תודה רבה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by דידוש,

מצאתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3159 סה"כ המחשב יהיה ביתי למשחקי אינטרנט (פוקר וכאלה) עבודות באופיס סרטים ומוזיקה שווה את ההשקעה או שאפשר למצוא מחשב נייד יותר מעניין במחיר הזה? תודהמראש[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 14:40:52 ראיתי עוד מחשבhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤908 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤893 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤550 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤335 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤452 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING …

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by SenDeR,

שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום כולם, הרכבתי מפרט i7 עם ראייה לטווח הארוך (אני קונה מחשב בתקציב גבוה עכשיו ושיחזיק מספר רב של שנים עם ביצועים טובים). המפרט הוא : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם בעניין. כמה הערות - לא, אני לא מתכוון להרכיב מפרט שהוא לא מבוסס i7. התקציב שלי הוא בסביבות ה4500 ש"ח. שוב, שמתי לב שאנשים לא אוהבים פה את המפרטים עם הi7 אז אני מציין שוב - אני לא ארד מרעיון של i7 לא לOC. לא חשוב קירור. לא חשוב שקט ו/או עיצוב. ללא ציוד היקפי. משלם במזומן ומרכיב לבד. הולך לעבוד עם מסך 19". תודה לכל העוזרים.…

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  14. שלום לכולם מבקש חוות דעת על מחשב TOSHIBA A300-1 MO אני מעוניין לקנות אותו, המחיר נראה לי אטרקטיבי (3000 שקל) הוא מגיע עם אחריות מקיפה לשנתיים. את המפרט ניתן לראות כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NM0A85E2F מחשב נוסף שהתלהבתי ממנו הוא TOSHIBA A300-1LT http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7718923 מה עדיף? בכללי, הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת על מחשבים ניידים אחרים אשר מתאימים לי. העיסוק העיקרי שלי במחשב הינו אינטרנט, ותוכנות גרפיקה קלות (פוטושופ, פלאש וכו') התקציב הוא 3500+- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Aner,

מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

17. אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  18. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. שלום! אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי- אינטרנט, הורדות, OFFICE, ייתכן וגם חיבור לטלוויזית LCD. מגה פירסמו את המפרט הבא: Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz לוח אם ASUS P5/1333MHz כרטיס מסך 256MB INTEL GMA 950 זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB צורב DVDR-W X22 מארז מהודר שחור 450W-RX 100 מקלדת ועכבר מולטימדיה-של סילבר ליין אחריות לשנה בבירור בסניף: הזיכרון, הצורב והדיסק הקשיח של סמסונג- המוכר לא היה מסוגל לתת יותר פרטים (דגם ספציפי) כ. מסך, רשת וקול ON BOARD (למרות שלפי המודעה הכרטיס מסך הוא בנפרד) היבואן: NEWRON האם לדעתכם המפרט הזה שווה משהו או שזה "לקנות חתול בשק"? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by vadiklip,

שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2.5k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  24. שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לנייד חדש לשימושים משרדיים סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה hdmi כדי לראות סרטים בלון ב lcd. 4gb זיכרון גודל המסך צריך להיות בין 15-17. כרטיס מסך כל אחד סביר רק לא של אינטל. ובנוסף ההיתי רוצה לשמוע את דעתכם על המחשב acer 6930z הוא מופיע אצל officedepot,אפשר לקנות שם או בbug ? ואיך acer אמינים טובים? עריכה: אם אפשר תגובות יש פשוט לחץ בזמן צריך לפחות להזמין\לקנות היום או מחר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים